icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petja
7. mar 2012

@oluska88 To je super,já bych i řekla,že vysazení mléčného zabralo

oluska88
8. mar 2012

do kelu,mala je chora...

oluska88
8. mar 2012

@amulienka ja som velmi rada,ani som nebola tak velmi vycerpana ako pri synovi.a aj som sa rychlejsie zotavila.

silente
8. mar 2012

@hhranolka - blahopřeji k Terezce 🙂

petja
8. mar 2012

Ahojky,my sme dnes byly v poradně a opět samá chvála,Alžbětka je velice spokojená.Váží 4500gr a za necelý měsíc vyrostla o 4cm! Teď měří 58cm 😉

@oluska88 co se přihodilo?

danka483
8. mar 2012

@oluska88 a čo je malinkej?

danka483
8. mar 2012

@silente ahojky ako sa vám darí ?

oluska88
8. mar 2012

@danka483 no boli sme u doktorky,tak je nastastie zdrava.ten kasel ma z ustavicneho placu.len ma sliznicu zvacsenu a ma zabku na jazyku.a pekne priberame...

oluska88
8. mar 2012

@petja no boli sme u doktorky,tak je nastastie zdrava.ten kasel ma z ustavicneho placu.len ma sliznicu zvacsenu a ma zabku na jazyku.a pekne priberame...

silvia10131
8. mar 2012

ahojte,maminky,ake mate skusenosti s nutrilonom 1ha?uz prikrmujeme,mam malo mliecka, 😔

petja
8. mar 2012

@oluska88 ona tak hodně plaká chudina,to musí být náročný.radim zkusit homeopatika

oluska88
8. mar 2012

@petja no ona je take narocne dieta.ona hlavne v noci a cez den.ale co uz.dufam,ze sa to coskoro zmeni.zaujimave je,ze v spalni nechce spavat,uz sme prekladali postielku.najlepsie sa jej spi v obyvacke,tam kurime krbom.neviem.ake homeopatika radis?

silente
9. mar 2012

@danka483 - ahojky! No jsme v pohodě a spokojení. Malý přibírá a je to hrozně hodné miminko 😵 Vy jste ok?

danka483
9. mar 2012

@silente ahoj malý je zlatučký dnes je týždeň čo sme doma, síce tá rana po sekcii nie je bohvie čo ale už to bude dúfam len lepšie.

cizu
9. mar 2012

@silvia10131 ahojky, ja jsem davala BEBU HA, ale pil i normalni Nutrilon. Jinak jestli mas malo mlecka, tak castej prikladej a nedavej hned prikrm - vlastni zkusenost! Chce to trpelivost!! My jsme si ted prosli "spurt" a vydrzeli jsme a pokracujeme v kojeni.-)

bebel
9. mar 2012

@silvia10131 Viacej pi a prikladaj..kto ti povedal, že máš málo mlieka?

oluska88
9. mar 2012

tato noc katastrofa.mala od 3:00 do 6:36 hore,isla som spat a 6:50 maly vyspaty.hroza

silvia10131
9. mar 2012

@bebel malinky ked vytiahne z obidvoch tak este stale placka ☹

silvia10131
9. mar 2012

@bebel a este mi skro kilo schudol ☹

bebel
9. mar 2012

@silvia10131 ....si si istá, že nie je problém v zlom prisatí/priložení bábätka ...technike dojčenia?
http://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojcen...

silvia10131
9. mar 2012

@bebel prisava sa dobre,aj v porodnici sa mi tak prisaval ako je to na obrazkoch,vraveli ze je to dobre,ja uz neviem, ☹ vypijem aj tri litre Lucky,jem polievky,vsetko mozne aj tak nic,, 😔

silvia10131
9. mar 2012

@bebel aj senovku grecku som si kupila spolu s benediktom lekarskym,no asi to mame nejako vrodene,ziadna mamka z nasej rodiny nekojila dlhsie ako mesiac 😅

silvia10131
9. mar 2012

@cizu a bola si spokojna s tymi mlieckami?len pre zaujimavost

cizu
9. mar 2012

@silvia10131 Jo, ale náš malý neměl problém ani s jedním - BEBu HA mu dávali i v porodnici a my jsme mu špatně koupili domů příkrm Nutrilonu (ne HA). Oba snášel dobře, chutnali mu - já jsem v tom rozdíl neviděla.
Asi si nech ale poradit od Dr. , pokud žádný ještě neměl. HA (hypoalergenní) je prý vhodný pro ty, kteří mají rodiče s nějakýma alergiema nebo preventivně proti nim.
Ale pozor, než je vyzkoušíš, nekupuj ty velké balení, ale ty nejmenší - velké kupovala kamarádka, když hledali nejvhodnější mléko pro malého, ale jemu skoro žádné nesedlo, tak vyhazovali skoro celé krabice (ono je musíš spotřebovat do 1měsice (nutrilon) nebo do 14 dní (beba)☹
My jsme taky koupili velké balení, ale pak se kojení znova plně rozběhlo a po 14 dnech letěly příkrmy za 600kč do koše☹(((

kristinaanna
9. mar 2012

ahojte, máme za sebou prvú poradňu, za dva týždne +500 g 😀 , a dnes sme absolvovali aj prvú dlhšiu cest autom s dvoma deťmi a zvládli sme to 😉 u nás nerobia skríning sluchu tak sme museli ísť do druhej nemocky 😠
konečne sme nabehli na 3 hodinový režim jedenia 🙂 spia vám drobci v noci 5-6 hodín? nám sa to nejak nedarí ☹

petja
9. mar 2012

@kristinaanna tak to určo nee,já ještě teda neplánuju žádnej režim a v noci tak dlouho taky asi nespí,já to neměřím,jak se vzbudí tak krmíme

danka483
10. mar 2012

Baby poraďte, môj drobec bol po sekcii hrozne spavý 3 dni len spal čiže žiadne prisatie sa nekonalo aj sestričky boli z neho nervné tak sme potom skúsili klobúčik - no a to je zrejme ten problém papáme stále s tým klobúčikom aj keď sa ho sem tam snažím oklamať že mu ho počas kojenia zoberiem a dám len tak , juj tie nervy ale ani mu to nejde. Mám obavy že takto nebude dosť mliečka čo poradíte ako na neho. ďakujem

petja
10. mar 2012

@danka483 určitě žádný stres a dál kojit s kloboučkem,já prvního syna kojila s kloboučkem 3měsíce a můžu říct,že díky tomu jsem vůbec kojila,já jsem za ten klobouček byla tehdy hrozně vděčná!Pak jsem zkoušela a zlkoušela až to šlo i bez něj.Určo bych kontaktovala laktační poradkyni,s tou to jistě zvládnete i bez kloboučku časem.Já myslim že je to o technice kojení

kristinaanna
10. mar 2012

@danka483 aj ja som prvú kojila s klobúčikmi asi viac ako 3 mesiace, postupne sme prešli na bez nich, tiež bez nich zo začiatku nevedeli papať 😉

@petja aj my papáme na požiadanie 😉 , a má aj tento dlhý spánok, len škoda že nie v noci 😉

petja
10. mar 2012

@petja a pokud přibírá,určo bych ani nebudila 😉