icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

gubcikova
9. júl 2011

ahojte babulky.ako zatial sobotujete?my sme z mužom poupratovali doma,ja som navarila a pôjdeme,ked malá vstane na chatu do bazéna a grilovať.dneska je tak krásne.krásny víkend.

lubikaf
9. júl 2011

ahojte 😉 teda tu to dnes "zije" 😀 😀 tusim si vsetky uzivate krasny vikend 😉 my sme boli u nasich na chalupe vcera a dnes, maly si to tam uzival, vkuse po vonku behal 😉 dnes rano sa zobudil o pol deviatej a cez den vobec nechcel spat, ale teraz uz nastastie zalomil, tak mam chvilku pre seba 😉
tak pekny vikend este prajem 🙂

saaska
9. júl 2011

ahojte, my sme sa dnes boli s mm kupat na kupalisku a bolo super, len mne je furt zle a neviem si nic najst, co by mi zaberalo a mam neskutocnu chut na sladke, vkuse by som jedla zmrzku...mnam....prajem vsetkym krasny vikend!

jankastela
10. júl 2011

ahojte dievcata 😉
rada by som sa k vam pridala.zatial to vyzera,ze termin mam cca 25.februara.na sono idem az 1.8.,tak tam sa dozviem presnejsie.

elza81
10. júl 2011

@jankastela ahojky, vitej, ja mam skoro stejny termin, jen o den drive, ale taky to jeste nevim presne 😀
jak se citis? kdy jsi byla na ultrazvuku naposledy?

jankastela
10. júl 2011

@elza81 dakujem 😉 citim sa dobre.iba byvam dost ospala okolo obeda a vcera mi prvykrat bolo tak tazsie od zaludka.a dnes uz uplne super,akoby som nebola ani tehu 🙂 az som niekedy z toho nesvoja,ci je vsetko ok. na ultrazvuku som nebola.lekarka ma iba vysetrila a brali mi krv.teraz ma dovcu a idem na uzv az 2.8. 😲 dovtedy budem stale trosku v neistote,kym toho drobca neuvidim 😵 a ty sa ako citis?uz si bola na uzv? a bolo uz aj srdiecko?

tunylyk
10. júl 2011

tak a teraz uz oficialne 😉 konecne som bola u lekara,drobco je v poriadku,srdiecko bije,termin mi podla ultrazvuku vychadza 10.2.,podla MS 14.2,tak uvidime 🙂 blahozelam vsetkym spolubojovnickam 😉

beritek
10. júl 2011

Ahoj! Moc jsem tu s vámi nepobyla-a budu mizet. Mrňousek se nevyvíjí jak má- vak je v pořádku ale embrijko je o týden mladší, než by mělo být. Velmi pravděpodobně mi ve středu dají papír do nemocnice. Brr. ☹
MOC VŠEM PŘEJU, AŤ TO VYJDE! 🙂

kaculiatko88
10. júl 2011

Ahoj babenky ... neviem ako vy, ale ja to teplo neznášam veľmi najlepšie. Poriadne nepapáme, veď nemáme ani chuť. Stále by sme len pili nejaké studené vody, zmrzlinu a ovocie. Klasické varené jedno mi neide, keď je tak horúco.
Na kontrolu by sme mali ísť tento týždeň, tak uvidíme kedy sa nám bude chcieť a ako nám to časovo vyjde.
Je mi ľúto babenky, ktoré ste prišli o bábätko. Držte sa 🙂

petrusew
10. júl 2011

Ahoj holky, předem vítám nováčka 🙂
Zítra mě čeká kontrola 🙂 První "poradnová" 😵 Tak doufám, že dopadnu dobře a mimísek bude v pořádku.Pak dám vědět 😉

