Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
do kelu,mala je chora...
ahojte,maminky,ake mate skusenosti s nutrilonom 1ha?uz prikrmujeme,mam malo mliecka, 😔
@silvia10131 ahojky, ja jsem davala BEBU HA, ale pil i normalni Nutrilon. Jinak jestli mas malo mlecka, tak castej prikladej a nedavej hned prikrm - vlastni zkusenost! Chce to trpelivost!! My jsme si ted prosli "spurt" a vydrzeli jsme a pokracujeme v kojeni.-)
@silvia10131 Viacej pi a prikladaj..kto ti povedal, že máš málo mlieka?
tato noc katastrofa.mala od 3:00 do 6:36 hore,isla som spat a 6:50 maly vyspaty.hroza
@bebel malinky ked vytiahne z obidvoch tak este stale placka ☹
@bebel a este mi skro kilo schudol ☹
@silvia10131 ....si si istá, že nie je problém v zlom prisatí/priložení bábätka ...technike dojčenia?
http://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojcen...
@bebel prisava sa dobre,aj v porodnici sa mi tak prisaval ako je to na obrazkoch,vraveli ze je to dobre,ja uz neviem, ☹ vypijem aj tri litre Lucky,jem polievky,vsetko mozne aj tak nic,, 😔
@bebel aj senovku grecku som si kupila spolu s benediktom lekarskym,no asi to mame nejako vrodene,ziadna mamka z nasej rodiny nekojila dlhsie ako mesiac 😅
@cizu a bola si spokojna s tymi mlieckami?len pre zaujimavost
@silvia10131 Jo, ale náš malý neměl problém ani s jedním - BEBu HA mu dávali i v porodnici a my jsme mu špatně koupili domů příkrm Nutrilonu (ne HA). Oba snášel dobře, chutnali mu - já jsem v tom rozdíl neviděla.
Asi si nech ale poradit od Dr. , pokud žádný ještě neměl. HA (hypoalergenní) je prý vhodný pro ty, kteří mají rodiče s nějakýma alergiema nebo preventivně proti nim.
Ale pozor, než je vyzkoušíš, nekupuj ty velké balení, ale ty nejmenší - velké kupovala kamarádka, když hledali nejvhodnější mléko pro malého, ale jemu skoro žádné nesedlo, tak vyhazovali skoro celé krabice (ono je musíš spotřebovat do 1měsice (nutrilon) nebo do 14 dní (beba)☹
My jsme taky koupili velké balení, ale pak se kojení znova plně rozběhlo a po 14 dnech letěly příkrmy za 600kč do koše☹(((
ahojte, máme za sebou prvú poradňu, za dva týždne +500 g 😀 , a dnes sme absolvovali aj prvú dlhšiu cest autom s dvoma deťmi a zvládli sme to 😉 u nás nerobia skríning sluchu tak sme museli ísť do druhej nemocky 😠
konečne sme nabehli na 3 hodinový režim jedenia 🙂 spia vám drobci v noci 5-6 hodín? nám sa to nejak nedarí ☹
@kristinaanna tak to určo nee,já ještě teda neplánuju žádnej režim a v noci tak dlouho taky asi nespí,já to neměřím,jak se vzbudí tak krmíme
Baby poraďte, môj drobec bol po sekcii hrozne spavý 3 dni len spal čiže žiadne prisatie sa nekonalo aj sestričky boli z neho nervné tak sme potom skúsili klobúčik - no a to je zrejme ten problém papáme stále s tým klobúčikom aj keď sa ho sem tam snažím oklamať že mu ho počas kojenia zoberiem a dám len tak , juj tie nervy ale ani mu to nejde. Mám obavy že takto nebude dosť mliečka čo poradíte ako na neho. ďakujem
@danka483 určitě žádný stres a dál kojit s kloboučkem,já prvního syna kojila s kloboučkem 3měsíce a můžu říct,že díky tomu jsem vůbec kojila,já jsem za ten klobouček byla tehdy hrozně vděčná!Pak jsem zkoušela a zlkoušela až to šlo i bez něj.Určo bych kontaktovala laktační poradkyni,s tou to jistě zvládnete i bez kloboučku časem.Já myslim že je to o technice kojení

@oluska88 To je super,já bych i řekla,že vysazení mléčného zabralo