icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

ankaevka
26. nov 2012

@emamichaela moja mala také suché červené fľaky okolo pása od jedného druhu plienok a lekárka nám na to predpísala holtov krém..skúšala som aj indulonu, excipial aj imazol ale všetko ju štípalo a museli sme hneď umývať

emamichaela
26. nov 2012

@mimuska2 wow! Tak tomu sa uz povie vaha 🙂 tak super! Zdrave krasne babo 🙂

emamichaela
26. nov 2012

@ankaevka no a ako to nakoniec dopadlo? Presli ste na latkove? Ja rozmyslam, ze nakoniec asi to najlepsie pomoze.

mimuska2
26. nov 2012

@emamichaela no tak to je uz vaha 😀 ale hlavne ze je zdrava 🙂

janulka007
26. nov 2012

Maminky, prosim vas, nemate skusenosti s kocikom Babypoint?? Ď.

1234lubka
26. nov 2012

@mimuska2 kokos dobra vaha :D mi mame 9a pol a sa mi zda taky "dudnacik 🙂)))

mimuska2
26. nov 2012

@1234lubka model 😎

1234lubka
26. nov 2012

@mimuska2 :DD to nic ked zacne chodit raz dva ti to vybeha:D hlavne ze ste zdravucky :DD kazde babo rastie svojim tempom 🙂)

mimuska2
26. nov 2012

@1234lubka odkedy chodi v tom interaktivnom alebo sama tak uz tak vela nepribera priberala aj viac 🙂 tak uz taka nebude 🙂

ankaevka
26. nov 2012

@emamichaela vrátila som sa k už odskúšaným plienkam a z tých čo jej škodia dávam iba jednu na deň aby sme ich spotrebovali (bolo to 100ks balenie 😖) a pekne jej to zišlo dole..pozerala som sa už aj na tie latkové a zvažovala som či nekúpiť, neviem, ešte som sa nerozhodla

martinka8
26. nov 2012

@zapka21 och, tak to ste mali krasne doobedie 🙂 nevadi tak hadam nabuduce. Ale keby mi dieta vstalo o pol piatej tak by ma asi poraziloooo :O

rebecca2006
26. nov 2012

@mabel1981 dakujem 🙂

rebecca2006
26. nov 2012

@emamichaela ná sa osvedčil Imazol crempasta, kúpiš aj na voľno, alebo aj Imacort- tej je úččinnejčí vďaka kortikoidnej zložke- len je len na predpis. E3te nám pomáha Pitiol, smrdí ale má perfektné protizápalové účinkz... K tmuto všetkému sa uchyľujem, keď zlyhá štandard- rybylka bepanthen calciovka alebo sudocrem. ale alfaomega drsná plieková hygiena, tj očo je yapiškaná plienka, okamžite do koša a yadok umzť v tečúcej vode...Veľa ydaru.

rebecca2006
26. nov 2012

ďakujem dievčatá za záujem ohľado toho môjho bezmandĺovca, yajtra ráno mu poviem že teuškz na koníkovi ho pozdravujú 😀

larosa
26. nov 2012

@emamichaela @ankaevka látkovky vrele odporúčam 🙂 neoľutuješ 😉

larosa
26. nov 2012

@martinka8 @zapka21@kajkovajanka @zuzky1104 @tamaska a ďalšie kočky z KE- bude seminár o uspávaní 🙂 http://www.haliganda.sk/naucme-deti-zaspavat-se...
asi pôjdem, možno niečo dobré pochytím 🙂

katun
26. nov 2012

juj baby, tak kubkovi odporucaju obriezku. nejak sa toho bojim,... na urologii na kramaroch maju volny termin az v septembri 2013!! na prvu konzulaciu. takze zase to budem musiet riesit cez sukromnych lekarov (ti isti z kramarov robia pre sukromne centra, to je des a hroza 🙄 ) no fimozu ma urcite aj starsi adamko, ale ten nastastie nemal problemy ako zapaly obliciek, ci problemy s cikanim... Bola som dnes u nefrologa, tak kubko uz nemusi brat antibiotika, nastastie. a o pol roka mu bude kontrolovat, ci mu zostali jazvicky po zapale na oblickach... Baby, ktore ste z BA a mate starsie deti a zbierale billa nalepky, nemate nahodou 46,111 a 153? uz nam iba tie chybaju. v utorok sa sutaz konci, tak ak by ste mali, napiste mi, pridem si po ne. dik.

