icon

Handlovské tehuľky

jedna_iva
22. júl 2011

Tento rok čo si všímam tu u nás v Handlovej bude rok pôrodnosti....xixix aspoň že nie som sama....pridajte sa sem s Vašimi pocitmi...

jedna_iva
autor
2. dec 2011

dakujem..hadam to uz dotiahneme...

ludka77
13. dec 2011

@jedna_iva No čo Ivi, ešte si celá?? 😀

jedna_iva
autor
14. dec 2011

@ludka77 Ahoj moja..veru ešte celá..ale včera na poradni doktorka povedala,že malý je už perfektne pripravený na porod a ze je to už len otázka času kedy to príde..tak teraz čakam...xixii ty ako moja??

ludka77
14. dec 2011

@jedna_iva ja ok 🙂 tak tomu nejak dopomôž 🙂) podvíhaj trošku práčku 😀 alebo poumývaj okná 🙂) aby si napokon nešla až na vianoce 🙂
Držím päste aby bol pôrod rýchli, sa teším na foto 🙂

jedna_iva
autor
14. dec 2011

@ludka77 SNAžíM SA DOMA UPRATOVAť AKO SA LEN DA...ALE ZATAIL NIšT..NEJAK SA MA TO DRží AKO KLIEšTE I KED BOLESTI BYVAJU ALE NEPRAVIDELNé......XIXIXI JASNE žE FOTO DAME KED PRíDEM DOM...A DAKUJEM...

bambulka82
19. dec 2011

@jedna_iva a ty si este doma? 😀 najskor sa maly pyta von a nakoniec budes vari este aj prenasat? 😕 😀 😀 tak dufam, ze aspon do vianoc vydrzite..nech netravis stedry den na porodnej sale 😉

jedna_iva
autor
20. dec 2011

@bambulka82 ahojkaj..no veru do vianoc nevydržíme..dnes na poradni mi povedala že si mam dať naplanovať porod aj na zajtra,lebo mi vysla zlatá žila aby sa to ešte viecej neskomplikovalo..tak som tam volala a objednali ma na 22.12.2011 vo štvrtok rano na pol siedmu .....takže ideme na to...tak či tak tam vianoce stravim..ja som to vedela.... 😝

nuna55
21. dec 2011

Ták Ivka gratulujeme...

bambulka82
21. dec 2011

@nuna55 už??? 😕

nuna55
22. dec 2011

@bambulka82 ano 21.12. v noci sa jej maličký narodil 🙂

bambulka82
22. dec 2011

@nuna55 dufam,ze je vsetko ok a ako sa drobcek vola?

ludka77
26. dec 2011

@jedna_iva ahoj Ivi, ešte nieste doma??? Dúfam je všetko ok.

jedna_iva
autor
1. jan 2012

@ludka77 Ahojkaj moja....dneska nas len pustili..malý mal silnu žoltačku...odležali sme si tam 12 dní,ale chvala bohu už je to za nami a dufam,že už bude len všetko dobre..zajtra popodavam fotky...

ludka77
2. jan 2012

@jedna_iva no ty boh, tak to ma mrzí, že ste tam museli byť tak dlho :( ale hlavne, že ste už doma a je všetko ok, čo hovorí babinec na malinkého??? Na fotky sa strašne teším! milujem fotky bábatiek 🙂

jedna_iva
autor
3. jan 2012

@ludka77 doma su všetci nadšený z neho...baby sa biju lkktorá ho bude mať...xi som zvedavá dokedy im to vydrží...idem dať foto akurat.... 😀

jedna_iva
autor
3. jan 2012

@bambulka82 ahojkaj moja...tak už to mam za sebou...len teraz 1.1.2012 nas prepustili..malý mal silnu žltačku a v podtstate ešte stale sme žltučký ,ale hodnoty klesli..dnes ideme do ziaru na očkovanie...Malinký sa volá Lucas a narodil sa 21.12.2011 o 02.50hod,meral 50cm a važil 3530g...je užasný...tak a auž sa možme stretnúť a kočíkovať spolu... 😀

ludka77
3. jan 2012

@jedna_iva kukala som fotky, krásny je 🙂 inak ja som 22.12 🙂 mohol trošku počkať 🙂)))

bambulka82
3. jan 2012

@jedna_iva ahoj mamina 😀 😀 😀 tak ste si riadne predlzili ten pobyt v nemocke 😒 ale hlavne, ze je uz vsetko v poriadku..aj ja som pozerala fotky, Lucas je naaaaaaaaadherny 😉 prajem vam obom hlavne vela zdravicka 🙂
a s @nuna55 si sa nestretla? ze je tusim tiez v nemocke..neviem teda, ci este, ale bola..

