Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@sasena033 kudne sexujte, kolko chcete 🙂 drobcovi by to nemalo vobec ublizit 😉
Ahojte kocky, tak to vyzera, ze by to tento raz mohlo vyjst a tiez mam termin na februar. Natymaty, je mi to velmi luto, ale tiez si myslim, ze by si si mala dat urobit aj podrobnejsie vysetrenia. Ja som tiez vlani druhe babo potratila, nezistili dovod, vsetko vyzeralo ok a teraz od zaciatku tehu zase problemy, az prisli na to, ze mam problemy so stitnou zlazou, co sposobuje problemy s otehotnenim a castu potratovost. vraj posledne dva roky by to vysetrenie z krvi na stit. zlazu mali robit tehotnym zo zakona, no vobec to tak v praxi nie je a mne to teraz robili prvykrat, lebo som zmenila doktora, ktory to nahodou berie vazne. Endokrinologicka povedala, ze s mojimi vysledkami by som bez hormonov, ktore mi hned nasadila, pravdepodobne zase potratila... Samozrejme, kazdy priapd je individualny, ale je to jedna z moznosti... pritom pri prvom porode som nemala ani jediny problem a vsetko bolo uplne v poriadku od zaciatku do konca.
Sasena, ja mam sex zakazany, ale to je pre tie kadejake problemy.... Pri prvom tehotenstve doki povedala, ze nevidi ziadny dovod na to, aby som nemohla sexovat, samozrejme opatrnejsie... ale uz si vobec nepamatam ci nieco bolo alebo nie 🙂)))))
Ja teda tiež nemám chuť na sexík, ale pred týždňom sme mali a bolo to Ok, treba dávať asi trošku pozor- myslím si,
Ako vám je baby?
Ja mám žalúdok ako na lodi, je mi zle, ale zatiaľ som netykovala, bruško mi vykúka, ale pri mojom poriadnom bandere sa to schová.
U doktora som ešte nebola, chystám sa až po 20-tom, mala som kyret v 8+5- 31.12 2010, bábo sa tiež prestalo vyvíjať v nejakom 6+2, tak nechcem stresovať a chodiť tam, keď zatiaľ nemám problémy- bolesti a tak- chcem si to užívať čo najdlhšie a verím, že už sa to nezopakuje ☹
Preto mi je ľúto NATAMATY, že sa jej to opakuje, verím, že raz sa znova dočkáš, myslím na teba, viem je to hroznéééé, uvidím, potom napíšem ako som dopadla ja.... držkaj sa natymaty
Vám baby krásne tehulkovanie- je krásne tak si víkend užite pri vode 😝
Mě je špatně když nejím, takže skoro furt, protože nemám hlad ani chutě 😖 Je mi tak nějak těžko a navaluje se mi ráno, ale zatím neblinkám. Snažím se nějak to přežít. Zjistila jsem, co mi dělá dobře, tak se snažím toho držet. Takže se ráno napiju sladkého, sním něco sladkého a je mi líp.Jo a pálí mě žáha 😠 Já byla na kontrole, když jsem byla 6+4, teď půjdu 11. na další kontrolu, sestřička mi slíbila průkazku 😀 a 13. na genetiku. Dostala jsem žádanku od koktora na genetickou konzultaci, na NT screening a genet. UTZ. Jsem nemocná, beru hodně léků, tak to chce lékař ošetřit tak, aby bylo všechno v pořádku. Tvrdil mi, že nebudu nic platit, protože budu mít žádanku, tak nevím.
ahojky
@natymaty ahojky, teď čtu co se stalo. Moc mě to mrzí, ale věřím že brzo se dočkáš kulíška co bude v pořádku. Budu Ti moc držet palečky.
@petrusew ahoj a maly si už v tom 6+4 srdiečko?
A na čo sa liečiš, ak sa môžem spýtať...
Ja sa liečim na št.žlazu a bola som minulý týždeň na krv a zvýšila mi dávku, lebo mi hormón chýbal, tak tak....
A o 6 týždňov mám ísť znova na krv a kontrolu.
Je to hrozné to chodenie po doktoroch, človek sa bojí, čo a ako bude- hlavne nech sú bábatká spokojné a rastú tak ako majú.
Drž sa
@tututu Měli, doktor mi ho několikrát ukazoval a já na tu "fazolku" čučela jako tele na nová vrata 😀 a srdíčko jsem nakonec taky viděla 😀 Jsem těžká astmatička a loni v létě se mi rozpadl kyčelní kloub (tohle jsem se dozvěděla pár dní před svatbou a byla jsem na zhroucení),svatba provběhla, pak hned operace a dlooouhatánská rekonvalescence, kdy se nějakou dobu vůbec nesmí noha zatěžovat a tak. Takže jsme čekali, kdy mi povolí ortoped a alergoložka. Už teď mám na 100% jistné, že budu rodit císařem, ale co, nějak si to zatím neberu. Věřím, že si nás naši doktoři pohlídají tak jak mají. S tou šťítnou žlázou to je potíž, ale snad to dopadne všechno dobře.
