Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
kočky, ani ja ešte nemám preukaz... je to na nervy toto čakanie...
@sara45 no aj podla mna by si ju uz mala mat ja som ju dostala v 6 tt ked videl akciu srdiecka...dnes som bola opat a mame aj fotku 🙂 kuk album vsetko je ok tak sa tesim lebo vcera som mala take krce okolo zaludku ze som az plakala som mala vetry zastavene ale ina bolest auuu ale kminovy caj spolu s esplumisanom zabralo ....a byva mi zle skor navecer ako rano aj teraz to uz zacina je niekto natom podobne?
@mimma17 no ja som bola prvy krat asi v 6tt a tiez uz bolo pekne vidiet akciu srdiecka a aj ked sme boli na kontrole tak bolo vsetko ok a aj srdiecko bolo vidno ako bije aj mi ukazoval rucicky ,no ale knizku mi nedal . A s tymi nevolnostami mne byva tiez az na vecer a v noci tazko az na vracanie , takze sa v noci moooc nevyspíme a teraz ked sa pridala aj ta bolest zuba ,tak to uz stalo uplne za prd ,ale ja to aspon dobehnem cez den kedze som pn
Holky já taky ještě nemám průkazku ☹ ale za týden jdu na druhou kontrolu tak snad se dočkám 😵
Ahojte baby,
já celý den ležím,začalo mě ráno bolet bříško no a odpoledne jsem trošku zašpinila ☹ 😢 ...já jsem s nervama v háji,nevím,co se děje.Na internetu jsem pohledala a našla jsem,že v tomto období je to časté,tvoří se placenta,která se přichycuje...no ale i tak je mě hrozně.Můj Dr.má dovolenou až do pátku 😠 a do poradny mám jít až toho 18.7. 🙄 .
Jak jste se tu bavily o utrogestanu...já jsem ho polykala a prvních pár dní jsem z něho byla solidně sjetá 😀 -brala jsem si ho na noc,když jsem šla už na hotovo spát,tak pak už to bylo o.k.,ale než jsem na to přišla,tak to trvalo 😀 .Když jsem ho zavedla,tak zkrátka vypadl a to bylo k ničemu..
Můj Dr.dává knížku,až když je vidět srdeční akce,mám ji slíbenou právě na další kontrole,snad ji dostanu.
Se zubama mě ani nemluvte..chytl mě včera zub,kterej byl v klidu 10let a najednou auauauauau.Zubní mě asi nemine 😒 .
Také vítám nové těhulky 😵 ,ať se vám všem daří!!!
Nic,jdu se osprchnout a jdu zase ležet a domlouvat prckovi,ať vydrží 😔 .Dobrou noc
@popinka73 Ahojček...no že vraj tie lízatká pomáhajú pri nevolnostiach...mne býva dosť blbo pri ceste autom,,tak som myslela,že ich šuchnem do kabelky a budú po ruke keď to príde.. 😉 Len najhoršie,že som sa ešte nedokopala ich ísť pozrieť do lekárne... 😒 ..nejak v posledné dni ozaj nič nestíham.ale verím,že tento týždeň sa k tomu dostanem.. 😵 mne v poslednej dobe zostáva nevolno tiež navečer a najhoršie,že mi prichádzajú práve navečer také divoké chute,čo som nikdy nemávala.. 🙂 ..práve teraz chrumkám paprikové chipsy a predtým som cmúlala cukríky klokanky... 😀 ...
ahojky, hlásím se po delší odlmce, bohužel se mi rozbil počítač a opravený bude až koncem týdne. Tak jsem si půjčila dneska od mámy, už jsem měla absták na internet. 🙂 u nás je vše v pořádku, ve čtvrtek jsi na kontrolu, tak jsem zvědavá. 🙂
@lubikaf dakujem za radu, dufam ze zubarke bude stacit len moje slovo, ked do vtedy tu knizku nedostanem 😉
@sara45 to som si aj ja vsimla, ze ked som v posteli, tak len spim a je mi viac zle ako ked chodim do roboty....teraz mam predlzeny vikend a skoro cely som ho prespala 😒
@silvia.t co je to ten prenatal box?
@saaska na internete si neskúšala? majú to za dobrú cenu... 12 kusov za 2,42 🙂 http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
@suzamen Já také ještě nemám průkazku, z toho si nic nedělej. Já ji dostanu na kontrole 21.července si myslím. 🙂
@mananenka já jdu 12.7. už aby to bylo...u Sáry jsem průkazku dostala cca v 7tt jak dr. našel srdíčko ale ted mi ji nedal 😒
@xxx.klarka tak aspon že nejsem sama už se těším až ji budu mít a bude mi tam každej měsíc přibívat další popsanej řádek 🙂
@suzamen Já jsem v klidu, při dceři jsem ji taky dostala až ve 12tt. 🙂 ale už se na ní také těším.
@xxx.klarka můj dr. ji dával dřív ale je možný že to za ty 4 roky změnil a taky ji dává až kolem 12tt už se hrozně těším nejradši bych ten UTZ měla doma a dívala se každej den 😀
@suzamen souhlasím 🙂 Já jdu jen na kontrolní UTZ kvůli tomu hematomu co jsem měla ted ve čtvrtek, tak jsem ráda. Ale i tak moje dr dělá utz při každé poradně, kontroluje srdíčko, tak jsem ráda. Bych se asi zbláznila UTZ jen 4x za těhu, nebo kolik jich proplácí pojišťovna.

@sara45 ja si myslim, ze uz by ti ju mal dat, ved si uz v 10. tyzdni. a kedy ides na poradnu?