icon

Februárovky 2008

bejca
5. jún 2009

čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀

amadora
6. dec 2009

Izka ďakujem ti veľmi pekne! Si hrozne zlatá 🙂 Ja ho veľmi ľúbim, len chvíľu nám je úplne fantasticky, dokazujeme si ako sa máme radi a za chvíľu sa vadíme ako kone a mám chuť ho zabiť 😅

Tak my sme dnes vyriadili celý dom, aj vianočnú výzdobu som spravila (na dvere som zavesila veniec, okolo zárubni som dala reťaz so zvončekmi, na okná tie nálepky so snehuliakmi a v obývačke na stenu som dala mikulášsku čižmu 🙂 ) a tatko vonku na prístrešok povešal tie blikacie farebné sviečky, tak sa vytešujem. A Majko bol úplne nadšený, všetko obzeral a najviac sa mu páčili svetielka, stál pod prístreškom a 10 minút s hlavou hore robil "jejejejejej" 😀

A na Mikulášovi bolo fantasticky! Hneď ako sme prišli sme stretli 16-ročnú sestru našej kmotry, zavesil sa na ňu a dovi rodičia 😀 S ňou tam behal kým to začalo aj jej potom sedel na kolenách kým bolo vystúpenie. A potom tam pobehoval celý šťastný medzi deťmi, žiadne že by sa hanbil alebo bál že nie sme s ním. Len keď si mal ísť pre balíček tak zabrzdil meter od Mikuláša, zoprel sa do zeme a ani bohovi ďalej 😀 Ale potom keď dostal balík tak tam pobehoval okolo Mikuláša akoby čakal na ďalší. No super bolo 😵

bzucinka2
6. dec 2009

ahojte, nejak nemam cas sem ani mrknut, dnes som konecne po 3 dnoch urobila minivianocnu vyzdobu aspon v kuchyni a trosku v detskej 😅
mikulas sa mu pacil ani nedychal, ked ho videl 🙂 strasne bol zlatucky, do vsetkeho zahryzol, ochutnal a nechal tak 🙂 ale je vidno, ktore sladkosti pozna a ktore nie, na tie co poznal sa hned vrhol a ostatne ho nezaujalo, iba chodil a pytal sa coto je? 🙂

danka.k
6. dec 2009

aj nam sa na mikulasoch pacilo.. 😀 a dali mu dobre cokoladky ktore skoro hned zjedol 😀

bejca
autor
6. dec 2009

ahojte 😵

tak 😀 vsetko dopadlo tak ako sme si mysleli 😀 prisla krstna s mamou svojou tak sa tesil kolko dostal Mikulasskeho cvo to aj okostoval 😀 ale zistili sme ze lentilky nas este neoslovili 😀 no a potom prisla svagrina s dcerou a Mikulas 😀 toho sme nechali vonku cakat 😀 no a potom " zazvonil " a isiel Petko otvorit 😀 ale prchal ako aceton a aj ked prisiel Mikulas dnu aj tak stale utekal prec ale balicky si zobral 😀 no tak potom odisiel Mikulas / v spalni sa vyzliekol / a prisiel " Jajo " / Jarko - tak sa Petk tesil 😀 ale teda Mikulasa sa bal 😉

idem si vas citat 😵

bejca
autor
6. dec 2009

no a vymazali mi moje fotky kde som mala uces + Benika ................. nekomentujem ...........

amadora
6. dec 2009

Bzuci keď vám nechutí, pošlite sem 😉 😀

Beji som sa nasmiala že prchal ako acetón 😀 Zlatý musel byť 🙂

danka.k
6. dec 2009

beji 😀

a to ze ti vymazali uces chapem.. ale preco aj benika to nechapem.. 😠

tami712
6. dec 2009

beji a ja som nevidela tvoj účes 😕

bejca
autor
6. dec 2009

Ami velmi rada by som na buduci vikend ale asi budeme piect s ktrstnou Petkovou 😅 je mi to luto ☹ ale ved isto dame stretko v najblizsej buducnosti tomu verim 😵 z tej kombinezy sa velmi tesim ze vam to tak super pride 😵 a mala som hned dojem ze je to super mila pani 😵 a verim ti ze si mala slzy na krajicku z radosti z Majka 🙂 a chlapi su extra trieda 😉 😵 cmuk nejeduj sa 😵 a teda super Mikulasa ste si uzili 😵

Tami my sme tiez isli k svokre na obed 😵 potesi raz za cas 😵 😉 a teda musel byt Viktor zlaty ked je taky ohladuplny 😵 a verim ti ako sa museli tesit 😵 my sme tiez vela veci okostovali 😉 a teda super vybehnutie zo stereotypu 😉

DAnka 😀 ze aj ty pojdes ked vyrasties 😀 aj ja to tak hovorim 😀 😉 a ja nechapem preco uces vymazali lebo na nom som ja a nemozu bez popisu dolu vediet ze ci som alebo neni som tehu .. a skor Benika chapem .....

