icon

Februárovky 2008

bejca
5. jún 2009

čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀

jankapardon
13. aug 2009

mati maju chytene priedušky obidvaja beru ant.
koložvarska sa mi vobec nevydarila, sakriš, dnes som bola nemožná v kuchyni....recept som mala cez net a tam taak krasne vyzerala, no snad nabuduce....
ami gratulation Majkovi 😵 😵 😵
Nám sa dnes aj podarilo pokazit už v poradí tretiu myš za necelé dva týždne....Veronke ☹ spadla, kontakt v čud.... ☹ ☹

bejca
autor
13. aug 2009

kocky dik 🙂 som rada ze vas mam 😵

no uvidim ako to dopadne ved jasne ze vam dam vediet , som ale z toho uplne na nervy a vobec nic sa mi nechce a som KO nervozna .... no uvidime 😔 a muz je tiez uplne mimo ....... mame to veru doma vesele 🤐 konecne sme presli tym desom co sme cakali ake budem mat vysledky a teraz toto 🙄 z nervov do nervov .....

Ami tesim sa ze budes mat stretko a Majko dalsiu kamosku 😵 tesime na fotky 😵 a gratulujem k nocnikovaniu 😉 a veru radsej by som dalsie mimonko a bol by pokoj 😉

Janka nemozme byt vsetci " zly " a " zakerny " si myslim ja viem ze je dnes taky svet .... ale obccas by mohol niekto pozerat aj na " zasluhy " a podobne veci a nie uprednostnit chlapa , ktory ma momentalne zastupuje co tam robi cca 3 roky ......

DAnka isto do skladu nepojdem to si pis tak sme sa dohodli aj z muzikom 😉

Bzuci to vyplnas ten test ?? ja neviem ani jednu odpoved tak daj odpovede a poslem aj ja 😀 😉 a veru ako pises takto spinavo ma osrali ... svine jedny .... 😠 nevies si predstavit co prezivam a ako ma tlaci na prsiach od jedu .... 😒 a ak by som neisla do prace tak si pis ze do jasiel Petko nepojde 😵

MArtinka a vy sa ako mate ?? a co sestra citi sa dobre ?? a maminka ??? 😵

bejca
autor
13. aug 2009

JAnka no teda tak mas dnes " dobry " den 😅 ale mys kupite novu aby Veronka mala co pokazit znovu 😉 a klozvarska sa zjedla isto aj tak 😉

bejca
autor
13. aug 2009

baby neviete my poradit nejaku stranku kde by som si mohla prestudovat nejake zakony alebo nieco ohladom materskej a rodicovskej a nastupe do zamestnania ???? Alex ty by si my mohla poradit asi 😉

ja sa potrebujem uistit na co mam narok a podobne - lebo vv zmluve mam len jednu funkciu napisanu a nie ze ma mozu presunut niekam inam ....

amadora
13. aug 2009

Tak my sme dnes už odpadávali od únavy, poobede len čo vstal ku nám prišla svokra s Majkou aj babka a trochu sme posedeli vonku, malí sa pravdaže celý čas nezastavili ale boli úžasní, aj keď naše mačky sa asi dlho z traumy nedostanú 😀 Idem pridať fotky 🙂

Jani no tak darilo sa 😅 A my ďakujeme 🙂

Beji ja neviem, dnes keď ide žena na MD tak to zamestnávatelia berú akoby si mala lepru alebo čo, rýchlo sa ťa zbaviť 😠

bejca
autor
13. aug 2009

Ami ze z traumy nedostnu 😀 sa bavili deturence 😉 super a tesim na fotky 😵

a aj ja mam pocit ako keby sme potom boli nejake ine ... prehanaju to 😝

jankapardon
13. aug 2009

beji, ja len , že presne to sa aj stalo mne....preto hovorím že dnes to takto beži v tom hlupom tvrdom biznise....ja som sa vtedy radila s lacovou pravničkou....vyskušaj na nete www.zp.sk, ale ja som z toho bola aj tak jelen....je tam toho strašne vela,snažila som sa čitat ale aj tak som sa nevedela vtedy sustredit....Ono to ani nie je o tom či zlí ......za všetkým su tie s.....peniaze.....všetko sa prerátava, a to je na ........

