icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

popinka73
30. jún 2011

@lilka1 tak to ti zavidim ...ja co som lubila teraz velmi nemusim :( v kolkatom si?

lilka1
30. jún 2011

podla tehotenskej kalkulacky som v 9tt, ale mne to vychadza tak na zac. 8tt . . .

popinka73
30. jún 2011

@lilka1 tak gratulujem a prajem vela stastia 🙂

jaannaa86
30. jún 2011

takto to bolo asi ešte 3krát :D Nemohla som uveriť 😅

suzamen
30. jún 2011

Tak si jedu zítra k dr. pro neschopenku třeba se na nás i koukne když mám prohlídku až za dva týdny 😅

popinka73
30. jún 2011

@jaannaa86 podobne :D

lilka1
30. jún 2011

@popinka73 dakujem a tebe tiez drzim palce 🙂

lilka1
30. jún 2011

na dnes mi padla, tak sa lucim . . . pekny den a zajtra do videnia 😉

adenka
30. jún 2011

ahojte,

ste toho popisali teda riadne.. ani nestiham citat 😀 ...
ja prave robim palacinky s cokoladovym pudingom, tak som zvedava co na ne povie mrnus v brusku... ci sa mu to bude pacit 😀

silvia.t
30. jún 2011

@adenka ani nehovor...jaku mam chut 😝

adenka
30. jún 2011

@silvia.t poslem? 😀

olousek35
30. jún 2011

@jaannaa86 super gratulace veliká. To jsou dálnice. 😀

bacillka
30. jún 2011

Ahojte teraz som sa vrátila od Dr.
Tehotenstvo mám potvrdené 5+2tt a nafasovala som Dufaston. Teraz len more kľudu a nôžky hore 🙂 xixix

akinorev87
30. jún 2011

Ahojte baby!!!! poslednú mrchu som mala 24.5., spravila som 3 tehu testy a všetky mi vyšli // 😅 ale nechcem, sa tešiť dopredu, ajtak ma boli brucho, sem tam také pichanie, niekedy, akoby som chcela dostať mrchu.......v stredu, bud.týždeň, idem k dr., uvidíme čo povie, dúfam, že všetko bude ok!!! Vtedy mi už bude vediet potvrdiť tehu?

suzamen
30. jún 2011

@akinorev87 jo to už půjde vidět to bys mohla být tak v 6-7 tt 🙂 a možná bude už i srdíčko

akinorev87
30. jún 2011

no, dufam....a nech je na spravnom mieste 😉 vo februári som mala menší potrat.....to už nechcem startiť 😅 áno, mala by som...podla tehu kalkulačiek na nete, dát.pôrodu by bolo okolo 28. februára - takisto ako náš 1. poklad 😀 tak treba vyčkať 😅

lenca.b
30. jún 2011

ahojte babulky ja by som sa k vam rada tiez pridala 🙂 citala som vas uz skor ale este som sa nechcela pridavat ...obavy a opatrnost ale tak teraz to snad bude uz fajn hoci este obavany mesiac predo mnou ale verim ze to bude dobre...

akinorev87
30. jún 2011

@hanka21 ahoj!!! ja som ešte u dr nebola, teraz idem...ale aj mne sem tam pobolieva brusko, pichanie, ja z toho tiež robím starosti, stresujem kvôli tomu, bo som čítala, že môže ísť o mimomaternicové tehu.......ale aj môže byť že maternica sa chystá na tehotenstvo......takže držme sa!!! nech je všeko o.k aj u teba, aj u mňa!!! 😅

angyialka
30. jún 2011

Ahoj holky! Pridavam se k Vam s terminem - unor. Zatim nepotvrzeno, ale test nikdy nelhal 🙂 . Bude to me ctvrte mimi, tak jsem mela dilema. Mam 3 kluky, tak se budu modlit, aby to byla holcicka!!! 😉 . Jinak Vam preju prijemne uzivani si tehu 😀

hanka21
30. jún 2011

akinorev87 Ahoj...Ja som u doky bola , robila mi ultrazvuk a nehovorila nič...len mi potvrdila tehu....Ale stať sa može všeličo a nebudem vyčkávať.Zajtra veru idem nech viem.....lebo som len nervozna...veru držím palčeky....bude to všetko Ok...

silvia.t
30. jún 2011

Ahojte ako pekne sa nam to tu rozrasta 😀

adenka
30. jún 2011

no ale nas je... vitam nove tehulky 🙂 🙂

lenca.b
30. jún 2011

adenka pozeram ze ty mas skoro tak termin ako ja ... 🙂

saaska
30. jún 2011

este som sa chcela opytat, ci je normalne, ze mam este v 7. tyzdni obcas take tie predmensturacne pocity v podbrusku....mate to niekto?

saaska
30. jún 2011

a je vam kazdy den rovnako zle? lebo mne bolo vcera hrozne a dnes sa mi to oproti vcerajsku zda ovela lepsie

adenka
30. jún 2011

@lenca.b ano, no myslim ze sa to este pekne pomeni kym porodime 🙂

@saaska aj ja to mam.. roztahuje sa ti maternica, telo sa pripravuje.. je to normalne 🙂 .. a mne je zle ako kedy... su dni ked lepsie, inokedy horsie.. zavisi aj od toho co jem a kolko...

saaska
30. jún 2011

@adenka dakujem velmi pekne za ukludnenie 😉

adenka
30. jún 2011

@saaska nemas za co 🙂 .. mna dnes vecer dost boli brucho a aj krize.... ale vela som nosila malu, aj som stala nad palacinkami a zehliacou doskou, tak to bude tym...

lenca.b
30. jún 2011

no babulky to brusko u mna dneska des hrozne krce a to ze mi je stale spatne to uz nejak ani neriesim lebo je to cely den a fakt stale ☹ sice nevracam ale je mi nevolno a dajako na to nic nefunguje ☹

silvia.t
30. jún 2011

no a ja zas naopak,uz mi nie je vobec zle ,ani prsia ma uz nebolia...ani neviem ze som tehu ...az sa obavam 😅