icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tamaska
17. nov 2012

@kajkovajanka v Happyfote ale skús pozrieť či nieje akcia vo fotolabe alebo niekde na zľavách dňa .. 😉

bboossoorka
17. nov 2012

ahojki...tak mi spime denne 2krat a to po 3hodinky čiže dokopy 6...potom večer kolo 8sa napapame a ideme hajat...kojit sa kojime stale ked si pyta....včera som kupila to mliečko hami čo reklamuju tak dnes vyskušam dat na večer uvidim čo to urobi....možno sa vyspim konečne....ohladom zubkov nam vyšli najprv horne jednotki potom dolne jednotki...potom tie vedla nich horne otom tie dolne potom horne stolički a tak dolne....mame 10zubkov a čakam teraz očne....ju bojim sa bo vraj najviac bolia ....pri malej som ani nevedela čo su to zubky a pri malom si odtrpime každi jeden bo hned chytime i sopliky.......ale už len 10a mame pokoj....

bboossoorka
17. nov 2012

@mimuska2 tešim sa že vam je už lepšie...... 🙂

mimuska2
17. nov 2012

@mirka2010 no sak maminky musia 😒 to prejde mne malinka plakalamesiace a to den noc.hodku spala hodku revala a takto sme fungovali.od unavy som aj odpadla 😒prejde to mozno to su zubky alebo take zle obdobie

bboossoorka
17. nov 2012

@tamaska ako vam ide škola????,u nas sa po novom trhaju zošity bo tak ich mala dobre skryva pred malim že ich stale najde a trha..... ☹

mimuska2
17. nov 2012

@bboossoorka dakujeme.vcera nam ani krv nebrala kedze je uz lepsie.v utork na kontrolu tak dufam ze dovtedy bzudeme fit 🙂

mimuska2
17. nov 2012

@bboossoorka takze moja mala mahore a dva dole tak teraz pojdu tie dole?to je vysvetlovanie 😀 😀 😀

bboossoorka
17. nov 2012

@mirka2010 ohladom hryzenia u nas je to umyselne 😀 ešte sa na mna kukne hryzne potiahne a zarehoce sa a ked mu dam po zadku a pokričim tak mi ešte odpapuluje ..že čo si to dovolujem ....heheheh ale on sa nauči že to nemože u nas je to skor o forme hry...že kusnem potiahnem ale cicik som už i modr mala ale kojit neprestanem aspon do dvoch rokov ved je to predsa nenahraditelne a v ich veku sa už tulime asi len pri tuleni alebo pri mojkani

bboossoorka
17. nov 2012

@mimuska2 pojdu tie kde ma opuchnute dasienka a biele...innak to vysvetlit neznam 😀

bboossoorka
17. nov 2012

@kajkovajanka trpezlivost ruže prinaša????ti si zla mama???ja si pametam ked mala mala 2roky a naštala mi do predlžovački a všetko začalo tliet a ja rychlo vypla ističe a malej nadala do pi.......tak kto je zla mama????bohužial sme len maminy a nie roboty.... 😖

mimuska2
17. nov 2012

@bboossoorka no prave ze ona ani nema nic take 😀

kajkovajanka
17. nov 2012

@tamaska Happyfoto ma akciu 😀

kajkovajanka
17. nov 2012

@bboossoorka ja viem, ze nie sme roboty, ale nikdy som takato zla nebola. prekvapilo ma to a aj sokovalo. nepaci sa mi, ked mamky kricia na deti a ja som si vravela, ze to robit nebudem (hlavne asi v takom veku, kedy viem, ze mala nechape, ze robi nieco nedobre. ked uz vedome urobi zle,t o bude asi ine) a aj tak uz niekedy kricim (ale nevrieskam). a robim take veci, co som si hovorila, ze nechcem robit a z toho som smutna, ze to nedokazem inak ☹

kajkovajanka
17. nov 2012

@mirka2010 aj ty si ucitelka? jeej 🙂 a aku mas kombinaciu? a druhy stupen ZS si si vybrala zamerne, ci tak sa ti podarilo dostat pracu? a kolko rokov si uz ucila? .. a joooj, mrzi ma, ze mate take zle noci 😒 . ale urcite naozaj raz, ako vravis aj ty, to bude dobre a budes mat vianoce, ked sa rano zobudis a zistis, ze ste obaja s Maroskom spali celu noc 😉

kajkovajanka
17. nov 2012

a baby, mam otazku: robili ste uz niektora drobcovi puding? ak ano, tak aky druh? aku prichut? s cukorm, s kravskym mliekom normalne? a male brusko v pohode?

