icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
4. okt 2012

@mihouk tak dufam, ze Maximkovi uz bude lepsie a lepsie...moje zlaticko.. je to smutne vidiet dietatko chore...a hlavne teplota a kasel...nieco priserneeeee.... ☹ ☹ ☹ ☹ skore uzdravenie z celeho srdca mu prajeme...nooo, ja uz som ok, tuk, tuk, tuk...sem tam nejaky zachvat v noci, ale to sa neda uz ani len porovnat....ozik, Tiluske uz davas zltok???

1234lubka
4. okt 2012

@mirka2010 :D to niiiic uvidis ci mu nevijdu viac naraz potom 🙂 aspon si nemusis robit starosti z cistenim a dlhsie mu vydrzia :D no su to nase male betariky 🙂)

mihouk
4. okt 2012

@mirka2010 Ano, uz som jej robila, taku zeleninkovu prazenicku, bolo to nieco nove, lebo len uvarene zltko ma divnu chut. Dnes som jej robila cesrovinky s omackou. Som oprazila cibulku, do toho oprazila bravcove pomlete maso, supla paradajky z konzervy a kopec bazalky. Potom jej to rozmixovala, aby to bolo jemnejsie a uvarila cestovinove hviezdicky a zjedla plnu misku.
Len vcera vecer aj dnes rano mi revala pri kojeni dovtedy kym som jej nedala aj druhe prso, tak neviem ci nebola iba smadna, lebo mlieka som mala dost. Ona tak vymysla.
Rano sme mali soky, ja v kupelke, Tilka s Maximom v posteli a zrazu len vidim ako si Maxim prehodil Tilku cez plece a prevalili sa do postielky (postel a postielku mame spojene), skoro som z koze vyskocila, ale ked nas s mm videl, tak asi pochopil ze toto uz bolo moc. Ja som taka rada ze Tilka je taky maco, lebo Maxim ju nezdvihne a Boh vie ze sa uz pokusal 😝

mimuska2
4. okt 2012

@mirka2010 boli sme v bratislave to mame kusok 🙂 no malej sa pacilo velmi aj mne.bola tam uplne malinka opicka a kojila sa a bolo to ako ludia kraaaasa 😀 na fb som dala foto.tie tycinky su normalne v sladkostiach 🙂

larosa
4. okt 2012

ahojte 🙂 dnes 9mesiačiny máme 🙂 počet zubov stále 0, dostane sa všade kam chce, postaví sa na všetkom čo má viac ako 1cm štvorcový 😀 zje takmer všetko, no proste paráda 😵
🙂 tak aspoň dnes sa ozývam, lebo nejako nie je čas :-/ mohli by sme dať stretko, pre mňa najlepšie je vo štvrtok a piatok doobeda- kočky končia o 12:30, tak musím potom domov ..... dohodnite sa a upozornite ma 😀
držkajte sa.....paaaa :-X

mihouk
4. okt 2012

@mimuska2 Ziadne fotky sme nevideli, ale Maxim dnes spominal ZOO a ukazoval mi magnetku co sme tam kupili. Ta opicka je super, vsetci sme ju obkukavali a len Maxim sa tam premaval v tom jarku a kaslal na celu opicku. 😝 😝 😝
@larosa Gratulujeme velkej dasienkovej princezne 😀 😀 😀 😀 Nasa nestoji, ale kuse.

mimuska2
4. okt 2012

@mihouk mame sa na fb? Myslim priateľstvo? Včera som tam dala novy album

mimuska2
4. okt 2012

@larosa Gratulujem princeznej sikovnej 🙂

mihouk
4. okt 2012

@mimuska2 jasne Ivana Zak

mihouk
4. okt 2012

@mimuska2 a uz som ten album aj nasla 😀 😀 😀 😀

mimuska2
4. okt 2012

@mihouk jaaaj sak vlastne ano ja uz som popletena vsade mame ine meno 😀

mirka2010
4. okt 2012

@1234lubka to je asi pravda...naraz mu vyjdu potom aj 4🙂 len sa bojim aby neteplotoval, toho sa velmi bojim..ked to ide postupne tak sa na to dietatko aj adaptuje...uvidime...zubky,nas postrach, ach, jaaaaj

