icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

vierazit198
27. sep 2012

AHOJTE prosim vas nepoznate nejake mamicky ktore maju narodene babatka o dva mesiace skorej?? potrebujem sa poredit..dakujem vam

mirka2010
27. sep 2012

@rebecca2006 jemine,ty si neskutocne zlataaaaa.....dakujem ti moooooooc!!!!! zajtra urcite nabehnem do lekarne a nieco vymyslime,uvidime ci mi tam poradia...a hlavne este uvidim aka bude tato noc..a tiez maspravdu, vsak Marosko uz nepije len moje mliecko,tak ja neviem...vari aspon na noc by to nemalo skodit...este raz ti neskutocne moc dakujem..vazim si ako si na mna myslela a ze si si s tym dala namahu!!!!!

bboossoorka
28. sep 2012

@mirka2010 ahoj...ja som na tom podobne...mna zas katastrofalne boli hrdlo...včera sme boli na poradni a vraj my sme s tich detičiek ktore maju sopliky vždi ked idu zubky.....objednala som si v lekarni tu chamomilu či ako sa to vola ro čo ti spominala rebecca mne to tiež dr odporuča a vraj to je na spanok,neklud,zubky,,,,sopliky...a dava sa 5granuliek rozpustenych v hocičom...

bboossoorka
28. sep 2012

@mirka2010 možeš brat stodal i prospan je na baze hedelixu,,,,,

bboossoorka
28. sep 2012

no pani dr uznala že mi sme vždi nachladnuti ked nam ide zubok,,,,a ja som sa už flegmaticky zasmiala že to ešte 12krat bude mat sopliky????heheheh......juj a chora som hrdlo boli a to dnes ešte musim piect tortu sofia ma zajtra 7rokov a tobi mal meniny tak zajtra oslava ako das....dufam že to zvladneme

bboossoorka
28. sep 2012

@mimuska2 juj ani nevieš ako...dnes na seba strepal stoličku v kuchiny......ani neviem ako sa začal štvornožkovat ale zlati je.....

kajkovajanka
28. sep 2012

@bboossoorka tak drzim palce k torticke a fajnu oslavu vam zelam 🙂 , dufam, ze si ju uzijes tiez 🙂 , a vsetko najlepsie malej oslavenkyni 🙂

mimuska2
28. sep 2012

@bboossoorka super aj ja by som chcela aby malinka uz zacala 🙂

martinka8
28. sep 2012

@kajkovajanka no ako ste prezili prvy tyzden tvojej skoly?

tamaska
28. sep 2012

@bboossoorka ja mám doma na biele soplíky z homeopatík Kalium iodatum 9CH ,na zelené kalium bichromicum 9Ch mala som aj na žlté ale neviem ich nájsť - neviem názov. tiež po 5 granuliek rozpustiť v hocičom. A Nikolke, keď začína sopliť tak je dám sinupret /tabletky/ je na báze bylín, takže sa môže aj pri kojení.

rebecca2006
28. sep 2012

@mirka2010 nie je zač, aspoŇ som si to zopakovala 🙂 Hlavne nech ti už je lepšie. Inak, dali ste Maroškovi krásne meno 😀

rebecca2006
28. sep 2012

@tamaska super, doplnín si doma zásoby. A nevedela som, že Sinupret je aj v tbl, práve sm mala problém, ako dostať do môjho trojročiaka ten alkoholový extrakt, skúsim tie tablteky rozpustiť, myslíš, že bz to šlo? Alebo podrviť...

rebecca2006
28. sep 2012

@vierazit198 nie, ale skús v predčasniatkach...

tamaska
28. sep 2012

@rebecca2006 tu ťa sklamem sinupret tabl, detičky od 6+ , aj ja som mala to staršej dostať v sirupovom stave takže až po 6r. som jej dávla tb a sú celkom maličké takže ich prehltne s troškou vody. Do vtedy som dávala homeo, ale pri silnej nádche nie vždy zabralo.

rebecca2006
28. sep 2012

@tamaska tak nič, naďalej ho budem ldovať lektvarom. Sirupy u nás nemajú šancu, pokiaĽ e to sladké, tak malého napne a je... Ta ja nedávam ani antipyretiká ako sirup´, buď tbl alebo čípky.....Estreke to nevadí, tá sa za Panadolom aj obloíže 🙂

kajkovajanka
28. sep 2012

@martinka8 celkom to uslo 🙂 , v pondelok sme sa este neucili, v utorok bolo otvorenie ak. roka a na Hlavnej v kniznici mi napadlo, ze sa kuknem, ci nahodou nie je dajake volno rektorske abo daco take - a bolo 😀 (zbytocne by som sla do Presova ) a v stredu uz som bola normalne v skole, o 5,15 mi zvonil budik, vytiahla som Beki z postielky, dala jej cucnut, obliekla som sa a isla o 6tej z domu 😝 . doam som bola okolo pol 3, taze dobre. ale od pondelka uz naozaj 😀 .. a dakujem za opytanie 🙂

