icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mihouk
6. okt 2012

@mimuska2 Musis jej nechat nech sa pohra a potom babika pa pa, u nas to fungovalo, lebo ked sme nieco kupili, uz o to nebol taky zaujem. Pleties na seba pekny bic 😝 😝 😝

mimuska2
6. okt 2012

@zapka21 no to velmi skoro 😀

mimuska2
6. okt 2012

@mihouk ale babiku este nema tak som jej aj rada 🙂 este sa s nou hra no uvidime dokedy no urcite nebudem jedna s tych ktorym sa dieta rozplace a ja povolim.ja som ju vlastne ani nekupila ale moja mama. 🙂

mirka2010
6. okt 2012

@mimuska2 takze presne ako som predpokladala..,,uzasnaaaaaaaaaa noc" kazdu hodinu a pol hore...najprv aj chcel cicik, potom uz nie, plac, nervozita, potom hranie...ja uz som bola na nervy...a do toho rano o pol osmej, co sme konecne spali, tak sused priamo vedla v zahrade pri nasom spalnovom okne zacal pilit motorovou pilou!!!! ked som mu to teraz povedala a poprosila ho, ci moze na to brat ohlad, tak mi povedal, ze ten cas v sobotu je normalny na robotu!!! este ma klepe ako som sa z neho vytocila!!!!

mimuska2
6. okt 2012

@mirka2010 tiez mas dobrych susedov ako my 🙂 je to na nervy.mne bola mala hore dva krat.inak sa nebudi alebo len raz 🙂 mozno tiez zubky

mirka2010
6. okt 2012

@mihouk ach moja, tak tiez tazka noc za vami...a co je mm chory??? ci mu bolo zle??? je mi luto ze Tiluska je chorucka...ach, mojinka zlatucka...no urcite to mas tazke, nevyspis sa asi este dlho ako aj ja si uz na to zvykam...a ako som uz pisala, este supeeeeer suseda mame!!!! takze radost zit!!! ale ideme dnes na jarmok, tak sa odreagujeme, je tu krasne, tak sa tesime 🙂 drzkame palce, aby ste coskoro vyzdraveli...ty si inak v pohode?

mirka2010
6. okt 2012

@mimuska2 no mi hovor...okrem toho ze si rovno na nasu juznu stranu postavili barak ako svet, tienia nam...este su aj tak velmi miliiiiiiiiii, no nemam slov...nejdem sa rozculovat, nestoja mi za to...ale chapes, ja ho pekne poprosim a nieze by sklopil usi a povedal, prepac!!! nie, este do mna zautoci,!!!!

mihouk
6. okt 2012

@mimuska2 Tak to nezvaluj na nu, povedz jasne ze si chcela babiku 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@mirka2010 Ja ani neviem ako sa citim, nemam na to cas. MM asi chytil nejaky virus a vtedy musis byt 48hod mimo prace a min 24hod od nas. Tilka nechce velmi jest, trochu spala, ale Maxim dostal rapel a zobudil ju. Je mrncava a vyzaduje si byt na rukach, takze mam dve umrncane deti a mm absolutne nepouzitelneho. Milujem tento zivot!!!!! 😀 😀 😀 😀
Keby mal niekto carovne hodinky, co posuvaju cas dopredu a velmi rychlo, prosiiiiiiim pouzite ich na mna. Dakujem. 😀

mirka2010
6. okt 2012

@mihouk ach moja, tak to ti vobec nezavidim...je to narocne, takze ja viem...ale neboj, bude dobre a deturence ti to vynahradia krasnym objatim a usmevom...skoda, ze akurat aj mm je chory, urcite by ste to lepsie zvladali...noooo, drzime palce...hadam uz bude lepsie 🙂

mimuska2
6. okt 2012

@mirka2010 je to velmi mile od nich 😠 ludia su velmi netoleratny 😠

mirka2010
6. okt 2012

@mimuska2 no to mi hovor...a este nas ohovaraju, sme ich poculi!!! tak nieze by brali ohlad na malicke dietatko...nieeee...este my sme zli, ze sme ich poprosili aby brali troska ohlad 😠 😠 😠 😠 😠

zuzulienkaaaa
6. okt 2012

@emamichaela ja som brala bioparox, je to lokálne antibiotikum, ktoré môžu aj tehotné a dojčiace ženy...mne vždy zabral...pokiaľ nemáš zapálené hrdlo, môžeš ho striekať len do nosa...ale ak máš nejaký zápal, bolo by dobré súčasne aj do nosa aj do hrdla...
držím palce, nech si čím skôr fit 🙂

