Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ahojte kocky,ja mam dojem ze nam asi coskoro zacnu vyliezat zubky bo nas velmi svrbia dasienka,strasne si kuse rucky,ked mu dam svoj prst do ruky tak si ich akoby mojim prstom masiroval,,neni to nejako skoro? 😕 Lukimu vyliezli ked mal 7mesiacov a aj to som vobec o nich nevedela ,,,
@silvia10131 Ahojky minule som sa bavila s jednou kamoškou a ona má 4 mesačného chlapčeka a tomu už 2 zúbky vykukli aj mne sa to zdá skoro ale čo mu ich budeš zatláčať 😅 inak také malé drobce a aby si už toľko toho vytrpeli miláčiky ☹
Dik stopli mi fotku 😠 jáj mešuge
@silvia10131 moj muz mal uz ako 3mesacny
@oluska88 tak uz velmi skoro mal 😕
@silvia10131 veru,tak skoro.aj mala to ma v ustach ako keby jej mali ist zubky,aj je nervozna,velmi slinta,ruky zurivo dava stale do ust.
@oluska88
@silvia10131 v tomto období deti slintajú a cucajú si ruky aj bez toho, by im šli zuby
tak deti uz spia a som zvedava,kolko ktrat budeme v noci odsavat sopliky. ☹
ahojte, po dnešnej poradni 6500g, a odložené očkovanie o týždeň, 😉 maličká trošku kašle, máme preliečiť,
Máme za sebou aj prvý viacdňový výlet 😉 zvládli sme to perfektne, zdá sa mi že možno aj lepšie ako doma 😉
aj ja som si oddýchla 🙂
@kristinaanna krásna váha , a výlet ...tíšo závidím ja nemám odvahu 😅

@kohutovci a čo sa ti nepodarilo mliečkovať či? Mali ste nejaké problémy? A malá je dobručká? Môj je úžasný cukrík... Pozdrav baby idem už sa budí papa