Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ženy koľko vám spávajú drobci cez deň?? môj v posledné dni nejako štrajkuje a málo spinká, spí napr. 30 minút a potom sa s plačom zobudí, za chvíľu zaspí znova a zas len na chvíľu
caute baby uz dlhsie som tu nebola nestiham vas citat,,,ale ak nahodou sa trapite s nedostatkom mliecka vyborne tabletky su more milk plus...ja som si ich objednavala cez internet a mliecko sa mi krasne rozbehlo do 24 hodit...nasa mala bude mat 3 mesiace a tabletky beriem zhruba 3tyzdne...
@danadany to este bud rada, ze ti spi aspon tie dve hodky. mame tu taku teoriu, ze to sposobili tie horucavy. ale kludne to moze byt aj aktivitou, jednoducho sa im spat nechce, ked je naokolo tolko veci, na ktore mozu pozerat 😉 kubko mi zvykol tiez spat tie 2-3 hodiny na obed a pomaly sa to predlzovalo, no ako udreli tie horucavy, tak odvtedy da max 40 minut.
@kkl82 práveže u nás keď boli horúčavy malý spal a v noci spal od pol 9 do 6 do rána a teraz sa v noci budí a dve hodky je hore a až potom znova zaspí a to som sa už tak tešila keď 4 noci prespal celé že aký je frajer a že ako tak už budeme stále spinkávať a prišiel spln a všetko sa mu voláko otočilo
@danka483 dakujeme dani 😀 dnes presne 10 tyzdnov. inak vcera bol super den, maly plackal iba asi pol hodku, ked sa vecer rozhodol bojkotovat prechadzku. inak sme krasne papali aj spinkali. a v noci tiez. to sme len 3x papali. tak sa mi zda, ze znovuobjavil caro ciciku 😀 bodaj by sme mali kazdy den taky 😉
juppppiiiii, vysetrenie na neurologii dopadlo dobre, fontanelka je uz sice uzatvorena, ale hlavicka rastie symetricky a velkostou tabulkovo, svy su este pruzne, takze mame kadial rast 😀 . kontrola len pre istotu o 3 mesiace.
dnes som totalne vycerpana.uz som na deti sama,tak mi dali zabrat.uz sa tesim na vikend.Inak dnes mi mala prespala v kuse styri hodiny.Normalne som nechapala.
@kristinaanna aj ja...strasne mi to bolo cudne.ci to bolo len dnes alebo to bude stale...
@oluska88 @kristinaanna aj moj kubko sa uz druhy den rozhodol poobede potiahnut tri hodky v kuse, az som sa bala, ze vecer nezaspi na nocny spanok. ale zatial vsetko ok 😉 pol deviatej a uz spinkame, a dnes aj bez akehokolvek placu pred spanim
@kristinaanna
@kkl82
@oluska88 no teda a prečo ten môj spinká akurát 30min... dievčatá čo ste im dali do mliečka priznajte sa 😀 😀
Tak a dnes sme boli na tom očkovaní plakal Dado plakala Mama 😢 , ale zatiaľ sa tvári celkom ok uvidíme do večera môj malý drobček

@oluska88 je to roztrusene pocas celeho dna, zacina okolo obeda a konci vecer okolo deviatej. vacsinou mava take pol hodinove intervaly, niekedy menej a niekedy viac ☹ vtedy skusame vselico mozne, od tepleho vankusika na brusko az po masaze. niekedy pomoze, niekedy nie...