icon

Februárovky 2008

bejca
5. jún 2009

čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀

amadora
9. jan 2010

Bzuci tak som rada že som sa nesekla 😅 😀 Som si pamätala z minulého roku že neoslavujete na Alexandra 🙂 A ten stodal skúsim kúpiť v pondelok ak mu nezaberie mucosolvan, ďakujem za tip

spapulka
9. jan 2010

ja davam na kasel stodal, alebo homeovox-to je tiez homeo, tabletku rozpustim vo vodicke, ak boli hrdielko, tak homeogene a na nadchu coryzaliu... 😉

amadora
9. jan 2010

vymazali mi aj to čo som písala Spapulke tak ešte raz: pekne si to napísala v obidvoch príspevkoch, máš úplnú pravdu! a mrzí ma že som sa nechala uniesť, nechcela som pokaziť náladu, prepáčte 😉

spapulka
9. jan 2010

ami, v pohode, kazdy mame svoje dni 😉

amadora
9. jan 2010

coryzaliu som dávala aj ja, ale zaberala nám len pri takých light soplíkoch, pri silnejšej nádche alebo keď máme upchatý noštek tak nie 😒 a spapulka ako zistíš že ju bolí hrdielko? či Dianka ti to už vie povedať? toto je jedna z nevýhod toho že ešte nehovoríme 😒

moniqe3
9. jan 2010

Baby preboha čo sa tu dialo? :(

amadora
9. jan 2010

Moni nič, s Dankou sme sa na niečom nezhodli a nechali sme sa uniesť... my si to vysvetlíme a vy si to nevšímajte a nenechajte si pokaziť náladu 😉

tami712
9. jan 2010

ahojte 🙂
Alexíkovi teda všetko naj k meninkám 🙂
a teda aj ja som sa prekvapila že čo sa to tu včera dialo 😕 😕

my už kooooonečne z dovolenky doma 😝 dúfam že už tak skoro nepôjdeme 😠
Ema tam ešte dobrala ATB, ale kašľala a soplila statočne, takže strašne zle spávala v noci a asi na tretí deň chytil horúčky Viktor, takže preležal 2 dni, boli sme tam aj u doktorky, ale vraj to je len vírusové a nedala mu ATB. Ale aj ten kašle a soplí doteraz. Celý týždeň sme sa s mužom nevyspali, takže sme super "oddýchnutí a vydovolenkovaní" 😝 😝 😝 A ešte aj teraz cestou domov bolo Eme zle, tak sme museli stáť a Viktora začalo bolieť ucho 😖
Ale ináč bolo fajn, aj sme sa posánkovali trošku, chlapi polyžovali a asi najlepšie bolo v Tatralandii, tam sa Eme strašne páčilo 😵

amadora
9. jan 2010

fu, Tami, tak to ma mrzí že vám dovolenka tak vypálila 😒 rýchlo sa doliečte

amadora
9. jan 2010

no ja práve čakám na telefonát od brata, išiel s maminou na pohotovosť, má na niečo alergickú reakciu, celá sa vyhádzala až vodavými pľuzgierami, opuchla a má zimnicu 😒 dúfam že bude všetko ok...

bejca
autor
9. jan 2010

ahojte .....

fuuuuuuuu to tu teda asi muselo byt " veselo " pozeram ako puk 😕 samý vymazaný príspevok 😕 ale tak dufam ze ste si to vysvetlili 😉

my sme mali celkom fajn den som rada 🙂 nic vynimocne ale bolo fajn🙂

Alexikovi od Bzucinky posielame pusinky aj my 🙂 😵 vsetko naj naj zelame z celeho srdiecka 😵

a teraz dumam ze potom aj Alexik od Katrin ma dnes asi meninky 😅 ak hej tak aj jemu vsetko naaaaaaj 😵 a posielame tiez pusinky 😵

bejca
autor
9. jan 2010

Tami mrzi ma ako ste mali dovcu 😔 ale aspon ze par dni vam vyslo a verim ze detom je uz lepsie 😉

Bzucinka tesim na fotecky z oslavy 😵

a kde ste dnes vsetky ??????????

amadora
9. jan 2010

mám dojem že Alexík od Katrin je Alexander ale nie som si istá

bejca
autor
9. jan 2010

neviem ..... 😅

amadora
9. jan 2010

mamina ide zajtra do nemocnice...

dobrú noc

bejca
autor
9. jan 2010

a co je mamine ?? 😕 akosi mi to uniklo 😔

bejca
autor
9. jan 2010

ahaaaaaaaa uz som to nasla prepac 😔 drzim maminke palce a dufam ze bude rychlo fit 🙂

dobru nocku 🙂

tami712
9. jan 2010

ami 😔 a čo mamine povedali?