elza81
10. júl 2011

@jankastela tak drzim moc pesti, urcite to dobre dopadne. Citim se tak nejak podobne jako popisujes Ty, jsou dny, kdy mi nechutna jidlo, zaludek mam na vode a jsem podrazdena, az to hezky neni 😒 .... a z toho se zase citim dobre a krome unavy mi nic neni. Ultrazvuk jsem absolvovala ted v patek a bylo uz i srdicko 😀
Kdyz to tak vsechno ctu, tak se taky bojim, jestli je vsechno v poradku, ale taky je jasne ze jsme kazda jina, kazde telo je jine a kazda jinak reagujeme. Urcite neplati, ze kdyz nejsou priznaky, je neco spatne.
Budes tedy hodne dlouho napjata, ale neboj, mysli optimisticky a urcite bude vsechno v poradku! 😉
@tunylyk gratuluji 🙂 drzim taky palce 🙂

tunylyk
10. júl 2011

dakujem za privitanie 🙂 inak k tym priznakom,velmi tazko posudit... pri oboch chalanoch som mala nevolnosti od zaciatku a to riadne brutalne a nonstop vo dne aj v noci 😝 riadne som si uzila a teraz mi bolo naozaj zle max 3x 😉 akurat som dost unavena a to teplo mi este dodava,nechuti mi velmi jest,tak frcim na ovoci a zeleninke 😉 poradnu mam 1.8,niesom na nete casto,ale urcite poinformujem ako sa mame a rastieme 😉

xxx.klarka
10. júl 2011

ahojky, konečně mám opravený svůj pc tak budu snad už chodit pravidelně a snažit se dočítat. 🙂 Mě je fajn, beru pořád ascorutin a celkem to jde, ale večer mě vždy bolí hrozně břicho.

jankastela
11. júl 2011

@elza81 jeeej,uz aj srdiecko bolo? uz by som najradsej aj ja isla.som aj chcela,ze sa vyberiem skor lekarke,ale teraz ma dva tyzdne dovolenku ako naschval,tak si musim pekne pockat 😒 no dufam,ze vsetko bude v poriadku a drobec rastie tak ako ma 😵
@petrusew dakujem😉

saaska
11. júl 2011

@beritek to ma mrzi s su si isti? v ktorom si tt?

beritek
11. júl 2011

@saaska 🙂 Ahoj! Teď jsem v 9.tt, přišli na to v 8. ☹ Jisti si budou teď ve středu, ale je to na 99%. ...
Držím pěsti vám! 🙂

saaska
11. júl 2011

@beritek ja len ci sa nemozu mylit ☹ tyzden nie je az tak vela, mozno si neskor ovulovala....ci si bola na viacerych utz a vedia to porovnat?

gubcikova
11. júl 2011

@beritek to mi je lúto.a nemohli sa len pomýliť?

@kaculiatko88 ani mne nechutí varená strava,len zmrzlina,melon,nektarinky,pomaranče,vody.som sa aj vážila a šak som stále nejak na rovnako,len bruško o 2cm narástlo a to už v pitaok začínam 4mes.

jáj sme sa boli včera kúpať,malej som kúpila rukáviky,taká bola štastná,že pláva(ona vodný živel).ale je teplo.svokra šla na dovču na zemplinskú šíravu a,že im tam každú chvílku prší.a u nás 34stupnov.
baby a je tu niekdo z NMnV alebo s TN?

beritek
11. júl 2011

@saaska @gubcikova 🙂 Poplést to nemohli - mrňousek je z IUI, takže vím nejen na den, ale v podstatě i na hodinu, kdy vzniknul. 🙂 A navíc velikost váčku odpovídá zhruba době početí- ale velikost embria v něm je o týden mimo...

gubcikova
11. júl 2011

@beritek jáj tak to ma moc mrzíí. ☹

saaska
11. júl 2011

@beritek ☹ skoda...

