Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@katun fuha, vy mate teda ozaj tazkosti s Kubkom 😒 . ale hlavne, ze sa mu nic nestalo ked spadol. a skoro sa uzdravte, drzim palceky, aby bolo s oblickami vsetko ok
@bboossoorka jaaaaj to nieje aslo??
@katun ahojky, preboha,to co citam...chudatenko malicke, co si musel vytrpiet...a este aj spadol zo schodov...ach, musela si sa neskutocne o neho bat...a zapal pluc a obliciek...ja by som sa zblaznila od strachu o take male dietatko...no teda....velmi ma to mrzi...a prajem obidvom drobcom, nech uz su len a len v poriadku a tebe tiez nech je lepsie 🙂
@1234lubka tak to ti krasne spinkal...teeeeda, keby sme aj my aspon raz za cas takto spinkali, ale Marosko je pod chvilou hore...uz mam na neho system, ako ho utisit tak, ze ani ocka neotvori, ale zo spanku nemam ja absolutne nic...no co uz...inak moj mm az niekedy po popl roku po narodeni Maroska mi povedal, ze on stale dufal, ze maly sa bude volat po nom....ja to nechapem...ach, chlapi!!!
@mihouk
@mihouk ajojte no davame bio gaia.tak dnes sme oficialne u nej 🙂 bola zhrozena ked som jej vsetko povedala.zajtra ideme na rengen a v piatok na krv vysadila nam vstky lieky od nej a dala nam antibiotika.zajtra budeme vediet zasa viac.no bolo som ohromena lekarkou aj sestrickou boli velmi jemne prijemne a s malinkou krasne komunikovali hrali sa no parada malinka ani raz nezaplakala ako u tej predtym.som velmi rada ze nas zobrala a ze vsetko pekne riesi
@kajkovajanka napisla som koment vysie nevsimla som si ze som ta neoznacila 😀
Baby vlastni niektora z vas Inglesinu Trip? Chcem kupit na jar tu alebo Jane Nanuq. Poradte, ak mate skusenost. Dakujem. 🙂
@mirka2010 ďakujeme 🙂 no, dúfa, že nič neschztáme dovtedz, lebo naši strakí nás už majú po krk 🙂 malá nemala v podstate žiadne problémy- teda ona mi poraidne prechladla, tak schytala také kalsické prechdlanutie, virosu aj s 2- dňovými teplotami, a lennáhodou som si všimla, že má na plienočke akoby výtok plus mala páchnucu plieku Tak som zbystrila pozornosť, odobrala moč a skoro som odpadla, úúplne bol kalý, otestovala som papierikom a mala hnis a krv pozitívne....Lekár si najpr myslel, že je to len náley pri tej virose, mala som jej dávať viac piť, hm, ale čo keď okrem prsníka nechce, že jo, a nosili sme obdeň moč.Nelepšilo sa to, nakoniec to uzavrel, že predsa len uroinfekt, a dostali sme antibiotiká....Vybrali sme ich a sná)d už bude dobre. Plienka jej už potom nepáchla....
@emamichaela nevlastním, ale mala som požičanú Inglesinu, je výborná.... Inak som janémaniačka, ale nanuq nepoynám. Ale Inglesina je fakt super kočík- len ja som do golfáča nechcela až toľko investovať- ale úprimne povedané teray ľutujem, už som yrichtovala 2 lacnejšie golfky...
@mimuska2 super, tesim sa 🙂 a nevadi 😀
tak zienky moje na rengene nam zistili ze mame chytene plucka.dr povedala ze keby som k nej neprisla a nechala sa liecit tak ako nas liecila ta prva tak to mohlo dopadnut katastrofalne.liecila iba kasel a dala nam lieky na alergiu pica hlupa prepacte za ten vyraz ale keby ste vedeli ake mam nanu strasne nervy.dosla sa som prave vcas.
a zabudla som sa vam pochvalit nasa chorucka baclka sa vcera rozhodla ze uz ide sama chodit cely den som jej musela chodit za ritou lebo vsade chcela ist sama.dala som ju aj nafb
@mimuska2 fuha, tak to je "super" taketo doktorky 😠 . och, dobre, ze si ju zmenila a ze sa to zacalo riesit. naozaj skore uzdravenie malej sikovnici prajem
@kajkovajanka dakujme no keby som nesla k novej tak si nechcem ani predstavit ao by to dopadlo.som zhrozena a aj nasa nova dr sa len chytala za hlavu a nechapala
@kajkovajanka poslala som malinkej srdiecko ked je uz taka sikovna 😎
@mimuska2 Boze, to je strasne!!! Ta vasa predosla dr. bola riadna krava. Aspon vam robila crp? Dala vam urcite fenistil kvapky a trifed sirup, ze ano? Mne to obas pride tak, ze ani nerozmyslaju a predpisuju stale to iste ☹ dobre, ze si sa rozhodla pre zmenu. Drzim palce, nech ste skoro fit!
@emamichaela ta predchadzajuca nam nerobila vobec nic dala len fenistil a stoptusin,ona je znama tym ze je najhorsia.a dakujeme velmi pekne
@mimuska2 dakujeme 🙂
CHCEM SA VSETKY TU MOJIM ZIENKAM PODAKOVAT Z CELEHO SRDIECKA ZA ZAUJEM A PODPORU.MOC MOOOC TO PRE MNA ZNAMENA .BOLO TO VSETKO PRE MNA VELMI NAROCNE A MALA SOM OBROVSKY STRACH.DAKUJEM VAM VELMI PEKNE A VSETKYM VAM SO SOPHIE POSIELAME CMUKY.SOM VELMI RADA ZE VAS POZNM ASPON TAKTO CEZ NET.ASI SI POMYSLITE ZE MI SIBE KED TO JE LEN KASEL ALE MALA BOLA NA TOM ZLE MODRALA MI KED NEMOHLA CHYTIT DYCH A POD.DAKUJEMEEEEE
@1234lubka ahojteeee....tak ako sa mate??? a dokedy ti ten tvoj drobcek vyspava? lebo Marosko mam pocit, ze si to poriadne zacina skracovat...ach...mam pocit, ze coraz menej spim a minulej noci ani nehovorim...maly sa zobudil uplne na komplet a boli sme hodinu hore...po tme, ale hore...chytal ma za ocko, hladkal ma...mal naladicku ako cez den.... 😀 😀 😀 😀 😀
@mimuska2 ahojteeeee,,,,aj ja som stastna, ze tu vas mamicky a vase deticky mame...je to super...a vo vasom pripade, je jasne ze vam budeme vzdy oporou...vsak sme predsa mamicky a velmi citime ked sa babatku nieco deje...takze verim, ze malej je uz len dobre...a uz dllllllho nebude vobec chorucka!!!!
@mabel1981 ahojky Monika, auto je este v oprave...vsak ma to aj poriadne stve, oprava bude priserne draha...ale co uz....starsie auto potrebuje neustale nieco...je v Turanoch u jedneho pana, tak dufam, ze to nebude dlho trvat ta oprava jedna!!!! a potom jasne dame stretko, budeme sa velmi tesit 🙂
@rebecca2006 boze, ja ked toto citam, tak ma az mrazi...ved si sa musela o nu priserne bat!!!! ach, babatko male...ale verim, ze uz vam bude len a len dobre...a vsetky choroby vas uz budu len obchadzat....a naozaj nic ine ako cicik papat nechcela?

inak baby videla som padat hviezdu ,,,,hehehe ak už nezačal koniec sveta a nebol to daky meteorit..... 😉 a stihla som si i želanie vyslovit....normalne som bola cela bezz seba