icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mimuska2
14. nov 2012

@mirka2010 dakujeme ti mirka velmi pekne.dufam ze tieto antibiotika nam uz zaberu ale klop klop zda sa mi ze je troska lepsie lebo ked som ju ukladala do postelky nekalsla co prave vtedy zacala najviac.tesim sa aj ked sa este bojim co nam povedia z krvi v piatok ideme na krv.ja ani radsej nechcem komentovat co by som tej dr najradsej urobila.zajtra sme mali ist k nej na kontrolu tak moze cakat svina.

mirka2010
14. nov 2012

@mimuska2 ach, babike malej, nech jej tie atb zaberu...nec nekasla a krasne spinka do rana bez zakaslania....🙂a co ste mali ist zajtra na kontrolu? ja neviem co by som robila, asi by som doktorku zmenila, neuvazujes nad tym?

mimuska2
14. nov 2012

@mirka2010 ja som ju uz zmenila v utorok.ved ona nas hned na rengen poslala a objednala na krv a povedala ze keby som k nej nedosla mohlo to dopadnut ovela horsie.uz nemusime ist k tej sprostej len neviem ci uz si vyziadala kartu tak nas mozno bude zajtra cakat.na sa nacaka 😀

rebecca2006
14. nov 2012

@mirka2010 Mirka, a vieš čo, že ani nie. Pri malom so sa stále bála- ale ako je väčší a bňvie povedať, že ho napríklad bolí bruško, tak je s ním iná spolupráca. O Estreku sa bojím, keď vidím, ženje v ylom stave a má vzsokú horúčku...Teraz mala sopliská- čo je u nás bežné 2x emsačne, takže epotší ale ani nevzvedie y mierz, a teplotz nad 38, dobre eragujúce na lieky, to s Maťko sme si prežili už iné adrenalínové situácie....Vedela som, že najhoršie môžeme skončiť so yápalom obličiek na i.v. gentamzcin na Kramároch, ale náš lekár ma ukľudnil, že moč náley je diskrétnz, nesvedčí pre obličkový zápal, mala nízke CRP....takže až tak som sa nevytrápila. Ono sa aj Estreke uˇ%lavilo hneď po 1. dávke ATB, takže potom som ju akurát strážila, aby dosť pila a nechodili sme von, alebo len na chvíľu ak bolo pekne.

zuzky1104
14. nov 2012

@kajkovajanka wau...! suchy trening alebo uz naostro ? 😀

jankaja
15. nov 2012

dlhšie som sa neozvala, lebo tiež soplíkujeme a to tie dni potom majú úplne iný priebeh 😒
@mimuska2 chúďatko, dúfam, že už bude len lepšie a rýchlo bude úplne zdravučká
@rebecca2006 zápaly obličiek absolvovala neterka, aj ju operovali, u nej to bolo z obličkového refluxu, vracal sa jej moč naspäť do obličiek inak, neviem, či je to ránom, ale už dva razy som namiesto obličiek napísala "obliečiek" - teraz tretí raz - možno znamenie, že mám vymeniť posteľné prádlo🙂
@mirka2010 a my sme mali najlepšiu noc za posledné mesiace, zobudila sa len 2 razy a spala do siedmej ráno 🙂 Ale inak sme ako vy, podchvíľou hore 🙂

kajkovajanka
15. nov 2012

@zuzky1104 suchy, kdeze naostro 😀

kajkovajanka
15. nov 2012

inak baby, manzel je chory, ja trochlu nachladena a Beki sa zobudila rano s tym, ze sem-tam tak vykasliavaco zakasle, oujee 😒 . ale viete co? Beki vcera sama vyliezla na gauc (na postel si to da, kedy sa jej zachce)

