icon

Februárovky 2017 - Nitra

luucciaa
26. okt 2016

Ahojte babulky, kedze sme uz nemohli byt prijaté do diskusie Februarovky 2017, založila som novú nielen pre nitrancanky ;)

Strana
z2
nivea777
26. okt 2016

@lucinka511 ja som bola uz fakt zle,vsetci mi hovorili ze ak je babo silne tak tam vydrzi a ak by malo byt chore tak radsej skor ako neskor prist on...o 3 tyzdne idem na kontrolu tak som zvedava co mi povedia ohladom placenty a ci stale budem brat lieky alebo uz nie

luucciaa
autor
26. okt 2016

@lucialau my mame vybrané Kristínka ;)

lucinka511
26. okt 2016

@luucciaa aha.dakujem za vysvetlenie☺no mne by cisarak aj vyhovoval .ale jasne hl nech je radsej placenta hore .poriadne a bez rizik...no ale moja este tiez nieje otocena...ved este maju cas ci??☺

lucinka511
26. okt 2016

@nivea777 a kde chodis k dr? Ja som bola potom v BA ubtakeho sukromnika a pekne mi vysvetli.aj ze tam na stene ostala este taka zrazeninka ale ta je ok a sa vstrebava.a ze placenta je ok len je nizko..no v 30ty pojdemnk nemu opat na take poriadne sono.zamerane na prietoky a funkciu placenty...moj dr je taky.nieje zly ale nemam v nom taku dovwru...este mi nemeral prietokymto robi asi len raz moc som odovzdala len raz a vraj nerobi ster na streptokoka.....tak si to budem musiet urobit sukromne vsetko.

lucialau
26. okt 2016

@lucinka511 naozaj? Tam si pracovala? A čo si tam robila. Ja som zatiaľ počula len dobre veci na tú nemocnicu a keď som prišla aj na Notfall tak boli super. Nie ako inde, že ťa pomaly pošlú do .... . Ja chodím k DR. Karl-Heinz Fous starý doktor ale vynikajúci. Každej ho odporúčam. Ah to je krásne meno. 😍

luucciaa
autor
26. okt 2016

@lucinka511 hej hej este sa pretacaju hore dole. No ja u prve mala malu od 28tt posadenú a uz tak ostala ;) dobre sa jej hackalo asi 😀

lucinka511
26. okt 2016

@lucialau zdravotna sestra. no hej oni su tam mili..Ine nemocnice nepoznam.a neviem ako to funguje..no ja asi pojdemdo ruzinova uz somnsa aj tak nikde nenahlasila...esge Valentina..ale ja fakt neviem ake nakoniec vyberieme.aj tvoje meno je pekne😊

luucciaa
autor
26. okt 2016

@lucinka511 jeee Valentinka je naša prvá dcérka 😍

lucinka511
26. okt 2016

@luucciaa ano?☺a ako ju volate?

lucialau
26. okt 2016

@lucinka511 tu sa prihlasuje do 12tt myslím. To je ale strašne skoro. Keď malú uvidíš tak budeš určite vedieť presne aké meno jej dať. Ja som si teraz ešte urobila termín na 3-4D u Oberarzt z GH. Tak uvidíme. Ale na morfo keď prepla na 3D tak malá bola celý tato 😀 kópia jeho úplná. Ďakujem tak nie každá Slovenská nemocnica je zlá 😂 až na tú v meste odkiaľ som ja 😂😂😂 to som povedala, že radšej by som rodila doma na koberci 😂😂😂😂
@luucciaa aj ty si vybrala krásne meno.

lucinka511
26. okt 2016

@nivea777 ale ako super ste to vydrzali a drzite.to je uzasne.ze aj napriek pataliam nase babatka bojuju☺

luucciaa
autor
26. okt 2016

@lucinka511 my väčšinou miláčik alebo láska ale menom Valentinicka alebo Valentinka a babi ju vola Tinus alebo Tinka ;)

luucciaa
autor
26. okt 2016

@lucialau Dakujem 😉

luucciaa
autor
26. okt 2016

@lucinka511 musia a ked mamičky pozitívne myslia ide to este jednoduchšie 😉

hateria
3. nov 2016

baby mozem sa pridat k vam lebo z niektorych bab z tej sukromnej ma asi pacne slusne povedane... 😀

lucinka511
3. nov 2016

@hateria ahoj ,tak vitaj ale nejakoto tu utichlo,,kedy ams termin?

lucialau
3. nov 2016

Babulky urobila som súkromnú skupinu pre nás ktoré sme neboli prijaté alebo vyhodené ak chcete pridajte sa

https://www.modrykonik.sk/group/9112/

hateria
3. nov 2016

@lucinka511
@lucialau baby tak mna z tej skupiny zo zahadnych dovodov vyhodili bez upozornenia,ze malo prispievam alebo neviem z akeho teda dovodu. Ale nemienim sa s nimi dotahovat a hadat, vidim,ze to tam nema zmysel to separovanie bab...Nemam problem kecat vo verejnych skupinach ale ma dojalo rozposlanie pozvanok a nasledne vyhodenie. Aky to ma vyznam? ale uz dost o nich...MK nie je o tom...
Nam sa termin stale meni, povodne som mala 2.3. ale maly je stale popredu a na poslednej poradni mi povedali,ze 20.2. 🙂 tak uvidime.

gabi1024
14. dec 2016

Ahojte. Neviete mi poradiť, ako sa dostanem k vám do skupiny? Lebo do automatických skupín ma nechce priradiť a tu som priradenie nenašla. Ak vám teda nebude vadiť, že by som sa rada pridala 🙂

gemelos
6. mar 2017

Ahojte baby, ja som z NR, a som z marcoviek..takže ma "to" čaká už každú chvílu. Chcem sa Vás ale spýtať, keďže čakám na prvú materskú, kedy v Nitre chodí na účet materská?

luucciaa
autor
7. mar 2017

@gemelos 20teho 🙂

Strana
z2