Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@babatienko27 ahoj,ano chytila som mykozu.jaj,hroza a v tomto teple je to o drzku 😒
@babatienko27
@miri9 chcem si kupit ten rosalgin,to mi aj dr. kazala a vyplachovat.a mam zakazane sladkosti a aj vsetko sladke ovocie ☹ a na tomto vsetkom som teraz zila.taky dobry melon by som si dala 😎 mam jest vela bielych jogurtov,kefirove mlieka a acidka
baby,ako vam zavidim,ze uz ste videli na uzv. tych svojich drobcekov,ja musim este dlhe 2 tyzdne cakat 😠
@gubcikova Moje startovní je 84kg. 🤐
@kaculiatko88 Mě taky váha maličko klesá, někdy až na 83kg. Ale je tot ím, že teď ani moc nejím. Nemám chut jak je teplo.
@petra1303 Mě vyšel kluk a narodila se dcera. 🙂
ahojte moja startovacia pri prvom tehu 49kg nabrala som na 73kg teraz mam 58 som zvedava kam sa dopracujem teraz xixixi
aj ja som pocitala podla cin.kal aj podla krvi a vsade ze chladcek dnes som nasla dalsi odklik a tam ze dievcatko ja si myslim ze to bude chlapcek chute a vsetko okolo toho je rovnake len plet mam lepsiu. Pri prvom sa mi vyhodili asi vsetky pup. ktore sa nestihli v puberte
tak mne sa malá vrátila z výletu,ale nie som moc nadšená.vrátila sa s teplotou 38,5 ☹ chúda malinké.hrá sa síce,ale je vidno na nej,že je nijaká a ešte aj kolienko si rozsekla 😒
@jankastela Neboj, taky se dočkáš! 🙂
@gubcikova oj, tak ať je malé brzo líp!
ahojte babulky neviete mi niektora poradit nejake kvapky do nosa mam hroznu nadchu ☹ a obavam sa ze ked to nepoliecim tak mi to prejde na priedusky ☹
@lenca.b nejlépe mi vždy pomohl pinosol.
no ten mam rada ale ako na potvoru ho akurat doma nemam ☹ zajtra musim asi kupit ten prerazi aj neviem aky beton v nose :D ...a moze sa teda aj v tehotenstve? pribalovy letak som uz velmi davno citala ale tusim je len z prirodnych materialov
ahojte, dnes som bola u gynek a som 🙂 , budeme mat babatko, huraaa. Moje podozrenie sa potvrdilo aj tehot. testy boli pozit. a doky mi to dnes odobrila. 2.2.2012 cakame braceka alebo sestricku. 🙂
babule prajem vam vsetko dobre, ja uz do tejto temy bohuzial nepatrim... drzte sa!
@gubcikova len pekne bezkaj lebo cez vik sa to moze zhorsit a potom po pohotovositah behat nic moc....prajem malej skore uzdravenie toto poznam velmi dobre.... tak nech jej to nevlezie na priedusky alebo pluca 😔
bikina drz sa 😔 a prajem coskore radovanie sa zo zdraveho tehotenstva 😉
ahojte baby 😉 tak dnes mame konecne trochu pod mrakom, hned sa lepsie dycha 😉 uz som tie horka nemohla zniest 😝 chystam sa s malym za chvilu na postu, tak dufam, ze nezmokneme 😉
@gubcikova radsej s nou chod, takto pred vikendom by som to nenechavala len tak. mozno to nic vazne nie je, ale nech sa na nu radsej dr. pozrie 😒
úžasný pocit !!! máme 14,4 mm srdiečko nám krásne bije 🙂 podľa UZ sme v 7+5tt podľa PM 8+2tt
aj tehu knižka je už doma a dostali sme aj darček poukážku na masáž pre tehotné a prenatal box 🙂
juj super ako sa veľmi teším 🙂
@zuzanka444 gratulujeme k srdíčku!
@lenca.b muconasal plus ...ja som brala ten cele tehotenstvo prve a este do nedavna 🙂 no nastastie som sa zbavila zavyslosti na kvapkach a zatial to zvladam bez nich... tento pomaha velmi lebo obsahuje nejake oleje ktore pomahaju aby sa ti zlepsilo dychanie a nie len vycistia nos...
@zuzanka444 gratulujem 🙂
@fraufrt ahoj...gratulujem to by si mala byt nejaky 10tt alebo 11tt...ak sa nemylim...ze? ja mam termin 8.2.2012 😉
@zuzanka444 supis 😉 gratulujem!
@lenca.b Může může, mě byl právě doporučen, do té doby jsem ho neznala. Ale od té doby jsem ho používala i mimo těhu, jak píšeš, ten prorazí snad i beton. 😀
@tututu zuby už má všetky vonku.jej rýchlo šli bez teplôt.
dakujem baby.no nakoniec som šla,len doktorka tam nebola iba sestrička,tak sme jej vzali moč a mala ho neg.,teraz som jej dávala panadol čipku a uvidím,ked sa vyspí.nemá žiadne príznaky,okrem toho,že jej nechutí papať,ale ona je taká,že aj ked jej niečo je tak to neni poznať.minule napr.sa nám zdalo,že schudla.pribrala za 4 mes.900g a doktorka urobila všetky výteri a došlo sa na to,že prekonala ecoli 😕 a minule,ked jej odišiel hlas,tak zase mala dlhodobú infekciu dolných ciest .máme ísť,ked to bude zlé tak na pohotovosť a ked v poho tak v pondelok na kontrolu
@zuzanka444 gratulujem takže 1.5cm 🙂) my sme v 8+4 mali 2cm
už sa neviem dočkať utorka,ked uvdím mrňe 😀 a v stredu zubárke dohodnúť operáciu ☹

@hejdita vím jak se cítíš jen čekám první 🙂 ten pocit je úžasný! 😵