icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

katun
24. sep 2012

@mirka2010 nejdu mu zubky? skus dat gel na zubky, ci sa potom prisaje.. alebo ci ho netrapia prdiky, aj sa kruti alebo len sa odtahuje?

mihouk
24. sep 2012

Ahojte babule, tak konecne sme spat, torchu sme si oddychli, ale nestihla som vsetko co som chcela. Maximovi aj Tilke sa pacilo, hlavne Maxim sa rozhovoril po slovensky ovela viac 🙂 Tilke vysiel 4ty zubok, takze je to mala drakulka, naucila sa robit tapi tapi, ale to je asi tak vsetko. Ziadne chodenie nehrozi a ani o stvornozkovani sa neda hovorit, nie ako som tu videla fotky. Nasa lenoska je spokojna a stale pouziva metodu prevalovanim pred. Ked sedi tak sa tak pohupuje, ze mam obavy ze si o chvilku oderie noc ako zleti, ved uvidime. Papame v pohode, s tym nie je problem to jej chuti a doslova si vyzaduje kukuricne chrumky.
A vy co???? Co riesime????

kajkovajanka
25. sep 2012

@jankaja tvoj napad vymysliet ku hrackam nejaku pesnicku alebo basnicku je super 🙂 . aj ked sa mi nepodari vzdy, aby sa Beki zacala hrat, minimalne sa usmieva a paci sa jej to 🙂 .. a dracika som vymenila za motyla 😉

kajkovajanka
25. sep 2012

@bboossoorka my mame v spalni okolo 19-20 stupnov a mala spi v kratkom body, na to pyzamko, hrube ponozky a uz som jej obliekla deku do flanelovej obliecky (z nasho vankusa 😀 ) .. a ked sa v noci odkope, stava sa, ze ma chladne rucky

mirka2010
25. sep 2012

@1234lubka a babka ma kolko rokov?

wisinka
25. sep 2012

ahojte 🙂 tak po dlhsej dobe sa hlasim. uz mame 8 mesiacikov, mama musi zacat upratovat police, zuby ziadne, ale nervozita tu uz je, tak by sa mohol nejaky objavit. maly sme dlhu dovolenku ale od soboty sme uz naspat doma. dakujem, ze som sa mohla stretnut aspon s niektorymi z vas, a dufam, ze v decembri zopakujeme stretko 🙂

tamaska
25. sep 2012

@wisinka krásne fotky a malá je úchvatná 🙂

tamaska
25. sep 2012

@bboossoorka my spinkáme len v pyžamku a prikrývam ju detským paplonikom ale pokým zaspí tak je odkopaná, ale keď ju potom prikryjem v tuhom spánku tak je celkom dlho zakrytá. 😀

mimuska2
25. sep 2012

@bboossoorka mne malinka spi len v dvojdielnom pyzamku prikryta paplonikom 🙂

mimuska2
25. sep 2012

@wisinka nadherne fotecky malinka je ako modelecka.kraaasna 😉

mimuska2
25. sep 2012

@mihouk ahoj ani my stale nestvornozkujeme.tiez skoro nic nove.zubkov mame este len 3,zatial 🙂 tak super ze sa detickam pacilo a ze si si odychla,treba 😀

martinka8
25. sep 2012

@wisinka ahojte 🙂 naaaaaadherne fotky, Enya je prekraaaaaasna 🙂 a ako vidim uz sa aj poriadne rozhybala 🙂 Dufam ze svadba vysla podla vasich predstav a ze ste si ju poriadne uzili 🙂
@bboossoorka spinkame len v pyzamku. Ale kedze Lili nevydrzi byt zakryta ani minutku, tak som jej posledne tri noci, odkedy sa tak ochladilo dala spaci vak. Myslela som ze sa bude zlostit, lebo ju to dost obmedzuje v pohybe, ale je to OK.