ahojte babulky,
tak ja som dnes bola u lekara na kontrolu - mrnus ma 3.2 cm (sme na zaciatku 11.tyzdna) a krasne sa hybal - normalne mi kyval rucikcou a ja som videla aj prstiky - baby, skoro som odpadla, ze aky hotovy cloviecik to je... ale bolo to krasne... este ma caka za 2 tyzdne krv a NT screening, tak dufam,ze aj to nam dobre dopadne 🙂
prajem Vam vsetkym krasny dnik a vikend
ahojte 😉 my ideme za chvilu na chalupu k nasim, tak sa uz tesim, nech tam maly beha po vonku, lebo tu na byte je hrozne upistany 😝
@petrusew vitaj, ja si ta pamatam z mojasvadba, si chodila do temy cervenec 2010, ze? 😉 gratulujem k babatku 😉
@sasena033 my tiez sexujeme, aj ked pomenej ako pri prvom, lebo neni tolko energie 😒
vítam nove maminky.mna včera tak bolel chrbát,že pri každej otočke som pomali plakala.ešteže mm je masér,takže večer super masáž.čo sa sexu tíka mm pri malej nechcel sex.aj ked som ho uisťovala,že malinká je v brušku dobre chránená.teraz pri druhom by chcel stále no len ja nemám nejak náladu,kedže sa starám o domácnosť,malú a večer ma už bolí brucho.práve som varila kôprovú polivočku a malá pozerala tv,zrazu zostalo podozrivé ticho kuknem a krpček s ovládačom v ruke drichme.tak som ju preniesla do postielky 😀 už sa neviem dočkať k doktorovi idem až 19teho.jáj nech už to je.v tom 4 mes.už budem kľudnejšia.chodím na kontroli každý 3 týžden.
Ahoj holky, ja dnes byla na kontrole a jdu se pochlubit, zaciname 8. tyden, vsechno je v poradku a prckovi krasne bije srdicko 😀 😀 😀 😀 Jsem tak stastna, to je nadherny pocit, doufam, ze to bude vsechno i nadale v poradku a drzim vam vsem palce, at to dotahneme do zdarneho konce 🙂
ahoj kocky..tak dnes sme boli na ultrrazvuku a krasne rastieme 🙂 mame 35mm a na fotecke sme krasne vidno...dokonca drobcek bol tak otoceny krasne a vidno aj nozicku a prsteky 🙂))
Ahoj berunky,
právě jsem dojela z nemocnice.Protáhlo se to dýl,nemohli mě zvednout tlak po té narkóze ☹ .Můžu akorát říct-už nikdy více!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😢 😢 .
Oli,zázrak se nestal 😢 .
Děkuji vám všem za to,co jste každá napsala,hrozně moc to potěší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Budete mě moc chybět 😢 .
Především gratuluji všem,co dnes byly na kontrole 😵 😵 😵 😵 😵
MOC MOC MOC vám všem držím pěsti!!!!!!!!!!!!!!
Se štítnou žlázou se léčím už 5 let,hormony mám stabilizovany,takže tady problém není.Myslím si,že u mě bylo více faktorů,měla jsem hrozně moc psychického vypětí,stresu...prostě pořád něco ☹ .
Doktorka mě říkala,že teď doporučuje 3 měsíce pauzu...uvidím,co bude za 3 měsíce,teď mě další těhu neláká po tomto všem,co se stalo 😢 .Možná změním názor!
Tak se tu mějte,dávejte pozor na bříška a já na vás občas nakouknu,jak se daří 😵 .
Ahoj dievčatá tak sa tu po dlhšej dobe zase ukazujem nejak som nemala času sem zavítať mala som perný týždeň ... k Dr. idem až budúci piatok a ako tu čítam začínam mať tak trochu strach či je všetko v poriadku, nejak mi začali pomaly nevoľnosti ustupovať aj keď ráno má ešte sem tam napne, ale našťastie nezvraciam, no unavená som, ale dokonale ... no dúfam, že je všetko v poriadku
Vítam medzi nami nové tehuľky a zároveň je mi ľúto, že nás pár báb opustilo, ale verím, že sa čim skor pripoja do ďalšej skupiny aspoň máj 2011 🙂
ahojte. Dnes som bola na ultrazvuku, a doktor povedal, ze plod rastie ale srdiecko zatial nevidel ☹ Myslite ze ked som v 6tt+3 dni tak je to v poriadku?? bojim sa, nechcem prist 3.krat o babo ☹ kontrolny ultrazvuk mam az buduci stvrtok...
@silvia.t @nadja23 @elza81 @popinka73 kočky gratulujem k dobrým správam 🙂
@natymaty to mi je ľúto, že sa to nakoniec ešte aj skomplikovalo, želám Ti aby sa Ti srdiečko čo najskôr zahojilo 😔
@kajuska09 závisí od kvality ultrazvuku. U mňa pri oboch tehotenstvách srdiečko na začiatku 7 tt krásne bilo. Uvidíš, že o týždeň sa ho aj Ty dočkáš 😉

@sasena033 já teda na sex nemám ani pomyšlení, ale pokud jsi v pořádku, tak by tem neměl být problém, ne?