icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petrusew
14. júl 2011

@hejdita vím jak se cítíš jen čekám první 🙂 ten pocit je úžasný! 😵

jankastela
14. júl 2011

@babatienko27 ahoj,ano chytila som mykozu.jaj,hroza a v tomto teple je to o drzku 😒
@babatienko27
@miri9 chcem si kupit ten rosalgin,to mi aj dr. kazala a vyplachovat.a mam zakazane sladkosti a aj vsetko sladke ovocie ☹ a na tomto vsetkom som teraz zila.taky dobry melon by som si dala 😎 mam jest vela bielych jogurtov,kefirove mlieka a acidka

baby,ako vam zavidim,ze uz ste videli na uzv. tych svojich drobcekov,ja musim este dlhe 2 tyzdne cakat 😠

xxx.klarka
14. júl 2011

@gubcikova Moje startovní je 84kg. 🤐

@kaculiatko88 Mě taky váha maličko klesá, někdy až na 83kg. Ale je tot ím, že teď ani moc nejím. Nemám chut jak je teplo.

@petra1303 Mě vyšel kluk a narodila se dcera. 🙂

bacillka
14. júl 2011

ahojte moja startovacia pri prvom tehu 49kg nabrala som na 73kg teraz mam 58 som zvedava kam sa dopracujem teraz xixixi

bacillka
14. júl 2011

aj ja som pocitala podla cin.kal aj podla krvi a vsade ze chladcek dnes som nasla dalsi odklik a tam ze dievcatko ja si myslim ze to bude chlapcek chute a vsetko okolo toho je rovnake len plet mam lepsiu. Pri prvom sa mi vyhodili asi vsetky pup. ktore sa nestihli v puberte

gubcikova
14. júl 2011

tak mne sa malá vrátila z výletu,ale nie som moc nadšená.vrátila sa s teplotou 38,5 ☹ chúda malinké.hrá sa síce,ale je vidno na nej,že je nijaká a ešte aj kolienko si rozsekla 😒

gubcikova
14. júl 2011

@petra1303 musíš to tu pohladať nejakých asi 10 stránok dozadu

petrusew
14. júl 2011

@jankastela Neboj, taky se dočkáš! 🙂
@gubcikova oj, tak ať je malé brzo líp!

petra1303
14. júl 2011

@gubcikova nenasla som to... 😖

lenca.b
14. júl 2011

ahojte babulky neviete mi niektora poradit nejake kvapky do nosa mam hroznu nadchu ☹ a obavam sa ze ked to nepoliecim tak mi to prejde na priedusky ☹

xxx.klarka
14. júl 2011

@lenca.b nejlépe mi vždy pomohl pinosol.

lenca.b
14. júl 2011

no ten mam rada ale ako na potvoru ho akurat doma nemam ☹ zajtra musim asi kupit ten prerazi aj neviem aky beton v nose :D ...a moze sa teda aj v tehotenstve? pribalovy letak som uz velmi davno citala ale tusim je len z prirodnych materialov

fraufrt
14. júl 2011

ahojte, dnes som bola u gynek a som 🙂 , budeme mat babatko, huraaa. Moje podozrenie sa potvrdilo aj tehot. testy boli pozit. a doky mi to dnes odobrila. 2.2.2012 cakame braceka alebo sestricku. 🙂

bikina
14. júl 2011

babule prajem vam vsetko dobre, ja uz do tejto temy bohuzial nepatrim... drzte sa!

gubcikova
15. júl 2011

@bikina to mi je lúto ☹

baby tak aj dnes mi teplotkujeme.včera zaspávala s teplotou 38,5 tak som jej dala čipku,no v noci bola uplne horúca,tak si myslí,že ešte stúpla na 39 a dnes ráno pomaly stúpa.po zobudení 37,7 a po pol hod.38 ☹ neviem či mám ísť k doktorke snou.

