Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
dnes zasa úraz ☹ asi ju dám späť do chodáku....modrina na čele, na líci a krv v ústach....chúďtko moje malé 😉
@mimuska2 fuha, tak to ti verim, ze je to uz vela, ked je malicka chora cely tyzden 😒 . a papa ti normalne ci jej nechuti velmi? a co na to vravi doktorka, ze to tak dlho trva a nezlepsuje sa ? juj, nech je Sophinka cim skor zdravucka
@tamaska krasne 🙂 . najprv som len uvidela obrazok zdola a vravim si, ze ci, to kto ma tolko casu 😨 . a potom som isla hore, precitala mneo a povedala som si: jasne 😀 . ale ozaj, krasne 🙂 . potom nam urcite na Vianoce odfot stromcek 😉
@kajkovajanka papa zatial dobre a dr ideme zajtra tak som zvedava ale snad k tejto lekarke ideme na posledy.dakujeme aj ja by som uz chcela aby bolo po vsetkom lebo uz to doslo aj na mna
@mimuska2 Juj uz aby vam bolo lepsie, ty to zvladnes, ved si mama. Zajtra dobre pochodte u doktorky a uz neblaznite a vyzdravte sa!!!!
@larosa Ved za chvilku vam bude vyzerat ako vojnovy veteran, ona sa neboji a nepouci??? Maxim bol tiez taky, padol a hned robil to iste, nepoucitelny. Snad toto obdobie bude trvat iba chvilku. My sme tiez mali vcera plac, lebo tatinko si nevsimol a omylom Tilke privrel prstiky do suflika (otvara sa na oboch stranach), tak ho to mrzelo, ale nastastie nic sa jej nestalo.
ahoj babeny...dlho som tu nebola no čo vam poviem mala chytila v škole z obedov hnački horučki,,,,oblički...skončili sme na pohotovosti....tak som ju hned i odhlasila z obedov bo ju tam nutili jest i ked jej nechutilo...tak našš kolobeh je ozj beh......a vy bambulki sa mi všetki držte hlavne v zdravučki to potrebujete a hlavne babenka naše....ked budem mat kus času určite tu budem choodit častejšie a tbe mimuška hodne sily a malinkej skore uzdravenie.....je to tažke ale ono to prejde....
@bboossoorka moja zlatunka prajem skore uzdravenie...ci vobec ti nezavidim.....drzte sa obe
@mihouk @tamaska @mimuska2 no nepoučiteľná 😀 postaví sa pri skrinke, začne sa smiať a ideeee, ku koncu už niekedy doslova beží a spadne na štyri, a niekedy sa jej ruky roztiahnu a zemská príťažlivosť ju dostane 😵
idú nám zúbky asi, takže teplota, sople, normálne som to ešte nezažila...mama povedala, že konečne viem, čo je mať dieťa 😵
@mihouk Natálka zasa zistila, že státie pri nábytku je otrava, oveľa lepšie je státie pri mame, ideálne, keď je v kuchyni. Ešteže máme malú kuchyňu, tak keď stojí pri mne zakvačená za moje tepláky, pri strategickej polohe a troche akrobacie dočiahnem do chladničky , na sporák aj do drezu 😀
@larosa asi aj u nas, zvysena teplota, sople, zla noc.. a ani u nas to este nebolo 😝
@larosa
@kajkovajanka kocky, aj vam ochoreli deticky po stvrtku? Lebo moja Olivia aj Leuska od July soplia ☹
@larosa
@kajkovajanka kedy sa vasim detickam rozbehli sopliky? Matinej Lili aj Leuske to zacalo v sobotu
@mirka2010 Maroškovi k včerajšku všetko naj dodatočne. 🙂
bambule, ahojčej Dlho so tu nebola, nejako nestíhačka. Zasa neviem, čo máte nové, perčítala som narýchlo len cca 2-3 stra ny dozadu, sopľoškom prajem skoré uzdravenie a maminkám veľa nervov, hňjoj, tie sopliská sú hnus...
Inak, maminky, čo ste z KE a okolia, my sme tu teraz na návšteve u strakých, tak ak bz ste stretkolai , tak sa možno pridáme- len neviem neviem, keď ste posopľaveli všetci....
A neviem celkom, ako to bude s nami, lebo tu máme takú zdravotnú dovolenku, prišla som sem dať Maťkovi vzbrať nosné mandle--- len netuším, kedz sa k tomu dostaneme, chcela som pôvodne tentp týždeň v stredu, ale vyzerá to tak, že náš dedko nás nemôže odviezť- a máme kompikovanú logistiku, lebo to chcem riešiť v súkromnoum ORL centre v Humennom, mám tam strýka krčiara, šikovného, tak nech mu to spravia dobre, lebo ho chcem dať cv celkovej anestéze, tak sa bojím nechať to na "bárskoho". A to potrebujem lift v stredu ráno do Humennéhom potrebujem, aby tam moja maminka s ním ostala cez noc- lebo ja nemôžem, kvôli uvňcicanej Estreke a vo štvrtok ráno po neho zasa potrebujem ísť.... Tak keďže celá logistika je plne závislá na mojich rodičoc h, musím sa prispôsobiť- a je možné že na to pôjdeme až ďalší týžden...
Dovtedy máme "šetriaci" režim, nikde okrem vobnkajška nechdíme, abz sme niečo nenachytali, lebo ak schztáme sople, tak sa vzberanie samozrejme aspoň o 2T odloží a to nieeeeee.
Už to chcem mať za sebou, prosím prosím.
Inak aj s Estrekou sme "lizli", pred 2T mala naraz sopliská že len a zápal močových ciest, perchaldla chúďa od podlahz, keď sa ak veľmi ochladilo jeden víkend. Bojovali sme celý týždeň, nosili denne moč na kontrolu, a nakoniec sme skončili aj tak na antibiotikách a paráádnych. našťastie kontrola v piatok dobre, a mohli sme dojsť za Maťkom na východ....Tak sa opatrujte 😅
@zapka21 @kajkovajanka @matul @larosa - my sme zatiaľ OK, prajem skoré vyzdravenie
@zapka21 @kajkovajanka @matul @larosa aj my sme OK. Boli sme dnes aj cvicit, akurat som sla zistovat ze preco ste baby neboli, a uz vidim :( tak nech sa skoro uzdravite.

dnešné večerné tvorenie - prvá ozdobka :P