Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
inak, tak sa hrame s malym, som lezala a jeho som mala tak nad sebou, salime tak dost casto a zrazu....nikdy sa mi to este nestalo...ale vsetka davka mliecka o siestej na mojej tvari.....cely dekolt...ufffff.... 😒 😒 😒
@mirka2010 a dala si malemu tie kvapky? moj zase naopak ten doobedny spanok trva tak max 30 minut a poobedny zvykne natiahnut 🙂 a dnes v noci....no...nebolo to az take zle...najprv ako som pisala od siedmej do osmej bol tri kat hore...potom ako som ho ulozila do postielky spinkal 4 hodiny v kuse do pol noci...tak som ho nemohla utisit tak som ho vzala ku sebe...este asi dva krat sa zobudil a potom spinkal...a az rano som si uvedomil ze on vlastne v noci nepil mliecko! takze vlastne sme urobili novy rekord ze sme mali mliecko az rano o siedmej....doterajsi bol o pol siestej 🙂) takze ked to tak zhodnotim tak noc bola celko fajn oprpti tym doterajsim 🙂))) a vy? len ma trapi ta jehi ritula stale ju ma cervenu az az----a nahrubo mu mastim.....a ma take riedke stolice lebo su vsate do plienky....som mu dnes povyvarala vsetky flase zajra musim vysterilizovat vsetky hracky ktore okusuje a vyprat plysaky...a ked budu mrazy tak ich dat von nech vymrznu vsetky bacili....uvidim ked bude mat este zajtra take riedke kaki zajdem k lekarke nech annho mrkne...mozno ho boli brusenko ze je taky v noci...kto vie ale nic nove nepapkal...a mliecko ine mu davam uz druhu krabicku takze uz by skor hnackoval....ale nieje to zase take strasne normalne kaka ako vzdy dva tri krat za den ake take redsie....uvidime no...inac z toho babylove sme presli na hami lebo teraz ho nikde v ziadnom dmku nemaju...a nielen u nas v po ale aj inde na slovensku co som tak pozerala jedno forum....a ha,i sa mi zda lepsie....lepsie sa rozpusta alepsie chuti 🙂 eeej ale som sa rozpisala :DDDD
@martinka8 von chodím len kvôli malej, inak by sa mi vôbec nechcelo ☹ stále mám čo doma robiť, mám pocit, že vlastne celé dni len varím, periem, vešiam, periem, vysávam, periem, varím .... ale včeraq som sa prekonala 🙂 sme s dievčatami maľovali perníčky z hliny- sme ich robili už dávno- a sú také peknučké 🙂 ako od detí 😀 dnes sme chceli ešte urobiť nejaké ďalšie vianočné somariny, ale zajtra sa ide do školy, tak sme museli podokončovať úlohy 😝
teraz popíjam varené vínko, mňam a vypisujem tu 😀 ale mala by som žehliť, poskladať prádlo a konečne dačo dokončiť čo som rozšila...ale som strááášne lenivá .... no a aby som nezabudla, že mi treba ešte umyť okno v obývačke, už to odkladám 2mesiace, snáď ešte týždeň vydrží 😀 asi na ten seminár nepôjdem, keď sa nikomu nechce so mnou 😝 a ty nechceš. aby spala v postieľke? alebo som to zle pochopila? 🙂
inak, naša spí takmer minimálne, niekedy len polhodinky denne...dúfam, že začne skôr vstávať, keď pôjdu kočky do školy a upraví sa to 🙂
@larosa no a mne sa nechce stale len varit prat....a atak.... varim len sebe a drobcovi, to je onicom, zehlit som uz uplne prestala (KONECNE) a periem vesiam a skladam.... to ano to asi kazdy den.... nekonecny kolotoc. :( A okna... hehe tie som umyvala naposledy este tehotna :D :D :D
A ano chcem spinkat s Lili, nedam ju uz do postielky, postielku uz voooobec nepouzivame 🙂
@tamaska no to by som teda rada aj ja chodila, len neviem kedy... :( a s kym :(
@kajkovajanka no ty sa urcite nenudis Jani, to mi je uplne jasne, s tebouby som teda nemenila, ani nahodou :D
aj ja by som kludne, ale bedminton som este nehrala, myslim tak oficial cez siet a nemam ani rakety, ty ano? Na squash mam vsetko tak aj to by sme mohli 🙂
@larosa len tak mi napadlo, ked si minule pisala, ze ste s Amalkou chodili von, aj ked boli tie velke mrazy v zime... ja ani neviem,ze daco take bolo 😀 , ja som si pekne v teplucku lezala v porodnici 😀 😀
@larosa @martinka8 ja som objednávala kurt na KVp tenis komplex či ako sa to volá, mám to peši cca 15 min - ale ešte som tam nebola - takže po 6.12 vám dám vedieť, alebo sa dohodnem s kámoškou a môžme skúsiť 4hru :P
inak ja som badminton hrala asi v 1. roč na VŠ - povinna telesná a potom len tak na chate ale cca 2 roky som asi nedržala raketu v ruke - takže bude sranda.