mirka2010
4. okt 2012

@mihouk juuuj, no veru, to je nebezpecne takto ked on sa s nou chce hrat a pritom ona je este velmi krehka...ale urcite by jej nic neurobil🙂 inak, teeeeda, obed mala Tili perfektny,to my sme este ziadne bylinky neskusali...dokonca ani paradajky este maly nejedol...len v kupovanej omacke...musim sa veru inspirovat...ale normalne taky obedik by som si aj ja dala...a na kazdy den jej vymyslas nieco nove??? ja stale varim tak, ze ma na dva-tri dni navarene....

mirka2010
4. okt 2012

@mimuska2 jeeeeeej,to muselo byt krasne...male opicky su take sladke...na spapanie...take strapusiky male...je to krasne...tak vy byvate tak blizko? to je super...my mame blizko, no teda relativne blizko Bojnice...a teraz aj v ZA je nejaka nova malicka...tam pojdeme asi najskor...a ked sme boli v BA strasne nas ti znamy odhovarali, aby sme tam nesli...ze je o nicom ta zoo...co si ty o tom myslis? urcite je tam pekne, vsak?

mimuska2
4. okt 2012

@mirka2010 ale je tam pekne je tam aj dino park 🙂 da sa to pre taku malu jak nasa staci 😀

mabel1981
4. okt 2012

@mirka2010 Ahoj Mirka mame sa fajn, no nas maly sa tiez vsade stavia a hlavne v obyvacke o obyvaciu stenu sa postavi, dnes som ho napr. pristihla ako sa postavil co mame taku nadobu pri krbe v ktorej je naukladane drevo aj s novinami a vytiahol si noviny, lapajisko jeden 😀 potom mi otvoril v kuchyni suplik a rozsypal mi smetny kos a prehrabaval sa v odpadkoch 😀 a ako by to nestacilo, tak isiel do spalne a tam v mm nocnomh stolikuh urobil tiez malu reviziu 😀 . Tiez ako som tu u mnohych mamickach citala, tak stale len za mnou chodi aj na WC a natahuje sa mi po nohach a chce ist na ruky, taky tulko a ked ho chcem polozit tak place. Ozaj vcera som si bola dat predpisat mlieko u dr. a uz nam urobila aj poradnu, ze potom nemusime chodit 16.10. ked sme boli objednany a maly vazi 8650g. A vy mate co noveho? Ako sa mate, uz ti je dufam lepsie.

mabel1981
4. okt 2012

@bboossoorka jeeej aka krasna torta, no si teda sikovna 😉 Gratulujem Sofinke k 7 narodeninam a Tobinkovi k meninam, drzkajte sa.

mihouk
4. okt 2012

@mirka2010 Aj ja varim na 2 dni a ked je toho viacej a maso cerstve, tak to aj zamrazim, nikdy nemrazim nic 2x, to je moje pravidlo. Nemyslim ze by Maxim ublizil Tilke umyselne, ale nahoda je blbec a on je este truhlik.
Dnes vecer ako sme ich kupali, tak Tikla ako besna, spleichala vodu vsade, normalne som mala pred sebou uterak, lebo by som bola cela mokra a Maxim len pistal, on neznasa vodu na tvari a Tilke az zabehlo, tak spliecala 😀 😀 😀 😀

mabel1981
4. okt 2012

@mihouk ahoj a uz davas malej aj bravcove? lebo som citala ze bravcovina by sa dojcatam nemala davat, ale aj tak ten obedik vyzeral paradny..

wisinka
4. okt 2012

@kajkovajanka aj ja ti mozem pozicat tu celenku 🙂 ak budes chciet. 🙂 a ruzovu mam z H&M

mihouk
4. okt 2012

@mabel1981 Ja som pocula, ze hovadzie sa nema davat, tak teraz neviem, Maximovi som bravcove davala tiez. Ono sa to meni asi kazdym rokom. U nas kralika zohnat bude asi problem, ale skusim teda jahnacie, aj ked ja ho vobec nemusiiiim 😝 A ty co davas??? Ozaj davas maso kazdy den?

