icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mihouk
7. nov 2012

@mirka2010 Tilka hovori mama a tata, tiez je podarena, lebo ked jej hovoris mama mama, tak to zacne opakovat. S tymi havkami ti uplne rozumiem, my sme s Maximom vsetci tancovali na Panelakovu zvucku a povinne. 😀
Ale inak je pohoda, Tilka stale skusa co dokaze a viac, trochu sa obucha a ide dalej. Dnes sme boli na krytom ihrisku a chalani co sme boli s nimi si ju obchadzali a jeden ju aj krmil, tak si to uzivala a aj pusu dostala koketa jedna 😀 😀 😀 😀

elviska666
7. nov 2012

@lennusska tak ved konecne nejake vzruuuso... 😀 malej beriem so sebou olovrant...budeme tam aj tak do 12tej...my obedujeme o 1ej a hlavne tesne pred spanim 😉

larosa
7. nov 2012

@zuzky1104 nabudúce 😉

larosa
7. nov 2012

@selenka7 škoda...nabudúce snáď 😵

larosa
7. nov 2012

@mirka2010 moja pri treťom už nebudeš taká úzkostlivá 😀 no a chodenie je fajn 🙂) Tonka chodila už na 9mes a Saška tiež na 10, tak sme zvyknutí 😀
dnes sa srandistka rozhodla, že bude trénovať ďalej, a púšťa sa do priestoru, urobí 2-3kroky a spadne a tak dookola 🙂

jankaja
8. nov 2012

@larosa teraz som odtiaľ objednávala prvý krát, cez jednu babu, čo býva v UK. Ona to pošle normálne poštou. Už som od nej objednávala veci z Nextu a mám troška problém nestať sa závislou (včera som študovala anglické HM a teda fakt lepšie ceny ako u nás) - má kurz 1,35 až 1,38 EUR za libru. Ona totiž objedná z akejkoľvek stránky - Zara, HM, Gap, nejaké športové stránky atď.

jankaja
8. nov 2012

@mimuska2 fuuu, želám skoré uzdravenie. A z čoho to? Prechladla moc? Ja mám totiž obavu, aby sa nám také niečo nestalo, v auguste Natálka riadne prechladla a nakoniec skončila na antibiotikách a teda by som sa chcela antibiotikám vyhnúť tak dlho, ako sa len bude dať. No ale človek to asi na 100 % neovplyvní, my chodíme aj na to plávanie a teraz 2 x týždenne cvičiť do Vánku - inak, nechceš chodiť so Sophie (keď vyzdravie, samozrejme 🙂 )? Cvičí sa v pondelok a štvrtok od 16,00 do 16,45 hod. Platí sa 24 EUR za 8 hodín, t.j. za mesiac. A cvičí Marcela (vedie kurzy plávania v Sparku). Natálke sa tam v pondelok veľmi páčilo - teda potom, čo sa potrebovala asi 10 minút "rozkukať".

jankaja
8. nov 2012

@mihouk Inak, je to zlaté, ako stále skúšajú niečo nové. My sme sa pobavili na Natálke, totiž keď sa plazila, v pohode sa plazila popod stoličky pod stolom. Keď začala štvornožkovať, tak došla ku stoličke a bum hlavou do nej (zvyknutá z plazenia, že sa zmestí). Nato sa začala rozčuľovať. No a potom pochopila, že nie je chyba v stoličke, ale niekde inde, tak už sa zasa veselo popod stoličky plazí a inde štvornožkuje 😀
@larosa tak to máte super, gratulujem. Ja si neviem predstaviť, že by Natálka už chodila, sme ešte stále riadne vyvalení, že štvornožkuje ako raketa a stavia sa pri všetkom možnom 😀

jankaja
8. nov 2012

@martinka8 Inak, sánky už máme doma, dobré sú... Len tá ohrádka som myslela, že sa bude montovať nejako sofistikovanejšie, ale sú tam len diery na ohrádke, diery na sánkach musíš navŕtať a spojovací materiál nie je priložený, t.j. mm si musí najskôr nejaké skrutky kúpiť. Ale inak ok 🙂

martinka8
8. nov 2012

@larosa @tamaska @kajkovajanka @zuzky1104 @zapka21 @matul @selenka7 neprideme o deviatej, lebo Lili vstala o siestej dnes.... porazi ma, a to sla spat s reeevom o pol jedenastej.... katastrofa. Takze kolo osmej sa ju pokusim ulozit, dufamze sa mi podari. Tak okolo desiatej sme tam 🙂 dufam.

