Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@rebecca2006 jaj moja, nosne bola lahoda oproti tym krcnym. tie zvladal horsie aj prebudenie z narkozy, aj ho to bolelo viac, tiez bol dlho mrzuty a tiez reval, krical, ked sa zlostil a to samozrejme potom stratil hlas a doteraz ked krici tak je zachripnuty hrozne ☹ no ale treba ozaj pit a zacat co najskor jest, aby sa mu to zahojilo. drzim vam palce, nech to prezijete a tebe pevne nervy. mne pomahala mama 😵
baby ako dlho moze mat drobec teplotku zo zubkov???? Lebo od vcerajsej noci ma Lili zvysenu teplotku, okolo 37,5C aj cely den, a teraz vecer uz ma 38,3C. Inac jej nic nieje, nekasle nema soplik, papa, tak myslim ze ani hrdielko ju neboli.... :( Asi pojdem zajtra k dr., co myslite moze to byt zo zubkov?????? 6tu chorobu sme uz mali ked mala polroka :(
@mabel1981 ahojky, no uvidime ako to teda bude s tym certikom 🙂 to by som ti dala este vediet...bolo by to super, keby sme sa tam stretli 🙂 inak boli sme na tom Severe teraz v nedelu, v tom centre, vola sa to Detsky sen, no je tam uplne uzasne...naozaj ked budete mat cas a by sa nam podarilo stretnut sa, tak nasi krpci sa tam vynikajuco vyhraju 🙂 a ockovia tiez...ja som mala pocit, ze skor ockovia sa tam vyblazneju, vsak uvidis 🙂 Marosko ma stale tie sopliky, je to uz troska lepsie ale len cez den, v noci je to nieco priserne...Zateka mu to, nemoze potom dychat, zobudi sa na to a tym padom je nervozny, stale sa vrti, place....tuto noc som spala hodinu a pol, teraz ledva vidim co pisem...som naozaj z tych noci uz hotova!!!! a vy sa ako mate???
@1234lubka no veru je to super, ja uprednostnujem velmi stretavanie sa s inymi detickami, myslim, ze to ze dieta je od malicka v kolektive je pre dietatko velmi prospesne...a mate teda nieco v Presove? no a co sa tyka tych noci...ach Lubka, to je naozaj tazke...dufam, ze tato bude lepsia, tuk, tuk, tuk 🙂
@martinka8 nooo, to budu urcite tie zubky...inak, ako sa Maroskovi deru zubky, tiez mi menej papa...aj moje mliecko, aj celkovo, nechava podstatne viac z porcii ktore mu nachystam, ako predtym...takze asi je to nieco podobne...len teraz malej idu ktore zubky??? a hnacku, alebo redsiu stolicu nema?
@mirka2010 maaaaaaaaaaame asi tri....smailik, cik cik domcek, a este nejake....aspon co mi pisali maminy vstupne okolo 2 eura...no to nieje take zle...ked mi skonci marodka musim zajst s malym...on je naozaj len vynimocne z nejakim inym babetkom.....takmer vobec....a je mi to velmi luto.....tu je strasny zapadakov.....:( co sa tyka noci drzim palce drz aj ty mne 🙂 ja maleho stale ukladam na bok a teraz uz ked sa mi druhykrat zobudil som ho dala na chrbatik a ten nic....nezacal sa vrtit ako obvykle....uvidime no.....inac dnes bol teda strasny..nervozny jak pes....mal trosku dupku zacervenanu ale nic strasne normalne som mu nakremovala ako vzdy...a teraz vecer jak som ho prebalovala som skoror odpadla taku cervenu specenu dupoinku este asi nemaL!!! chudatko moje a ja ze co je taky nedobry....som mu tak nahrubo natrela ze az :P
Babeny musim sa pochvalit....ten moj drobec to ide ako pila...najprv nic nc vsetko pomaly a teraz vsetko naraz....lozeneie stvornozkovanie, postavenie v postielke. postavenie vsade...chodenie popri nabytku hned na to chodenie za rucicky....za jednu (!) rucicku a najnovsie on vam tak dvihne ritulu vysoko a dviha sa bez opory sam !!!!!!! skoro som odpadla!! hral sa na posteli vedla mna, zrazu sa o mna dvihne a pusti sa....stal skoro 10 sekund!!!!!!!!!!!! No myslela som ze sa mi sniva...teraz stale skusa stat sam....no nechapem ja....
