Februárovky 2008
Čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😃

•
15. nov 2009tlacim cernohorsky rezen s chlebom 😃 😃 😃
0
Danka myslím že nie :-N My máme dom zariadený prakticky tak ako ho zariadili svokrovci pred 20 rokmi, niečo sme pomenili ale vieš ako to je, peniaze nepustia... ale ja by som to tak hrozne chcela zariadiť podľa seba, lebo takto sa tu necítim tak ako doma... a proste mne sa páčia moderné nábytky a nie toto :-N
Beji super, tak sme videli dačo z tvojho života x-)
Beji super, tak sme videli dačo z tvojho života x-)
Tami presne tak, staré a nie moje :-| My sme tu už tiež dosť vecí prerobili, ale veľa vecí ešte potrvá kým vymeníme (obývačková stena, linka,...) a dovtedy sa ani ja nebudem cítiť ok tu... my zase tú kúpelku máme porobenú celú aspoň, predtým to tam vyzeralo HROZNE a som šťastná že tú máme po svojom a hlavne novú x-)
mamulky prosím vás poraďte mi nejaké naj naj obľúbené jedlo vašich detí, lebo ja som už z Emy zúfalá ]-(
z toho jej jedenia, dnes zase nič poriadne nejedla, len trošku polievky zeleninovej na obed a ráno a večer mlieko,
ale keď vidí normálne jedlo, tak povie niéééééé a koniec jedenia 😞
ja fakt neviem čo jej už idem zajtra uvariť :-|
z toho jej jedenia, dnes zase nič poriadne nejedla, len trošku polievky zeleninovej na obed a ráno a večer mlieko,
ale keď vidí normálne jedlo, tak povie niéééééé a koniec jedenia 😞
ja fakt neviem čo jej už idem zajtra uvariť :-|
beji jasné že je všetko čo my, ale keď nechce nič, tak vymýšľam už všetko možné len aby niečo zjedla :-|
a dnes sme mali na obed napr. kuracie prsia so syrovou omáčkou so zemiakmi a na večeru cestovinový šalát /so zeleninkou, kuracím mäskom ../ a nechcela nič z toho :-| :-| :-|
tak rozmýšľam že čo zase zajtra jej dám na obed 😞
a brokolicu mi vôbec nechce :-| :-| :-| ale ja by som si dala takú zapekanú 😉
a dnes sme mali na obed napr. kuracie prsia so syrovou omáčkou so zemiakmi a na večeru cestovinový šalát /so zeleninkou, kuracím mäskom ../ a nechcela nič z toho :-| :-| :-|
tak rozmýšľam že čo zase zajtra jej dám na obed 😞
a brokolicu mi vôbec nechce :-| :-| :-| ale ja by som si dala takú zapekanú 😉
Beji no si ma veľmi nepotešila že keď budem mať 50 budem mať dom aký chcem 😃 Ja ho chcem už teraz 😃
Tami ja ti neporadím, mne Majko zje všetko, myslím že nič nemá nejako zvlášť obľúbené.
Danka problém je v tom že ten starý nábytok ti zaberie celý dom, všade sú blbosti a keď ozaj niečo niekam potrebuješ dať alebo potrebuješ priestor tak ho niet. 8-( Ja viem že zo starého domu nový nikdy nebude, už len tie steny tu (pravý uhol nenájdeš ani keby sa roztrháš 😃 ), proste nikdy to nebude úplne podľa mojich predstáv, ale aspoň nech je to tu moje, také ako to chcem ja 😉
Tami ja ti neporadím, mne Majko zje všetko, myslím že nič nemá nejako zvlášť obľúbené.
Danka problém je v tom že ten starý nábytok ti zaberie celý dom, všade sú blbosti a keď ozaj niečo niekam potrebuješ dať alebo potrebuješ priestor tak ho niet. 8-( Ja viem že zo starého domu nový nikdy nebude, už len tie steny tu (pravý uhol nenájdeš ani keby sa roztrháš 😃 ), proste nikdy to nebude úplne podľa mojich predstáv, ale aspoň nech je to tu moje, také ako to chcem ja 😉
no tak nas Petko dnes spapal rano mlieko cca 150 ml , potom jogurt a iba polievku za misku a potom sme mali hranolky + cernohorsky a oblohu .. dala som mu 2 hranolky a kusok takeho cesticka s troskou rezna , kusok rajciny + kustik papriky a kukuricu no a zo vsetkeho zjedol kukuricu vsetku / uz sa tesim na nalez v plienke 😃 / a kusok toho cesticka inak nic 😉 a potom zjedol vyzivu tristvrte , a vecer kasu krupicovu ..... takze asi tak
kecup milujeme aj my 😃 a ked spravim chleba vo vajicku a dam mu na neho kecup tak najprv poolizuje chleba a zasa pyta aby som mu tam dala 😃 😃 😃
Ami no tak ale budes musiet pockat vsetko naraz nejde 😉
a ja zasa potrebujem nabytok aj ked nie velky ale musim mat lebo nemam kam dat vsetky haraburdy :-p 😃
Ami no tak ale budes musiet pockat vsetko naraz nejde 😉
a ja zasa potrebujem nabytok aj ked nie velky ale musim mat lebo nemam kam dat vsetky haraburdy :-p 😃
ja ovocie mu davam ale teda moc ho nezje .. radsej mam tu vyzivu a to zje vacsinou celu ale v poslednej dobe uz pri vsetkom od polovicky krici ne - ne ale teda vzdy do neho natlacim este aspon par lyziciek k tomu :-N neviem co to maju teda za obdobie .. kedysi zjedol omnoho viac =-)
Začni písať odpoveď...

Odošli