@larosa hehe tak my sme chodili hravat squash raz za tyzden este ked sme zili v anglicku. Tuto pomenej, ale boli sme prave v tom tenise na KVP co pise @tamaska tento mesiac dva krat 🙂 malu som dala mame, a boli sme hrat. Ale bedminton ma velmi laka. AA hlavne trocha pohybu nezasodi hehe. A kedy budes chdit @tamaska ? cez vikend?
@kajkovajanka ale ta radost z toho, uzasna je 🙂
@kajkovajanka wau a to myslis ze len topanockami? gratulujeme, mala je velmi sikovna 🙂
@kajkovajanka gratulujeeem 🙂 sikulka 🙂 bozenko aky skero je to 🙂🙂
ach baby docitat vas je faaaakt ze o drzku 🙂 asi nejakych 60 stran 🙂 ako sa mate? pozeram ze niektore sa nam tu uz rozbehli. na 10. mesiacik nam vysiel prvy zubok, mame teraz 2 dole jednicky, este stale sa len plazime, po 4roch sa jej nechce. stavia sa ale iba o mna, skusala som jej ukazat aj o gauc, ked na nom sedim tak je to OK inak sa boji. este stale sa kojime, uz mi pije aj vodicku z flasky. a nejake foto pridam tiez 😀 😀
@1234lubka tak krasne ste spinkali...aj ja chceeeeeem...minula noc opat no comment, on proste cestoval od zaciatku postielky po koniec a naspat, no stop na brusku a v pohybe...buchal sa do postielky, ja uz neviem co s nim mam robit...a sopliky celkom ustupili, co som stastna a napriek tomu bol totalne nekludny...a dnesny spanok doobeda 40 minut...to este nikdy, ale naozaj nikdy takto malo nespal...no co uz...zvykneme si na vsetko uz vari....a ako to vase kakanie??? nejdu mu dalsie zubky??? lebo malemu ked isiel tento druhy, tak mal redsiu stolicu...a inak s tymi hrackami to aj ja spravim, vsetky dam von na mraz, nech sa vybacilia 😀 😀 😀 😀 inak, ja neviem, co sa chystate robit, ked budu takto priserne skarede dni????
@kajkovajanka teeeeeeeda, to je sikovnica malaaaa 🙂🙂🙂no vidno,baba sikovna 🙂 a uz sama prejde, robi sama krociky???
@mirka2010 no ale on sa budil hej ale vzala som si ho ku sbe...a zeby som nejako extra vtavala..si nepametam :DD len viem ze s budil som mu dala do pusy cumlik...nejako ho hobala po leziacky.....a zrazu uz bolo rano :DDD mi sa snazime teraz prejst len na jeden soanok denne...dnes spinkal od pol dvanastej do jednej---potom uz hajat nechcel ale od pol siestej uz bl riadne unaveny...snazila som sa ho nejako udrzat pri zivote ale pred siedmov odkvecol :D isla som sa sprchnut...pridem a ten revaaaal az sa zahykaval...som ho trstvrte hodiny mojkala...teraz hajka---som zvedava aka bude dnesna noc.....no neviem ako tie zubky...nezda sami zeby mal dasienka opuchnute....uvidime ci nejaky vykukne 🙂 jasne mi maminky si musime zvyknut na vsetko pri tych nasich babetusenkach 🙂)) to som niekde pocula ze treba dat plysaky na mraz ôebo v nich vraj rady ziju roztoce....alebo ich vyprat úri 60 stupnoch....no ale to by asi neprezili ani plysaky ani bacily :DD
@wisinka ahoooj mne sa teda stare prispevky vobec nechce citat strasne ma s toho bolia oci...ved je super ze sa plazite, hlavne ze vidids ze malinka napreduje nejde o to ako rychlo ved kazde babo ma svoje tempo.....mojemu sa zozaciatku nic nechcelo a teraz zrazu vsetko naraz 🙂 ked ho postavim na nozicky a pustim tak mi par sekund postoji 🙂 mi zatilal od siedmeho mesiacika mame dva zubenky...som zvedava kedy nam pribudne dalsi----kedy budes v Presove? dame stretko ? mohli by sme skocit do nejakeho materskeho centra
@kajkovajanka eeeeeeeeeej ha 🙂 to je kraasne aka radost na maminke 🙂 gratulujeeem 🙂 ja som malemu tiez objednala topanocky z pevnou podrazkou, podla mna to pomoze, lebo bosy mi postoji par seknd ked ho pustim....

@1234lubka ahojky, tak ako ste spinkali??? bola dobra noc??? nas maly dnes spal toooolko, ze sa desim co bude cez noc...ale ja ho proste nemam to svedomie budit...ten prvy spanok dve a pol hodiny, co obycajne spava tak hodinu a pol a potom ten druhy co spava 30 minut, spal hodinu a pol...hmmmm, takze si naspal poriadne navyse...🙂 inak, sopliky tuk, tuk, tuk polavili, dnes celkom fajn, tak sme zasli aj do centra a pohrali sa troska s ddetickami...len straaaaasne moc nas tam bolo, maly priestor, neviem, ci to je vhodne na zimu....