icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

mananenka
2. júl 2011

Ahojte babenky 😉 ..tak som si vás rýchlo prebehla,čo nám tu nové pribudlo..nejak nestíham v poslednej dobe..alebo skôr by som povedala,že som pomalejšia a všetko mi ide pomalšie.. 😵 Strašne som totiž celý boží dník ospalá a krásne prespím celú noc a ťahá ma to do postele aj cez deň...takže dúfam,že aj bábenko bude mať tak rado spánok... 😉 🙂 😉 Ja idem teraz na kontrolu 11.7 a tiež ultrazvuk bude.. 😉 Tak dúfam,že uvidíme aj srdéééčko... a Vítam nové tehulky... 🙂

elza81
2. júl 2011

@luckyhoney ahojky, jsme skoro stejne, ja jsem 6+1 🙂 Na ultrazvuk jdu 8.7. a nemuzu se dockat, zaroven se bojim! jak se citis???

luckyhoney
2. júl 2011

@elza81 no cítím se poslední tři dny všelijak. Z různých věcí se mi zvedá žaludek ale nezvracím, mám pořád hlad ale je mi blbě když se na jídlo jen podívám 😀 tak si vyber 😀 ale u prvního těhotenství to bylo horší 😉
juj to se máš, už 8.7. uááá Mě doktor dřív neobjednal, prý aby kdyžtak už bylo srdíčko, ale kdo to má vydržet 😠

elza81
2. júl 2011

@luckyhoney ja to mam trochu jinak, jelikoz jsem tehotna po IVF, takze uz mam jeden ultrazvuk za sebou, ale nebylo nic videt, tak mi brali jen hcg, aby se videlo, ze stoupa, coz nastesti stoupalo. a mela jsem jit taky na kontrolu spravne 12.7. a doktorka mezi reci rikala, ze kdybych to nemohla vydrzet, tak bych mohla prijit uz v patek a ja ji do toho hned vstoupila, ze to rozhodne do pondelka nevydrzim, takze jdu v patek 😀
Me taky nic moc neni, jen rano je mi zle, ale nezvracim. a jsem silene nafoukla, rano mam bricho ploche, ale odpoledne a vecer jsem jak balon 😀

cacenka_d
2. júl 2011

@elza81 To u nas zatim hrasecek ve ctvrtek 1,6 mm broucek, uz se tesim pristi pondeli na snad uz fazolkovy ultrazvuk 🙂

silvia.t
3. júl 2011

Dobre rano baby...mne je riadne blbo 😝 este som v pyzame,treba mi ist na nakup a varit ale taaaaak sa mi nechce

natymaty
3. júl 2011

@gubcikova ahojky,já jsem na tom stejně..na malýho jsem čekali strašně dlouho..také,když se mu něco stane,tak mě to bolí více než jeho...Ano..kéž by už byly pohyby 🙂

natymaty
3. júl 2011

Jinak dobré odpoledne všem,já jsem ráno vstávala brzy,žaludek zase jak na vodě,tak mě to vytáhlo z postele 😖 .Šla jsem do obchodu,pak vařit a mezi tím uklízet.Teď jsem skončila a jdu se natáhnout 🙂 .

silvia.t
3. júl 2011

@natymaty si dobraaa....ja teraz zacinam,dosla som z obchodu,kura je v rure,este idem dat varit ryzu a trocha poupratovat ... aj ked sa mi voooobec neche 😖

natymaty
3. júl 2011

@silvia.t mě se taky nechtělo,ale musela jsem...už jsem se nemohla koukat na ten bordýlek tady 🤐 ..jsem zvyklá mít naklizeno a teď poslední dobou to nějak vázne...já jsem koupila knedlík,hodila do trouby sekanou a udělala rajskou omáčku,taková rychlovka...

silvia.t
3. júl 2011

Ahojte dnes je tu mrtvo 🙄

gubcikova
3. júl 2011

ja som tu,len neviem čo napísať.včera ma tak hnusne pichlo v boku,ako keby mi niekto nožík tam pichol.malá dnes išla s dedkom k jeho frajerke do opatoviec,tak maju zajtra naplánované kúpanie v hoteli a zoo.príde až v utorok poobede.ja som dnes robila špagety,francuzsku cesnakovu polievku a zem.placky.muž mi poupratoval.teraz tu drichme na gauci 😀

silvia.t
3. júl 2011

@gubcikova tak mate s manzelom free... 😀 jaaj keby mne tak niekto zobral tamera aspon na den 😅
ja som este piekla kolac,a idem sa pred telku vyvalit,vyfuvat lebo som sa dnes kvalitne ozrala 😝

gubcikova
3. júl 2011

silvia.t no šak mi bude chýbať,(teda uz chyba)aj ked je zloba v poslednej dobe a prechadza negativizmom(všetko je necem) a este vzdoruje.ozrala?

silvia.t
3. júl 2011

východniarsky 😀 ojedla do popuku 😝

saaska
3. júl 2011

cafte, tak ja som dnes nic nemusela 😀 cely den sme chodili po navstevach a vsade nas poriadne nakrmili a este aj nabalili na zajtra 😎 zle mi bolo rano teda riadne, zistiala som, ze mi na to pomaha zmrzlina....ked to takto pojde dalej, budem sa o chvilu kotulat 😉

hanka21
3. júl 2011

saaska Toto si aj ja hovorim...najviac by som jedla sladkee, a take somariny vseliake.Ale od zajtra ma cakaju vzsetrenia.Tak uvidime ci neskoncim este na diete..

