icon

Februárovky 2019

rove
14. jún 2018

Ahojte, zakladám túto tému pre všetky maminky s podobným termínom ako ja- Február 2019 🙂 na zdielanie našich pocitov a skúseností 🙂 Taaak, kto si ešte našiel // na teste? 🙂

katy1781
29. sep 2018

@mrva ja som bola na testoch co ma poslala moja dr. a tam mi lekar povedal na 95% chlapec a potvrdilo sa to aj dalej takze tiez mame uz 1 chlapca tak budu dvaja

natalia1008
30. sep 2018

@mrva no paráda tak držím palce nech je chlapček. Všetci teraz čakajú chlapca a ja zas by rada dievča. No vidím to na chlapca uvidíme.

nikiki29
30. sep 2018

Dievčatá ak chcete pridajte sa aj do súkromnej skupinky Februarovky 2019 https://www.modrykonik.sk/group/10605/ okrem iného je tam aj tabuľka kde sme si napísali kto čaká dievčatko/chlapčeka, termín pôrodu a mesto... 🙂 inak je tam asi viacej dievčat, ale my tiež čakáme chlapca :D

natalia1008
5. okt 2018

@lilijana ahoj včera som bola u grochala na 4d všetko je ok zatiaľ tak som vytesena. Najväčšia radosť ešte prišla keď povedal ze bude dievčatko. Blažena som bola šťastím a tri krát musel povedať ze je to dievča nech u verím. Slzy šťastia boli. Tak sa teším mm.

lilijana
5. okt 2018

@natalia1008 jeeej tak to uprimne blahozelam a ticho zavidim 😟 ja ked som sa uz nejak s tym vyrovnala,uz sa neviem tak tesit z tehotenstva a velmi ma to mrzi 😢 tak budte zdrave a spokojne ❤

nikiki29
6. okt 2018

@lilijana nebuď smutná 😘 ja som strašne túžila po dievčatku, keď som zistila že to bude chlapček preplakala som niekoľko dní, v hlave som mala myšlienky že ho nechcem, nevedela som sa tým myšlienkam ubrániť... prestala som sa tešiť, pozerať detské veci, na všetko som sa vykašľala. Okrem toho aj v rodine všetci hovorili o tom že aká škoda že to je chlapec a nie dievčatko. Trvalo to veľmi dlho kým ma depresia prešla... teraz už som s tým zmierená a tešíme sa aj na chlapca 😊 uvidíš že aj ty sa začneš znovu tešiť, hlavne keď už to bude blízko... ❤️

lilijana
6. okt 2018

@nikiki29 dakujem no asi nejako tak to citim ako si napisala... ☹ ach asi si este pockam kym to prejde,zial fakt nech robim co robim,je to tazke tie myslienky dostat z hlavy...

nikiki29
6. okt 2018

@lilijana verím že je to ťažké, ja som sa to dozvedela pred 2 mesiacmi a trvalo to hrozne dlho kým ma to prešlo... hlavu hore, zvládneš to určite 😊 chvíľku “zabudnúť” na tehotenstvo a venovať sa niečomu inému, iným záľubám a činnostiam možno pomôže vyčistiť myšlienky 🙂

natalia1008
6. okt 2018

@lilijana ďakujem a neboj keby chlapec po plačem si a idem ďalej bola by som smutná dokonca no keď sa narodí budeš šťastná mamina so zdravým chlapčekom.

lilijana
6. okt 2018

@nikiki29 dakujem si mila 🙂 takze zial aj ty vies,ake to je neprijemne,take hnusne pocity prezivat v radostnom obdobi...niekto to vie hodit rychlo za hlavu, no na velku skodu ja medzi ne nepatrim..uz sa tesim ked tie hnusne pocity pominu a budem sa uz len tesit 😘

lilijana
6. okt 2018

@natalia1008 ano urcite ked sa narodi uz tie pocity nebudu(pevne verim) ale este je to daleko verim ze to ani dovtedy trvat nebude... hanbim sa za svoje pocity a keby to slo svihnutim carovneho prutika zmenit urobim to hned len to este potrebuje cas ... teraz treba len dakovat za to ze je zdravy a modlit sa aby to tak bolo navzdy 🙂

natalia1008
7. okt 2018

@lilijana cítila by som to rovnako a nieje to hanba je ti to ľúto a ver ze to chápem. 4d ma hádam nesklame bol to 20t tak hádam sa nič nezmení od radosti už aj kočík mam objednaný a pomaly kupujem ružovú. Povedal ze na 100% dievča no ak pôrodim chlapca vieš si predstaviť tu výmenu veci🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂

