Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@zapka21 jeeej 🙂 , aka zlata je Leuska 🙂 🙂 a dakujem za fotky 🙂
@martinka8 krasni ste velmi vsetci traja 🙂 a Lili je ozaj kocka 😎
@kajkovajanka Neni zaco... hodila by sa ti z toho nejaka? Mile rada ti poziciam
@mihouk ja som ako mala chodila po zadku a moxem povedat, ze je to velmi pohodlne a rychle, myslim, ze stvornozkovat nebude 🙂
@martinka8 no my byvame z babkou tak maly je zvyknuty byt pri nej a dost casto su u nas nasi a j chodievame na vikendy k svokrovcom tak on je zvyknuty na vela ludi....neviem uvidim o par tyzdnov ci sa to nezmeni lebo vraj okolo deviaho mesiaca sa moze prejavit separacna uzkost....uvidime 🙂 ale ked ma dlhsie nevidi a zrazu sa objavim tak sa velmi teska 🙂
@emamichaela Maxim chodil po zadku a trvalo mu kym zacal stvornozkovat, lebo na zadku to bolo rychlejsie, ale Tilka vylepsuje styl, jedna noha vpredu, druha vykrutena dozadu a tak nejak sa presuva. Neviem co este sa z toho vykluje.
@mimuska2 no ved a ja som si myslela ze mame dom ako tak bezpecny, este z cias ked bol Maxim maly a figu... 😝 😝 😝 😝
@zapka21 jej, dakujem za ponuku 🙂 . skusila by som najprv pozriet, ci neviem kupit tu bielu. a ked sa mi nepodari, ozvem sa 😉 , moze byt?
@kajkovajanka Oki, jasne, tieto si videla? https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-ciapky-r... a toto: https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-ciapky-r...
fotki so sofiinej 7oslavy narodenin a tobinkovych menin...modra torta moj vytvor....moj malinky od včera ma krasne vola,,mama..je to užasne to počuvat a ja idem hned k nemu ano tu je maminka.....bože ake je užasne mat detički....inak oslava dopadla v pohode až kym sme si s manželom kolo večera neskočili do vlasov,,a do teraz je ticha domacnost..ja uuž nevime kde robim chybu ale ked on je neustale nervozny..... ☹ prva fotka sofi s krstnym,potom sofi s krstnou,potom s babkou,s mojov švagrinkou druhou,a na dalšej je sbabkou a dedom s martina.....dedo po poražke nevyzera najale boli tu a to je hlavne
@kajkovajanka v tescu som videla tri čelenky v jednom balení (FF kids), boli ako háčkované, jedna bledo fialová, jedna ružovkastá a jedna biela, spolu za 3 eurá, akurát nemali žiaden kvietok, ale boli pekné, jednoduché...
@bboossoorka paradna torticka sa ti podarila 😎 🙂 , pekne fotecky 🙂
@zuzulienkaaaa dakujem za tip 🙂
@zapka21 ta prva je krasna podla mna 🙂 .. a super je, ze je elasticka (ale to asi vsetky 😀 )
@1234lubka uplne ako nas maly...ked niekam prideme, tak tam asi desat minut sedi bez pohnutia, je tichucko, az ho nespoznavam...a potom to zacne 😀 😀 😀 😀 😀 bedarisko nas zlaty...potom sa ukaze pokladik nas...noooo a my zubok este ani jeden 🙂 neviem, asi sme tu ostali len my bez zubku mam taky pocit 🙂
@bboossoorka super fotky a mnaaaaam torticka.,...vydarena...krasna...si sikulka....a to s tym manzelom si tak neber...to je asi uplne normalne...vsak ticha domacnost pominie 🙂🙂🙂
@mihouk inak, to mate strasne tam s tymi doktormi...je to vobec mozne, aby hned takto volali socialku??? ved jasne, ked je to opravnene, samozrejme, nech si robia co maju...ale tieto pripady co idu v telke, ved to je hroza sledovat....aj nas maly uz ma predlzenu ruku...zistil ze na mojom nocnom stoliku sa da nieco zobrat a prve ako vstane uz aj tam smatra, ze co si moze uchmatnut....🙂 a tuto noc nic ine nerobil, len pri kazdom pretoceni sa rovno aj posadil...takze super noc za nami....ale hlavne aby Maxim uz nemal tie teploty!!!!
@jankaja no zlateeee 🙂🙂🙂 ja malemu nic v kociku nemozem dat...vies ako to potom vyzera??? on okrem toho ze zuje ( teda cucka, kedze nemame este ani jeden zub ) tak vseeeeeetko v tych mini prstekoch roztlaca a ked je to tak dobre ozuzlane...tak si vies predstavit ako to potom vyzera 😀 😀 😀 😀 😀
@mirka2010 presne aj Beki toto robi, ze vsetko jedlo, co sa jej dostane do ruk, puci o106 😀 . ale v kociari papa trochu kultivovanejsie 😀 , aj ked je pravda, ze za kazdym zberam kusocky zo vsadial 😀 . a neskusila si maroskovi dat nic vonku zatial? mozno bude taky zaujaty okolim, ze zabudne, ze chce cosi pucit a pekne to spapa
@mirka2010
@kajkovajanka u nas to iste,po kazdej prechazke berem prat kocik. 😀 najlepsie su tie kukuricne chrumky 😀
my sme teraz v kauflande objavili super ticinku,je taka kukuricna a ma malinko jahodovej naplne a tie nam chutia najviac 😀 a vcera v zoo bolo super,vyslo nam krasne pocasie 🙂
@mirka2010 Maxim zacal hrozne kaslat, kazdy den ma nieco nove, ale nastastie teploty uz mu klasaju. V noci som mu uz nic na teplotu nedala, mal iba okolo 38, tak som nechala telicko nech s tym bojuje a dnes rano uz len okolo 37, tak dufam ze to pomohlo. Len ja mam nejake suche hrdlo, ale uz sa liecim vitaminikmi, tak snad to Tilka nedostane, ma porazi . S doktormi je to bieda, ale nastastie mame dobreho, len sa na neho dlhsie caka, lebo vela ludi zistilo ze je dobry. Je to poliak, takze praktiky skoro ako na slovensku, inym ja velmi neverim, hlavne ked ide o deti.
A ty ako??? Ja len dufam ze uz si ako rybicka, ved je to uz dlho. 😉
@kajkovajanka ale jasneee, ze uz vonka papal...vsak to dopadlo tak, ze som musela komlet kocik vygabat, ako to vyzeralo...on to proste robi automaticky, bavi ho vsetko pucit...ale nevadi...casom to urcite robit nebude...hlavne tie piskotky z DM od Nestle, take dlhe, tie ma rad, ale potom to vyzera 😀 😀 😀 😀
@jankaja hmmmm, presneeee....radsej nech je zaujate babo niecim do ust, ako mrncat, vsak? my to tiez robime 🙂 len som si myslela, ze napriklad jablcko, ako super...ale on to vobec este neviem sam papat...ani zuzlat...jeho to proste nebavi...je mu to tvrde a tym padom nezaujimave 😠 😠 😠

@martinka8 dnes bola Beki bezomna od siestej (ona vstala o 7,20 😀 ) do pol piatej. a ze dobra bola, vraveli vsetci, co sa pri nej dnes vystriedali 😀 . neviem, mozno ma Lili len take obdobie, a mozno ze ze ju na to budes musiet trenovat. ale ked si bola na stretavke, zvladli to s ockom, nie? cize mozno ozaj len obdobie 🙂