wisinka
4. okt 2012

@mihouk je tam vela ivan 🙂 zak pridaj si mna 🙂 julia gulocka wiesecke dakujeeem

wisinka
4. okt 2012

@mihouk @mabel1981 ja tiez davam hovezdie ale od hipp. nakolko mne uz v 4-5mesiaci lekarka povedala, ze mam Enyu krmit cervenym masom a kravskym mliekom.... no comment..

mihouk
4. okt 2012

@wisinka Uz som ta pridala. Mas pravdu Ivana Zak je tam vela krat, hlavne ma pobavila taka ta ceckata 😀 😀 😀 😀
A ty jej davas to mlieko??? Inak ja jej davam tie instantne kase na ranajky (kukuricova domaca sa mi nepodarila a skoncilo to velmi zvlastne) a tam je tiez kravske mlieko, lebo ja kupujem tie co sa zarabaju vodou, nechcem jej dava UM a moje si tolko neodstriekam.

wisinka
4. okt 2012

@mihouk nedavam jasne, ze nie.. ale maso ano. a robim jej kasu krupicovu, a je tam nutrilon, ale to mi nevadi. jej chuti.. tak preco nie. inak ryzova kasa instatna u nas tiez nemala uspech, chuti to ako muka s vodou... tak sa jej necudujem.

mihouk
4. okt 2012

@wisinka Ja jej kupujem tie hipp a nutrilon kase, neviem presne kto to vyraba na Sk, ale maju to v DM-ku. Do ryzovej som jej miesala banan a koniec koncov Tikle chuti asi vsetko. Ved som jej nasla dnes pastelku a taky pozor som si dala aby som ich vsetky pozbierala, ale nezjedla ju iba ocmulala. 🙂

1234lubka
4. okt 2012

@mirka2010 no moj vobec neteplotoval.....len bol nervozny sa v noci casto budil....dva dni...a cez den sa z nicoho nic rozplakal...a pomoholnam gelik ked som mu dala na dasienka...ale teplotky nemal nic....podla mna cim starsie dieta tym n´menj starosti zo zubkami,,ved uvidis 🙂 mozno ani nuebudes vediet a zrazu "cinkne" lyzicka na zubku 🙂)))))

wisinka
4. okt 2012

@mihouk no ja som v nemecku, takze tiez mi to moze byt jedno.. tu mam od aptamil krupicovu kasu, a na sk vraj nie je, tiez je kupovana z DM.

inak baby, ja mam seknute medzi lopatkami, od vcera ma boli uz aj sanka, mam tak nejaky zapal.. a uz ma zacina boliet ucho.. myslite ze sa to taha na ucho? ked ma zajtra nevezme lekar, bude to zaujimavy vikend,..

mihouk
4. okt 2012

@wisinka aptamil mame aj my tu v UK, na slovensku je to nutrilon, ta kasa je dobra, ja by som ju sama jedla, aj vy ju mate s tymi malinkymi gulickami???
Toho doktora si zajtra pories, lebo neznie to dobre, ale neviem co by ti mohol dat, ak je to seknuty nerv, tak sa skus nahriat, to by mohlo pomoct, ale doktora nezanedbaj. 😉

wisinka
4. okt 2012

@mihouk no ci to je nerv presne neviem, ale nemozem spravit bez bolesti vobec ziaden pohyb, ci zdvihnut hlavu, ruku.,. lahnut si na chrbat to uz vobec nie. je to presne medzi lopatkami.. skvele sa mi tak koji.. vazne... a aj kvoli kojeniu mi v podstate nic nemoze dat. ja som uz u lekara bola, lenze dal injekciu a paralen a koniec.. injekcia vysla a je mi este horsie, lebo este aj sanka ma od vcera boli, takze ani jest nic.. a dnes citim, ze mi to uz taha na ucho.
inak ta kasa nie je s gulickami, Enya sa mi stale budi.. takze bude zaujimava noc. :(