Februárovky 2019
Ahojte, zakladám túto tému pre všetky maminky s podobným termínom ako ja- Február 2019 🙂 na zdielanie našich pocitov a skúseností 🙂 Taaak, kto si ešte našiel // na teste? 🙂
@lilijana je to tak máš pravdu hlavne nech sú zdravé ale ta túžba tu je. Ja idem zas 5.10 tak uvidím možno sa Dr prekecne aj sam pri druhom sa mi to tak stalo😊a bude.
@natalia1008 ja som dnes presne 19tt, termin 5.2.2019 a tiez mam na bruchu slaninku..teda taku fajnu a cez vikend som citila len take tuky tuk a dnes som dala ruky na brucho a pekny jemny kopanec som dostala 🙂 takze asi len treba pockat, u niekoho pridu kopance skor a u niekoho kusok neskor 🙂 tiez som ale bola nestastna ze ani pohyby necitim a ani brucho nemam nejak tehotenske len ako keby som sa rozjedla poriadne 🙄
Ja sa trochu stresujem pri prvom som pribrala 37kg bolo to strasne a rok mi trvalo kym som sa ako tak dala do poriadku teraz to vidim na tie iste kila aj ked sa neprejedam ide to hore 😠
A dnes mi uz lekar predpisal aj stahovacie pancuchy na krcove zily na jednej nohe nic a druha cela modra od krcovych zil Mate niekto tiez taky problem ?
@katy1781 to ako obdivujem pribrať 37 a dat dole všetka česť akože.
@natalia1008 bolo to strasne a po cisarskom plus ta nadvaha no makala som hned ako maly zaspal tak som cvicila aj 2 krat do dna no nechcem znova sa dostat na tie kila a asi sa dostanem 😊
Keď ma bude bolieť zub a bude potrebné ho vytiahnuť,dali by ste pichnúť injekciu a ťahať?
@veronika1112 mne v 14tt cistili zubne korene/kanaliky. Bez injekcie sa to.prezit neda.
Ahojte dievčatá termín mam 16.2 čakáme chlapceka dnes to potvrdil aj Dr. Grochal. Co sa týka zubov môže ti dat aj inekciu pýtala som sa na to zubára tiež ma na začiatku tehu potrápil jeden. Našťastie nemusel ísť von ukludnilo sa to ale Dr. Povedal ze keď ťahať tak v 2 trimestri. Co ma skôr trápy neviem ci toto tiež niekto rieši je pichanie v podbrusku nie stále ale občas áno.
@lilijana no co to bude už viete? Chlapček ci dievcatko? Ja idem 4.10 a som teda zvedavá ci sa odvážim si dat povedať všetci očakávajú že sa z ľutujem a dám si povedať co to je. Hi
@natalia1008 ahoj ano uz vieme...a vyrovnavam sa s informaciou ze to bude 3 chlapec 😔😕 som smutna ze nam nie je dopriate dievcatko no zial to sa neda ovplyvnit...
@lilijana je mi to ľúto ale hlavne zdravucky nech je a ten pocit rýchlo pominie a začneš sa tešiť. Verím že so mnou to bude tak isto. Najdôležitejšie je zdravie. Ja sa už pripravujem že bude chlapec aby ma tam nesiblo a verím ze sklamanie prejde. Dám ti vedieť hneď ako sa dozviem.budeme mat veľa vnuci ek. Tomu verím hi
@natalia1008 dakujem ja viem,prejde to,no mement.som sklamana,ale som rada ze je v poriadku...povedala som si,ze pojdem na 4d ultr.a ked ho realne uvidim urcite mi bude lepsie ☺
Budem rada ked sa ozves,ako si dopadla ty a drzim silno ✊ aby ti vyslo ci si prajes 🙂
Caute baby 🙂 tak hlasim aj ja, ze som bola na morfologickom a tiez budeme mat chlapceka. To bude tusim mesiac chalanov 😂 Inak bude to nase druhe a prve mame dievcatko a chcela som aj druhe aby mala partacku ale tesime sa aj na suhaja 🙂 a veru- len nech su zdrave a na pohlavi vobec nezalezi 🙂
Ahojte. Ako často vám robí gynekológ uzv? Vyšetruje vás aj zospodu?

@natalia1008 tak to ta obdivujem,ja by som to nedala 🙃 25.9 by sme sa to mali dozvediet a aj preto beriem so sebou manzela aby som v tom nebola "sama" 😉 ci uz to bude vytuzene dievcatko alebo dalsi chlapcek uz mi to zacina byt aj dokonca jedno,ved ovplyvnit sa to neda a bude rovnako lubene,bez ohladu na pohlavie,len nech sa narodi zdravučke a bude vsetko fajn ❤