icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
10. okt 2012

@mabel1981 juuuuj, aj krvicka tiekla??? a co robil pokladik maly??? nas maly mal dnes uplne kusok od toho aby si riadne udrel hlavicku...na rohu stola...ach, naozaj treba mat stale oci na stopkach...takze aj vas je taka sikulka??? no su to zlaticka...coraz viac s nimi bude zabava 🙂 uz sa tak tesim, ked zacne robit tie carovne veci napriklad: aky velky narasties? a pod...to bude take mile, krasne...🙂

mirka2010
10. okt 2012

@bboossoorka juuuj, tak drzime palce, nech su vysledky len a len dobre 🙂 urcite daj vediet!!!! inak s potenim nemam skusenost, takze neviem poradit...

martinka8
10. okt 2012

@tamaska @larosa @kajkovajanka @selenka7 @matul @zuzky1104 tak baby zajtra plati ci ako?????

1234lubka
10. okt 2012

@mirka2010 no tak je najlacnejsia a velmi pekna teda mne sa moc paci.....potom som nasla na bazosi jednu baby design starsi model ale velmi pekna aj z prebalovacim pultom a dve polohy mala ale uz bola rezervovana :( by sme mali keby nahodou sa nam pritrafil dalsi drobec :P ale joj skoda som bola velmi sklamana joj a vcera som tam nepozerala joj...vcera bol pridany inzerat...este chvilu par dni skusim posondovat na bazaroch a az tak asi objednam tuto, ma tiez ten bocny zips aj vrecko na hracky....uvidime no :P

1234lubka
10. okt 2012

@mirka2010 http://deti.bazos.sk/inzerat/18934155/Cestovna-... presne tu sme poziciavali od sesterky...len inej farby ale uz nei

mihouk
10. okt 2012

@mirka2010 @mabel1981 @bboossoorka Jaj babule dakujem za podporu. Vcera som uz myslela ze sa jej to lepsi, ale ked sme isli spat, tak mala zase 39teplotu a drzalo ju to celu noc aj po paralene. Rano sa zobudila a hned isla zase spinkat, taka je nestastna, ubolena, trha mi to srdce. Volala som doktorovi a nas mal cas az v piatok, tak som isla k inemu (nie je najlepsi, ale ani najhorsi), lebo normalne dostala zachvat kaslu, asi 10min, tak som ju dala do chladu a ulavilo sa jej. Doktor povedal ze ma zapalene uska (to moze byt so zubkov) a nezda sa mu ani dychanie, ze chrapci, ale presne nevie co jej je, tak nam pre istotu dal antibiotika. Nechce velmi jest, torchu pije mliecko, ale nic moc. Nastasie teraz uz 2 hodinky spinka, lebo to hrozne potrebuje, tak ju chodim pozerat a 1x spinka na brusku. Jaj dufam ze uz bude dobre, ale ja mam zase teplotu, no ale citim sa celkom dobre, mozno si to nepripustam, ved my mami si to nemozeme dovolit a Tilka ma potrebuje viac.
Maxim je uz nastasite v pohode, trochu este kasle, ale asi najhorsie je spanie, lebo minuly tyzden spal pri mne a tento tyzden vymysla a nechce spat u seba v posteli. Chudak mm musi k nemu chodit a vcera dostal zachvat placu, ze on ide dole k nam a vobec nechcel manzela, ale musime vydrzat, nedavam tomu viac ako par dni a bude pohoda. Nevzdavam sa ani v jednom pripade 😀

mimuska2
10. okt 2012

tak dneska super den kupila som si bundu zehlicku.boli sme na obede a nakupili sme aj buchticke vela veci.hned lepsi den 😀

