icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
30. sep 2012

@mihouk ahojky, tak sme na tom rovnako...len ja ju uz mam 4 x od porodu, maly mal len 4,5 mesiaca a mrcha bola tu....no co uz....vsak si opat zvyknes....a ako ja??? konecne lepsia noc,dakujem za opytanie...mama kupila homeo kvapky na ducivy kasel,tak asi zabrali...ach, aka som rada 🙂

mimuska2
30. sep 2012

jaaj zienky vcera moja buchta krasna spinkala po 7 mesiacoch na brusku,predtym ked sa dala v noci na brusko vzdy plakala a teraz tak prespinkala pol noci.no taka bola nadhernaaaaa.

mimuska2
30. sep 2012

@mihouk sme to mi chudery zeny 😀 😀 ja sa na nu tiez tak tesim kazdy mesiac 😀

tamaska
30. sep 2012

moja bambuľka ešte stále spí od opl 11.

kajkovajanka
30. sep 2012

@monky978 no vitajte 🙂 , ako ste sa mali?

zuzky1104
30. sep 2012

@mihouk 😀 😀 ja este stale nemam, ale aj pri starsej som dostala , ked mala 9mes, no a toho kojenia je coraz menej, takze myslim, ze aj po druhykrat to bude tak,cize zachvilku...
keby som teraz bola tehotna, tak ja pravdepodobne zahyniem 😝 kolko ja beham, kmitam, nespim v zivote som tolko nemakala a taka vycerpana ako teraz na materskej dovolenke 😀 😀 kokso a to som si myslela, ze vela robim v robote ..pcha! 😀

bboossoorka
30. sep 2012

baby ako sa vola ta choroba čo davali akurat v spravach čo zabija a treba hned pri naznakoch utekat do nemocnice???teraz to davali len som to neskoro postihla....

zuzky1104
30. sep 2012

@bboossoorka cooo...? take nieco je...? ja som nepocula a nevidela dnes spravy.... 😒

mihouk
30. sep 2012

@zuzky1104 Ja musim zaklopat spim viacej ako pri Maximovi, alebo to uz ani nevnimam, ale Tilka sa tusim budi menej. Ale cez den toho vela nenaspi, niekedy ani nie hodinku dokopy a teraz si objavila hlas a ked sa jej nieco nepaci, tak skreci a to doslova, ani nevetram, nech ju susedia nepocuju, lebo by si pomysleli.... Ale co som si vsimla, tak som totalne osprostela, ja si nic nepamatam a najhorsie aj ked si pisem co potrebujem, tak zabudam si to napisat, no pohroma!!! A po padani vlasov, co sa konecne zastavilo, mi rastie druha ofina, takze zase vyzeram ako vybuch, jaj co my mamy musime podstupovat kvoli takym trpaslikom, co ked maju dva roky ani neposluchaju... 😝 😝 😝

zuzky1104
30. sep 2012

@mihouk vazne???aj Tebe rastie druha ofina?? no tak to si Ta viem zivo predstavit nakolo ja mam tiez okolo ksichtu nasuchorenu hunatu neviem co...ako to nazvat,a priliepam si to na hlavu lakmi, gelmi, presne sa opakuje historia, aj pri prvej aj teraz, a neviem si dopestovat rovnaku dlzku vlasov, myslim aj s ofinou, ale sak je fajn, ze nam hustnu vlasy, budeme nenormalne samice 😀 😀 ale hadam aj v strede hlavy... 😀

zuzky1104
30. sep 2012

@martinka8 jemine....hrozne...a to akoze je teraz rozsirena choroba tu na Slovensku, alebo, co vlastne hovorili v spravach a kde na joj ci stv ci?

mihouk
30. sep 2012

@zuzky1104 Ja pevne verim, ze to nie je len ofina, ale ze to je po celej hlave 😀 Ani ku kadernicke nejdem, ved co mi s tym urobi??? Nejak to uz doklepem, snad do Vianoc to bude fajn, este to brucho nejak vypracujeme a budem spokojnaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀
Inak dnes sme trochu nakupovali, Tilke sme kupili take chutne riflove kratase na traky, perfektne s pancuchami, velkost 12-18 mes a ona sa do toho ledva natrepe. Mala si nas vidiet ako sme ju do toho rvali a ona sa len rehnila, ked som jej hovorila, nech stiahne brucho, opica jedna 😀 😀

zuzky1104
30. sep 2012

@mihouk moja kraaaasna 🙂 uz od teraz stahovat brucho 😀 😀

mihouk
30. sep 2012

@zuzky1104 Ale nie, brucho ma v pohode, to tie stehnaaaaaaa, jej do ritky idu normalne trojuholinky, ved ani stat na nich nevie, ani sa nedivim ze este nelozi, s tymi nohami sa ani neda 😝 😝 😝 😝 😝 Musim hodit foto, zajtra sa posnazim 😉