kajkovajanka
8. nov 2012

@martinka8 my na deviatu, lebo Beki dnes vstala dobre, okolo 7mej. ale medzi 10-11 uz bude chciet ist spat 😀 . dufam, ze sa stretneme 🙂

martinka8
8. nov 2012

@kajkovajanka tak nas pockajte budeme sa ponahlat 🙂

mimuska2
8. nov 2012

@jankaja este uvidim ked je teraz uz tak dlho chora.tyzden mala strasne sopliky a vcera sa mi nevedela nadychnut a dusila sa.teraz volala dr ze nemozeme prist dnes na poradnu a ta chce aby sme sa prisli ukazat tak zasa sa tahame do tej zimy.som zvedava co chce aj ona

mimuska2
8. nov 2012

@mirka2010 dufam ze to zaberie celu noc som nespala stale som pozerala nanu ci je v poriadku.teraz este musime ist k nasej dr aj ked neviem zasa naco ked som bola vcera na pohotovosti a mame antibiotika.dam vedet ked dojdeme domov

emamichaela
8. nov 2012

Baby nasa Emka ma 10,18kg akurat strasne zle spime. asi zuby. Ocne sa uz beleju pod dasnom. No mame zabavu ☹

mihouk
8. nov 2012

@jankaja Tilkine naj miesto, ked je kupelna zatvorena, je pod nasou postelou, zmesti sa tam stvornozkovat, ale asi bude tiez vyvalena ked trochu podrastie 😝 😝 😀 Ona este nestvornozkuje velmi rychlo ale ako taky robot, alebo chameleon, taky divny trhany styl a najlepsie je ked sa jej prihovoris a ona sa zacne strasne rehotat a ide k tebe. 😀 😀 😀 😀

mimuska2
8. nov 2012

tak a dalsie lieky takze dokopy druhov.je to normalne?na buduci tyzden ideme na ockovanie,boli ste niekto v 9 mesiacoch na ockovani?uz mame za sebou dve

emamichaela
8. nov 2012

@mimuska2 my ideme na ockovanie az v roku. Preco idete tak skoro? Hlavne si myslim, ze takto skoro po chorobe vas asi nebudu...

emamichaela
8. nov 2012

@mimuska2 a ako som citala, tak mate tazku laryngitidu, takze si ani nemyslim, ze budete buduci tyzden uplne fit. My sme laryngitidu liecili 3 tyzdne ☹

mirka2010
8. nov 2012

AHOJTE 🙂 TAK KONECNE SA AJ MY PRIPAJAME...MAME PRVY ZUB...LAVU DOLNU JEDNOTKU 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mirka2010
8. nov 2012

@mihouk tak vasa Tiluska uz hovori aj tata? to nas este ta nema v slovniku 🙂 hovori uz mama, baba, havo, to uz mu naozaj zretelne ide...a tak si dzavoce, ze sa ideme na nom uslutat, aky je zlaty...no teda ona je uz aj koketa??? to je take zlateeee 🙂 nas maly to je tiez taky zaletnik...hlavne blond tety sa mu pacia 🙂 🙂 🙂 🙂

kajkovajanka
8. nov 2012

dakujem baby za dnesne stretko 🙂 , bolo nam s vami super 😀 . a pripajam fotodokumentaciu 😀 (dnes mi to velmi neslo, exterier je exterier 😀 . a Beki zaspala kym sme dosli na parkovisko 😀 (a este stale spi, uz som sa stihla najest a stiahnut fotky 😀 )

mirka2010
8. nov 2012

@jankaja ahojky, od koho presne to objednavas? pozrela by som si to aj ja 🙂

kajkovajanka
8. nov 2012

@mirka2010 blahozelame 😎

mirka2010
8. nov 2012

@kajkovajanka no uzasneeeee su tie vase deturence....skoda ze sa my pridat nemozeme...aj Marosko by sa tak rad s vami pohral...isto vam bolo veselo...krasne fotky 🙂

mirka2010
8. nov 2012

@kajkovajanka dakujeme velmi pekne 🙂

mimuska2
8. nov 2012

@emamichaela neviem nepovedala ze je to ono.povedala ze v pondelok mame prist na kontrolu a tam sa dohodneme na ockovani.tiez nechapem preco teraz ked to ma byt v roku

mimuska2
8. nov 2012

@jankaja kedy idete na poradnu?pytam sa lebo nas chce asi za tyzden ockovat ci aj tebe nieco nehovorila

mimuska2
8. nov 2012

@mirka2010 no pekne gratulujeme.
dnes to moje dieta je take zlate drzi v ruke otvorenu tu gumenu knihu a robi sa ze cita rozculuje sa a ukazuje rukami. 😀 vcera ked zasa kaslala tak kricala s postielky ze jaaj tata 😀 na nej sa clovek pobavi 😀

mihouk
8. nov 2012

@mirka2010 Tata sa jej podarilo v sobotu, podla mna nahodou, ale mm bol hrozne rad, lebo Maxim aj ked uz vedel povedat hocico, tak na tata sa vzdy zamyslel a povedal mama, robil to naschval asi pol roka. Inak Tilka blaboce mama baba asi najviac.
Gratulujeme k prvemu zubku a nech velmi nehryzie. Ja mam jedno prso hrozne bolave, lebo som ju kojila a nieco zapocula, tak sa otocila aj s prsom v ustach a ja sa teraz mozem liecit, tie jej ostre zubiska no hroza. Ale aby pokusala jedlo, to sa madam nechce. 😝