Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka ja som kupila taku krasnu v HMku biela s kvietockom, len nedavno, lebo ju mala Lili na rodinnej oslave v sobotu. Bola kocka. Ked bude spat tak pridam fotku aby si vedela aka. Ak by si nezohnala, kludne poziciame, kam idete ze chces z Beki kočku?
@kajkovajanka my mame len ruzove celenky, ale ked budes chciet vidiet, odfotim a dam sem foto.
aspon jedna dobra sprava pre mna na dnes budeme mat v nasom meste kik a newyorker.
@kajkovajanka uz to pojde jedna radost my uz mame 🙂
baby tak toto je hrozne, moja Lili je taka mamickovska teraz ze uz je to na nevydrzanie. Aj Vase deticky su tak zavysle na Vas???? Este aj ked tato pride domov, aj tak je zavesena na mne NONSTOP
@martinka8 @zapka21 manzelova sestra by sa mala vydavat 🙂 , tak chystame pre Beki garderobu 😀 a nasli sme take tmavoruzovo-biele saty a k nim by som chcela bielu celenku (pravdepodobne bude mat pod nimi biele body s dlhym rukavom a biele pancusky, preto bielu). Julka, a ty mas ruzove odkial? a Mati, dakujem za tip 🙂
@martinka8 vyhoda byvania so svokrovcami - Beki je od malicka zvyknuta na to, ze nie je so mnou nonstop, zvlada moje chodenie do skoly celkom v pohode, ale je pravda ze zatial to bolo max 4-5 hodin. uvidime, ako to bude dalej.
@kajkovajanka pred mesiacom to este nebolo take strasne ako to je teraz..... aaach, kedy z toho vyrastie????
Idem ti stiahnut tu foto, som na to dnes zabudla, hned to zavesim 🙂
@mabel1981 aj ja som rada, ze sa to zlepsuje...konecne 🙂 tak 5 zubok??? tak vidis...a my stale nic 🙂 ale aj nas to pocka...a ten soplik ma asi naozaj kvolu zubkom...teda ja neviem,ale zevraj to tak byva...inak sa ako mate? uz je maly tiez vsade? nas sa stavia uz aj popri kuchynskej linke...od dnes!!!! 🙂
@kajkovajanka davam foto, aby si videla, prve dve su tu z MK (pozri si shop topbabybutik a bobigabishop - kategoriu ciapky), ta vpravo je z H&M (tu sme dostali ako darcek, vraj mali poslednu - tu v KE)
@kajkovajanka dufam ze je to dobre vidiet, nejako nemam lepsie 🙂
@kajkovajanka v shopoch este aj angeline mava pekne celenky
@martinka8 Eliška, nieje zavesená na mne - to je také naše cigánča, mama môže odísť aj na celý deň preč, ale keď je veľmi unavená tak počuť mammmammamma 😀
ale vraj detičky okolo 8 -9 mes. začínajú vnímať veľmi blízke osoby a prehlbujú si s nimi vzťah a môžu sa báť alebo hanbiť cudzích ľudí.
@martinka8 aka pekna rodinka 🙂 ja mam s malou taky problem od narodenia ze vzdy ked prideme k priatelovej mame alebo k babke tak si ju nemozu ani zobrat na ruky strasne u nich place.ale vzdy len u jeho rodiny.ked pridem k mojej mame tak sa tesi.a sophie je velmi samostatna dokaze sa dlho hrat sama alebo pozret si obydva diele spievankova 😀
@martinka8 neboj sa vyrastie...az Ti to potom bude chybat... 😉 ved si pre nu vsetko, kamoska, mamka, utesitelka....vo dne v noci, stale si tam pre nu 😉 .ako moja Julia...sama mami,a to aj na WC, proste komplet vsade a vsetko...no asi moja krasna pochopila pomaly za 9mesiacov, ze to asi nejde...skoda, niekedy by som sa aj chcela rozkrajat 🙂 uzivajte si to!
Jaj babule, zase vas tu zanedbavam. Maxim je chory, myslela som ze je len prechladnuty, ale vcera mal zase tie svoje vysoke teploty, takze som super vyspata. K tomu este kasel a doktora mame az v piatok, lebo k inemu ako nasmu ist nechcem, nepotrebujem aby sa inemu nieco nepacilo a zavolal socialku, clovek nikdy nevie. ☹
Dufam ze vy vsetky sa mate dobre a ste zdrave, dufam ze nam to prejde co najskor.
Inak ta nasa Saxana (ked sa na nieco zameria, tak jej normalne rastie ruka, kym to nedociahne) dnes zistila, ze dociahne na stolik v obyvacke a nestrhla na seba tacku aj s cajom. Ja soky, ale nastastie nebol vobec horuci a ona sa len rehotala, to je dieta nicitel 😝 😝 😝
@martinka8 🙂 ôsmy a deviaty mesiac je taký, že mnoho bábätiek prežíva separačnú úzkosť pri odlúčení od mamy, tak si jej prítomnosť istia celým telom 🙂 🙂
neboj, po desiatom mesiaci by to malo ustupovať...u nás už vidno náznaky, ale stále to ešte nie je také "nonstop"
Inac baby tu su tie kozene capacky za 9,50 E 🙂
@zuzky1104
@zuzulienkaaaa vdaka baby, ja viem ze je to normalne 🙂 len uz niekedy ako vcera mam fakt dost. Potom ked ma uz nebude chciet (v puberte) tak mi bude luto za tymto obdobim. Hold clovek je tvor vecne nespokojny. Pokusim sa prepnut a uzivat si to. Lubim ju najviac na svete, tak mi ani nic ine neostava 🙂
ideme na vylet do zoo sa tesim jak mala 😀
@martinka8 moja nič si z oho nerob,,,na mne je mali nalepeni od rana od pol6 do večera,,,nikomu nechce ist,,ukaže nie nie a ked ho nahodou dam tatovi tak už natahuje ručki ku mne.....treba vydržat,,,,mne to ide niekedy riadne na nervy bi i na wc ked idem tak večšinou sedi na mne a pomaha 😀 až ked ruky umyvam tak ho položim na koberček a hned naspet...tak sme na tom podobne
@mihouk juj maximko je ozaj často chori,,,ale on s toho vyrastie......to je i take počasie..u nas je zas chori mm tak čakam kedy od neho a kto prvy čo chyti,,,no kolobeh života
@bboossoorka No ved u nas bol tatino chory prvy a Maxim to od neho dostal. On nebyval vobec chory, az minuly rok mal krup a odvtedy jeho imunita isla dolu vodou. Len dufam ze to nedostane aj Tilka, lebo darmo mu hovorim nech ide od nej, alebo nech jej nedava pusku na dobru noc, nechape to... 😒

ukazuje sa nam druhy zubcek 😀 .
a este mam otazku, mamicky s dievcatkami, neviete nahodou, ze kde by som vedela pre Beki kupit taku bielu latkovu celenku, s kvietkom, so srdieckom (take nieco ako mala Enya na krste) ? (v Kosiciach)