katun
26. nov 2012

@rebecca2006 drzim palce, moj adamko bol tiez trojrocny na vyber nosnej mandle, ale zial, do roka sa zvacsili hrozne krcne, tak sme museli presne po roku ist aj na zrezanie krcnych .. a teraz zase po roku asi ta obriezka, ma porazi z toho!! som sa jej chcela vyhnut, boze chlapci moji zlati. bojim bojim

katun
26. nov 2012

@mihouk haha boze tie deti 😀

emamichaela
27. nov 2012

@katun juj tak v takychto pripadoch som radsej, ze mam dievcatko. No vela som o tom pocula od svokry. Svokor to mal tiez a az v dospelosti isiel na zakrok, lebo jeho mama sa tam nepozerala, oni sa doma neukazovali nahy ani mame, ta isla radsej do kostola a svokrov brat je knaz, takze asi tak. Viem, ze mal bolesti aj pri sexe a preto potom isiel. Asi to fakt treba spravit aj koli hygiene a castym zapalom. Ked bude starsi, bude sa hanbit to riesit. Tak drzim palce! A potom rychle uzdravenie.

zuzky1104
27. nov 2012

@mirka2010 mirka vy chodite o stvrtej vonku?

zuzky1104
27. nov 2012

@larosa a kde to je ?

tamaska
27. nov 2012

@larosa - klop klop chvála bohu, toto zatiaľ nepotrebujeme - Eli zaspáva sama, spapá večerné mliečko odgrgne ešte niečo zablaboce a odnesiem ju do postieľky a zatváram dvere spálne z opačnej strany- bez plaču do cca 5 min zaspí a väčšinou je to aj s poobedňajším a podvečerným spánkom.

zuzulienkaaaa
27. nov 2012

@emamichaela my sme mali celkom silnú plienkovú dermatitídu na zadočku a pyskoch, lekárka nám predpísala imazol plus krém (protiplesňový, protihubový a protibakteriálny krém)...je aj bez predpisu dostupná IMAZOL krémpasta, tá ale nevychytáva kvasinky....
no a mastiť to bolo potrebné 3 týždne, aj po vymiznutí dermatitídy...nám príznaky vymizli po cca 2 týždňoch, ale teda mazali sme 3 týždne ako písali v príbalovom letáku...maže sa to iba 2x denne, zbytok používaš nejaký klasický krém ako si zvyknutá

zuzulienkaaaa
27. nov 2012

@emamichaela a ešte som zabudla, že nám sa to stalo z tesco plienok trojok...dvojky znášala v pohode, ale z trojok sa 2x vyhodili vyrážky, tak sme ich prestali používať...že možno po odstránení tej dermatitídy pouvažovať, či to nie je z konkrétnych plienok....

rebecca2006
27. nov 2012

@katun a akozvládal tie krčné? u Nás je to strašné, dnes už normálne plačem, ja nevládzem, vidieť ho aký je hotový... neviem, má aj také nočné desy- alebo aj popludní sa zobudí so strašným revom, to nie je plač, t je reeeev, stekajú mu siple, slintá, zlostí ho to, pľuje.... Ja neviem, či to má od bolesti, alebo pozostatok z narkózy, alebo z tohože má y toho všetkého stres, neche vôbec spolupracovať, nevypláchne pusu, nechce piť, jesť, nič ho nebaví, moje nervy.. Dnes ideme na kontrolu, krčiar ho chce vidieť, neveril, že sa má tak zle, ubezpečoval mal, že deti zvládajú super.....

zuzky1104
27. nov 2012

@rebecca2006 och, bozinku, chudatko male...drzte sa!

mirka2010
27. nov 2012

@rebecca2006 ahoj bozinku, chudatenko male...tak si vytrpi...ale ako mu je dnes??? lebo take drobciatko, to musi byt pre neho nieco strasne...ta bolest, ze nemoze prehltat, ze ani poriadne pusinku otvorit, vsak to sa neda ani kychnut, ani zakaslat, poriadne ani jazykom pohybovat, takze naozaj ver mi, vytrpi si svoje....ale co je urcite pravda, tak deti to isto lepsie znasaju a mozno uz za par dni si ani nespomenie...🙂

mirka2010
27. nov 2012

@larosa no my sme s malym po narodeni zacali chodit az ked bolo -5, inak sme nesli,mne to dr neodporucala..ale teraz je to ine,da sa s nim ist aj ked je chladnejsie a naozaj super spi...aj ked teraz ked ma tie sopliky, neviem, ale je zababuseny, tak vari to nevadi....

mirka2010
27. nov 2012

@1234lubka tak vidim, ze aj teba sa to pytaju...no nas stale...ale ja to zatial citim tak, ze este dalsie zatial nie...aj ked Marosko ma svoju izbicku, mame svoje byvanie,ale este je na to cas 🙂 a ja ta uplne chapem,kym ste s babkou, bolo by to zlozitejsie, aj ked na druhej strane, vsetko sa da...vsak cas ukaze, no nie??? my zajtra ideme do materskeho centra u nas tak sa velmi tesime...budeme si s Maroskom malovat, len dufam, ze mu troska tie sopliky uz ustanu,lebo sa s nimi riadne mordujeme...hlavne v noci...to je hotova katastrofa....