Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mirka2010 ked ti vyhovuje kojit dlho, tak koj. Ja si to tiez este uzivam. Tiez to zboznujem, hlavne, ked ma pritom hladka a slastne vzdycha 😀 mam to premyslene, ale uvidime, aka bude realita 😎 Zajtra sa ide Emka zas varovat babke, lebo idem opat na masaz 🙂 juj akO sa tesim, aj na ten navrat za mojou laskou 🙂
@mirka2010 Kludne pridte bude len rada ked sa niecoho pozbavujem, Marosko si moze zobrat. 😉 Ono je to tak, ze ked prideme na Sk, tak im vsetci chcu dat vsetko a potom sa mi to tu kopi. Ja nasi ked pridu, tak Maximovi mama dava kazdy den nieco, ide ma z toho porazit, ale co narobis. A tento rok ked sme boli kuknut babku na vychode, tak Maxim dostal mega velke auto na ovladnaie a Tilka mega velku babiku s natackami a aj som to nechala u nasich, lebo tu vazne uz na to nemam miesto a ked tam ideme, tak aspon sa budu mat s cim hrat.
Maxim miluje krabice, ked bol maly mal jednu skoro rok a ta si presla snad vsetkymi funkciami, od schodika, cez trampolinu az po skrisu a potom sa potvora rozpadla 😝
U nas dnes nebolo az tak skaredo, do obeda dokonca svietilo slniecko, tak sme isli von krmit labute a koniky. No Maximovi som ja blba ukazala, ako sa da vyskocit na kocik a cuduj sa svete, zapacilo sa mu to, takze som si ich oboch odtlacila. Ako som si nadavala 😠 😠 😠 😠 Sneh uz byva aj tu, aj ked nie velmi a aj to az v januari. Ved miluly rok mm stresoval, lebo tu ked napadne 3cm, tak kolabuje vsetko a my sme mali termin, tak kupil zimne gumy a modlil sa nech nesnezi. 😀
@mirka2010 u nás bola zima, ale moc nefúkalo, takže celkovo bolo lepšie počasie ako deň predtým, keď bolo asi o 5 stupňov teplejšie, ale studený vetrisko. Malej som vytiahla zimný overal, len som sa prekvapila, lebo to je 80-tka a zdal sa mi veľmi veľký a je jej len tak tak. Ale už sme objednali 86-tku, tak v ňom dúfam zvládneme celú zimu 🙂
@emamichaela tak dúfam, že sa to aj my skoro naučíme, aj keď teraz ju viac ako presuny baví niekam sa štverať, stavať na nôžky a všeličo dočahovať 😀
@zapka21 asi tak sa mame Julka, ako vidis, ze ti stiham napisat 🙂 dakujem za opytanie, pokial ma kto postrazit Beki, skola je ok. len si nestiham velmi nacitavat na seminare. o tom, ako sa budem ucit na zapocty a skusky radsej ani nepremyslam 😀 . v piatok sa vydavala svagrinka, tak sme tu mali mensi stres a chystacky , ale fajne bolo 🙂 . vcera Beki prvykrat videla sneh a pozerala,z e co to je 😀 , aj ked bol na zemi a vsetko bolo biele a aj ked padal 😀 . a zubky mame dva spodne a asi sa tlacia dalsie, lebo nechce velmi papat, mrnci a dost sa budi v noci 😝 . a uz hovori mama 😵 , ale zatial s vyplazenym jazyckom 😀 a uz sa jej to trosku asi spaja, ze mama som ja 😀 ... bola by som rada, keby sa nam podaarilo stretnut buduci tyzden 🙂 .. drzte sa 😉
no baby a mame sopliky.dufam ze nam to co najskor prejde ☹ ale spinkame stale pekne vcera od 21 00 do 9 00hod.a bolli sme len raz hore na papnie.vcera sme boli v kostoliku na omsi svokor mal rok co umrel tak mal omsu.jasne ze mala nevydrzala a po 10 min si tam zacala blabotat a pistat a potom aj plakat 😀
@mimuska2 z tej FB stránky môžeš objednať buď veci, ktoré sú už k dispozícii - pozri si albumy, sú tam rôzne kategórie podľa veku. Pri každej fotke je komentár, v akej veľkosti je dané oblečenie a v akej cene. Keď konkrétne oblečenie chceš, tak klikneš na fotku a napíšeš komentár, že ho chceš. Tá pani ti potom pošle podklady k platbe a hneď po zaplatení posiela poštou (zhodou okolností mi práve dnes od nej prišiel balík, platila som to v piatok a dnes mi to už poštárka priniesla). 🙂
Tie vianočné veci zatiaľ len zisťovala, o čo by bol záujem a v akých množstvách. Ona to objedná a potom, keď to už bude mať doma, tak dá informáciu. Resp. sleduj tú jej stránku a určite tam budú nejaké inštrukcie ďalšie.