zuzky1104
10. okt 2012

@martinka8 tak u nas zatial ano....len aby som trafila 😀 hadam ano 😉

zuzky1104
10. okt 2012

@mihouk joj to mi je velmi luto,viem sa vzit do vasej situacie, so vsetkym s chorobami aj so spanim....este aj ty ku tomu ☹ my sme sa dostali minuly tyzden so soplov, Julinka nam stale nieco "fajne" prinesie zo skolky....do 2dni to ma Livinka, a nakoniec aj ja, nakolko som taka vycerpana, ze sa na mna nalepi hocico 😠 My sme na jar mali nejaku virosu, kde som mala aj ja 39C a este som kojila , a uspavala, v noci vstavala a kontrolovala deti akoze v taky cas si poviem, panecku len vydrzat, vydrzat....co ma nezabije, ma posilni...cista pravda, az po rokoch som prisla na pravdu tohto aforizmu 😀 , prajem vam skore uzdravenie!!!drzte sa!

mihouk
10. okt 2012

@zuzky1104 Dakujem moja. Aj my sme mali jar chorlavu, nastastie ja len tak lahko nieco nedostanem, ale tu vycerpanost poznam dobre, vtedy mavam utoky na cokolvek sladke, najlepsie na cokoladu, esteze Maxim ma vzdy nejake zasoby 😝
skolkarske bacilky su paradne, nastastie Maxim az tak cast nieco nenosi, ale aj to malo staci. Mam taky pocit ze tieto dobroty nam nosi tatino od starych babiek, ale do roboty treba chodit 😝 😝 😝 😝

katun
10. okt 2012

@zuzky1104 ahojky, tato viroza prisla aj k nam, najskor sme sa vylizali z nadchy a soplov a do dvoch tyzdnov dostal Kubko 39 teploty, trvali nastastie iba dva dni, teraz obcas zakasle,.. tak uvidime, ci to prejde. zubky stale nevysli, tlacia sa asi najskor predne, tie uz ma riadne napuchnute.. a ako bonus nam netecie v kupelni tepla voda 😖

tamaska
10. okt 2012

@martinka8 @larosa @kajkovajanka @selenka7 @matul @zuzky1104 ja pravdepodobne neprídem, malá mi ešte pokašľáva nemá teplotky, ani sople ale sem tam zakašle a nechcem aby náhodou niekoho nakazila .... ☹ tešila som sa, 😒

larosa
10. okt 2012

@tamaska nevadí, nakašlať na ne môže hocikto hocikde 🙂 veď aj v obchode, či na prechádzke....tak pekne-krásne príď 😵

matul
10. okt 2012

@larosa
@tamaska
@martinka8 kocky, my sa tiez chystame, kedy tam asi budete?? Viem, ze to je od 9:30, ale ja tipujem, ze vtedy este len vstavat bude Olivia, takze potom prideme... a dokedy planujete byt? beriete aj obedik pre drobatka?

mabel1981
10. okt 2012

@mirka2010 ale staval sa o taku debnicku co mame pri krbe aj s drevom a su tam aj noviny, tak sa v nich prehrabaval, a kym som sa len otocila uz spadol a udrel sa ☹ , chudatenko moje zlate..fakt to treba mat stale oci na stopkach, ale co on ani nechce byt v ohradke, ked ho tam dam tak sa prehra asi 10 min. a to je vsetko, niekedy ked ho tam dam tak zacne plakat, skoda, lebo tam je aspon v bezpeci, no ale co uz...a co ste boli na jarmoku v Mosovciach? aj my sme rozmyslali, ze sme chceli ist, ale bol usopleny tak sme nikde nesli. No to bude s nimi zabavy dost 🙂

emamichaela
10. okt 2012

Uz nam presvitaju dalsie dva zuby. Prerazanych mame uz sest. Kedy nam daju zuby aspon chvilu pokoj? 😖

gaborova11
10. okt 2012

@mimuska2 jaj a co to znamena ked si furt dava ruki do posi dava si hraki a kupila som mu kusatko