jankaja
28. sep 2012

@mirka2010 Stodal ti nepomáha, čudujem sa, mne vždy zaberie. Pijem ho rovno z fľašky, mňam 🙂 Normálne som naň dostala chuť 😀

jankaja
28. sep 2012

@mirka2010 a inak, tá mliečna ryža je fakt trocha divnej chuti, ale malej chutila. Som si ju zaradila medzi výživy na cesty, lebo dobre "drží" na lyžičke - niektoré sú také redšie, z tých sme celé zababrané aj ona aj ja, ale toto je také rôsolovité, takže fajn 🙂

jankaja
28. sep 2012

@martinka8 včera sme boli na tom plávaní, bolo super, len angličtina sa vlastne nekonala, lebo inštruktor po úvodných vetách zistil, že všetci sa tam prihlásili kvôli vyhovujúcemu času alebo ich tam presunuli z kurzu, ktorý kvôli malému počtu účastníkov zrušili, tak potom len počas hodiny zaspieval jednu anglickú pesničku a inak bolo všetko v slovenčine. Ale bolo výborne, len som malej dnes ráno našla trošku vyrážky na jednej strane hrudníka, tak som zmätená, či to nemôže byť z vody (ale prečo potom len jedna strana), tak dúfam, že to prejde. Keď budem mať istotu, že to nie je z vody, prihlásime sa aj na ďalší nadväzujúci kurz (teraz sme sa prihlásili na 4-týždňový, chodíme 1 x týždenne).

mirka2010
28. sep 2012

@bboossoorka ahojky,tak teda to nie je nic moc so soplikmi,dobre to pozname aj my...tiez som pocula, ze pri zubkoch je to normalne...ale naozaj pri kazdom prerezavani aby boli sopliky? uffff....mna tiez najprv bolelo hrdlo a potom ten priserny kasel...uz som bolau dr...nastastie dychnie mam ciste, takze nie je to na prieduskach...doporucila mi Hedelix, v lekarni som nakoniec nakupila co som aj nechela,ale nech mi uz nieco pomoze,lebo som zufalaaaa...tato noc bola taka, ze som sa vyslovene dusila od kaslu....takze idete mat oslavu? tak nech co najlepsie dopadne a ty nech sa co najskor vyzdravies...

mirka2010
28. sep 2012

@jankaja tak to som rada, Stodal mi vooooobec nepomohol...bola som rano u dr, tak mam Hedelix,ze mohol by pomoct a mam sa naparovat....tak uz vari nieco pomoze,lebo tieto noci to som uz uplne vystavena z toho vsetkeho...

mirka2010
28. sep 2012

@rebecca2006 jeeeeej, dakujeme,tak meno Marosko sa ti paci??? aj mne a neskutocne moc...manzel chcel bud po sebe alebo Lukaska,ale mne sa proste Marosko paci najviac a malemu aj velmi pristane...si ma tym velmi potesila 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mimuska2
28. sep 2012

super vysiel nam dalsi zubok a ani nevieme ako 😀

martinka8
28. sep 2012

@kajkovajanka a Beki to zvladla v pohodke skoro cely den bez mamky? S kym nakoniec bola?
@jankaja no tak parada ze sa Vam pacilo, tesim sa, ja odtial poznam len dve cvicitelky, a tie boli fakt super, ale myslim ze musia mat vsetci rovnaky pristup 🙂 Tak nech sa Natalke dobrre plava 🙂

martinka8
28. sep 2012

@mimuska2 gratulujem 🙂 to kolko ich uz vlastne mate?

martinka8
28. sep 2012

baby dnes mam manzela na nejake akcii s kolegami, malu som uspala asi o pol deviatej.... normalne ze sama doma.... taku mam euforiu z toho ze sa mi ani spat nechce ist 🙂

mimuska2
28. sep 2012

@martinka8 toto bude 4 😀

kajkovajanka
29. sep 2012

@martinka8 v pohode bola, s mojou sestrou 🙂 . Beki sa velmi dobre pozna s tetou Danielkou, taze super 🙂 . ale potesila sa, ked ma uvidela 🙂 a ja ako som sa tesila, ze uz som pri nej 😀 😀 , by som necakala, ze ma to tak vezme 😀 . vdaka tomu, ze casto je hore u svokrovcov, je zvyknuta na to, ze nie je pri mne nonstop. z tohto hladiska je velmi super, ze byvame u nich

mihouk
29. sep 2012

Jaaaj baby mam depku, ten hnusny den raz musel prist, ale aj tak nie som nadsena, po krasnych sladkych 18mesiacoch som dostala hnusnu mrchu!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 Uz som poobvynovala mm a aj Tilku ze je to ich chyba, ale co narobim. Este musim pockat nejakych 20rokov, do prechodu, sakra. Napadla ma aj myslienka na dalsie dieta, ale mm ma schladil, ze kvoli tomu dalsie dieta nebude 😝 😝 😝
@mirka2010 Ako si na tom, dufam ze zdravsie 🙂

zapka21
29. sep 2012

@kajkovajanka aj aj som sa chcela opytat, ze ako ste to zvladli 🙂 dufam, ze to pojde bez vacsich problemov 🙂