Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mimuska2 takze presne ako som predpokladala..,,uzasnaaaaaaaaaa noc" kazdu hodinu a pol hore...najprv aj chcel cicik, potom uz nie, plac, nervozita, potom hranie...ja uz som bola na nervy...a do toho rano o pol osmej, co sme konecne spali, tak sused priamo vedla v zahrade pri nasom spalnovom okne zacal pilit motorovou pilou!!!! ked som mu to teraz povedala a poprosila ho, ci moze na to brat ohlad, tak mi povedal, ze ten cas v sobotu je normalny na robotu!!! este ma klepe ako som sa z neho vytocila!!!!
@mihouk ach moja, tak tiez tazka noc za vami...a co je mm chory??? ci mu bolo zle??? je mi luto ze Tiluska je chorucka...ach, mojinka zlatucka...no urcite to mas tazke, nevyspis sa asi este dlho ako aj ja si uz na to zvykam...a ako som uz pisala, este supeeeeer suseda mame!!!! takze radost zit!!! ale ideme dnes na jarmok, tak sa odreagujeme, je tu krasne, tak sa tesime 🙂 drzkame palce, aby ste coskoro vyzdraveli...ty si inak v pohode?
@mimuska2 no mi hovor...okrem toho ze si rovno na nasu juznu stranu postavili barak ako svet, tienia nam...este su aj tak velmi miliiiiiiiiii, no nemam slov...nejdem sa rozculovat, nestoja mi za to...ale chapes, ja ho pekne poprosim a nieze by sklopil usi a povedal, prepac!!! nie, este do mna zautoci,!!!!
@mimuska2 Tak to nezvaluj na nu, povedz jasne ze si chcela babiku 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@mirka2010 Ja ani neviem ako sa citim, nemam na to cas. MM asi chytil nejaky virus a vtedy musis byt 48hod mimo prace a min 24hod od nas. Tilka nechce velmi jest, trochu spala, ale Maxim dostal rapel a zobudil ju. Je mrncava a vyzaduje si byt na rukach, takze mam dve umrncane deti a mm absolutne nepouzitelneho. Milujem tento zivot!!!!! 😀 😀 😀 😀
Keby mal niekto carovne hodinky, co posuvaju cas dopredu a velmi rychlo, prosiiiiiiim pouzite ich na mna. Dakujem. 😀
@emamichaela ja som brala bioparox, je to lokálne antibiotikum, ktoré môžu aj tehotné a dojčiace ženy...mne vždy zabral...pokiaľ nemáš zapálené hrdlo, môžeš ho striekať len do nosa...ale ak máš nejaký zápal, bolo by dobré súčasne aj do nosa aj do hrdla...
držím palce, nech si čím skôr fit 🙂
@emamichaela kvapky môže nasivin, ja som používala detské s menšou koncentráciou, na nosné dutiny sinupret / dop. tabletky/ je to z bylín a môže sa aj v tehotenstve. a na kašeľ stoptussin
no vyborne uz nie len choditko alôe aj postielka nevydrzala malej vahu. ☹ som nahnevana jak pes ako tie postelky vyrabaju ked neudrzia jedno dieta?70e a postelka zlomena a ma len par mesiacov 😠 😠 😠
Dnes bol krasny den! Boli sme sa prejst popri Dunaji, naobedovat sa do Eurovei a potom sme kupili Emus koberec a novu autosedacku. Ta sa tak tesila, ze uz sedi ako velka 🙂)
@emamichaela urcite mozes vsetko co moze aj dietatko. takze skus to co mas pre Emu.
Ahojte mamicky, pozeram, ze vela noveho tu ... tak ako sa maju vase deturence ?? Nam sa konecne v stredu prerezal prvy zubok po takmer 3 mesiacoch trapenia ! Chudacik malinky ... ale tie stadia co sme presli, mali sme problem, ze kakal vela ... to sa po par dnoch ustalilo, teraz ma uz par dni poriadne sopliky .. a cakame na prerezanie druheho zubka. A okolo toho sa toci vsetko, zle spi, je podrazdeny, nechce vela jest, len mlieko stale pije ako kojenec kazde 3 hodiny. A ja mu asi poriadne leziem na nervy ked mu utieram nos a este mu to aj zateka do hrdla. No a spanok ani nehovorim, niekedy aj dve hodiny je v noci hore, len tak ... potom trochu zaspi ale inak nic moc to nie je ...
@emamichaela aku autosedacku ste kupili, nas to totiz tiez caka....ozaj ake mate vy autosedacky? mihouk@martinka8@tamaska@larosa@kajkovajanka@ 😉
martinka8@larosa@tamaska@kajkovajanka@ baby my mame vo stvrtok v skolke branne cvicenie 😀 tak este uvidim, ci Julinka pojde, no ak by nesla, neviem, ci aj ona moze ist do toho kutika s nami? A kde je ta stonozka ci co? 😉
baby davate uz pancusky?dnes sa chystame na dni zela do stupavy a je chladno neviem ci nemam dat aj pancuchy co myslite?

@mimuska2 Musis jej nechat nech sa pohra a potom babika pa pa, u nas to fungovalo, lebo ked sme nieco kupili, uz o to nebol taky zaujem. Pleties na seba pekny bic 😝 😝 😝