no a aj ja dúfam že tie choroby konečne od nás odídu 😝
ale aspoň niečo pozitívne z dovolenky - Ema sa tam celkom dobre rozkecala, naučila sa dosť nových slovíčok a začala sa pýtať cikať, ale nie do nočníka, ale na záchod chodila. Aj keď mala plienku, aj tak sa pekne vypýtala, takže sme minuli dokopy za celý týždeň asi 5 plienok 🙂

spapulka
9. jan 2010

ami, drzim palce, nech je mamka v poriadku...

tami, teda, to bola dovolenka, ale viem si predstavit, my sme len traja a nieco podobne sme prezivali casto na vyletoch...blahozelame k nocnicku a novym slovickam 😉

ozaj, vsetko sa vymazalo a moje prispevky ostali, ako by som trpela samomluvou....ak to viete vymazat, mozte aj to, lebo si o mne budu mysliet, ze som na hlavu 😀

ozaj Ami, tak nam coryzalia zabera celkom dobre, akurat sme preliecili silnejsie sopliky, sice po tyzdni ale uz to zmizlo...

spapulka
9. jan 2010

a este, chcela som sa pridat do augustoviek, ale mne sa zda, ze su tam vsetky skolopovinne baby, do 20rokov 😀 , si tam pripadam ako stara vykopavka....to je doba 😀

bejca
autor
9. jan 2010

Tamino teda super 😵 srdecna gratulacia 🙂 Emka je sikulka velika 😵

Spapulka ze skolopovinne aty ze vykopavka 😀 xixixi sa tu smejem 😀 ty si super mladucka kocka 😵 a nic nemaz 😉

bejca
autor
9. jan 2010

jaaaaaaaaaj uz nech je streda lebo ma vystre 😅 😝 ja som zrava ako blbec ... asi mam aj 5 kg na sebe uz 😝 pripadam si ako v 5 tom mesiaci 😒

bejca
autor
9. jan 2010

Spapulka a ty si uz bola aj u doki ??? 😉

bejca
autor
9. jan 2010

no kocky uz ledva pozeram 😝 idem ja hajat 😉 dobruuuuuuuu

tehulkyhladkajte bruska a maminky odovzdajte pusinky 😵

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amadora
9. jan 2010

kočky maminu už niekoľko dní bolia hrozne kĺby a puchnú jej ruky aj nohy. tak si kúpila dáku masť v lekárni a tým si natierala kĺby. zrazu sa začala vyhadzovať vyrážkami, čo mi posielala fotky tak hrôza, vyrážka na vyrážke, vodavé ako kiahne. šírilo sa to hrozne rýchlo a začala opúchať všade a dostala zimnicu. ale na pohotovosti jej povedali že to nie je alergia na tú masť ale že jej zlyhal imunitný systém ☹ veľmi sa bojím aby sa jej cez noc niečo nestalo samej doma 😔

Tami tak to je perfektné, gratulujeme a závidíme 🙂 Emka je šikulka!

Spapulka však tam môžeš robiť guru medzi nimi 😀 Jaj čo vymýšľaš?!

Beji držíme palce na tú stredu a budeme zvedaví ako dopadneš 😉

idem si ľahnúť, snáď niečo pospím...

spapulka
10. jan 2010

dobre ranko 😉

ami, velmi velmi prajem mamke, nech sa z toho dostane...bolest klbov, to znamena reuma? 😕 a uz ju pustili domov?

beji a preco cakas na stredu? a dik za kompliment, no 15rocny rozdiel ma semtam desi 😀 a hlavne, ked sa bavia o maturitach, skuskach a podobne...

u lekara som bola po vianiciach na ultrazvuku, tam uz bol aj vacok a aj fazulka a uz aj nieco ako srdiecko 😵 , v piatok som bola na krv a prvu poradnu mam 27.1. , tak dufam, ze bude vsetko ok...

amadora
10. jan 2010

Spapulka neviem čo to znamená. A len dnes ráno nastúpila, nemyslím že ju tak skoro pustia ☹ Povedali jej toľko včera na pohotovosti že jej zlyhal imunitný systém...
Neboj, na poradni bude určite všetko ok 🙂

tami712
10. jan 2010

ahojte 🙂 ja som sa kooooonečne vyspala po týždni, zobudila som sa o 7.00 ráno bez jediného prebudenia, to je pocit !!!
ami držím palce, aby mamina bola rýchlo v poriadku ☹

beji ani ja nie som v obraze, čo bude v stredu ?? 😕

amadora
10. jan 2010

Tami, Spapulka ďakujem vám pekne!

Tami super spánok 🙂

A Beja ide k ženskej kvôli tej mrške čo jej mešká

danka.k
10. jan 2010

tami dobry spanok... nas maly siel spat vcera o deviatej cely den nespal tak som si myslela ze budeme dlho spat ale iba do osmej... a teraz som ho dala spat ale asi to bude neuspesne lebo tam len skace a smeje sa a teraz neviem co urobil ale reve 😀