Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@nelinqua este aj krupicu?? no teraz uz fakt neviem, asi to je jedno, a tej krupice malinko ci kolko? este papa raz denne, o tyzden aj daco jej dam uz masko a vlastne ochutna uz dost zeleniny, tak dame ovocie a budem jej davat aj poobede ovocie a na obed uz jedlo. sama som zvedava ako to bude.
@amulienka ano ze kustik krupice nasypat do toho...my uz papame 2x denne, na obed zeleninku a poobede ovocie, zacala si sama vyzadovat uz aj poobede nieco viac ako mliecko...ale teda mliecka si dopraje po kazdom prikrme statocne. Kolko ti cca spapka? Nasej davam z toho avent poharika, tak cca po 70ml zeleniny a poobede 50ml ovocia. A samozrejme splachne mliekom🙂
ozaj nemate niektora teraz taky problem ze babatko si sucha nos, oci a hlavku za uskom? nasa mala to robi v poslednej dobe dost intenzivne...a teda nielen ked je unavena ale hocikedy...neviem co to ma znamenat:(
@nelinqua @oluska88 nas bubo to tiez robi, pri papani si mnohokrat sucha usko. robi to uz par mesiacov tak 2x za den, ale ked som sa pytala doktorky, tak ona tam nic nevidela. vraj len "zlozvyk", babo nevie kam s rukami... mne si zvykne suchat aj tvaricku, hlavne ocka a celo, ked este spinka a chce tlacit... 😝
Aj moj Danko to robí a ja že či ho nesvrbí tá malá šišina , tak asi nie.
Baby inak mám strašné nervy z toho očkovania suseda má 15m dvojky dala ich očkovať MMr a dnes mi píše že 8 dní po majú teploty a majú zrejme osýpky kurňa ide ma poraziť od jedu 😠
@nelinqua moja to mliecko dost cudne papa, raz sa napapa doplna potom robi sceny ze to nechame tak. spapa mi asi tak do 15 lyziciek, dost podla mna. moja robi presne to iste robi to uz velmi dlho, ona si strasne skrabe a tlaci za uskom a zatylok, mozno je to od tepla, ale vidim ze jej nieco vadi velmi ☹
my mmr tiez odmietneme, sused skoncil tyzden po ockovani na neurologii..v noci s nim zacalo strasne sklbat v 20 sekundovych intervaloch, proste ze nieco otrasne...po 2 hodinach mu to preslo, epilepticky zachvat to vraj nebol, horucku tiez nemal...nic mu nenasli..ale dovtedy sa mu to nestalo nikdy, takze sa to pripisuje ockovaniu 😖
@nelinqua a preco mmr odmietnete a hexu+pneumokoky nie? co sa tyka toxickych primesi, je to to iste, len mmr ma este bonus v podobe zivych oslabenych virov... takze zdravie zhumpluju rovnako, tym viac, cim je imunita v case ockovania oslabena. jediny rozdiel je, ze po mmr mozu vsetky tri choroby deti dostat aj z vakciny...
@kkl82 to mmr mi pride asi najnezmyslelnejsie a v podstate lutujem ze sme ju vobec dali zaockovat, ale ked uz mala po prvej davke:( tak ze to dokoncime. ale po skusenostiach vsetkych okolo co maju male deti...najviac problemov mali deticky po mmr, tak manzel povedal ze toto uz urcite nedame.
ďakujem za názor baby no chlop si myslí že máme doma sparťana čo všetko zvládne on nemá v úmysle nič čítať to ja práve naopak ...
dneska idem dat malej brokolicu,tak som zvedava...
no brokolica Vaneske nechutila a ma nejake pupaciky na tvari,ci to nahodou nema po brokolici,tak to neviem...dufam,ze ich zajtra nebude mat.
omlouvám se, že vyrušuji, ale jsme taky únorčata, tak občas nakouknu a jen chci zareagovat na @amulienka, že oves je bezlepkový, takže to by jsi moc lepku do stravy nepřidala 😉 😀 já dnes byla koupit pšeničné vločky, uvařila jsem je ve vodě, rozmixovala, přimixla kousek meruňky, ať to má trochu sladké a jak to malé šmakovalo 😝 starší dcera je celiak, takže máme nařízenou zátěž lepkem od čtvrtého měsíce - ale ty instatní kaše se mi moc nelíbí a sladký piškot se mi taky moc nepozdával, tak jsem zkusila ty vločky😖 a myslím, že to půjde přidat třeba i do zeleninových příkrmů, ale s těma jsem ještě nezačala, jsem lenoch 😉 😀
@oluska88
@amulienka my sme sa po brokolici trochu viac osypali na tvari...ale mam pocit ze ma na tvari vyrazky v jednom kuse:(( vcera som jej dala hami s kralicim masom a bacha na to je tam zeler!!! to som si ani nevsimla ked som to kupovala a vecer taka zihlavka na hrudniku...do rana jej to nastastie zmizlo...

@danka483 vy ste ako na tom?