icon

Februárovky 2008

bejca
5. jún 2009

čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀

bejca
autor
2. júl 2009

Alexsuper ved to neni problem usit 😉 ja by som tiez usila ale ja som skor pohodlna 😅 a leniva 😝 😉 ale ty sikulka na jednotku to mas hned 😵

amadora
2. júl 2009

Ďakujem za názor 🙂

Beji krásne fotky a v tých slipkách vyzerá už taký veľký chlap 🙂

tami712
2. júl 2009

ami 🙂 a to by sme mali po ceste ? musím to pozrieť na mape 😉
a beji budú aj fotky, len sa mi už dnes strašne nechce 😒

a my cikáme hocikedy keď nás napadne a keď má suchú plienku a niekedy sa podarí aj poobede po spánku, ale to ju tam musím dať hneď ako sa zobudí 😵

lili24
2. júl 2009

dobry vecer prajeme kocandy 🙂

uz tu asi nikto ani nebude,,,,,

gratulujeme tym , ktorym ide odducanie od plienok a cikanie a kakanie do nocnika, u nas nist moc stale rovnako.
my sme dnes mali celkom akcny dnik, doobeda sme boli v meste, vybavovat, kupit starkej darcek, na kavicke, a poodede sme si schrupli od 12.30 do 15.15 to uz davno nebolo 🙂 😉 vecer sme isli na nakup.

dianka uz spinka, popijam si pohar cerveneho vinka a citam si mailiky
ozvala sa mi jedna baba na kocik tak uvidime ci z toho nieco bude, chcem ho predat.
zajtra sa tesim na stretko, snad nam vide pocasie a nebude prsat 🙂 😅

sladke snicky vsetkym, idem do sprchy paaaa

ciarka
2. júl 2009

dakujem ami,izka,bejci.Bolo super to vyrocie. A ja som mu kupila veeeeeela sladkosti,jednu taku bombonieri kde bolo vela malych srdiecok a parfem,a este jeden spećialny darcek na dobru noc.....A ten mal najvacsiu hodnotu!A vela pusiniek a odkaz na listocku ako ho milujem,inak taky podobny odkaz ma cakal hned rano na stole!

No a k tomu obleceniiu k spaniu,Sabi je asi tiez teplo,lebo najpr mala overal-tenky,ale bolo jej asi teplo,tak ma body s kratkym rukavom,ponozky a spodok pyzama a ked ideme spat s muzikom,tak jej dame este vrch s dlhym rukavom.lebo nad ranom je zima a nie je nicim zakryta lebo to neznasa.A tiez rozmyslam ze ci je to o.k.

No a k oducaniu od plienok mame my daleko.My sme sa este ani raz nevicikali do nocnika,takze tak.
Skolara,vy ste sikovni.

skolara
2. júl 2009

Beji velky je Petko fakt ako dvojrocny chlapec a ziadne babo. 😵 a tie slipy 😀 😀 zlate 😀

tami712
2. júl 2009

beji no veď ti pekne pózuje v slipách, zlatý je 🙂 a tie gumáky využijete naplno keď stále prší, dobre že si mu ich kúpila 😀

lili24
2. júl 2009

...tiez sa chystame na kupalisko s diankou, uvidime ako to bude prezivat sama som zvedava 🙂
trnavcanky mohli by ste sa pridat, chceme ist niekedy buduci tyzden 😉

lili24
2. júl 2009

tami hod nejake fotosky 😉

tami712
2. júl 2009

lili dnes sa mi už tak strašne nechce, aj foťák mám v kočíku, takže až zajtra 😉

lili24
2. júl 2009

dianka spinka v kratkom bodynku, bez prikrivky 😉 a niekedy aj pri otvorenom okne 😉

lili24
2. júl 2009

letiiim ja do tej sprchy, manzel cakaaaaaaaaaaa 😉 😉 😝 😝 😀 😀

skolara
2. júl 2009

aj ja letim do sprchy tak dobruuuuuu noc

bejca
autor
2. júl 2009

ja Petka neprikryvam 🙂

dakuje za pochvalu a veru ked som mu ich dala hned ma to napadlo ze uz je ako velky chlap a nie babo 😅 asi ho ani nebudem oducat od plienok 😀 😉

Lili aj my sa tesime a dufam ze aj pocko vide 😅 😉

Tami veru maju uplatnenie nase gumaky som rada ze ich mame 🙂 a aj sandalky z adidasu som rada ze mame lebo aj dnes v nich behal po vode 😀 😉

