icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
12. nov 2012

@zapka21 @matul len dnes rano, myslim,ze sme sa nenachytali vo stvrtok (hoci pri tolkych detoch..). a ako pisala @larosa, aj podla mna to skor budu zubky. teraz je to uz lepsie nez rano, snad to rychlo prejde 😝

kajkovajanka
12. nov 2012

@mimuska ako bolo u lekarky? podarilo sa vam zmenit ju? a ako sa citi Sophie, lepsie?

mirka2010
12. nov 2012

@mihouk ahojky, odpisujem az dnes, lebo svokra tu bola este o jednu noc dlhsie...uff, takze dnes cely den lietam, mam pokazene auto, takze do opravy, no des....inak, oslava bola krasna, velmi to bolo pekne, pre mna az dojemne...Marosko dostal kopec peknych darcekov, tak sa vytesil 🙂 o svokre, to by bola dllllllha story, niekedy nabuduce....takze Maximko bol pokusany??? no teda, toto som pocula, ze v skolke deti robia, tak to sa mi vobec nepaci....ale Maxim nekuse, vsak nie?

mirka2010
12. nov 2012

@larosa dakujeme velmi pekne...a svokru som si uzila az az....!!!!

mirka2010
12. nov 2012

@zuzulienkaaaa no teda, mas uplnu pravdu, ze tato tema je aj na dlhsie, aj o inom....ale budem ti velmi vdacna, ked mi das ohladom toho vediet...ze aky nazor na to maju oni...lebo ja sa toho MMR naozaj tak bojim...celkovo tieto ockovania su pre mna strasiak cislo jedna....ale presne ako pises, ked ich nedame zaockovat, tak co ked by sa ten priebeh ochorenia mohol zhorsit, co potom? ja naozaj neviem...budem teda velmi zvedava na ten ich nazor...dakujem

mirka2010
12. nov 2012

@mimuska2 ahojky, tak ako dopadla kontrola? a z coho mala to vracanie?

mirka2010
12. nov 2012

@mabel1981 ahojteeee, dakujeme velmi pekne 🙂 mile ze ste si spomenuli 🙂 ako ste sa mali cez vikend?

mirka2010
12. nov 2012

@1234lubka anooo?? tak to je supeeeeeer 🙂 tak aj my malemu prajeme len to najlepsie...hlavne aby bol zdravucky 🙂 ako ste oslavovali?

mirka2010
12. nov 2012

@rebecca2006 dakujeme velmi pekne za prianie....ale citam, ze vas caka teda nie celkom prijemna vec...ach, male chudatko, vari mu to vsetko dobre dopadne...hlavne aby naozaj nic nechytil a aby mu ta operacia prebehla co najlepsie...a malicka je teda uz uplne v poriadku??? ako sa jej prejavoval ten zapal? drzkajte sa a moooooc drzime palce 🙂

mimuska2
12. nov 2012

@mirka2010 aajoj no o nicom dala nam zasa tie iste antibiotika a v lekarni som a dozvedela ze ten sirup bol proti tomu aby to mohla vykaslavat.ona neni lekarka ale vies co....zajtra idem k inej dnes som jej volala ci by nas zobrala a povedala ze sa mam zastavit tak tam pojdem aj z malou a nech mim ju pozre ona.a z coho vracala neviem myslim si ze s tych liekov.uvidime zajtra dam vediet so velmi zvedava

mimuska2
12. nov 2012

@kajkovajanka ahoj no dopadli sme na prd ziadne zlepsenie a dala nam zasa antibiotika co berie uz 5dni.volala som s tou druhou a povedala ze sa mam u nej zastavit tak zajtra tam pojdem aj z malou nech mi ju radsej pozrie ona.sophinka sa netvari ako chora akurat viac spi.vcera spala od 16 00 do 19 00 a potom od 21 00 do 5 00a to sa len napapala a spala az do 9 30.uvidime ako zajtra napisem urcite

mirka2010
12. nov 2012

@mimuska2 no tak to je sila...urcite nam daj zajtra vediet...mrzi ma, ze mala je takto chorucka...ach, baba mala...ale je hrava??? ako sa vlastne ma? citam, ze viac spinka, ale vidno aj na nej, ze by bola taka malatnejsia, nehra sa atd?

