icon

Februárovky 2008

bejca
5. jún 2009

čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀

bzucinka2
18. okt 2009

drzime palceky k predaju 🙂

bejca
autor
18. okt 2009

dakujem 🙂

tak Petko sa zobudil aj sam 🙂 pridala som video na FB ak chcete kuk 😉 a par fotiek 🙂

ahojte 😵

amadora
18. okt 2009

Beji, Bzuci ďakujeme 🙂

Kamarátka mi poradila nasadiť hneď fenistil kvapky, tak dúfam že pomôžu. Srdiečko moje, tak mi je ťažko keď ho takého vidím ☹ Len nech sa mu to ešte nezhorší!

Beji tá peňaženka je nádherná! Nemá chybu! Uvidím ako vyplatia tatka za túto brigádu a ak ju dovtedy nepredáš niekomu inému tak by som ju potom aj hádam zobrala 🙂

amadora
18. okt 2009

Beji fotky sú super 🙂

Ja som pred chvíľou uložila malého, som zvedavá ako bude búvať 😒

bejca
autor
18. okt 2009

Ami dakujem za pochvalu 😵 a ak chces tu penazenku tak ja ju nebudem nikomu dalej ponukat 😉 stiahnem inzerat a hotovo 😵 a posielame pusinky aby bol Majko uz fit 😵

fenistil kvapky sme davali my vtedy ked mal Petko problemy s kozickou na ukludnenie a spanie lebo oni uspavaju takze moc neprehanat 😉 ja som davala len na noc proti svrbeniu max 10 kvapiek 😵 ale mozno sa to dava aj na chorobu len som este nepocula 😉

blumka
18. okt 2009

ahojteeee...este si ma pamatate? 😀 😀
len tak som k vam nakukla ze ako sa mate, ako si zijete aj s drobcami...a citam, ze Martinko je choryyy...tak mi napadlo, ze ti ami mozno poradim...ked mala terezka minule nadchu ako slon, tak som jej na noc nakvapkala na plachtu v postielke asi 4-5 kvapiek eukalyptoveho oleja, a aj mne to pomohlo..lepsie sa nam dychalo a aby jej nesli tie hlieny do hrdielka som jej davala sirup Sinupret, kupis ho bez predpisu 😉 mozno zabere 😉
Inak my sa mame fajn...citam, ze drobci vasi rozpravaju a opakuju..krasny vek, ze? aj nasa mala keca od rana do vecera, a dnes sa pryvkrat spytala ze mama pleco? 😀
No majte sa zatial, ide sa uspavat (bojovat 😀 )...a skore uzdravenie choruckym

bzucinka2
18. okt 2009

ami, aj nam sa dnes z nicoho nic spustili sopliky, tak mozno skusime ten eukalyptus, eln ho treba kupit, uz ma z nich klofne 😖
blumka ahoj a tehulkovanie ako, v pohode popri malej , da sa? 🙂

blumka
18. okt 2009

ahoj bzuci 😉 vyskusaj ten eukalyptus, je to fajn...ja som ho obcas dala aj terezke na vreckovku a nech ho vonia ako kvietok 😀
tehulkovanie sa da..chvalabohu uz mi nebyva zle, citim sa fajn, len strasne velka 😀

amadora
18. okt 2009

Beji kľudne si inzerát nechaj, ak ju niekto kúpi tak ja kúpim inú. Lebo nechcem sľubovať že ju vezmem a náhodou mi to finančne nevydá a potom by ma mrzelo že si ju nepredala 😉
Čo sa týka toho fenistilu tak nám to poradila kamarátka ktorá je zdravotná sestrička tak hádam vie čo hovorí 😅

Bzuci to ma mrzí že aj vy ste chorí 😒 Rýchlo sa vyliečte a hlavne nie že ochorieš aj ty!

Blumka olej doma nemám 😒 A ten Sinupret niekto hovoril že je na predpis tak ja neviem, zajtra sa opýtam v lekárni 😕 Pozerám že budete mať ďalšiu dievku 🙂

blumka
18. okt 2009

ami, no ja som sinupret kupovala bez predpisu, tak teraz neviem 😉
hej, dalsia dievka...moj muz hovori, ze to preto aby mal kto dom upratovat 😀

bejca
autor
18. okt 2009

heloooooooooooooooou 😵

co to vidia moje oci ???? Blumka nas prisla kuk 😵 jeeeeeeeeej vitajte 😵 sme radi ze ste v pohode a ze sa mas fajn a ze si velka 😀 aj ja by som uz rada bola " velka " z tehu a nie len tak ako teraz 😀 😉

Bzuci davaj na seba pozor aj na malu bambulku 😵 posielame tiez pusinky Alexikovi 😵