lilijana
7. okt 2018

@natalia1008 uz sa to urcite nezmeni,ked ti povedal dievcatko urcite to tak bude 🙂 tak prajem vela stastia a radosti z vytuzenej dcerky ❤

rove
autor
7. okt 2018

Baby toto ja doverne poznam 😏 ja som si bola ista, ze to bude dievcatko no a ked mi doktor oznamil, ze chlapcek tak ani neviem, ako som prisla domov ... tiez sa hanbim za to, ze som sa netesila... aj som si poplakala... ale zase som strasne stastna, ze vyzera byt zdravy a ma to vyhodu- budem si aj ja moct zatancovat rodicovsky tanec na stuzkovej a svadbe svojho dietata ;) 😇

natalia1008
10. okt 2018

Naše malé dievčatko. 4d sono dúfam ze nesklame. Do tretice to vyšlo. Dúfam že to je naozaj na 100percent.a keď uvidíte ešte ten ružový kočík nebudete chápať tak sa tešíme na dievčatko dokonca aj chlapci. 😂

lilijana
10. okt 2018

@natalia1008 kraaaasna,urcite je to dievcatko uz podla tvaricky to vidiet,take jemne crty ma,este raz gratulujem k princeznej nech vam robi radost ❤

rove
autor
13. okt 2018

@natalia1008 jej nadherna princezna 🙂 gratulujem ❤️

zoevs
2. nov 2018

Ahojte dievcata pridavam sa k Vam. Termin porodu 16.2. 25tyzden a plus 5-6kg a cakam opat dievcatko 😊

22021987
2. nov 2018

@zoevs ja mam rovnaký termín 😉

rove
autor
3. nov 2018

Ahojte, ja mam termin 4.2. Na svoje meniny 🙂 ma niekto rovnaky?

taraxa
3. nov 2018

@rove oficialny aj ja, 😉 ale malicky je zatial na kazdej poradni tyzden az dva pozadu, tak uvidime, kedy bude chciet prist na svet

nika_m
3. nov 2018

@rove ja mam termin 5.2. ale tiez mam 4.2. meniny tak mozno sa podari ze porodim aj den skor :D

natalia1008
4. nov 2018

Ahojte baby som tu zas tak ja radšej tie kila ani nespomínam toto tehu je ako z inej dimenzie ale hlavne mala vyzerá zatiaľ v poho tak len to prežiť a tu je ten sľúbený ruzov y kočík. 🤣Kukaj lili toto si mienim užiť úplne. A čo tvoj chlapček? Všetky mate termín predomnou tak držím palce a dúfam ze tých chrobáčikov tu uvidím.

natalia1008
4. nov 2018
rove
autor
5. nov 2018

@taraxa @nika_m jej baby super tak to som zvedava, ktora z nas bude prva 😀🙈 no mne to tiez tak vselijak vychadza na sone ale podla PM mi stanovil na 4.2. Aj ked dceru som prenasala 7 dni tak uvidime, ja mam inak 14.2. Narodky tak mozno ak by som prenasala zase (co mi tak dlho asi nedovolia) tak by to mohlo byt aj vtedy 😀

rove
autor
5. nov 2018

@natalia1008 no kila ani ja nespominam lebo to je otras, ja som isla s dcerou rodit s takou vahou aku mam uz teraz takze som dost zhrozena 😏

veronika1112
9. nov 2018

Ahoj, sledujem a čítam vás od začiatku, termín 11.2.,čakáme opäť chlapčeka,bude to po viac ako 7 rokoch,prvý pôrod horor a akútna sekcia,tak mám teraz aj veeelky strach,aby všetko dobre dopadlo,váha +5-6 kíl 😉

zoevs
9. nov 2018

@22021987 jeee a odkial si?

jennyska
23. nov 2018

Ahoj maminky,

protože se určitě všechny těšíte na Apríl a příchod Vašeho miminka na svět, máte mnoho otázek ohledně blížícího se porodu.

Na koníkovi máme nově i Odbornou poradnu o Hypnoporodu s Hankou, která Vám trpělivě odpoví na všechny otázky, které Vás o porodu zajímají https://www.modrykonik.sk/forum/category/poradn...

Vložením svého dotazu pomůžete i dalším maminkám, které zajímá to stejné, co Vás a hledají tu nejlepší možnou radu a podporu, kterou mohou dostat.

Děkuji za vložení otázky/otázek a přeji krásný den 🙂
Jennyska
Modrý koník team

zoevs
2. dec 2018

@22021987 a odkial ste? Kde budete rodit?