Ciarka no teda super si sa pochlapila 🙂 😉 púekne vyrocie ste si spravili 🙂

amadora
2. júl 2009

Tami ja len tak, že je to blízko pri nás 😉

Ciarka to je krásne ako ste si urobili nádherné výročie 🙂 🙂 🙂

bejca
autor
2. júl 2009

no teda tu to prchaaaaaaaaaaaa 😖 😅 😵 😉 caute a venujte sa muzikom 🙂

bejca
autor
2. júl 2009

Skolara a ty vlastne kam prchas ?? ved muzika doma nemas 😉

Ami ja veru ani neviem kde vy vlastne byvate 😅

skolara
2. júl 2009

Beji 😀 nemam nemam ale uz v nedelu pride tak sa tesiiiiiiiim mal prist az v sobotu ale dojde skoro o tyzden skor.

tami712
2. júl 2009

ami som to kukala na mape a to je fakt blízko, tak možno niekedy by sme sa aj mohli staviť a stretnúť aj so bzucinkou 😕 😵

bejca
autor
2. júl 2009

no tak oholit , vycesat , vymalovat a pod 😉 erotise pradlo nove kupit 😀

amadora
2. júl 2009

Beji no pekne ☹ 😔

amadora
2. júl 2009

Tami to by bolo super 😉

ciarka
2. júl 2009

Ami,bejci dakuujem ,bolo super.Dufam,ze nadalej nam bude suprovsky.
No a Petko aky velkac v tych slipach.A kde si mu ich kupila?Tam je aj nejaka velkost?Ja som este Sabi nekupovala nohavicky,este to je daleko.Tak sa tak pytam.A inac ja tiez to neviem odhadnut s tym ako ma byt v noci oblecena.Ja mam pyzamo a som zakryta.

Ami.ten korzet za 700 si myslim ze je normalna cena.

bejca
autor
2. júl 2009

no co uz hambim sa ako pes ☹

amadora
2. júl 2009

Ciarka ďakujem 🙂

Ja som ho tiež obliekala stále inak a stále sa mrvil v noci. A teraz mu to pyžamo vyhovuje a kľudne búva 🙂

Beji veď to nič 😀

bejca
autor
2. júl 2009

no ja som ich kupila nahodou u nas dole v takom obchode a tammaju aj detske aj zenske , muzske .... vselijake veci a to som sa len opytala a ze pozre a mala najmensie ze na 4-5 rokov 😅 😕 su sice vacsie ale im ritka moc nerastie 😉 aj kratase co ma na sebe na tych fotkach vo vode ako clapka tak to su na 6-9 mesiacov 😀 a nosil ich minuly rok 😀 😉

bejca
autor
2. júl 2009

a boli to 3 ks vsetky su pruzkove take mile 😀 a stali 1,99 euro a je to cista bavlna 😵 tak nech cura 😀 😉 ci necura ??? 😕 😅 😵

skolara
2. júl 2009

beji 😀 ved preto prcham teraz lebo sa potrebujem odchlpit ved je LETO!!!!!! 😀 😀 a moje obocie tiez potrebuje generalku ale to necham na zajtra 😀
My mame gatky 92 ale teraz uz fakt caute este musim povesat pradlo papapa

amadora
2. júl 2009

Aj my chceme kúpiť slipky čím skôr, teším sa 🙂 Len som zvedavá ako sa budeme snažiť 😅

ciarka
2. júl 2009

Babulky ja by som mala ist teraz zehlit a skladat pradlo a kuchynu upratat.Tak sa mi nechcccccceee.

Inak ja neviem ci Sabi nejdu tie posledne zuby,2 den je taka zla,ze by som ju asi zbila.Nechce ani jest,len sa nervuje a aj si stale ten dudel z flase ked pije dava na jednu stranu do zadu a hryze ho.A teraz ako je teplo nechce spavat,resp.dlho jej to trva a dnes sodova-gomora Cecilko.Som mala uz dost.Rev spustila ked sme jej chceli dat jest pred spankom,potom rev akoby ju zabijali ked sme sa priblizili k postielke a ja som to nevydrzala,tak musel zakrocit muzik,ze ja som makka na nu,ze to ju tam mam dat nasilu a hotovo a nemam tam za nu chodit,ale to nebol rev zeby vkuse plakala,ale tak ze pridite sem.Tak sme jej dali cipok a zavrela som dvere a povedala jej nech uz je ticho a odvtedy je tam ticho.