kajkovajanka
15. nov 2012

@zuzky1104 a este, ze mas peknu profilovku 🙂

kajkovajanka
15. nov 2012

a baby, chcela by som vas o nieco poprosit. moja slovencinarka sa venuje vyskumu detskej reci. vramci toho analyzuju nahravky komunikacie rodic - dieta, robila rolove hry s detmi, a takisto existuje aj jeden dotaznik, ktory sa venuje rozvoju detskej reci (pre deti od 8 do 16 mesiacov). ja som ho uz zacala vyplnat, celkom v pohode to 🙂 . a teda moja prsoba (resp. ucitelkina) je, ci by ste boli take ochotne a nasli si cas a vylnili ten dotaznik? su tam udaje ako meno, datum narodenia dietata, ale vsetko to zostava v Ustave detskej reci, nebude to zneuzite.
tak ak by sa nasla nejaka ochotna mamka, napiste mi spravu s vasim mailom a poslem vam ho. dakujem 🙂

bboossoorka
15. nov 2012

@kajkovajanka jasne že budem ochotna

bboossoorka
15. nov 2012

@mimuska2 moja stali sme už pri sebe ked sme babiky ešte nosili len v brušku tak prečo by sme nemali stat teraz....ved sme maminy a treba si pomahat 🙂

bboossoorka
15. nov 2012

@kajkovajanka aj mi už šerblikujeme a naučili sme sa pekne vykakat do šerblika a vie sam i tlačit...to ho naučila mamina teda ja ked ma otravuje na zachode,,,tak tlačime
a už i tata hovorime.......

kajkovajanka
15. nov 2012

@bboossoorka fiha, tak to ste sikovni 😎 . a super, dakujem 🙂 . napises mi do posty tvoju mailovu adresu, nech ti poslem ten dotaznik?

mirka2010
15. nov 2012

@mimuska2 super, ze ste to riesili hned takto, ja by som tiez hned od nej odisla...hlavne je nepochopitelne, ze ako si moze na zodpovednost take malicke dietatko...naozaj by som ju roztrhla v zuboch!!!! malickej je ako???

mirka2010
15. nov 2012

@rebecca2006 no tak to ta obdivuje, ze to takto zvladas,lebo ja by som sa asi od strachu zblaznila...ale asi je to naozaj uz aj tym, ze mas uz jedno dietatko,kopec skusenosti...takze my pri prvom, to je uplne ine....hlavne je ze malej atb zabrali a uz je dobre...aj ked teoloty, ach jaaaj...to je postrach velky....teraz ako idu malemu zuby, tak sa tiez bojim teplot, uvidime ako bude znasat napriklad ocaky a stolicky...tu, tuk, tuk, ze dobre 🙂

mirka2010
15. nov 2012

@jankaja ahojky, tak som rada, ze ste mali dobru noc!!! urcite vam to prajem...za to my tuto dnesnu...ach, ja uz by som chcela aspon chvilu normalne spat...proste sa suchtil,pretacal, mrncal kazdu chvilu...to sa neda ani na hodiny odratat...viem, ze mu idu zubky, takze to chapem...ale to takto bude uz stale???? 😒 😒 😒 😒

mabel1981
15. nov 2012

@mimuska2 Ako tu citam malicka si chudatenko riadne vytrpi, este stastie ze ste vymenili tu dr. to bola ozaj tapa, ked vas takto liecila-neliecila ☹ takymto dr. by som licencie pobrala. Malej prajmeme rychle uzdravenie a drzkajte sa.

mabel1981
15. nov 2012

@mirka2010 jaaj Mirka citam, ze mate hroznee noci, my sme na tom rovnako, neviem kedy to uz mieni skoncit, ale co uz narobime, musime to neako vydrzat 😒 . Moc ta nepotesim, ale brat mi hovoril, ze oni mali s malou to iste az do cca 15 ci 18 mesiacov 😒

mirka2010
15. nov 2012

@mabel1981 Monika moja zlata...ja som uplne na to pripravena, ze toto bude trvat veeeeelmi dlho...teda myslim, kym tie zubocky vsetky nevyjdu von...takze co narobime...vsetci si s tym musia prejst...aj ked ja odpadavam od unavy ti poviem pravdu ☹

zuzky1104
15. nov 2012

Babyyyy, najma martinka8@larosa@kajkovajanka@tamaska@ ktore o tom viete, dnesna kontrola klbikov - konecneee, konecneee nenosime "opraty" rozumej tzv.Frejkovu perinku, kokso okamzite ju vydrbem do kosa, celych 9mesiacov obmedzovania je prec huraaaaa, tesim sa fakt a dam si poldeci-dva 😀 😀 😀 chacha, kurnik to je adrenalin 😀