@1234lubka sikuliak 🙂
@mirka2010 nie kaka normalne ako stale aj ked dnes to bolo na 4 krat 🙂 a posledna bola trosku redsia, ale to bolo podla mna preto ze povecer vypila rti flasky caju (1,5dl)
A ide jej horna dvojka 🙂 ale uz asi mesiac. Takze nas riadne trapi. Jednotky sa niekde zabudli. Mame len dolne jednotky (ako vy) a teraz sa derie ta dvojka 🙂 Skocim zajtra k dr. nech spravi to CRP a uvidime.
@mirka2010 chudatko moje, no to ta viem pochopit, aj my sme mali take noci zo zaciatku, ked mu vysli prve zubky, teraz je to o cosi lepsie, a mame sa celkom fajn, uz mame 8 zubkov. Chudatko Marosko, ach tie sopliky to je strasne a dr. vam co na to povedala? Ok, daj nam potom vediet toho Mikulasa a to centrum by bolo tiez fajn ho absolvovat, musime sa dohodnut, aj my by sme sli 😉
@1234lubka tak super,ze mate az tri...treba chodit medzi deticky, ja si myslim proste ze je to pre tych nasich drobcov velmi prospesne 🙂 takze mal zapaernu ritulku a to z coho??? a citam, ze co uz vsetko dokaze....tak vidis, docakala si sa aj ty, ci 4nozkovania, ci lozenia, chodenia popri nabytku...no vsak je to zlate??? len niekedy tie pady...ja neviem,ale nasmu sa veru podari spadnut nahlavicku a to je taky moment, ze proste ja nestiham tomu zabranit ☹ ☹ ☹ ☹ velmi treba na nich davat pozor 🙂 tak drzime palce na tuto noc...uvidime aka bude nasa...dr mi povedala nech mu dam fenistil kvapky, tak uvidime, ci pomozu....
@martinka8 veru, nech to mate potvrdene, ze jej nic nie je...ze to su len tie zubky nase potvorky 🙂 aj Maroskovi ide ta druha dolna jednotka tak dlho...vidno ju uz pekne,ale ja neviem, mozno sa to stale este prerezava...ja to az tak neviem posudit...je to pre mna taka nova skusenost ze az...tak zajtra drzime palce a daj vediet,ako ste dopadli, dobre?
@mabel1981 no veru,MOnika, tie noci su uplna pohroma...uvidime ako dnes...lebo dr povedala,ze fenistil kvapky by mali pomoct, tak ja verim, ze pomozu...lebo ja naozaj ledva stojim na nohach...a to nehovorim, ako ma to trapi, ze on je taky nesvoj...uz nech su tie sopliky hnusne prec...a jasne, ohladom Mikulasa ti dam vediet...a do toho centra bude super ist, uvidis 🙂
@mirka2010 aslim ze su minimalne 4....ved ja si pozistujem 🙂 mas pravdu tie pady....teraz uz dlhi klop klop tak poriadne nespadol ale treba stale davat pozor....neviem s coho mohol mat zaparenu ale ti poviem ze mal poriadne az som sa zhrozila!! take akoby specene....nemenila som plienky prave som nacala druhe balenie z tescovych zelenych..bezne ich kupujem aj mu mastm ritulu stale z rybilkou, sudocrem dosiel tak som kupila z dm babylove taky v takom zelenom tegliku....nezda sa mi zeby nejako pomahal.....tie kvapky mi radila ja moja kmotricka:D su proti kaslu a po nich vraj byvaju deticky spavejsie....ale teraz to vyzera tuk tuk na dobru nocku maly zatial spinka uz hodinu a pol v kuse....uvidime no..skonci panelak a zalomim aj ja...snad sa vyspim....
