Februárovky 2019
Ahojte, zakladám túto tému pre všetky maminky s podobným termínom ako ja- Február 2019 🙂 na zdielanie našich pocitov a skúseností 🙂 Taaak, kto si ešte našiel // na teste? 🙂
@danianela jasne rozumiem. Ano panva sa meria- to by si mala mat uvedene v tehotenskej knizke. A papiere s nevhodnou stravou? 🤨 to som veru nedostala ale co mam este z predchadzajuceho tehotenstva nastudovane- vyhybat sa plesnovym syrom, nepasterizovanym vyrobkom, surovemu masu a dobre si umyvat zeleninu a ovocie 🙂
No mne panvu nemeriali ani raz a nemam ani v knizke nic take uvedene no uvidim teraz ci budu merat a strava ano len ustne ma upozornila ze co nemam jest davat pozor na macku ak je nejaka v okoli a do kniky iba skrtla ze bola poucena
Ahojte pripájam sa k vám termín máme zatial na 21.2.2019
Ahojte som matka dvoch milovaných chlapcov 15 a 8 rokov a 24.2 k nám pribudne ďalší drobček dúfame všetci aj s muzikom že tentoraz dievča. Skúsili sme no keď nie výchova me aj tretieho princa a bude rovnako milovany☺️. Dve tehotenstva zvládnuté hravo žiadne vracanie ci bolesti alebo čokoľvek. Toto už predsa 36 na krku a možno som už rozmaznana😊no des. Vracanie po nociach pocity každý deň jak po opici ale inak fajn. Zvládnem ved som to predsa chcela. Hi. Veľmi sa teším a som rada za skupinu aspoň môžem po kecať. Krásny večer dámy.
@natalia1008 super blahozelam aj ja mam tolko rokov a stav ako po opici uz je prec 😊
Zvladnes to urcite pomocnikov mas doma 😆
@natalia1008 prajem ti to dievčatko ku tým dvom chlapákom.
Mne už na meraní NT v 12 tt povedali, že je to dievčatko.
Strašne sa tomu teším, som si naozaj o sebe myslela, že mi to je jedno (prvé dieťa), a keď povedali že dievčatko a sme vyšli s mužom von, tak nie že aby sme výskali že VAU ZDRAVÉ, ale my stále že VAU DIEVČATKO. Viem viem, že to je jedno a aj na chlapca by som pristala ale baba chce mať vždy aspoň 1 babu. Držím palčeky.
Dievcata a mate niektora problem s krvou ? Malo zeleza alebo nieco ine ? Ja mam a ze uz to je pod normu to zelezo
Aj ja sa pridávam k Vám s termínom 8.2.19 a podobne ako @natalia1008 , tiež máme 2 chlapcov i keď menších 8 a 6, a tiež veľmi túžime po dievčatku, ale to sa dozvieme až o 3 týždne 🙂.... ja som nevracala ani pri jednom tehot. , no pri tomto sa cítím ináč, akoby nie vo "svojej koži" nechapem... jedine z čoho sa teraz strachujem, je že zatiaľ necítim žiadne drobné pohyby ani nič podobné a to už prebieha 18 týždeň a som treťorodička, tak mi to príde trochu divné, lebo pri druhom to bolo tuším už v 17 tt... Ak sa nič neudeje do 19 -20 tt, tak sa zrejme nevyhnem navšteve dr. skôr ☹ ale snáď to nebude nutné a bábo dá o sebe vedieť 😉
@katy1781 ja pri obidvoch tehot. som vždy musela brať železo, a to nie len počas tehot. ale aj normálne bežne/keďže som bola pár krát darovať krv a furt som mala hraničnú normu/ i teraz mi predpísal železo, že ho mám brať obdeň, no nemám ho ani na hranici , je v norme , tak neviem prečo mi to dal.... ani ho teraz nebudem brať, až niekedy pred dalším odberom a uvidím aké zas budú hodnoty...
Neviem ake ukazala mi dr. nejake hodnoty ze je pod hranicu zvysila davku ze az sa to nezlepsi tak transfuzia krvy pri prvom tehu som brala zelezo az v nejakom 7 mes. hroza
Dievcata prosim vas kolko ste pribrali ja neviem ci je to normalne ale ja uz 7kg a teraz za tyzden 3kg stravu mam taku pomenej neprejedam sa ani nic som z teho na nervy uz
Akoze ne stres ale obavy 😆
Idem sa pochvalit dnes som zacitila prve pohyby našej malej lásky😍pomaly končim 15tt
@blunka jeej to vážne ? 🙂 sranda O🙂 ja som popravde o Žiline ani náhodou neuvažovala, že by som šla rodiť 😂 rozhodovala som medzi Čadcou a Martinom, ale asi do toho Martina nakoniec sme zvážili 🙂 tak možno na seba natrafíme 😇 ..nakoniec mi podľa sona dal o dva dni neskôr termín.
Baby jak vám závidím že 16 t a kilo. Mne je zle grcam o 106 a váha si veselo ide ďalej. Pokiaľ každý mesiac kilo prežijem lenže ono to vyzerá na dve a co ešte pred koncom hi. Píšete ze cítite už aj pohyby ja 16 t a nič ešte no možno cez tu slaninku to ani nejde hi.
@lilijana bábätko bude ok len sa mu nechce hýbať. Oddychuje. Netreba sa báť ja mam zas vrstvu slaninky tak myslím ze pohybov sa len tak ľahko nedočká. Hi. Budeme mat krásne zdravé dcérenky. Verím pevne.
@blunka ďakujem pekne. Veľmi dúfam ze to vyjde.
@natalia1008 pevne verim aj ja ze je to len tym ze sa mu nechce a ze bude snad uz ineho pohlavia 😁😁😁 ako v mojom tak aj v tvojom pripade uz by sa patrilo 🤣
@lilijana tak veľmi chcem vedieť co to je až som sa rozhodla ze si nedám povedať pretože až do pôrodu by som bola sklamaná a to nechcem. Takto pôrodim a budem šťastná ze je uz vonku ci chlapček ci dievčatko. Bolo by to voči chlapcovi nefer☺️

@danianela ahoj na otazky sa podla mna mozes pytat dr. by ta mala upozornit co by si nemala jest a tie por.cesty sa meraju asi az pre porodom neni som si ista ci mne to v nemocnici pozerali pri prvom tehot.