hanka21
3. júl 2011

Dnes bolo take pocasie na spanie.Ja som bola chvilu o starkej kedze som teraz na tyzden u rodicov..lebo este tu mam gynekologicku...A isla som s malou na pohotovost lebo je neaka prechladnuta a decku doktorku mame zase v Pd...a chcelo to neake antibiotika....a rano smer gynek...na odbery... 😖

lili_a_mimi
3. júl 2011

Ahojte! je mozne, ze by som mala ranne nevolnosti poobede a podvecer? 😨 😖
@hanka21 pozeram sa, ze ty sa poriadne nacestujes... 😒
@gubcikova normalne ti tu pohodicku zavidim... 😀

saaska
3. júl 2011

@lili_a_mimi jojoooj ja by som ti vedela rozpravat....vcera mi bolo zle ese a v noci 😖

saaska
3. júl 2011

oprava: este aj v noci

hanka21
3. júl 2011

lili a mimi Veru chcem si prelozit kartu tam kde teraz zijeme...ale mozem az koncom mesiaca..Tak ked dostanem TK uz by som nemala takto behat...Len zatial mam kazrtu este u dok kde som sa ako slobodna 17rocna prihlasovala tak musim cestovat...a ked nieco byt u rodicov..
saaska lilia mimi Ja sa tiez v noci zvyknem zobudit na to ze mi je zle...a v podstate od rana do rana mi zvykne byt...

mische
4. júl 2011

Ahoj holky, můžu se přidat?

Čekám své druhé mimi ... o první jsme přišli v březnu, zamlklé těhotenství ☹ ... po 1. MS jsme zjistili, že čekáme zase 😀 MUDr. ani moc nenadával (doporučoval mi totiž čekat alespoň 4 měsíce), nasadil Utrogestan ... tak poctivě polykám a na kontrolu jdu až příští týden (13.7.) 😵

lubikaf
4. júl 2011

ahojte baby, aj ja by som sa rada ku vam pridala, mam potvrdene tehotenstvo od minuleho stvrtku, som teraz v 8. tt 😉 termin doktor urcil na 20.2., ale podla poslednej MS vychadza na 17.2. 😉

@mische ja idem v stredu na krv a na poradnu az 28.7. 😒

nadja23
4. júl 2011

Dobre ranko babulky,

neviem, ci si niektora spominate, minuly tyzden som pisala, ze mi je zrazu strasne zle a neviem nic zjest - dovtedy sa mi to nestalo... tak sme prisli na to, ze to bola viroza a nie je to od mrnusa - trva to cca 3 dni, prvy den ma prehanalo a grckala som, druhy den som takmer nic nezjedla, ale aj tak ma parkrat prehnalo a treti den ma uz len straaasne bolel zaludok... teraz je to 5y den a je to super, mozem zjest cokolvek a je to fajn 🙂) som sa o tom rozpravala s obvodnou lekarkou, ze teraz je to 'vo vzduchu', tak si babulky dajte poriadne pozor na seba...

Vsetkym prajem krasny zaciatok tyzdna 🙂)

silvia.t
4. júl 2011

@mische
@lubikaf vitajte baby 😉

@nadja23 hlavne ze uz si ok
ja rozmyslam ze pojdeme koncom tyzdna do Stropkova tak na 2 tyzdne kym je chlap v robote ,pocasie je otrasne tak tu len vysedavame doma 😝

elza81
4. júl 2011

@mische ahojky, ty ten utrogestan polykas? a nemas nejake vedlejsi ucinky? ja ho zavadim, 4 tablety 2x denne a hodne jsem cetla, ze pri polykani byva zle a projevuji se nezadouci ucinky...
Opatruj se a verim, ze tentokrat vse dobre dopadne - drzim palec 😉

gubcikova
4. júl 2011

ahojte babulky.tak dnes som spala do 9:15 😀 väčšinou býva malá o 6tej hore.tak ešte zajtra mám na vyspatie.joj dnes nič nemusím robiť.počkám na muža a pôjdeme sa poobede prejsť na kávu a zákusok.lebo už 3den mám chuť na zákusok a dať v obchode za balenie 4 koláčikov 80 korún sa mi teda dávať nechcelo.

lubikaf
4. júl 2011

@silvia.t dakujem za privitanie 😉

@gubcikova mne sa dnes tiez nechcelo vobec vyliezt z postele, na stastie som u nasich, mama bola s malym, tak ja som mohla spat 😉 tiez mi velmi chuti sladke, je to asi jedine jedlo, pri ktorom ma nenapina, ked si nan pomyslim 😝

gubcikova
4. júl 2011

neviem prečo mi MK blbne.ked dám odpovedať tak mi to nejde.ukáže mi že ma niekdo spomína,ale neoznačí mi ktorý je to príspevok.

@lubikaf inak aj ja ťa vítam medzi nami.pozerám že máš o 3 mes.staršie dieťa od mojej.aj ste plánovali?mi sme chceli tak za 5 rokov,ale nejako sa nám podarilo.ani som nevedela,že som tehu.testy mi vychádzali neg.