jankapardon
13. aug 2009

a koložvarsku mi nezjedli..... 😢 😢 😢 ani ja som ju v podstate nezjedla na obed, len som do nej dobala... 😀 ale šak nemožem byt vo všetkom dokonalá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bejca
autor
13. aug 2009

JAnka dik pojdem kuk 😉 ale asi tiez moc mudra z toho nebudem 😅

bejca
autor
13. aug 2009

a tto ma byt zeleziarne podbrezova ?????????

bejca
autor
13. aug 2009

JAnka 😀 no tak klozvarsku daj do sacku - bezdomovci zjedia 😉

jankapardon
13. aug 2009

jaj sorry počkaj

amadora
13. aug 2009

pridala som fotky 🙂

Beji aké železiarne? 😕

bejca
autor
13. aug 2009

Ami krasne fotky a som rada ze si s Majkou zacinaju rozumiet 😵

amadora
13. aug 2009

Beji ďakujem a ja som tiež hrozne rada 🙂

jankapardon
13. aug 2009

jaj ami ja som Beji poslala link na........ že zákonník práce 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a boli z toho železiarne 😀 😀 😀 😀

bejca
autor
13. aug 2009

jaaaaaaaaaj JAnka ved ani neviem kde to hladat 😅 a aj sa mi to tam miesa 😝 no neviem ci tam nieco najdem alebo najdem radsej aj ja pravnika 😉

bejca
autor
13. aug 2009

ale dakujeeeeeeeeeem 🙂

amadora
13. aug 2009

Jani nepi už toľko 😀

Pridala som ešte ďalšie fotky aj na FB 🙂

martina1982
13. aug 2009

Ami ,gratulujem k nocnikovaniu 🙂

Beji , aj mna by to stvalo.Ako sa hovori za dobrotu na zebrotu.Sestra sa ma ok.Uz sa jej to blizi.Mamka pomalicky sa jej to lieci.Vsak ideme 21.8 do Michaloviec.

Stevko dnes spinkal hodinu a uz 20:30 spinkal.On by tak strasne chcel rozpravat ,ale sa mu neda.On ma strasne rad hrozienka v cokolade.Minule som ich kupila v obchode .Davala som mu ich raz len 5 guliek. 2den si pytal a ukazoval kde som ich dala asi tyd.mu trvalo ked ich zjedol.vcera som mu ich dala posledne .Dnes prisiel do kuchyne a pytal si ich ukazoval a hovoril tam ja hovorim nemam .Tak som mu dala piskotu a hodil ju o zem .Tak zavola muzovi ,ked pojde z roboty nech mu kupi 😀

bzucinka2
13. aug 2009

beji skus sa pozriet aj tu v paragrafoch taketo sa tam prebera 😉
ami gratulujeme, majko je sikulko 🙂
asi nas trapia zubky,spal 2x2hodiny, ale vonku bol nakoniec spokojny 😉
jani to bolo take hrozne, ze vam to nerchutilo? 😒

martina1982
13. aug 2009

Ami krasne fotky.

amadora
13. aug 2009

Maťka, Bzuci, ďakujem 🙂

martina1982
13. aug 2009

Bzuci ,tak to mas dobre dieta ked za den spinka 2x2 hod.

amadora
13. aug 2009

idem ja do sprchy, ešte nakuknem ak tu niekto bude 🙂

bejca
autor
13. aug 2009

nas Petko spinka max 2 hodky 1x za den 😅 a nemozem to tamnajst v tom zakonniku 😅 asi pozrem tu na MK 😉

bejca
autor
13. aug 2009

Bzuci nic take tamnevidim ale skusim este popozerat 😉

bejca
autor
13. aug 2009

chcela som pridat 3 videa a isli mi do PC stiahnut len 2 😅 uz mam uplne plny disk 😅 tak som na FB pridala tie 2 videa ak chcete kuk 😉

ja uz idem hajat 😵 pa pa a dobru nocku vsetkym 🙂

amadora
13. aug 2009

No ako som si myslela, už tu nikto nie je 😅 Ale som nachystaná za zajtrajší romantikuš slávnostný večer 😉