icon

Februárovky 2008

bejca
5. jún 2009

čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀

amadora
27. sep 2009

Danka aj som chcela že pôjdeme ale nejako som sa nevedela odhodlať sa "ponúknuť" na návštevu 😅

A ja som tiež mužovi vravela že mi to ani hovoriť nemal ☹

bzucinka2
27. sep 2009

ami, hroza, predsa len su to deti, ale co uz, ked ich nema kto vychovat 😒
a mala si sa pekne nabalit mamce 🙂
my sme uz doma, zaspinkal ako polienko v postielke, som zvedava dokedy rano potiahne 🙂

bejca
autor
27. sep 2009

ahojte 😵

my sme dnes kupili sedatko na wc Petko sa tam uspesne vycikal tak som zvedava ako budeme pokracovat 😀 hlavne s kakanim 😅 pytat sa nepyta vobec ale ked ma holu ritku tak ide na serblik 🙂

nove nemame inak nic

idem si vas precitat 😉

bejca
autor
27. sep 2009

Ami no tak noc ste mali v pohode 😵 a aj pekny den 😉 a mala si sa trosku ponuknut 😉 ved ti je s nimi fajn 😵 tych deti mi je luto 😔

Danka no tak si mala peknu noc 😉 dnes uz na take somarinky nemysli 😉

Bzuci tak ste si to dufam dobre uzili 😉 a Alexik nech spinka aspon do 8 mej 😉

amadora
27. sep 2009

Tak už spinkáme aj my a ja večeriam 🙂

Mňa to štve že si na tie deti nedávajú pozor a stále sa také niečo deje 😒

Rozmýšľam či pôjdeme zajtra do tej BB alebo nie, neviem sa rozhodnúť...

Inak som vám asi ani nespomínala, že môj ocino je už skoro komplet vysťahovaný a nakoniec sa rozhodli že kým ešte robia tak ostanú v BB, kúpia si 3-izbový byt a potom na dôchodku nejaký domček, takže predávajú aj jej byt a už aj našli kupcov ktorý im jej byt vymenia za ich a len im doplatia rozdiel, takže som rada, je to trochu férovejšie voči ocinovi 😅

danka.k
27. sep 2009

ami ocko je odkial vystahovany?? asi mi nieco uslo

amadora
27. sep 2009

Danka predáva byt

danka.k
27. sep 2009

ami jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. tak to je dobre... a uz su troska lepsie vztahy ci stale nie?

amadora
27. sep 2009

no neviem či je to dobre 😅 a tie vzťahy... no snažím sa ale niekedy je to ťažké...

danka.k
27. sep 2009

verim ti

bejca
autor
27. sep 2009

no tak snad to bude oki 😉 a nech si daju obe mena na list vlastnictva 😉

bejca
autor
27. sep 2009

a niekedy treba " zatat " zuby co uz .....

amadora
27. sep 2009

ja len nechcem aby bol sklamaný... dúfam že im to vydrží, na inom nezáleží. ani na tom či ja si s ňou rozumiem alebo nie. ak ocino bude šťastný tak budem aj ja

amadora
27. sep 2009

nie že mi vyhodia Puskajlera! 😠

bejca
autor
27. sep 2009

xixixixixixiix no som zvedava ako to bude v tej superstar pokracovat ..................

a jasne ze zalezi hlavne na ocinovi aby bol stastny 😵

bejca
autor
27. sep 2009

inak popijam irsai oliver 🙂 😉

amadora
27. sep 2009

tak to teda netuším čo je 😅

mala by som ísť do sprchy ale taaaak sa mi nechce 😝

bejca
autor
27. sep 2009

no predsa biele vinko 😉

vyhrala som na MB supravu taku bundicku a tricko juuuuuuuuuuuj sa tesim 😉

amadora
27. sep 2009

ja sa v značkách vín dáko nevyznám 🙂

super, gratulujem 🙂

sprcha za mnou, je mi lepšie 😀

bejca
autor
27. sep 2009

no idem aj ja hajat 😉 muzik uz lezi 😀

dala som foto tej supravy do albumu 😉 a dakujem 😵

pa

danka.k
27. sep 2009

beji pekna suprava a bruu noc 😉

amadora
27. sep 2009

krásna súprava Beji

dobrú noc všetkým 🙂

amadora
28. sep 2009

Dobré ránko!

My sme sa dnes dobre vyspinkali 🙂 Akurát sme vypili mliečko a poniektorý si idú dať kávičku a spolu raňajky 🙂

mm1
28. sep 2009

dobré ránko, dva dni tu nie som, a kým vás prečítam... 🙂
My sme mali docela v pohode víkend. V piatok som bola na tej kamoškinej oslave 33 tortička sa mi nakoniec asi vydarila, lebo všetkým chutila a poriadne sa po nej zaprášilo, tak som bola rada..... sedeli sme do 1.30 tak som bola rada, ked som o 2.00 zalomila, lebo ráno sme isli na chalupu.
Náš tatík bol v škole cez víkend, tak sme šli len s Natali.... ale našťastie bola strašne dobručká v aute, tak som si vydýchla, lebo v poslednej dobe v tej autosedačke nejako neobsedí... Víkend sme strávili s našimi, tak bolo fajn, a hlavne bolo pekné počko..... 🙂
dnes ráno ako som išla do robotky, tak Natali už vyspinkaná, chcela sa hrať, a mliečko a neviem čo ešte tak sme sa chvílu pohrali a potom ma normálne poslala do obchodu po rohlíky, tak som sa vyparila.... 🙂

mm1
28. sep 2009

ešte reakcie:
beji, pekná supravička, fakt.... taka frajerská
ami: no dúfam, že sa tatík rýchlo vráti, a v BB ti bude fajn, aspoň prídeš do iného prostredia a na iné myšlienky...

ceny tých overalov, fakt hruza, popozerám ešte v obchode a hádam sa mi niečo bude páčiť, ale chcem zvlášť oteplovky a zvlášť bundu....

bejca
autor
28. sep 2009

ahojte 😵

dakujem za pochvalu 😉 no a za 5 euro nekup to 😀 a je to menzestrakova podsita bunda + tricko 😉 malo by nam to byt od jara az do neskorej jesene tak snad nam posluzi 🙂 este som kupila kabatik len akosi sa mi pani neozyva 😅 uvidime 😉

Ami tesim sa ze ste sa krasne vyspinkali 😵

my uz par dni placeme v noci 😅 / pomrnkavame / neviem co sa mu deje 😒

Megi som rada ze si sa super zabavila a ze ste mali krasny vikend s rodicmi 😉 ja tiez chcem este taku supravu 😉

bejca
autor
28. sep 2009

a ozaj vcera sme Petkovi kupili v Bille ponco 😉 je to taky tiger 😵 tak zajtra na plavani budeme " machrovat " 😀 😀

mm1
28. sep 2009

no my sa chystame tento tyzden do mesta, pozriet nieco Natali k meninam, tak dufam, ze budeme uspesni aj s muzikom 🙂

amadora
28. sep 2009

Megi tak ste mali super víkend, paráda! A robila som tvoj recept v sobotu, bolo to super 😉 ďakujem 😵

Beji ďakujeme 🙂

mm1
28. sep 2009

ami, tak som rada, že chutil... mám rada nové a pritom rýchle a chutné receptíky.... 🙂
ja som cez víkendík nevarila, varila mamina..... 🙂