gaborova11
10. okt 2012

@mimuska2 jaj mne spi len hodinku a skoro dve a chce ist spat uz o sestej uz je zli na spane a nechcem ho davat az o osmej

martinka8
10. okt 2012

@larosa @tamaska @larosa @kajkovajanka @selenka7 @matul @zuzky1104 my tam asi budeme o deviatej, lebo mne Lili chodi spinkat okolo desiatej az, tak ju zajtra natiahnem trochu, dufam hehe. Budeme tak hodinku, lebo potom mame aj navstevu poobede, tak aby sa vyspala 🙂 Je to len do 11:30 takze obed jej urcite neberiem, mozno nejaku vyzivku alebo bananik 🙂 obedujeme okolo dvanastej, to uz urcite budeme doma 🙂

matul
10. okt 2012

@martinka8 aby sme sa vobec videli... no uvidime, ako to zajtra cele bude s tymi spankami 😉

kajkovajanka
10. okt 2012

@martinka8 Mati, my neprideme zajtra 😒 . medzi osmou a desiatou si potrebujem vybavovat veci do skoly na prax, mam dohodnute terminy s ucitelkami. a za ten cas bude manzel doma s malou a ked sa vratim, uteka do prace. a nic nestiham posledne dni, lebo len zo skoly pridem a uz hned Beki je pri mne. a vecer este daco do skoly a odkvacnuta idem spat 😝 a rano zasa rychlo porobit, kym pojdem do skoly.. skoda, chcela som dojst, ale nestiham a nevladzem 😝 .. pozdravujem ostatne mamicky a deticky a majte sa fajne spolu 🙂 .. a nezabudnite fotodokumentaciu 😀

martinka8
10. okt 2012

@kajkovajanka jasne chapem, mas toho teraz vela, tak dufam ze nabuduce sa to uz podari, Kedy ti konci semester? Cez skuskove to uz bude jednoduchsie to zariadit 🙂 Ak prave nebudes mat skusku, aspon nemusis byt casto v skole.

wisinka
10. okt 2012

@mihouk ach moja, citam, ze aj vy sa trapite s chorobami :( no hlavne nech nas to obchadza. Tilke skore uzdravenie a na teba nech si radsej nic nesada. 😕

emamichaela
10. okt 2012

Boze baby, pozerali ste Modre z neba? Niet nad to, mat zdrave dieta! Nieze by som to do teraz nevedela, ale v stredu v noci vzdy tak s laskou vyskocim z postele s idem kojit, kludne aj kazdu hodinu 🙂

mimuska2
11. okt 2012

baby myslite ze mozem uz dat malu do fusako deky lebo deku mi stale odkopava.

kajkovajanka
11. okt 2012

@mimuska2 urcite ano , ak sa ti zda ta fusakodeka velmi hruba, tak jej trosku menej oblec na nozky..

kajkovajanka
11. okt 2012

@martinka8 semester mi konci pred Vianocami 😀

mimuska2
11. okt 2012

@kajkovajanka praveze ani nieje taka hruba ale skor tak nataketo pocasie.

mihouk
11. okt 2012

@zuzky1104 No u nas sa opakoval vas scenar Julinka-Livinka-Ty, takze mame Maxim-Tilka-Ja. V noci som sa zobudila s tepolotu, vsetko mam bolelo a ked som rano sa doplazila k skrinke s liekmi, tak som zistila, ze mm mi zjedol vsetok paralen, no nebola som velmi stastna....
Ale naststie Tilka je uz ovela lepsie, aj ked s jedlom vymysla, kasu na ranajky vobec nechcela, ale ked som jej kupila tvrdy pracilk, tak ten chrumala. Co sa obavam, tak mi odmieta mlieko, v noci spala od 10tej do 5tej (c ou nej nie je normalne), mne islo prasknut prso a ona velmi nechcela a rano uz vobec nie. Dufam ze sa neodstavuje, by ma slahlo. Nemas nejaky tip, alebo len cakat a skusat???