icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kkl82
7. máj 2012

@oluska88 je to roztrusene pocas celeho dna, zacina okolo obeda a konci vecer okolo deviatej. vacsinou mava take pol hodinove intervaly, niekedy menej a niekedy viac ☹ vtedy skusame vselico mozne, od tepleho vankusika na brusko az po masaze. niekedy pomoze, niekedy nie...

oluska88
7. máj 2012

@danka483 uvidime,nechame sa prekvapit.

oluska88
7. máj 2012

@kkl82 tak to nema koliky,tie trvaju hodinu az 3-4.a kazdy den v tom istom case.

danadany
7. máj 2012

ženy koľko vám spávajú drobci cez deň?? môj v posledné dni nejako štrajkuje a málo spinká, spí napr. 30 minút a potom sa s plačom zobudí, za chvíľu zaspí znova a zas len na chvíľu

matulat
7. máj 2012

caute baby uz dlhsie som tu nebola nestiham vas citat,,,ale ak nahodou sa trapite s nedostatkom mliecka vyborne tabletky su more milk plus...ja som si ich objednavala cez internet a mliecko sa mi krasne rozbehlo do 24 hodit...nasa mala bude mat 3 mesiace a tabletky beriem zhruba 3tyzdne...

kkl82
7. máj 2012

@danadany u nas sme na tom rovnako uz tyzden a pol

danadany
7. máj 2012

@kkl82 a nevieš prečo to? mne predtým malý spinkal aj 3-4 hodiny na obed a teraz tak max 2 hodky vkuse

kkl82
7. máj 2012

@danadany to este bud rada, ze ti spi aspon tie dve hodky. mame tu taku teoriu, ze to sposobili tie horucavy. ale kludne to moze byt aj aktivitou, jednoducho sa im spat nechce, ked je naokolo tolko veci, na ktore mozu pozerat 😉 kubko mi zvykol tiez spat tie 2-3 hodiny na obed a pomaly sa to predlzovalo, no ako udreli tie horucavy, tak odvtedy da max 40 minut.

danadany
8. máj 2012

@kkl82 práveže u nás keď boli horúčavy malý spal a v noci spal od pol 9 do 6 do rána a teraz sa v noci budí a dve hodky je hore a až potom znova zaspí a to som sa už tak tešila keď 4 noci prespal celé že aký je frajer a že ako tak už budeme stále spinkávať a prišiel spln a všetko sa mu voláko otočilo

danka483
8. máj 2012

@kkl82
@danadany no môj tiež spáva cez deň max 40 min potom cca 1,5 hoďky hore a zasa a takto dokola. Už aj v noci mi začal štrajkovať....

catrena
8. máj 2012

@danka483 moja mala kaka( teda skor nekaka) raz za tyzden,naposledy to bolo 15 dni.ale nic ju neboli.nereve,tak doki povedala,ze stravi vsetko mlieko...a dnes je 14 den tak uvidim,kedy to pride 😝 😝

danka483
8. máj 2012

@catrena no môj dal včera 7x

catrena
8. máj 2012

@danka483 normalne zavidim 😀

danka483
8. máj 2012

@catrena a ja už som mala strach 😀 😀 ale už mal takú riťulku červenú tam kde má spojené polovičky, môj cukrík tak sme vetrali a už je dobre 😉

danka483
8. máj 2012

@kkl82 dúfam že budete mať dobrý dníček pozdravujeme Kubka dnes má tuším 10t. 😉

kkl82
8. máj 2012

@danka483 dakujeme dani 😀 dnes presne 10 tyzdnov. inak vcera bol super den, maly plackal iba asi pol hodku, ked sa vecer rozhodol bojkotovat prechadzku. inak sme krasne papali aj spinkali. a v noci tiez. to sme len 3x papali. tak sa mi zda, ze znovuobjavil caro ciciku 😀 bodaj by sme mali kazdy den taky 😉

danadany
8. máj 2012

@catrena môj teraz nekakal 6 dní a už som bola na nervy

catrena
8. máj 2012

@danadany ja som bola tiez zo zaciatku vyplasena,ale teraz to berem v pohode

danka483
8. máj 2012

@kkl82 super teším sa s vami 😀 😀

kkl82
9. máj 2012

juppppiiiii, vysetrenie na neurologii dopadlo dobre, fontanelka je uz sice uzatvorena, ale hlavicka rastie symetricky a velkostou tabulkovo, svy su este pruzne, takze mame kadial rast 😀 . kontrola len pre istotu o 3 mesiace.

danka483
9. máj 2012

@kkl82 supééér teším sa s vami 🙂

oluska88
9. máj 2012

dnes som totalne vycerpana.uz som na deti sama,tak mi dali zabrat.uz sa tesim na vikend.Inak dnes mi mala prespala v kuse styri hodiny.Normalne som nechapala.

kristinaanna
9. máj 2012

ahojte
@danadany
@danka483 to spinkanie môže byť aj tým, že sa mení režim a musia sa na nový nastaviť, 😉
mne malá tiež spí tak najviac 2 hod aj to len raz denne potom tak po 20 30 minút 😠

@oluska88 aj mne maličká dnes spala skoro 4 hodiny, som ju chodila kontolovať 🙂

oluska88
9. máj 2012

@kristinaanna aj ja...strasne mi to bolo cudne.ci to bolo len dnes alebo to bude stale...

kkl82
9. máj 2012

@oluska88 @kristinaanna aj moj kubko sa uz druhy den rozhodol poobede potiahnut tri hodky v kuse, az som sa bala, ze vecer nezaspi na nocny spanok. ale zatial vsetko ok 😉 pol deviatej a uz spinkame, a dnes aj bez akehokolvek placu pred spanim

oluska88
10. máj 2012

@kkl82 to je super,konecne to je asi na dobrej ceste.

danka483
10. máj 2012

@kristinaanna
@kkl82
@oluska88 no teda a prečo ten môj spinká akurát 30min... dievčatá čo ste im dali do mliečka priznajte sa 😀 😀

danka483
10. máj 2012

Tak a dnes sme boli na tom očkovaní plakal Dado plakala Mama 😢 , ale zatiaľ sa tvári celkom ok uvidíme do večera môj malý drobček

oluska88
10. máj 2012

@danka483 ja som nedala nic...

kkl82
10. máj 2012

@danka483 tak skoro ho uz zaockovali? som myslela, ze az po skoncenom 3. mesiaci 😒 hlavne nech to dobre znasa, drzim palce!