mimuska2
12. nov 2012

@mirka2010 je to sila.neni mruta ani nic pekne papa aj sa hra dokonca viac a viac taha sama chodit bez ruk.inak nevidno na nej chorobu,normalne sa bojim zajtrajska ci to nahodou nebude vazne ☹

1234lubka
12. nov 2012

@mirka2010 no tatino je tiez martin tak oslavoval hlavne on :DD dnes rano uz nebol taky vesely :DD

mabel1981
12. nov 2012

@mirka2010 ahojj, my sme mali cez vikend na navsteve brata so zenou aj s neterkou, tak sa drobci prehrali 🙂 a vy ako ste oslavili?

mirka2010
12. nov 2012

@mimuska2 ale nebojkaj sa...urcite bude vsetko v poriadku 🙂 chapem ze sa musis o nu velmi bat...vsak kto by sa nebal o to svoje milovane dietatko...ale isto to bude vsetko v poriadku...je super, ze je hrava, ze nevidno na nej chorobu....o par dni bude uplne fit 🙂

mirka2010
12. nov 2012

@1234lubka 🙂🙂🙂 tak tatino si to pekne uzil...vsak prve meniny so syncekom...to sa patri oslavit...inak, mne sa Martin meno velmi paci....ale Marosko to vyhral o trochu viac 🙂

mirka2010
12. nov 2012

@mabel1981 oslavili sme uzasne...velmi sa mi oslava pacila, verim, ze aj nasim hostom....a asi aj tak najviac svokre, lebo ta tu bola ako vo svojom zivle...vela ludi, maly, prehrala sa s nim...takze myslim ze to bolo velmi mile 🙂 maly dostal vela darcekov, ale myslim, ze takych praktickych, ucelnych...len musim ich este aspon preplachnut horucou vodou...aj ty to robis s novymi hrackami? alebo kockami, stavebnicou?

mimuska2
12. nov 2012

@mirka2010 no dufam lebo uz to dorazilo aj na mna a ja som uplne ko.

katun
12. nov 2012

baby, tak sa hlasim po dlhej dobe. no moj kubko veru nedopadol dobre, bola som s nim tyzden na infekcnom v nemocke. asi pred mesiacom som pisala, ze mal tri dni teploty nad 38, trochu sople, kaslik ale to preslo. potom mi ochorel starsi adamko, ten teplotoval cely tyzden, kym mu dr. spravila CRP (!!!!) a to mal 30, takze nasadila antibiotika (zaver bol angina). po dvoch tyzdnoch choroby adamka dostal kubko hnacky /skarede, zelene ako spenat/, potom prisli na rad sople a vysokeeeee teploty nad 39. leteli sme k lekarke, dychanie ciste, hrdlo ciste, spravila Crp a to bolo 190!!! takze hned nas poslala do nemocnice. tam super mlady doktor nas poslal aj na RTG pluc, a ine vysetrenia. Kubkovi potvrdili zapal pluc, zapal obliciek a pricina - adenovirus! plus v nosteku moraxela /skolkarsky bacil/. Takze bacha na tie adenovirusy, su pre tak male deti nebezpecne. Kubko bude brat este 2tyzdne antibiotika a potom mesiac dalsie a sledovany bude musiet byt na nefrologii.. No a aby toho nebolo malo, pri tych stresoch v nemocke, kde som musela vazit kazdu plienku, jeho pred a po kojeni /neverili, ze si dost vytiahne mliecka, lebo prikrmom moc neda - aj ked ma uz vyse 9,5kg/ tak mi zletel z postielky 😔 skoro som zomrela v tej chvili. bola to sekunda, ked som sa otocila. hrozne, takze este sme behali znova po chirurgii a neurologii - vsetko dopadlo ok, ma iba modrinu na licku. 😖 zajtra letim k doktorke ja, lebo sa necitim tiez najlepsie, nech nesirime ten virus dalej..

