Februárovky 2008
čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀
jaaaaaaaaaj este ze ta mame 😉
no ja viem ze som tu uz len vecer ale ja proste cez den nemam kedy ☹ a aj keby ze zapnem PC tak Petko mi tu pozapina a postlaca vsetko mozne aj nemozne 😅 on na nom tuka aj ked je vypnuty 😀 no a vecer som tu pokial vladzem pozerat na obrazovku 😉 aj teraz mi uz slzy tecu 😅 😀
co sa tyka navstevnosti nahodou posledne dni sommala celkom co dost vecer citat 😉
v nedeľu asi ideme do BB, malého necháme u mojej mamini a pôjdeme pokúpiť darčeky pre Majka 😵 hrozne sa teším
no tak to ti verim ze sa tesis 🙂 ja tiez rada nakupujem Petkovi a asi aj mam vacsiu radost z toho ako on 😀 😉
ja by som chcela este nejaky vlacik mu kupit 😉
veď na tie jeho darčeky sa teším úplne zo všetkého najviac 🙂 jaj už nech sú vianoce 😀 a aj medovníky už chcem piecť 😀
aj ja sa tesim na pecenie 🙂 a stale neviem co muzovi ... ale ved hlavne ze pre Petka mam plnu skrinu 😀 ale fakt uz mam vsetkym aspon co to len muzovi nemam nic - teda v utorok budem mat ciapku + sal 😅 ale inak vobec netusiim co by som mu kupila 😅
inak v Lidli budú mať od budúceho štvrtku dáke hračky, sa mi celkom páčili, hlavne rozmýšľam o bábike pre švagrinkú, také miminko s taštičkou, fľaškou, tanierikom, príborom a neviem čím ešte, za 14 euro
niekedy sa da narazit na dobre hracky ale vacsinou ako vieme nemaju 😠 alebo ked pozres tak to neni taka ako na obrazku 😒 a pre dievcatka maju toho o vela viac 😉
no idem ja hajat 😵 dobru nocku 😉
to máš pravdu že pre dievčatá toho mávajú viac 😒
ja som si hodila sprchu a môžem pozerať telku a pchať do seba granko 😀 bože keby mi mal kto uvariť krupicovú kašu... 😀
tak dobrú noc Beji 🙂
Ahojte ,
Tak sa hlasim po dlhej dobe Ospravedlnujem sa ,ze som Vas zanedbavala
V nedelu ma svokor narodeniny tak vcera som si upiekla korpusy a dnes som ich naplnila a zajtra to potiahnem .Cez tyzden sme boli dokupit darceky.Este potrebujeme pre Stevka a mojho muza musim kupit.Telka sa nam pokazila ,tak sme si zobrali na splatky.Keby ste videli ako Stevko plakal ked mu dedko s tatkom davali prec telku .Stredu som bola na gynde na preventivke fuj mam to zasebou 😀
Ami ,super uces velmi sa ti to hodi .S ocinom ma to mrzi ,ze sa ide zenit ☹ ja by som sa s nim porozpravala aspon za pokus to stoji .
Beji , to je super ,ze mas pre Petka tolko darcekov nakupenych.Torticka krasna .este na nieco som chcela reagovat uz neviem ☹
Inac ked sme boli na nakup v tescu tak sme dali Stevka do detskeho kutika vobec neplakal ked sme odisli aj nam povedal papa 😀 a potom sme ho nevedeli z tade dostat.
ami, a Bzucinku kedy pustia ?
Prepacte ked som na nieco nereagovala.
Na buduci tyzden idem do Michaloviec tak sa strasne tesim 🙂
Maťka ďakujem pekne za pochvalu aj za toho ocina...
O Bzucinke som písala, neviem či si čítala či nie, stále je jej rovnako zle takže vraj tak skoro domov nehrozí ☹
No nám keby sa pokazí telka tak Majko má normálne absťák hádam 😀
A dúfam že nám pofotíš Ninku v Michalovciach 😉
Ami ,urcite pofotim Ninku ideme tam na tyzden tak urcite bude cas 😀 Dozvedela som sa ,ze Ninuska zaspava s prstikom v pusinke 😀 Bzucinky je mi strasne luto ☹ uz nech ide domkov keby sa to dalo tyzden by som za nu grcala.
Dobré ránko!