saaska
15. júl 2011

@bikina ☹ drz sa

hejdita
15. júl 2011

@gubcikova len pekne bezkaj lebo cez vik sa to moze zhorsit a potom po pohotovositah behat nic moc....prajem malej skore uzdravenie toto poznam velmi dobre.... tak nech jej to nevlezie na priedusky alebo pluca 😔

bikina drz sa 😔 a prajem coskore radovanie sa zo zdraveho tehotenstva 😉

petrusew
15. júl 2011

@bikina to je mi moc líto, drž se 😔
@gubcikova uj, já bych s ní asi šla k doktorce, ať pak nemusíte v noci běhat po doktorech v noci 😖 To je na prd! 😒
Holky, zítra jdeme na svatbu. Já a prcek budeme svědky nevěsty 😀

lubikaf
15. júl 2011

ahojte baby 😉 tak dnes mame konecne trochu pod mrakom, hned sa lepsie dycha 😉 uz som tie horka nemohla zniest 😝 chystam sa s malym za chvilu na postu, tak dufam, ze nezmokneme 😉

@gubcikova radsej s nou chod, takto pred vikendom by som to nenechavala len tak. mozno to nic vazne nie je, ale nech sa na nu radsej dr. pozrie 😒

tututu
15. júl 2011

@gubcikova A nejdu ti jej očné zúbky, lebo práve je v tom veku, kedy začínajú rásť, držte sa, ak nemá kašeľ a soplíky, malo by to byť OK

zuzanka444
15. júl 2011

úžasný pocit !!! máme 14,4 mm srdiečko nám krásne bije 🙂 podľa UZ sme v 7+5tt podľa PM 8+2tt
aj tehu knižka je už doma a dostali sme aj darček poukážku na masáž pre tehotné a prenatal box 🙂
juj super ako sa veľmi teším 🙂

petrusew
15. júl 2011

@zuzanka444 gratulujeme k srdíčku!

petra1303
15. júl 2011

@lenca.b muconasal plus ...ja som brala ten cele tehotenstvo prve a este do nedavna 🙂 no nastastie som sa zbavila zavyslosti na kvapkach a zatial to zvladam bez nich... tento pomaha velmi lebo obsahuje nejake oleje ktore pomahaju aby sa ti zlepsilo dychanie a nie len vycistia nos...

petra1303
15. júl 2011

@zuzanka444 gratulujem 🙂
@fraufrt ahoj...gratulujem to by si mala byt nejaky 10tt alebo 11tt...ak sa nemylim...ze? ja mam termin 8.2.2012 😉

saaska
15. júl 2011

@zuzanka444 supis 😉 gratulujem!

xxx.klarka
15. júl 2011

@lenca.b Může může, mě byl právě doporučen, do té doby jsem ho neznala. Ale od té doby jsem ho používala i mimo těhu, jak píšeš, ten prorazí snad i beton. 😀

gubcikova
15. júl 2011

@tututu zuby už má všetky vonku.jej rýchlo šli bez teplôt.

dakujem baby.no nakoniec som šla,len doktorka tam nebola iba sestrička,tak sme jej vzali moč a mala ho neg.,teraz som jej dávala panadol čipku a uvidím,ked sa vyspí.nemá žiadne príznaky,okrem toho,že jej nechutí papať,ale ona je taká,že aj ked jej niečo je tak to neni poznať.minule napr.sa nám zdalo,že schudla.pribrala za 4 mes.900g a doktorka urobila všetky výteri a došlo sa na to,že prekonala ecoli 😕 a minule,ked jej odišiel hlas,tak zase mala dlhodobú infekciu dolných ciest .máme ísť,ked to bude zlé tak na pohotovosť a ked v poho tak v pondelok na kontrolu
@zuzanka444 gratulujem takže 1.5cm 🙂) my sme v 8+4 mali 2cm

už sa neviem dočkať utorka,ked uvdím mrňe 😀 a v stredu zubárke dohodnúť operáciu ☹

petrusew
15. júl 2011

@gubcikova uj, zubaře nemám ráda 😖 tak se v tu středu drž!

gubcikova
15. júl 2011

@petrusew dakujem.no zubára prežijem,ale potom tú operáciu prežijem ☹

petrusew
15. júl 2011

@gubcikova to zvládneš. Co ti budou dělat? Jestli ti to teda bude chtít udělat v těhotenství...