@emamichaela juuuj, ako ti je dobre, ze ides takto na masaz...musim sa veru tebou inspirovat...isto by mi to skvlo spravilo...nieco aj ja vymyslim...a jasne navraty su tie najuzasnejsie 🙂 a u babky je dobre? lebo moja mamina ta maleho tak zboznuje, ze keby sa tam aj nastahoval by bola najradsej 🙂🙂🙂
@mirka2010 tak dnes som bola na masazi. Oni si s babinou zboznuju navzajom. Strasne tam mala rada chodi. Dnes ju babina dokonca uspala. 🙂 kazda mamina si zasluzi chvilku pre seba 🙂
@mihouk no keby ste byvali blizsie, hneeeed sme u vas...maminky by si dli kavicku a nasi drobci by sa pekne pohrali 🙂 Maximko by na nich daval pozor...no ake by to bolo zlateeee 🙂🙂🙂 uz vam vsetky chorobky presli? my uz menej smoklime s mm, tuk, tuk, tuk...vcerajsok bol pre mna skuska, ci ma to viac nedostane...lebo naozaj to co bolo u nas, hotova katastrofa...a dnes ste co robkali? ako Halloween u vas??? ziju tam tym ludia?
@jankaja aj ja som objednala 86 tku, len sa modlim, aby bol dobry...a aky overal si objednala, odkial? lebo ja som s tym mala neskutocny problem...chcela som s rukavickami aj nozickami, a to v tejto velkosti, obrovsky probleeeem...ale pride az buduci tyzdne, takze ho babusim do toho co mam, ale overaly to nie su 😠 ☹
@emamichaela no veru, len si uzi aj ty chvilky pre seba...aj ja chceeeeeem 🙂🙂🙂 moja mamina ta by s malym bola naozaj non stop...uz hovori ze uplne pri nom zbabkovatela...🙂🙂🙂 vies, u nas v celej rodine je to uplne prve babatko, takze je tak zboznovany a milovany, ze az 🙂
@mirka2010 Neuraz sa, ale vidno ze mam este len Maroska. Deti by sa pohrali a Maxim by na nich daval pozor.... 😀 😀 😀 😀 Neviem ako Marosko, ale Tilka by urcite vyberala vsetky hracky na ktore dociahne (ci tu niekto iny je, alebo nie, aj tak to robi) a Maxim by sa predvadzal a kazdych 5 sekund by hovoril mama, mama, mama, mama, mama....kazdu vetu zacina mama... je pekne pocut slovo mama, ale ked ho pocujes 100x behom minuty a na kazde musis povedat ano, tak je to narocne 🙂 Ale taku dobru kavicku by som si teda dala.... hmmmm 🙂 🙂 🙂
My sme uz nastastie zdravi (tuk tuk), takze robia neplechu a bordel. Neviem kde beru tolko energie, lebo mne dochadza. Pocasie je nastastie celkom fajn, tak mozme chodit von. Dnes sme boli na vazeni a mame 10,5kg, teda sme schudli 400g, ale povedali, ze to moze byt lebo sa zacala viac hybat a ved bola aj chora a horsie papala. Halloween my moc neoslavujeme, Maxim to este nechape a on celkovo nema rad, ked mu napriklad povies ze ty budes napr. doktor, tak zacne kricat, ze on je Maximko, nie doktor. A deti chodia pre sladkosti len k dohodnutym navstevam a my sme sa s nikym nedohodli. 😝 Zajtra sme aj tak sami doma, tatinko nam ide na nejaky galavecer a pride az vo strvrtok, tak som rozmyslala, ze sa konecne poriadne vyspim, lebo cela postel pre mna a vlastne aj pre Tilku 😉