larosa
17. nov 2012

@zuzky1104 Zuzi riaď sa vekom, pre ktorý je mlieko určené- ona má 10mes- tak dvojku, alebo trojku 🙂 my používame mlieko z DM- Babylove a je výborné ;)

larosa
17. nov 2012

@kajkovajanka @bboossoorka ono v tom záchvate bezradnosti, ktorý ma pochytí som ako fúria, vrieskam a bijem- hlavne Tonku 😝 fuj matka, ale ona je už akoby v puberte, každú vetu čo poviem okomentuje, presne vie zopakovať čo som povedala...proste je presne ako ja 😀 brutálna pamäť....ale toto sa ešte dá zvládnuť, ale keď začne fňukať a vyrevúvať a aj Sašena, ako ich nemáme radi, ako mali najhorší deň svojho života, že sú anjhoršie a pod. ide na trafiť šľak 😀 ale ešte aj toto prežijem...a potom ma vytočí naväčšia debilina- že zakopnem alebo stúpim na nejakú hračku, že má nepoukladané alebo pokrčené šaty na stoličke- proste to je ten bod kedy sa neviem ovládať a vrieskam a bijem, teraz si už dávam pozor, aby som ich nebila...minule mi Tonka povedala, že nech ju radšej zbijem, akoby som mala na ňu kričať....tak také sme my matky 😀 ešte dobre, že nie sme v Anglicku, inak by nám pobrali deti 😝

larosa
17. nov 2012

@kajkovajanka no naša pije normálne aj kravské mlieko, ak mi dôjde UM, nepreváram, a všetko jej robím z kravského mlieka..........Sašku som kojila a keď sme prešli na UM mala 10 mes, mala reflux, tak antirefluxné mlieko, to bol des ☹ vypila ho len keď spala, inak nevzala fľašu ani do úst, Dr. na gastre mi povedala, že ak jej nechutí mám jej dávať kravské, ak jej toto zasa chutí a všetko bolo v pohode 😀 reflux sa nezhoršoval a do roka už nemala 🙂

mimuska2
17. nov 2012

@kajkovajanka ja som robila malej velakrat a vselikajy mozne prichute.normalne s kravskym mliekom a dala som aj lyzicu cukru 🙂 mala ho miluje a brusko neboli 🙂
@larosa nakoniec ju vyliecilo kravske mlieko 😀 😀 😀

mimuska2
17. nov 2012

Skúšali sme včera fotiť z novým telefónom 😀

tamaska
17. nov 2012

@kajkovajanka super, len oni majú poplatky za spracovanie a poštovné kus vyššie 😒 😒 oplatí sa keď dávaš viac kusov robiť 😉 😉

tamaska
17. nov 2012

@bboossoorka škola super, Nikolka má až poslednú izbu, A Eli je tam v tedy, keď už nemá učebnice a zošity porozkladané, takže chvalabohu ešte nič nestačila zoskartovať.

kajkovajanka
17. nov 2012

@mimuska2 pohlad: mama co to prosim ta robis? 😀 😀 ale krasne ocka ma 😵

mimuska2
17. nov 2012

@kajkovajanka no ja som sa tak smiala ze m bolo zle 😀 😀 😀

rebecca2006
17. nov 2012

@zuzky1104 ja som ešte tiež bez menzesu-tiež som si povedala, že do roka nebudem riešiť a potom cinknem dr, či ok....
neviem, asi pramo s dojčením to nesúvisí, pri malom som dostala cca po pol roku a teraz furt nič, ani nejakým vyčerpaním to nebude, pri Maťkovisom bola podstatne viac KO. lebo sme mali katastrofálne noci, asi ako chúďa Mirka s Maroškom. Tak ja neviem... Ale si yatiaľ užívam a fakt mi ešte toto k šťastiu nechýba. je mi jasné, že potom budem fičať až do prechodu...