jedna_iva
autor
4. jan 2012

@bambulka82 dakujeme..ano malôý je užasný a ja si to materstvo vychutnávam plnými dúškami.....ale to ty určite tiež... 😀 ano nuna je v ziary..jasne že sme boli spolu...snažia sa jej tabletkami stiahnuť ten vysoký tlak,čo sa chvala bohu podarilo..aj včera som za nou bola,ked sme s malym museli na očkovanie do nemocky..už sa citi lepšie,len bruško jej stale trvdne..zrejme ak dokončí 36tt,tak neviem či jej nebudu vyvolavať porod skor koli tým problémom....

bambulka82
4. jan 2012

@jedna_iva jasne, my si to s manzelom neskutocne uzivame a hlavne teraz, ked je 2 tyzdne doma 😀 😀 mam trosku aj taky "veget" 😅 rano ma nechaju dlhsie pospat a vecer ho sem tam aj manzel okupe..kedze sme na UM, tak aj papanie nie je iba uplne na mne..a samozrejme, na somarinky je tu tatino 😀 😀 😀 😀 😀

no @nuna55 uz je doma, som rada..snad to vydrzi co najdlhsie..ved aj vy ste to celkom dobre vydrzali..ono zase nie je dobre, ked sa dieta narodi skor..mne Durkech povedal, ked som si bola s nim dohodnut termin porodu, ze pre dieta je kazdy den v brusku dobry 😉
ale jasne, niekedy to proste nejde a musi prist na svet aj skor..

bambulka82
4. jan 2012

baby inac neviete, ci je u nas niekde nieco take, ako "detske centrum"? kde by sme sa mohli stretavat s detickami? viem ze kedysi bolo nieco take na morovne, ale ci to este funguje...

nuna55
4. jan 2012

@bambulka82 ano je materské centrum lienka ale neviem kde to je

jedna_iva
autor
5. jan 2012

@nuna55
@bambulka82 no čo som počula tak by to malo byť tu hore pri slovane v tom opatrovateľskom dome...aspoň tak to raz vyhlasovali v mestskom rozhlase...
Zuzučka ty sa ako cítiš moja??? ešte nám vydržkaj chvíločku my radi na teba počkáme,že bambulka82 ?? 😀

nuna55
5. jan 2012

@jedna_iva no je mi lepšie len stále spím po tých liekoch

ludka77
6. jan 2012

Baby materské centrum je v DOSKE (činžák nad slovanom) v strednom vchode, ak ste na FB tak šup pridajte sa do skupiny
Materské centrum LIENKA Handlová

fakt nieje pre detičky nič lepšie ako keď sú v kolektíve 🙂 Dúfam to bude ešte fungovať kým tam začnete chodiť vy 🙂

jedna_iva
autor
8. jan 2012

@nuna55 moja tak aspoň nič necítiš a oddychneš si...ja som už dospala..hehe

jedna_iva
autor
8. jan 2012

@ludka77 od kolkých mesiacov sa tam može prísť??

bambulka82
8. jan 2012

@jedna_iva tak to je pre mna dost odveci sa tam z mostnej trepat 😒

@nuna55 Zuzik len si pospi 😀 potom to bude horsie 😅 ale prajem ti, aby bola Ninka ako nas Maxim..ten prespi komplet celu noc..10-12 hodin vkuse 😀 😀 😀

ludka77
8. jan 2012

@jedna_iva odkedy chceš ty, tak ale najlepšie je keď už aspoň sedí aby sa mohol trošku pohrať, my sme začali chodiť až keď už sedela.

jedna_iva
autor
9. jan 2012

@bambulka82 tak si nejake centrum urobíme samé pre seba už aj s malou Nunkou,ked sa narodí..niečo kočeny vymyslíme... 😀