Ami ved v pohode ak je sestricka isto vie co a ako 😉 a s penazenkou v pohode 😉

blumka
18. okt 2009

bejci, takze sa snazite? 😉 drzim palceky, nech sa rychlo zadari 😉

danka.k
18. okt 2009

ami aj ja som kupovala sinupret bez predpisu... a pomaha nam velmi 😉

tak majko a alexik vela zdravicka posielame s rastikom 😉

bejca
autor
18. okt 2009

Blumka dik 😵 a hej snazime snazime .. len ci dost to este len zistime 😀 😀

danka.k
18. okt 2009

a ani jerry nas nebola dlho pozriet vsak.?? ci sa mylim???

bejca
autor
18. okt 2009

hej mas pravdu ale takych je viec ☹ 😔

danka.k
18. okt 2009

myslela som z tych ktore tu aspon raz za cas nakuknu 😉

ami dokedy si sama?

bejca
autor
18. okt 2009

ved aj ja 😉 chodili sem aj ine kocky sem tam kuk a nechodia ☹

bejca
autor
18. okt 2009

tak napriklad :

JAnka30, Smatulka , Webka , Miminkoo , Tucniacik , Nicky77 , Janetka , Bronula ......... a mnooooooooooooho dalsich

bejca
autor
18. okt 2009

a kde ste vsetky zasa ???????????????????????????????????

amadora
18. okt 2009

hlásim sa, ale asi iba na chvíľu lebo Majko sa každú chvíľku ohlasuje tak asi budem musieť ísť k nemu 😒

tatko je už na ceste ☹

ten sinupret zajtra určite kúpim, už by som na ňom aj neviem čo vyskúšala len aby mu bolo dobre 😅

Danka asi do konca týždňa ☹

danka.k
18. okt 2009

ami skus mu maslom cerstvym povytierat.. to uvolnuje trosku.. a len tahat a tahat a tahat.. to je to najhorsie na tom ☹ ☹

od zajtra som aj ja sama do konca tyzdna.. mala som byt len do stredy ale pani politici si vymysleli ze tu bude zasadat NATO tak tatko musi do roboty ☹

bejca
autor
18. okt 2009

no kocky ja vam nezavidim byt same doma ☹

a aj Petko sa stale ohalsuje ale mrnkanim ☹

bejca
autor
18. okt 2009

inak Petko ma dne spresne 20 mesiacov 😵

amadora
18. okt 2009

Danka my sme to maslo skúšali minulý rok keď bol chorý, mi to poradila mamina že bude po tom kýchať, ale nič 😅 A odsávať sa u nás nedá, on po tom hečí ešte pol hodinu a má plnší nos ako predtým. Snažím sa mu aspoň tyčinkami vytierať a vreckovkou trochu "povytláčať" 😒

Danka ty si kamoška, my vždy smútime spolu 😉

Beji ďakujeme 🙂

bejca
autor
18. okt 2009

ja tiez neodsavam len sem tam s tou hadickovou obyc ale inak nic moc .. a tiez reve ako pavian 😀 takze radsej tiez len tycinkami a len sa snazim ho nutit smrkat a sem tam sa podari 😅

danka.k
18. okt 2009

ami no tak to sa vam fakt neoplati tahat... nas pekne vysmrka do vreckovky ale aj tak mu taham..

beji tak vseeeeeeeeeeeeeeetko najlepsie.. my mame zajtra 😉

blumka
18. okt 2009

ami, aj nasa terezka neznasa odsavanie, ale musite, musite...lebo mu to zacne stekat do hrdla a moze chytit nejaky zapal...
nam uz terezka zacala trosku aj fukat nostek...ale chce sama...vyfukne a potom s takym soplom vyfuknutym beha po celom dome 😅 😅
baby, ako uspavate svoje deticky?
bejci, gratulujemeeeee

amadora
18. okt 2009

my sme mali 20 mesiacov predvčerom 🙂

blumka keby vidím že mu veľmi tečú tak mu odsajem, ale on má viac-menej len upchatý noštek. a k odsávaniu sa uchýlim až fakt len v najnutnejšom prípade lebo naposledy nám to fakt nijako nepomohlo 😒

Majko našťastie často kýcha a ide to von samé 😅 inak smrkať do vreckovky ešte nevie, jeho zlostí ešte aj to keď mu tou vreckovkou nos utieram 🙄

bejca
autor
18. okt 2009

DAnka dakujeeeeeeeeeem a vam teda dopredu tiez vsetko naaaaaaaaaaaaaaaj 😀 😀 😵 😵

Blumka dik 😵

ja uspavam momentalne tak ze ho polozim polubim a sedim pri nom chvilku a potom mu poviem ze mam robotu a idem prec 😉 sem tam vykrikuje 😀 obcas mrkoce ale vacsinou zaspinka 😵