rebecca2006
17. nov 2012

@larosa škoda toho vášho stretka, no, skôr sme nemohli dojsť kvôli tomu blbému močovému infektu.. Ale zasa, aj tak nechodíme terz okeem vonkajška nikam, abz sme neschztali pred tými mandľami...
Ad fzyické trestz, hm, nikdz som to neuznávala, ale čím dlhšie som mama, tým nňmi je jesnejšie, že je straaašne ťažké si tie nervy udržať a na deti nezačať vrieskať alebo ich trieskať. ja som teda úprimne maťovi už vylepila ☹ Potom tie výčitky svedomia, ta ksom plakala, že len.. On má totiž taký vzdor, že ma z neho juchne- etray je to klop klop trochu lepľšie, ale inak sme už boli 3x aj u pscyhológa, teda ja bey neho, sa poradiť, lebo som už fakt nevedela, čo ďalej..
Teraz sa síce ovládam, ale niekedy sa mu vzhráža,, ako ho "strepem", minule sa ma opýtal so stoickým kľudom:"Mamka a to hneď teuaz? 🙂 Tak so nevedala, či sa ám royosmiať alebo rozplakať. Veľmi sa snažím bzť asertívna ariešiť to tak akosa "má", a le niekedz nňmi to fakt nevyjde... Minule - keď maťko vydoroval cca mesiac s jedlo a potom mi okašlal obed, pri ktorom so strávila dopoludnie, tak som sa tak strašne nasrala, že som tanier šmarila cey celú kuchyňu... Tak mi terba, akurát, som si urobila prácu, musela som všetko čistiť a umývať, a maťo o tom každému roypráva, že a viete aká je maminka silná? 😀

rebecca2006
17. nov 2012

inak čo dávate teraz deťom papať? Moja má nejaké divné odmietacie obdobie, ako keby jej prestávalo chutiť, neviem,yatiaľ nesolím, ale minule si uchmatla varený zemiak normálne pripravený pre Maťka, tj mierne posolený a strašne jej chutil a odvtedy koniec kašovitým príkrmov... Hippky hotové ani yaťať, dne som robila špenát yemiak vajíčko, jej predtým obľúbené a pľula to že len....na olovrant som sa vztasila s hruškovou výživou a smotanovým jogurtom- to jedla smotanový jogurt mala nový, predtým mala len Activiu. N avečeru mala pšenovú kašu Babybňlove- doterz OK, dnes nič. Okrem pečiva dokopy nič Pritom je dobrá papačka. Neviem, asi jej zas idú aj zuby- zatína ďasienka, ale nepodarilo sa mi do pusinky nazrieť..Ale má pocit, že aj tá strava bz chcela zmenu......

rebecca2006
17. nov 2012

@mirka2010 blahoželám k zubálom 😀

mirka2010
17. nov 2012

@mimuska2 vsak uvidime ako to bude dalej...nastastie, cez den je zlatucky, tuk, tuk, tuk.,..takze uplne zabudnem na to ze nieco v noci bolo....tuto noc som mu dala viburcol, homeopaticke cipky, neviem ci ich poznas...tak uvidime, zatial som ich dala len dva krat, ale ten druhy raz ani moc nepomohol...ale dufam, ze bude menej nekludny....pokladik nas milovany....a co ti uz vie mala povedat??? uz tiez robi hav, hav...??? nas maly teraz ma nove babaaaaa, tak dlho to povie, no na spapanie zlaty 🙂

mirka2010
17. nov 2012

@rebecca2006 dakujemeeeee 🙂 uz su dva...a myslim ze po vcerajsej noci pribudol aj dalsi len ho zatial nevidno 🙂 🙂 🙂 🙂