mische
11. júl 2011

@beritek to mě mrzí ... snad se brzo zadaří zase ☹
Holky, mi na ranní nevolnosti nezabírá nic ... sice nešavluju, ale je to děs ... ráno než vstanu slupnu 3-4 dětské piškoty a cestou do práce se dopuju sladkýma bombonama (určitě příberu tak 30 kg 😕 ). Manža mi v sobotu sdělil, že se mu zdá, že mi porostlo bříško ... tak doufám, že jo, a že ve středu taky nepříjdu se špatnými zprávami. Upnula jsem se dost na ten Utrogestan, co polykám, tak se modlím, ať je vše ok ... a já vesele odjedu na dovolenou k moři. 😀

lilka1
11. júl 2011

Ahojte, my sme mali vcera 1. vyrocie sobasa a cely den mi bolo ako na potvoru strasne zle ☹ , bolela ma hlava aj brucho cely de nejako tak ako ked je vam zle v aute . . . mrzelo ma to hlavne kvolu manzelovi, ktory nachystal super jedlo a ze oslavime, tak som sa premohla a vsetko zjedla, ale nevychutnala som si to tak ako bolo treba ☹

zuzanka444
11. júl 2011

Ahoj chcela by som sa opýtať možno skôr vás čo už máte za sebou jedno mimi ako ste to vyriešili na letisku keď ste leteli na dovolenku. Lebo mne Dr. povedala, že by som nemala ani cez tie scanery na letisku chodiť ak niekde poletím. Chceme letieť na dovču k moru a neviem ako to vyriešiť. Diky 🙂

silvia.t
11. júl 2011

Ahojte baby...Vitam nove tehulky!!! My sme este v SP...pocasie je perfektne tak si ho uzivame 😀 este ostavame na tyzden,a potom pojdeme spat domov...ranne nevolnosti uz nemam ziadne ,chvalabohu 😀 akurat beriem ten duphaston 2x denne a mam v poslednej dobe zapchu 😅
@beritek to je mi luto ☹

ancka
11. júl 2011

ahojte baby, tak ako tu citam, az mi ide mraz po chrbte, ale bohuzial to je priroda a nic s tym nenarobime. fakt len ostava dufat, ze raz sa nam kazdej podari donosit krasne mimco. mne tie nevolnosti tento tyzden trosicku ustupili, aj chut do jedla sa mi vratila... lenze teraz mam zas ten problem ze presedim na wcku hodiny a nic... a mam pocit, ze som hrozne naladova. a po rozume mi okrem stravy nic ine pomaly nechodi 🙂 furt len vymysdlam, co by som si dala, ale nastastie mam chut na take rydzo slovenske veci... ze kapustnica, kotlikovy gulas, obycajny rozok so salamou, och co by som za ten dala... a to tu nehrozi, takze apon az tak nevyzieram, len o tom snivam 🙂 zavidim vam inak tie tepla na slovensku, ja si tu toho leta velmi neuzijem...

petrusew
11. júl 2011

Ahojte holky, tak máme průkazku dle UTZ jsme 8tt. Jsem se tam úplně dojala, když jsem viděla noženky, ručenky a jak tam sebou mrskalo...málem mi i slza ukápla 😵
@beritek , to mě mrzí ☹
@lilka1 taky jsme měli 10. 7 výročí a taky jsem blinkala po cestě v autě 😖 ale mě spíš nesedl obídek 😒

lubikaf
11. júl 2011

ahojte, tak ja som u rodicov v piestanoch az do stvrtku. sa tesim na byvale kolegyne, ze sa postretame konecne, som ich uz strasne dlho nevidela 😉

@zuzanka444 my sme boli na dovce letecky, bola som v nejakom 4-5 tyzdni, a mna teda vobec nenapadlo, ze by som nemala ist cez scanner 😒 inak moja sesterka bola tiez na zaciatku tehu v egypte, a jej maly je teda uplne zdravy 😉

lubikaf
11. júl 2011

@petrusew tak gratulujem k tehu knizke, je to super pocit, mat nieco take v rukach, ze? 😉

lilka1
11. júl 2011

@petrusew tak blahozelam, je to super spravicka 🙂