Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
dneska nas caka poradna a mali by nas aj ockovat,ale ked je mala Vaneska zasoplena,tak nas nebude.Som zvedava kolko sme pribrali a narastli od poslednej navstevy. 😅
@danka483 u nas je to podobne, len co vidi fotak alebo telefon, tak zacne zizat 😀 ale usmievat sa uz vacsinou neprestane, to ho uz preslo. skor ho nemozem natocit ako si vykopkava alebo rozprava. ono ho treba nejak od toho fotaku odreagovat, u nas zabera druhy clovek, co malemu nieco rozprava a robi ksichtiky... ale niekedy je tak fixovany na tu techniku, ze nepomoze nic 😝
a dnesne miery z poradne 63 cm a 6500g. sice sme od poslednej nevyrastli, ale pribrali sme 800g. a ja ze preco sa mi zdaju tie stehienka nejake sirsie... 😀 mali sme aj dost vyrazny konflikt s lekarkou ohladne ockovania, takze, ak si ona neplanuje dostudovat zakony a vyhlasky, asi budeme menit lekarku... 😒
@kristinaanna sa na seba riadne podobaju bambulky.krasne obe.
@kristinaanna meraj malej teplotu my sme mali práve na druhý deň zvýšenú ale ty si už zbehlá maminka to ja som hysterčila plakala spolu s malým jaaaj 😔
@kristinaanna drzim palce, aby ste to poockovacie obdobie vsetci ustali v zdravi!
tak syncekovi uz sopliky presli,ale Vaneske stale nie.
holky kolko Vam vypiju deticky mliecka z flase,?moj viac ako 120 nevypije,
@kkl82 krasne mieri,my za posledny mesiac sme pribrali 400g,,mame 62cm a 6300g
@silvia10131 mne mala vypije 125ml a niekedy jej musim este polku zarobit,ale to sa malokedy stava.

@oluska88 no to ti veru nezávidím a toto počasie jedna katastrofa raz teplo raz zima a furt vietor fúka ani neviem čo malému obliecť niekedy 😒