mabel1981
15. nov 2012

@zuzky1104 tak to vam blahozelaaam, a tesime sa s vami 😉

mimuska2
15. nov 2012

@jankaja no dakujeme za to vsetko moze nasa naj lekarka
@bboossoorka ved mi sa vieme pochopit vzdy 🙂
@mirka2010 ahoj dnes je uz lepsie vidno na nej ze uz sa tak netrapi a hlavne uz nevraca a nedusi sa a spinkala od pol9 do 9 45.bola raz hore na cajik 🙂 zajtra ideme este na krv a neviem ako ju zobudim ked ona je taky spachtos 😀
@mabel1981 dakujeme no ani si nevies predstavit ako som nanu stale nahnevana a co by som jej dokazala urobit nikdy by som ju nikomu neodporucila.
@zuzky1104 no vyborne tak uz len zacat utekat 😀 uzivajte si tesim sa s vami aj mi sme mali tu perinku akurat ja som to malej nedavala a mali sme to vyborne potom na kontrole a este ma aj dr pochvalil ze ako sme ju krasne zvladli 😀

zuzky1104
15. nov 2012

@mabel1981 Dakujemeee 😵

zuzky1104
15. nov 2012

@mimuska2 Prave citam, cim ste si presli, no toto! Otrasnacka jedna! Vyborne, ze si sla k inej lekarke, ktora to podchytila, teda...ale az tak ze zapal pluc, no kde to schytala mala....ci to uz bol dosledok nejakej podcenenej virozy? Ale aj tak som v soku z tej lekarky, no hlavne uz ju s malou nenavstevuj!!!!
Ja som tu perinku davala poctivo, po konzultacii a vysetreni 3 detskych ortopedov, ktori sa zhodli na diagnoze a postupe liecby som sa teda presvedcila, ze nic ine mi neostava a perinke sa nevyhnem, ked nechcem riskovat nedajboze sadru ci operaciu...uuuuf, ale skoncilo to 😵 😵

mimuska drzte sa, davaj na malu pozor, opatrujte sa , nech ste raz-dva fit 😉

mimuska2
15. nov 2012

@zuzky1104 dakujeme.myslim si ze je to chyba lekarky podcenila chorobu a nechala nas 2 tyzdne na kvapkach proti alergii.az na pohotovosti nam dli antibiotika ktore vobec nezabrali a ta lekarka jej ich dala potom este raz.no o nicom liecba a ta lekarka no to ani neni lekarka.nenavidim ju

kajkovajanka
15. nov 2012

@mirka2010 nebude to stale taketo zle noci, uvidis, onedlho sa uz konecne vyspis aj ty . ako sa vravi, co ta nezabije, to ta posilni.. aka silacka z teba bude 😉 . a Marosko ma stastie, ze ma taku milujucu mamicku 🙂 (on vie, ze si to pri nej moze dovolit, lebo ho bude lubit aj tak 🙂 )

kajkovajanka
15. nov 2012

@zuzky1104 vynikajuceeeeee perfektneeeeee juchuuuuuuu tesiiiiiiim sa velmi s tebou 😵 😵 😵 😵

zuzky1104
15. nov 2012

@kajkovajanka si zlata, dakujem! Dnes som zmrzla na prechadzke, vybehla som na lahko ako blazniva (asi z toho adrenalinu 😀 😀 😀 ) a neviem sa zohriat, tak tu popijam medovinu s citronom este z mesta z vianocnych trhoch z minuleho roka -VYDRZALA 😀 😀 😀 asi preto, ze som bola tehotna, a potom kojila, len preto hihihi

Inak baby ja stale nemam menzes, a kojim uz len tak 2x cez den a raz v noci.....je to este ako normalne?

zapka21
15. nov 2012

@zuzky1104 Woooow, aj ja sa tesiiim, konecne ti odpadol kamen (alebo rovno balvan?) zo srdca 🙂