wisinka
25. sep 2012

@martinka8 ahoj, dakujeme, bol sice organizacny chaos, ale nakoniec celkom pekne 🙂 aj krstinky 🙂

inak Enya spava v spacom vaku, a najnovsie jej davam nie len body ale aj pancusky, lebo je zima, ja som chora a uz aj ona zacina byt. :(

mabel1981
25. sep 2012

@wisinka gratulujem vam, krasne fotky, malinka je nadhernaa. Myslim si ze asi kazda svadba je organizacny chaos 🙂

mabel1981
25. sep 2012

Vcera nas maly prvy krat povedal mama, a blabotal to dookola, taky bol zlatuckyy 🙂. Inac aj nas maly spava v bodiku s dlhym rukavom a na to pyzamko a davam ho do spacieho vaku, a prikryjem ho este takou tensou dekou, ale az ked zaspi 🙂

1234lubka
25. sep 2012

@mirka2010 no o rok v lete 80:P

1234lubka
25. sep 2012

@wisinka krasne fotecky 🙂 lozite uz? mi sa plazime ale sa stavia na 4 a kyve sa spredu dozadu :Da uz mame dva zubceky. predvcerom nam konecne vysiel druhy 🙂 ale ani som si nevsimla zeby bol nejaky nervozny proste sa tam ten zubcek zjavil :D a asi dva noci nam buntosil trosku inac pohoda 🙂

1234lubka
25. sep 2012

@mabel1981 moj blabpce kedy ako ale vecsinou krici ba ba, de de :D a spinka cisto len v pyzamku. v zome bude mat aj bodynko pod nim 🙂

wisinka
25. sep 2012

@1234lubka ako na styri sa da len na chvilku, takze asi sa tiez plazime? tulenujeme? teraz som jej dala papierovu obalku na trhanie a ona ju papa!

1234lubka
25. sep 2012

@wisinka :DD moj rad "cita" casopisy :D potrha, dava do pusy :D tiez ked sa za na styry tak len na chvilku a spadne alebo ako som pisalasa zacne kyvat dopredu dozadu a bum :D

wisinka
25. sep 2012

@1234lubka tak to je sikovnejsi, moja sa nekyva 🙂 a casopisy by som jej nedavala, to je kopu farbiva, skor nieco biele, aj ked len papier alebo servitky, ale tiez len biele. ked uz musi, dala som jej teraz zuzlat rozok a idem pripravit obed

1234lubka
25. sep 2012

@wisinka ako ja mu tie casopisy nedavam on su uchmatne 🙂 tiez mu dam rohlicek alebo korku z chlebika nech si zuzle ale potom je od toho cely od hlavy po paty a vsetko naokolo sami chlebik🙂 neboj tvoja o nic nepride ked zacne po styroch chodit neskor aj ona sa cochvila dvohne na styri uvidis🙂

bboossoorka
25. sep 2012

@mirka2010 mame 7zubkov 8mi na ceste

bboossoorka
25. sep 2012

@mimuska2 bola by som tu častejšie ale je tažke zosuladit dom,kurenie sofiinu školu a všetko....a mali už tiež nieje mali ....

bboossoorka
25. sep 2012

@mirka2010 take dačo sme mali 2mesiace a bolo to tim že on už proste nechcel spat a takto protestoval....my spavame už asi takto že okolo 20ide hajat zobudi sa kolo 001.00a potom až ranooo o pol 7...no uvidime dokedy nam to vydrži lebo zatial to trva iba 5dni.. 😒

1234lubka
25. sep 2012

@bboossoorka jeeeeeeeeeej to je wle sikovnicek 🙂 ja len cakam na prve postavenie 🙂 este si sam ani nesadne....:P ale to nic vsetko priiiiiiiiiiiiiiiide

bboossoorka
25. sep 2012

baby ale čo ma robit nech sa nepoti,,,ved už spava takmer holi pri 18stupnovej teplote...... ☹

bboossoorka
25. sep 2012

@1234lubka ani neviem ako to prišlo ale viem že som došla do spalne a on že stoji a ja že chvalabohu že manžel dal den pred tim vyššie postielku bo by som to jeho postavenie asi riadne počula i doole do kuchine keby sa strepal

bboossoorka
25. sep 2012

@1234lubka a nepoti sa a ten moj on je asi po tatovi ten keby spal na sibiri tak len v trenke a to i spoteni

1234lubka
25. sep 2012

@bboossoorka sak ja sa toho bojim!!! manzel chodi na 10 dnovky prec....ked ho necham v postelke tak leti raz dva urobit co treba lebo sa bojim ze sa postavi a spadne....ale vacsinou ho nechavam na zemi:D tam sa mu nic nestane :D