tamaska
6. okt 2012

@emamichaela kvapky môže nasivin, ja som používala detské s menšou koncentráciou, na nosné dutiny sinupret / dop. tabletky/ je to z bylín a môže sa aj v tehotenstve. a na kašeľ stoptussin

tamaska
6. okt 2012

lístočková 🙂

mimuska2
6. okt 2012

no vyborne uz nie len choditko alôe aj postielka nevydrzala malej vahu. ☹ som nahnevana jak pes ako tie postelky vyrabaju ked neudrzia jedno dieta?70e a postelka zlomena a ma len par mesiacov 😠 😠 😠

tamaska
6. okt 2012

@mimuska2 reklamuj 😠

mihouk
6. okt 2012

@mimuska2 To vazne, mne Maxim este doteraz skace v postielke a zatial drzi, ale je pravda ze synovec tu svoju tiez zlomil. Mas taku tu normalnu velkost??? Urcite to je nejaky chybny kus, lebo Shopie nie je taka velka. Chod reklamovat, urcite. 😠

zapka21
6. okt 2012

@tamaska jeeej, aku krasnu jesennu naladicku si tu vytvorila 🙂

mimuska2
6. okt 2012

@mihouk
@tamaska išla by som ale nemôžeme nájsť blok. Ale taky bordel by som tam narobila ze hotovo. Dnes sme dostali filtracnu konvicu tak už nemusíme kupovať lucku 😀

mihouk
6. okt 2012

@mimuska2 Aku konvicu Brita??? A namiesto bloku nestaci vypis z uctu??? Ja len dufam ze nebola velmi draha. ☹
Ozaj sterilizujes este cumliky, alebo flase???

mimuska2
6. okt 2012

@mihouk dostali sme laica niečo podobné. Este vyvaram aj fľaše aj cumle 🙂 🙂 postielku kupovala sestra dnes povedala že stala 80€.no keby som tam ja dosla to reklamovať tak by si užili ved sa malej mohlo niečo stat

1234lubka
6. okt 2012

@mirka2010 sak to to!!!

emamichaela
6. okt 2012

Dnes bol krasny den! Boli sme sa prejst popri Dunaji, naobedovat sa do Eurovei a potom sme kupili Emus koberec a novu autosedacku. Ta sa tak tesila, ze uz sedi ako velka 🙂)

wisinka
6. okt 2012

@mihouk tak som pozerala. ze u vas su 7+ co moze znamenat ukonceny 7 mesiac, a tu su od 8 zaciatku, takze asi tak isto 🙂

wisinka
6. okt 2012

@emamichaela urcite mozes vsetko co moze aj dietatko. takze skus to co mas pre Emu.

bublina83
6. okt 2012

Ahojte mamicky, pozeram, ze vela noveho tu ... tak ako sa maju vase deturence ?? Nam sa konecne v stredu prerezal prvy zubok po takmer 3 mesiacoch trapenia ! Chudacik malinky ... ale tie stadia co sme presli, mali sme problem, ze kakal vela ... to sa po par dnoch ustalilo, teraz ma uz par dni poriadne sopliky .. a cakame na prerezanie druheho zubka. A okolo toho sa toci vsetko, zle spi, je podrazdeny, nechce vela jest, len mlieko stale pije ako kojenec kazde 3 hodiny. A ja mu asi poriadne leziem na nervy ked mu utieram nos a este mu to aj zateka do hrdla. No a spanok ani nehovorim, niekedy aj dve hodiny je v noci hore, len tak ... potom trochu zaspi ale inak nic moc to nie je ...

zuzky1104
7. okt 2012

@emamichaela aku autosedacku ste kupili, nas to totiz tiez caka....ozaj ake mate vy autosedacky? mihouk@martinka8@tamaska@larosa@kajkovajanka@ 😉

zuzky1104
7. okt 2012

martinka8@larosa@tamaska@kajkovajanka@ baby my mame vo stvrtok v skolke branne cvicenie 😀 tak este uvidim, ci Julinka pojde, no ak by nesla, neviem, ci aj ona moze ist do toho kutika s nami? A kde je ta stonozka ci co? 😉

mihouk
7. okt 2012

@zuzky1104 Ja mam autosedacku este po Maximovi, vtedy sme ju aj tak kupovali, ze bude pre dalsie mimco. Je to Maxi Cosi Tobi a velka spokojnost. My uz vo velkej sedacke sedime uz skoro 3 mesiace, neviem ako by som ju narvala do vajicka. 😝 😝 😝

mimuska2
7. okt 2012

baby davate uz pancusky?dnes sa chystame na dni zela do stupavy a je chladno neviem ci nemam dat aj pancuchy co myslite?