1234lubka
12. nov 2012

@mirka2010 no tak to si uzil za vsetkych troch:D no on vecer nejako velmi zle nevyzeral az rano to nanho dolahlo :D vies ako to maly vstava uz okolo siedmej tak tatino nedospal poradne 🙂) ale chvalabohu ze v noci bol Matulik dobry..vstal o stvrtej vypil mliecko a hajal dalej do siedmej :DD no mi sme davali meno po Tatkovy takze tak 🙂)

1234lubka
12. nov 2012

@katun ciiii prajem skore uzdravenie..boze to musi byt strasne,,,moj mal raz 4 dni nad 39 a to som myslela ze skapem..bolo to strasne ale chvalabohu len siestu chorobu sme prekonali....co j to CRP? a ten vyrus moze dostat len tak ze sa nakazi? alebo hygiena? boze si ma vystrasila.....

martinka8
12. nov 2012

@katun och panecky, tak to ste si naozaj uzili, chudatko malicke 😒 Drzim palce nech ste cim skor vsetci v poriadku. Riadne hnusny virus teda, to som ani nepocula po pravde. Drzte sa 🙂

larosa
12. nov 2012

@matul
@kajkovajanka
@zapka21
@elviska666
@martinka8 sople máme od nedele a aj teploty a Dr. povedala, že je to viroza, u Sašky v triede to má kopec detí....tak teraz ditiaden a nurofen 🙂 ale chuderka je jak mechom udretá, ledva sedí....ale keď zabral nurofen tancovala v postieľke jak najatá 🙂 som sa išla ušúľať, hodím na fb, určite tak tancujú všetky 🙂
@zapka21 keby si videla to mono na líci 😀 druhé na čele na tej istej strane a ešte aj škrabanec má na tom líci, Dr. sa pýtala čo sa jej stalo, jak frontový vojak 🙂 joooj ona je povzbudzovaná až až 🙂 dievčatá ju púšťajú na stále dlhšie trate po byte 🙂
@rebecca2006 najbližšie stretko sme si naplánovali až na 1.štvrtok v decembri....škoda, že si neprišla o týždeň skôr...inak kámoš si dal operovať nosnú prepážku tiež v humennom, že vraj super krčné tam je 🙂 držíme malému bojovníkovi paľčoki 😀 a krásne po meninách 😉

elviska666
12. nov 2012

@larosa juuuj,tak aj vam skore uzdravenicko.... 😉

larosa
12. nov 2012

@mimuska2 @katun držte sa kočky nech sú drobátka čím skôr OK 🙂

mihouk
12. nov 2012

@mimuska2 No ako ste dopadli??? Dufam ze sa vam podarilo vymenit doktorku 😉

kajkovajanka
13. nov 2012

@mimuska2 och, tie antibiotika 😒 . a davas malej aj nejake probiotika? lebo pri antibiotikach by to mozno aj bolo dobre, lebo tie vyzabijaju aj to, co netreba 😝 . a dobre, ze Sophie vyzera byt okej, ze papa, aj sa hra a vela spinka 🙂 . a potom napis, ze ako dnes. drzim palce, aby ste dobre dopadli.. a skoro sa uzdrav, vela sil ti zelam (viem, co je obskakovat okolo malej s 38 teplotami 😝)

bboossoorka
13. nov 2012

@katun viem o čom rozpravaš...my sme ležali na infekčnom ked mal mali pol roka mal tiež vysoke teploty a strašne bolesti bruška.....vraj mal len take vyrusove ochorenie a crp mal 42a vraj už to je vysoke tak si neviem predstavit ti kokso že 190....sila....skore uzdravenie prajem,,,viem že v takejto chvili je tio nič a prejdeš si i slzami ale aspon taka že moralna pomoc podpori..... 🙂
@1234lubka crp je vlastne to že zoberu krv s pršteka za 5ečka daju ho do takeho pristroja a hned ti povedia vysledok....zisti sa iba to že či dieta ma aktualne v sebe zapal a ak ano aky vysoky a robi sa len vtedy crp ked su teploty
@kajkovajanka s probiotikami maš pravdu my uživame biogaiu 5kvapky denne a sofia uživa probiom 9premium 2tbl denne....a je pravda su super
@mimuska2 dr treba zmenit my mame taku super že ešte i mojmu mm robi vyšetrenia na sofiine meno aby nemusel chodit k svojmu dr.....a dr ordinuje par domov odo mna....liečte sa
@larosa a čo mate s uškom?

bboossoorka
13. nov 2012

inak soplikove babiky a maminky,,,nemyslim že to niekto od niekoho chytil,,ved sa pozrite vonku to počasie si s nami robi čo chce.....detički choručke skore uzdravenie a maminky vela sily 🙂