Izka teba velmi obdivujem 🙂 a teda neviem kedy sa naucim to co popisujes .... akosi som asi z ineho cesta ...ale radsej by som si kusla tiez niekedy niekam .... no ale co uz ked mi to nejde ☹ 😒 a Emka je teda velka sikulka a straaaaaaaasne zlatucka 😵 posielam jej pusinky aby bola rychlo fit 😵

Bzucinka 🙂 teda Alexik velky fiškus ked si vie vybrat co mu chuti a co pozna 😉 ale tie nase dtei asi vsetky uz vedia co maju radi - lepsie povedane na co sme ich naucili 😉 😀

dakujem vam za usmev na tvari ale naozaj bol Petko uplne ako v tranze a prchaaaaaaaaaaaaaaaal co najdalej 😀

bejca
autor
6. dec 2009

Tami je tam ale rychlo pokial nezmazu 😀 😉

danka.k
6. dec 2009

beji na kazdu uzivatelku maju iny meter.. jedna smie a druha nie 😠

tami712
6. dec 2009

beji už som kuk 😀 a super kočka 😵
aj Peťko je zlatučký 🙂

bejca
autor
6. dec 2009

Danka ja to neriesim a nech si vymazu znovu 😀 😉 ale mas pravdu .. lebo mne stale vypisovali ze nemozem mat ten pocitac kolko sme spolu a kolko ma mesiacov Petko a ine to tam mozu mat .... 😒

TAmi 😀 dakujem 😵

bejca
autor
6. dec 2009

ale mrzi ma ze Petko sa neche dat vobec fotit ............... vzdy sa otoci alebo skloni hlavu a pod 😒

danka.k
6. dec 2009

ja si teraz parky varim 😀 som strasne hladna a to sme prisli z oslavy kde sme sa napucili 😀

bejca
autor
6. dec 2009

mnam ja som hladna tusim 😀 idem nieco jest aj ja 😀 a tebe dobru chut 😉

danka.k
6. dec 2009

beji som ta nakazila??? 😀 tak aj tebe dobru chut

bejca
autor
6. dec 2009

😀 😀 😀 dakujem 😉 prave tlacim šniclu s chlebom a uhorkou 😀 😀 😀

jerry
6. dec 2009

ahojte bambule pozdravujem Vás
cmuk 😉

jerry
6. dec 2009

prečo mi vymazali foto? 😠

danka.k
6. dec 2009

beji mnaaaaaaaaaaam 😀

ahoj jerry...

jerry
6. dec 2009

kočky dostali toooľko Mikuláškeho, že majú asi do budúcoročného

bejca
autor
6. dec 2009

aj Petko tolko dostal ze asi aj ja priberem 😀 😀 😀 😀 no dotlacim šniclu a idem hajat 😉

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jerry
6. dec 2009

tak ja zdrhnem k pc aby som furt čosi nevyžierala a vy sa tu napchávate no teda 😨

danka.k
6. dec 2009

jerry tu stale akosi len jeme 😀

jerry
6. dec 2009

kočky viete nejaké dobré stránky na lacné nákupy? detské oblečko hlavne? kujeeeem

danka.k
6. dec 2009

jerry ja neviem.. takze asi moc neporadim ☹

jerry
6. dec 2009

pozerala som tu na koníku bazár, celkom dobrý výber aj ceny celkom no len smola, že to len tak väčšinou n malinké detičky

booože Bendig a Titanik ja snáď dostanem cukrovku z neho 😝

jerry
6. dec 2009

všetky sedíte pred telkou?

danka ty si tu určite častejšie ako ja neprezradíš mi nejaké pikošky prosím? 😉

danka.k
6. dec 2009

ze cukrovku 😀 😀 😀

nejake pikosky?? no ami snazilkuje uz, bzucinka je uz domka z nemocnice, a ine pikosky neviem ci tu su 😉