Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petra1303 Nafouknutá fakt ne. Miminko je sice maličké, ale děloha roste. A hlavně mám ještě po dceři uvolněné svaly, takže to jde vidět dříve. Břicho mám takto furt a přijde mi že den ode dne větší 😀
Pod oknem kam píšeš máš na pravo "Přidej fotky" tak na to klikneš, pak ještě jednou na modré okénko "Přidej fotky..." a najdeš ji v pc, počkáš až se nahraje a odešleš jako klasický text.
@xxx.klarka tak to ti uz fakt pekne poznat brusko, uz si musela ist aj s pravdou von pred ostatnymi, ked ti to uz tak poznat? ja som si myslela, ze do takeho 5 mesiaca budem nosit vsetky normalne veci, no ale vyzera ze som sa velmi mylila, lebo uz teraz su mi gate riadne tesne. ja mam tiez foto, ale v albume
@ancka Já při dcerce nosila svoje oblečení cca do 5 měsíce, teď mi je moje zatím fajn. Ale nosím těhu sukni, vadilo mi to těsno a dělalo se mi zle. V týdnu pojedu i ke kamarádce si půjčit kalhoty, protože nevím jak dlouho mi to bude dělat dobře na břicho když leze ven.
S pravdou jsme šli ven už déle, nešlo to utajit, kort když jsme byli i v nemocnici a chtěli mě hospitalizovat.
@xxx.klarka no tak ja som nosila pri malej moje veci skoro do konca bedrove rifle minisukne a tak 🙂 teraz dufam ze to bude tiez tak aj ked mam tehu rifle este som ich nemala len v predoslom tehu...
@babatienko ta cesta sa dala prezit ale nemat v aute klimu to by bola hroza ale teraz som rada ze som doma tu som si za 5 dni odpocinula viac ako tam Tam som mala pocit ze som na pretekoch rano k bazenu potom sa schovat z tade k moru potom na veceru este vecer prejst sa no proste stale nieco Pisem z MT tak to je trosku tazsie
@xxx.klarka počkaj hodím aj ja foto 🙂)) len musím nabyť kameru,lebo telefon mi nejde na Pc neviem prečo
ozaj baby na akej váhe štartujete?ja 70 kg
@ba80 to máš super,ale ty si bola asi vždy taká chudučká.ja mám pevné kosti,aj ked vážim veľa nevyzerám na to.ja mám chudé ruky a nohy len veliké prsia a brucho 🙂) pri malej som začínala na 75 a dotiahla to na 88 a rok po pôrode bez diet 70 juj tak dúfam,že teraz to tiež pôjde tak super dole.
ahojte 😉 baby tak ja mam tiez uz brucho, ale ja mam na nom este sadlo po malom, plus 7 kilov navyse, pri prvom tehu som mala na zaciatku 62 kg a teraz 69kg 😝 zatial si to drzim, dufam, ze nepriberiem nejak vela 😝 uz teraz si pripadam jak velryba a zle sa citim, neviem si predstavit, ze by mi nejakych dalsich 10 kilov zostalo po druhom dietati 😝 mne su veci zatial dobre, snad to tak ostane aspon do konca leta 😉
Gratulujem všetkým úspešným kontrolám 🙂
@xxx.klarka síce aj mne vytŕča pupok, ale na Teba nemám 😉
@gubcikova začínam na 64,5 kg a dnes ráno váha 62 kg. Dúfam, že teraz nepriberiem 25 kg.
@lucika09 tak ja mávam migrény a dosť silné ... tak sa len v duchu modlím, aby tá bolesž hlavy nevypukla do migrény. Lebo na ne mi len zaberajú veľmi silné lieky a tie počas tehotenstva nemôžem užívať. Tak denne pijem magnézium.
Skús aj ty piť magnézium a uvidíš či ti bude lepsie. 🙂 🙂
Tak baby jena tu chudne jedna priberá a mne kolisá váha ... včera 54,4 kg a dnes 53,5 kg. Váhu si drzím a btuško ešte extra nevidieť tak väščina netuší. Ale začínajú mi vadiť riflr a opasky a hlavne pas v aute keď šoferujem. 😉
baby ja som asi paranoik,ale už asi 3dni cítim sem tam dobnutie
@gubcikova nejsi, já taky občas něco takového pociťuji a prý je to tím, že se roztahuje děloha. (jsou to bolesti jako u menstruace) nebo pokud cítím bodání tak je to tím, že jsem to přehnala třeba s pohybem nebo dělala něco co se prckovi nelíbí...dám nohy nahoru, vezmu magnézko a je to v pohodě.
ahoj tak se taky hlasim do klubu potvrzeneho tehotenstvi 🙂 tak podle PM jsem 8+2 a podle utz 9+1 🙂 pristi tyden jdu na odbery 3 ampulky plus jedna mala na krevni obraz a zrovna mi da tehu prukajdu 🙂 mimis je veliky 22,3mm 🙂 jupiii mam to za sebou 😀 ted uz jenom poradny a na privni jdu za asi 5t uvidim co mi rekne sestra kdy mam dojit 🙂

@xxx.klarka no ale to si nafuknuta nie? Vsak mimi je este malinkate...ako sem davas foto? Ja to neviem inak by som dala aj ja fotecky ☹