icon

Január/Leden 2010

drobec123
28. apr 2009

Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂

slunecinecko
9. máj 2009

adros: teeeda, to byla rychlovka 😉

lili213
9. máj 2009

slunicenecko : je tam vidno určite to bude o.k 🙂

adros
9. máj 2009

slnecinecko - 8.50 autobus do Trnavy, 9.30 z Trnavy 🙂 A to teda "milujem" tieto sobotne nakupy v Kauflande ☹ kazdy do teba vraza, hrozne... Pozerala som na tvoje ciarocky a ja ich tiez vidim, tak myslim, ze to bude ok.

plivit
9. máj 2009

babule tak sa zatial pakne majte ja sa idem nieco ucit aby som zo statnic neviletela a vecer si vas kuknem
kolko ste toho stihli popísat 😅 😎 papa

slunecinecko
9. máj 2009

lili213: taky si rikam, ze ji tam vidim 😎 dokonce i pritel, vecnej pesimista, koukal, ze tam je 😀

adros
9. máj 2009

plivit, tak vela zdaru. Nech sa ti to rychle uci

slunecinecko
9. máj 2009

adros: takovy nakupy mam nejdradsi...rychle probehnout celej obchod. Akorat potom doma zjistuju, ze jsem zapomnela na spoustu veci - protoze - seznam je prece pro blbce 😀

slunecinecko
9. máj 2009

plivit: tak at ti to pekne leze do hlavy, taky me to ceka 🙂

adros
9. máj 2009

slunecinecko - to máš teda pravdu, ale ako "zicher" máme u nás také malé potraviny, tak ak to nie je nič špeciálne, tak to dokúpim aj u nás

slunecinecko
9. máj 2009

adros: tak ja bydlim nastesti uplne v centru mesta, takze obchodu tu mam vic...ale i tak me to nastve, kdyz zjistim, ze jsem na neco zapomnela 😠

lili213
9. máj 2009

slunicenecko: to sú chlapi pokiaľ nemáš 100 percentnú istotu tak neveria 🙂 Adros : ja som PN musím byť doma ja by som rada aj do obchodu zbehla 🙂

adros
9. máj 2009

slunecinecko - my sme sa s priatelom pred 1,5 rokom prestahovali na dedinu, co je 9 km od mesta. Dovtedy som cely život bývala v meste a obchodov som mala kopec na každom kroku. Ale na dedinu sme si rýchlo zvykli a nemenili by sme. Je to oveľa väčší klud a na tie obchody sa dá zvyknúť. Sú tu v dedine 3, ale na väčšie nákupy aj tak chodíme vždy v piatok alebo v sobotu.

adros
9. máj 2009

jéééj, lily pridali si fotečku, až teraz som si všimla. No kukám na Teba, kukám, ale nie si mi povedomá

slunecinecko
9. máj 2009

adros: taky bychom radi vymenili mesto za nejakou vesnicku v okoli, ale zatim nejsou penizky na domecek...urcite by to bylo i pro to maly mimi lepsi na vesnici, nezh tady v centru mesta. Ale zase tady mame krasny parky 😀

adros
9. máj 2009

ach jo, občas píšem ako maďar, to mám za to, že si po sebe neprečítam, čo píšem 😀

lili213
9. máj 2009

Adros ani ty mne ale nevadí 🙂 koľko máte rokov?

adros
9. máj 2009

slunecinecko - my nebývame v domečku, aj keby sme velmi radi. Bývame v bytovke, kde je 12 bytov, v poslednej dobe sa na Slovensku stavalo dosť takýchto novostavieb, tak sme do jednej investovali - aj keď na hypo ako takmer každý v dnešnej dobe 🙂 Ale máme dobrých susedov, všetko mladí ludia ako my s priatelom. Odkedy sa bytovka obsadila, už tu máme 2 bábatká a teraz verím, že pribudne tretie 😀

slunecinecko
9. máj 2009

adros: taky se mi to stava, kasli na to, my to nejak rozlustime 🙂

adros
9. máj 2009

čerstvých 29. Som si povedala, že chcem prvýkrát rodiť do 30, tak to len tak-tak stíhame 😀

slunecinecko
9. máj 2009

adros: tak to mate super...zavidim 🙂 my jsme sice stastni i v centru, ale prece jen vesnicka je vesnicka.... Mame obrovitansky byt 3+1 s dvouma balkonama.

adros
9. máj 2009

slunecinecko - jej, tak to máte super, už len keby to fakt bolo na vesnici, ze? No my máme iba dvojizbový, väčší sme si nemohli dovoliť a navyše v tejto bytovke sú len 1-a 2-izbové. Ale priatel ako dieťa tiež vyrastal v 2-izbovom, tak to zvládneme aj my.

slunecinecko
9. máj 2009

lili213: me bylo v breznu 22....mam starsiho pritele, takze jsme chteli mimi co nejdriv 🙂

lili213
9. máj 2009

ja mám 26 a tiež som to chcela stihnúť do 30 🙂 tak sa podarilo.

slunecinecko
9. máj 2009

adros: jj, jen skoda, ze neni nas, je to jen podnajem. Kdyz neco hledas nebo mas uklizet tak je to chutovka 😀 ale pritel pomaha a snazi se....ja myslim, ze i dvoupokojovy byt bohate staci...cim mas vetsi byt, tak tim vic zbytecnych veci kupujes...fakt...hrozim se chvile, kdy se budeme stehovat...

slunecinecko
9. máj 2009

opet jsem nejmladsi. Ach jo 😎

adros
9. máj 2009

slunecinecko- tak potom ja som stará korčula 😀 a pred pár rokmi by ma volali "stará dievka" 😀 a chcete niečo spoločne kupovať s priateľom?

slunecinecko
9. máj 2009

adros: ale prdlajs stara 🙂 v nejlepsich letech....chteli bychom koupit spis starsi domecek a podle svych predstav si ho spravit. Libi se nam takovy ten staroanglicky styl....tak uvidime, kdy se nam postesti....

adros
9. máj 2009

slunecinecko: aj mne sa také páčia, sú fakt krásne. A čo svadba? Máte ju teraz v pláne? alebo chcete len spolu žiť? Ak sa teda smiem opýtať. Ale samozrejme, je to tvoja osobná vec, tak nemusíš odpovedať

slunecinecko
9. máj 2009

adros: svatbu bychom chteli, mame ji uzh naplanovanou temer do posledniho detailu, ale chceme ji v cervenci nebo sprnu a tento rok uzh nestihame a navic bych si ji chtela zazit bez briska. Takze predpokladame pristi rok v lete 🙂

adros
9. máj 2009

slunecinecko: to my ju máme za 2 týždn. Na bábatku sme začali pracovať v marci, som si hovorila, veď keď aj hneď otehotniem, to na svadbe nebude vidieť. No, zadarilo sa v apríli a už teraz viem, že to vidno bude, nakoľko mám neustále nafúknuté brucho 😀 ale čo, hlavne, že sa zadarilo