icon

Handlovské tehuľky

jedna_iva
22. júl 2011

Tento rok čo si všímam tu u nás v Handlovej bude rok pôrodnosti....xixix aspoň že nie som sama....pridajte sa sem s Vašimi pocitmi...

Strana
z3
jedna_iva
autor
9. jan 2012

@ludka77 no tak to si teda ešte počkame....ale aj tak to rýchlo uteká..dakujem za info...

ludka77
9. jan 2012

@jedna_iva v júli auguste býva zatvorené, otvára sa buď september alebo október podľa toho či sa zoženie niekto na otváranie 🙂) pridaj na na FB do tej skupiny tam sa vždy píšu nové info 🙂

@bambulka82 z mostnej je to ďaleko?? v Handlovej nieje nič ďaleko 🙂 a hlavne ide autobus a ten stojí pri vežičke teda kúsoček od tadiaľ 🙂 Chodia aj baby z okružnej.

jedna_iva
autor
15. jan 2012

@bambulka82...tak moja,nuna nám včera porodila večer o 19.45hod malú Ninku...važila 2640g a meria 47cm...obe su v poriadku a zdravučké....narodila sa skor,koli Zuzkinmu vysokému tlaku...mala 160na 110...(( ale chvala bohu už to bude lepšie a pominie ten vysoký tlak..hlavne nech sú zdravučké..tak a už sme kompletnéééé....už len to stretko zorganizovať na namestííííí.... 😀

bambulka82
20. jan 2012

@jedna_iva ano ano viem..prisla mi sms-ka 😀 😀 😀 no drobacik malinky to je, ale nevadi..Ninuska to pekne dozenie 😉 no veru, uz len to stretko spravit 🙂 juuuuj tak by som si vystiskala tie vase poklady malicke..nas Maxim je uz taky velky 😀 😀 😀 😀
aaaaaaaale buduci tyzden uz aj ja budem drzat take cisto narodene babatko..moja sestra buduci tyzden rodi

jedna_iva
autor
21. jan 2012

@bambulka82 kolko že ti už ma malý???jasné že to Ninka zvládne..zvládla to pred 17timi rokmi moja dcéra a tá mala 45cm a 2500g a tiež sa narodila o mesiac skorej,tak to Zvládne aj malá..hlavne nech je zdravučka...A čo bude mať segra,neviete??

bambulka82
23. jan 2012

@jedna_iva my uz mame 4,5 mesiaca 😀 nooooo sestra vie co budu mat, ale nechcu nikomu povedat, tak uvidime..musime len cakat

jedna_iva
autor
24. jan 2012

@bambulka82 tak to bude riadne prekvapko pre vas..držím palce...xixi

bambulka82
27. jan 2012

@jedna_iva tak sestre sa dnes narodila malá Zuzka 😀 😀 😀

jedna_iva
autor
28. jan 2012

tak super..gratulujeme tetuška..... 😀 kolko mala ked sa narodila?a tiež bola v Ziari?

@bambulka82

bambulka82
28. jan 2012

@jedna_iva ano rodila v Žiari a je drobunká..mala 46cm a 2750g

nuna55
29. jan 2012

@bambulka82 chceme foto 🙂

jedna_iva
autor
29. jan 2012

@bambulka82 ..jeeej..to je naozaj taký malý drobček..moja prvorodená dcera mala ked sa narodila 45cm a 2500g...porodila sokm ju v osmom mesiaci takže si to viem predstaviť ake je to drobunké..nevadí ona to doženie,hlavne nech sú obidve zdravučké... 🙂

monika2606
9. sep 2012

jeeeeeej že som toto tu neobjavila skôr hihi

Strana
z3