@martinka8 naša mala teplotu 4dni, tiež zo zubkov, najvyššia bola niečo cez 38°C, boli sme aj u Dr. a brala 3xdenne 1/4 ditiadenu, aj keď na teplotu sa dáva až od 38°C ja som jej dávala Nurofen, aj keď nemala, ale od bolesti, veď aj keď nás bolia zuby dáme si niečo...a dosť jej to pomohlo......inak mne raz poradila kámoška, že 3xdenne fenistil kvapky toľko, koľko kíl má bábo a vraj tie zúbky menej bolia a aj rýchlejšie vyjdú........ 🙂 nejdeš na seminár o spánku?
@martinka8 ahoj, my sme raz mali piatok, sobota, nedeľa nad 38...v nedeľu sme šli na pohotovosť pre istotu, lebo tiež nič iné, len teplota a dovtedy šli zuby bez teploty, takže sme nevedeli že čo...na kramároch nás vysmiali, že kým nemá nad 39, tak že čo riešime a že jasné, že sú to zuby....myslím, že ešte štvrtý deň mala nad 38 a potom už v pohode...že máme dávať na znižovanie teploty až keď bude mať 38.5...a tak...ak nemá nič iné, tak fakt to môžu byť zúbky...nám potom vyšiel jeden...aj keď nechápem tomu celkom, lebo ďalšie išli znova bez teplôt....možno mala vtedy pri tom jednom zube oslabenú imunitu, inak si to neviem vysvetliť
Vdaka baby, tak sme dnes boli pre istotu, CRP negativne, tak som kludna, dr. povedala ze zo zubkov to bude najpravdepodobnejsie 🙂 Alebo nejaka viroza. V noci uz neteplotovala .... ani rano nie. Tak dufam ze uz budeme OK.
@larosa skor nie, este som nad tym nerozmyslala, ved tebe drobec dobre spi ci nie ???? A ja nechce aby Lili spinkala vo svojej postielke, takze by mi to asi nebolo uzitocne celkom 🙂 Ale ked ta neucia nieco super, tak nam porozpravas na stretku hej?
@martinka8 no super že ste už bez teplotky, aj nás trápia zúbky ale Eli má len chvíľky čo je nervozna, v noci spí zatiaľ dobre.
Baby dnes som kúpila malej pod vetvičku od Fisher price húsenicu s riekankami za 19,90 a dostala som k tomu pri pokladni ešte od FP aj tie kľúče 🙂))) juj veľmi sa teším - Alltoys dnes potešil 😉
mam pocit ze som strasne leniva.... tak sa mi nic nechce odkedy skoncilo leto a pekne dni. Pred tym tolko energie.... stale sme boli vonku, teraz vylezieme kazdy den na hodinku, max. dve, aj to len preto aby sme boli vonku.... Musim si vymysliet este nejake aktivity...... Robite nieco zaujimave s drobcami???? Alebo aj bez nich ked spia? Dajte nejaku inspiraciu.
@martinka8 citam knihy do skoly a pisem z nich seminarky 😀 , a este sa ucim na zapocty 😀 😀 ... a som rada, ze uz ste bez teplot a ze CRP bolo negativne 🙂 .. a von sa mi s Beki vobec nechce chodit :-P, ked ide 3 krat za tyzden,t ak to je super . jednak ma odrazda to jej cirkusovanie a vobec sa mi nechce okrem toho. ked je pekne, tak to este celkom ano, ale ked je tak skaredo, nevladzem a som rada, ze som doma :-P , a aspon si mozem daco porobit. a cez vikendy je doma aj manzel, takze to travime cas "akoze spolu" (ale ked je pekne, ideme von).. taze sme lenive uz dve 😀
@tamaska perfektneee 🙂 , bedminton je najlepsi 😀 😉

@mirka2010 ooch to hej to nemoze chudatenko dychat....moja zlata to mas teda riadne noci...ja som este nebola v ziadnom centre az teraz co si ty napisala ze ste boli som zacala pozerat ake mame v presove....musim zajst aj ja nechs a vysali ten moj maly salko mozno sa tak vystavi ze prespi celu noc bez budenia kto vie 🙂 zatila sme zdravucky sem tam trosinek soplika mame ale nic to nieje "klop klop"....