Super ze ste uz zdravsi, nech uz to ide od vas prec, ved aj bacilky zmrznu a konecne nebudu otravovat. 😉
@mihouk samozrejme,mas viac skusenosti...ale ja som to tak myslela skor ako zo srandy 😀 😀 😀 😀 😀 viem ze to nie je take jednoduche, hlavne Maximko je este stale malicky, takze viem si predstavit ze by to nebolo o tom, ze by na nich daval pozor... 🙂 🙂 🙂 🙂 to chapem, neboj 🙂 🙂 🙂 😉 aj ked snazime sa stretavat s inymi detickami, socilazivat tie nase radosti a vzdy to zavisi od ich nalady...niekedy sa vedia pohrat, inokedy si jeden druheho ani len nevsimnu...ked budu starsi, isto to bude o inom...inak Halloween viem ze sa az tak moc v GB neoslavuje, je to skor americky sviatok...ale ja ho mam celkom rada...´deti v skole ho zboznuju, vzdy je to pre nich motivacia a ulava z vyucovania, takze parada 🙂
Pekny vecer, nas krpec ma uz vonku 4 zubky ... isli mu jeden po druhom s par dnovymi odstupmi. Teraz bol niekolko dni klud a vyzera to, ze sa bude pokracovat. V jednom fore som sa docitala, ze sopliky zo zubkov su len povera, vraj to s tym nema nic spolocne. Posledne 3 dni je krpec uplakany a do rana dostal aj sopliky ... tak ako ked sa mu prerezaval prvy zubok ... tak ja teraz neviem ... dnes ked si kychol, tak mal soplik az po bradu 🙂 sopliky resp. slaba nadcha ako sprievodny jav pripustaju aj pediatri ... ale keby to predsa len nemalo nic spolocne, co robit s takym zaciatkom nadchy ? Mali by sme cestovat v piatok, nerada by som aby sa to krpatemu zhorsilo.
@mirka2010 no, my sme neobjednali, ale "objednali" u svagrinej, po neteri, ktorá je o 9 mesiacov staršia. Po nej sme mali aj tú 80-tku a švagriná ku koncu zimy kúpila rovnaký overal 86-tku, mali ho oblečený len raz. Najskôr si myslela, že neter sa do toho ešte túto zimu zmestí, ale kdeže. Takže nám ho posunie 🙂 A tiež je to overal aj s odopínateľnými čižmičkami a rukavičkami 🙂
ahojte kočky, dnes mi došli prvé darčeky pod stromček pre babky - došli fotokalendáre na rok 2013 tak sa vytešujem že sú celkom pekné 🙂)) a prajem Vám pekný dník 😀

@emamichaela mas v tom jasno, to je dobre...ja neviem, naozaj neviem, s tym kojenim je to naozaj take citlive, asi je to o pocite mamicky a dietatka...ale super ze to mate takto vytycene...ja absolutne netusim kedy dame maleho do jeho izbicky...teda, keby spinkal celu noc, tak asi by to bolo jednoduchsie, ale ked on sa naozaj dost casto budi, no uvidime...🙂