wisinka
30. sep 2012

@mihouk ja mam zase opacny problem, Enyii je vsetko velke... takze bud dupacky alebo nohavice na traky, lebo inak jej vsetko leti. nema ani 7kg 😖

mihouk
30. sep 2012

@wisinka Juj taka babika, my uz urcite mame 11kg, nebola som ju minuly tyzden vazit, lebo zaspala, tak mozno tento to stihneme. Ja vecicky posielam mm kolegovi, oni maju tiez taku malu babiku, ale niekedy som rada ze je taka velka, lebo Maxim jej uz robi zle. Vcera jej stupol na nozicky, predtym ju sotil, neviem uz co s nim, skusa co vydrzi a nech mu vysvetlujem akokolvek, stale skusa. Ale dnes sa karta obratila, lebo ju tak rozblaznil, ze isla po nom a dostala sa mu k tvari a tak ho vytrieskala, no uz sa "tesim" ked budu vacsi to budu suboje.....

wisinka
30. sep 2012

@mihouk super 🙂 nestrati sa baba 🙂 inak docitavam co ste sa bavili.. a tiez mam v nemecku take kozene topanocky, len som ich Enyii este nedavala. DOstala som od kamosky, tak ani netusim co tu stoja. Tiez sa mi niekedy zda, ze veci tu su ovela lacnejsie ako na SK a pritom tie platy na SK a materska je ovela mensia. 😒

mihouk
30. sep 2012

@wisinka No ved, preto sa teraz snazim skomolit list a oslovit tu pani co ich vyraba ci by mala zaujem na spolupracu. Mna ide rozthnut, ked vidim tie ceny na Slovensku, ty obchodnici uz nevedia co by pytali, je to smutne. ☹
Tie topanocky urcite vyskusaj, my ich uz nosime a malej sa pacia a ja aspon mam kud na dusi, ze nema iba ponozky ked ideme von, lebo ona stale vykopne aspon jednu noh spod deky. 🙂

bboossoorka
1. okt 2012

@martinka8 a nevieš čo tam bolo v spravach o nej????bo potrebujem daky flachplayer a neviem ho stiahnut aby som mohla kuknut archiv....je to na slovensku?????ani som nemaa kukat ☹

bboossoorka
1. okt 2012

@zuzky1104 bolo to na joj len som neskoro kukla,,,,,daj si archiv 😉 normalne mam strach

bboossoorka
1. okt 2012

@zuzky1104 ja už spravy ani nebudem kukat lebo potom mam len strach o deti ☹

zuzky1104
1. okt 2012

@bboossoorka tak ano, najma tie nase starsie co uz chodia do kolektivu.... 😒 a poniektori rodicia....no hotova katastrofa 😠

mirka2010
1. okt 2012

ahojte mamicky...🙂 tak ako sa mate??? citam ze @mihouk ti rastie druha ofina...presne ako mne...tiez mi priserne padali vlasy a troska sa to teraz popravilo, tak mi idu nove...vyzera to teda smiesne...este ze existuju laky 🙂 inak, nas maly ma tiez pistave obdobie, vsetko co sa mu nepaci riesi takym pistanim ze az 😀 😀 😀 😀 😀 takze urcite ho pocuju aj vsetci susedia 🙂

mabel1981
1. okt 2012

ahojte mamicky, dlhsie som tu nebola, nakolko sme mali pracovny vikend, fuuu sme malovali, kolko prace da omalovat jednu spalnu.... 😠 a clovek zisti kolko ma zbytocnych habov v skriniach 😀.

mabel1981
1. okt 2012

@mirka2010 ahoj Mirka, ako uz ti je lepsie? inac nas maly mal take pistave obdobie ked sme boli na tej dovolenke v Cadci, vsetci sa na nas pozerali, ze co tak pisti 🙂 nastastie ho to uz preslo. Aj teraz obcas pisti ale neni to uz take intenzivne ako to bolo vtedy.

nusiki
1. okt 2012

víkendové ovečkovanie 🙂 🙂 🙂

mimuska2
2. okt 2012

@mabel1981 aj mne by sa zisla inventura v skrini mam tam asi aj tehu oblecenie 😀 cakam na novu uz tyzdnov tak potom sa do toho pustim aj ja 😀

martinka8
2. okt 2012

@bboossoorka
@zuzky1104 na jojke to bolo, nie je to nijako viac rozsirene ako pred tym, len je to nebezpecny vyrus, ktory sa prenasa vzduchom, a clovek ochorie do niekolkych hodin. Prejavy podobne ako chripka, ide len o to aby boli ludia informovany, a vedeli o co ide.

kajkovajanka
2. okt 2012

@nusiki zlate 🙂