Dnes sme potiahli do 7:45 😀 A tatko mi práve robí praženicu na raňajky. To je organizácia 😀
ahojte 🙂
tak nas tato v robote ☹ Petko spinka a ja letim za nim 😉 len som vas prisla kuk 😵
vcera som spominala vlacik tak som kupila 😉 aha :
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1545324
Martinka hej pokupene mame dost pre Petka 😵 dik za pochvalu 😉 a moc nas nezanedbavaj 😠 😉 😵 cakam na fotto tvojej torty 🙂 vy si to uzite v Michalovciach a ako Ami pise len fot a fot a fot 😉 uz sa tesime na fotecky 😵 Stevko je uz velky chlap ked bol v pohode v detskom kutiku 😵
Ami tak vy ste tiez super spinkali 😵 a mas doma super servis 😀 😉
vecer pridem kuk 🙂 paaaaaaaaaaaa a dobru noc 😀
zelam vam pekny vikend.
Ami- uces aj melir ti pristanu!Na ocina nemam slov....Vela sa tu o tom popisalo, kazdopadne sa s nim v klude porozpravaj.Drzim palce.
Bejci- ty uz asi snivas, tak dobru noc. A aj ja sa tesim z darcekov pre Sabi, uz som mala velakrat chut jej daco rozbalit a dat, som ako male dieta.
Martinka- tak si to uzi v Michalovciach a fot!
Ja by som mala zehlit, ale nechce sa mi. Navecer ideme kamoske tak sa tesim.
Majte sa zatial.
Beji vláčik vyzerá super, Peťko bude mať radosť 🙂
Ciarka ďakujem za pochvalu aj za tie palce 🙂 A ja som nikdy nemala problém udržať tajomstvo s tým čo som komu kúpila ale tento rok sa tak teším na vianoce že mám na mále 😀 A tiež by som už najradšej rozdávala aj Majkovi hneď ako mu kúpime 🙂
Ja mám od rána hroznú chuť na pečenie, tak robím bábovku, len som zvedavá čo z toho bude lebo som skombinovala dokopy dva recepty 😅
Inak som naštvaná na muža, lebo v poslednej dobe keď je doma je buď na dvore a tam robí okolo domu alebo keď je dnu tak sedí za PC aj celé hodiny. Keby mám s kým tak sa dnes zoberiem večer niekam do baru a nech sedí doma za tým svojim notebookom sám 😠
ahojte..
tak nakoniec sme sa boli vcera kupat a maly siel spat potom ku starkej, mysleli sme si ze bude unaveny z bazenov a ze im zaspi hned, urcite, hral sa do pol jedenastej 😀 😀
my sme boli u kamarata, stara dobra partia sme sa zisli, bolo fajne, len som neskutocne unavena.. 😀
dnes bol krasny den, tak som sla s malym vonku ze v kociku zaspi.. no jasne ani oko neprivrel, bolo na nom vidno ako sa mu chce strasne spat ale vydrzal, az doteraz a uz odfukuje 😉
kde ste vseeeeeeeetky??? ☹
Danka super že ste boli nakoniec 🙂 A teda Rastík dal starkovcom zabrať 😀
ami ale vraj sa pekne hral... a pospal rano do pol desiatej 😀
halooooooooooooooooooooooooooooooou 😀
uz sem zde fantomas 😀 😀 😀 😀
iidem citat 😉
fantomaseeeeeee 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 co je co je ty nevernica nasa co nas tu zanedbavas 😀 😀 😀 😉 😉 😉
hej, neignorujte ma aj vy, stačí že ma ignoruje manžel, hej? 😠
Ciarka to uz som bola cca hodku hore 😉 a uzite si dnesny vecer 😵
Ami jaaaaaaaaaaaaaj no tak to by si mala obcas vidiet u nas -D ja tu a muz vzdy pri telke v obyvacke 😀 😉 ale to uz je asi aj casom a vekom 😀 😉 a sme radi ze mame pokoj a klud 😉 ale my uz sme si tak akosi zvykli 😅 a s tym pecenim som ta nenavnadila nahodou vcera ja s tym balesom a buchtami ?? 😀 😉 a dakujem za pochvalu 😵
DAnka tak super ze ste mali krasny den vcera a aj vecer 😵 RAsstik je sikulka on vie ze u starkych moze buntosit a doma vie ze musi pekne spinkat aby maminku nechcal nam aby sme popismenkovali 😉
Ami to by som si ja v zivote nedovolila 😉
Beji dobre, tak nech serie na mňa, mne je jedno, ale má aj syna ktorému sa treba venovať...

Beji tak je tu už dobrých pár dní, cez deň som tu len ja, v týždni Megi a niekedy Danka napíše. Inak sa tu na hodinu zastavíš ty večer a občas niektorá iná baba 😒
Pekný dník ste mali 🙂
Ja som dnes celý deň upratovala, uťahaná som ako kôň 😝
Bzucinku pozdravujem stále, keď s ňou volám alebo píšem tak vždy hovorím za nás všetky 😉