Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Fan park je fajn, len ako Janka písala chýbajú tam trošku tie mimi hračky pre naše baby, ale na lozenie a preliezanie cez žinienky, vyharnie sa s guličkami je to fajn.
@tamaska pečiem 🙂 ja za tie prachy malej radšej niečo kúpim, to naokolo stojí 1kg torty 10€, treba mi tak 3-4kilovú...takže radšej vlastná tvorba, ja som aj dievčatám piekla 🙂 teraz už mám akú-takú predstavu 😀 na fb mám foto čo som piekla Tonke na narodeniny-album Tonkina párty, a jedna narodeninová je tu- http://www.mimibazar.sk/rodinne_fotografie.php?...
@tamaska @martinka8 @zapka21 @kajkovajanka @zuzky1104 @elviska666 dáme teraz stretko vo funparku?, doobeda tam bude možno málo detí 😀 alebo štvrtok stonožka?
@zapka21 len my sme tam boli 😀 (teda asi na minutu prisli chlapcek s dievcatkom, ale hned odisli) a boli sme tam asi od pol tretej do tretej.
@larosa ozaj,co s tym mikulasom?kedy ,ako, kde a ako to tam bude prebiehat?ci len tak ,ako minule?
@1234lubka Marosko posledne dni tiez menej papal, ale uz je to opat spat 🙂 je to pekny papkajko, velmi sa z toho cela rodina vytesujeme 🙂 viac hovori mnam, mnam ako mama 😠 😠 😠 😠 stale mu opakujem, ze Marosko ale povedz mamaaaaaa a on mnam, mnam 😀 😀 😀 😀 😀 no taky je zlaty, ze by som ho neustale pucila od lasky 🙂 dnes som mu objednala prvy vianocny darcek...hovoriaceho psika, vies, ten co uci usko, labka a spieva a uci zaroven...velmi som ho chcela pre maleho uz dlho...tak to bude mat krasny darcek...a nasla som ho na internete len za 24 euro sice plus postovne, ale super cena...🙂
@kajkovajanka naaaadherneeee fotky 🙂 ale nas maly do tych gulieciek ani za svet...vasa mala sa ich asi neboji, vsak???
@martinka8 tak nazory su rozne...ja sa rada necham inspirovat, ale ja si myslim, ze aj tak najdolezitejsie je to, ako to matka citi a hlavne aj ake je babatko...lebo nase predstavy mozu byt jedna vec a to ze babo to bude akceptovat je druha vec....mail ti napisem do IP 🙂 a dakujem...🙂 a uz ste rozmyslali kedy druhe? nas sa to kazdy pyta....
@mimuska2 tak vy sa mate ze si mozete aj takto lacnejsie nakupit...tu v MT ja neviem ci su dohodnuti v tych sekacoch, ale priserne ceny...ved aj veci by sa dali vybrat ale ja proste za napriklad noseny svetrik 8-9 euro a to naozaj vidno, ze bol noseny...a to by sa dalo vela o tom hovorit...my tu mame jeden naozaj spickovy, majitelka ma niekolko po celom meste, ked chces ist na ples, ci nejaku udalost, nieco nadherne a originalne si tam kupis...ale nosi aj znackove talianske veci a predava tam aj po 90-200 euro veci...takze to uz ani sekac nie je....inak, tu riedku stolicu mavame aj my, sice nie kazdy den, ale tiez sa nam to stane...pozoruj poriadne co papa aby si to vedela posudit...a urcite zavolaj dr, ja by som sa chcela o tom poradit...
@elviska666 len tak ako minule, ale sme mysleli, že či by sme nešli teraz do funparku, kým je to pre deti zadarmo 😀
@larosa aha,tak ked sa v stonozke nic zvlastne nedeje,tak mozme ist radsej do funparku,ja som za 😉
@elviska666 ja som tam ešte nebola, ale som tiež za 🙂 len ako je tam s podlahou? čo je na podlahe? @tamaska @kajkovajanka @martinka8 v pohode sa tam potmolia tie naše malé ženy?
@larosa a kde pri tescu to tam je?a kolko je vstp?
@elviska666 je to oproti ako je mountfield a hore na poschodí- za elektroworldom 🙂 do roka sa neplatí a rodičia majú vstup stále zadarmo 😀
@larosa aha...tam kde boli v lete nafukovacky ...uz viem,,,to co ich napadlo v mountfielde spravit? 😀 😀 fiiijha,takze mame vstup zadarmiko,to uz je ake vyhodne... 😉
@larosa no ja som tiež naklonená piecť, lebo to čo sme dali za Nikolkinu tortu, tak ako píšeš radšej niečo kúpiť.
už som si u číňaka kúpila vykrajovačky na fondán za 1,50€ fondán asi kúim a korpus upečiem - dúfam že podarí ak ne tak urobím ešte maľovanú roládu s nápisom - aby som to s niečim zachránila 😀 😀 😀 alebo večer zavolám svokre naj dačo rýchlo spečie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale hádam sa podarí - veď budem iecť s láskou
@mirka2010 neboji sa ich 🙂 , ale ked som ju tam davala, tak som tak opatrne, presne kvoli Maroskovi, ze sa bal. ale bola v pohode. akurat, ked sa "boji" , tak otvori usta, je to strasne smiesne 😀 , tak akurat to urobila a tak aj preto som cakala, ze co. ale dobre nakoniec 🙂 , sedela tam a ojedala gulky raz z jednej ruky, raz druhej 😀 ... a priblizne toto je ten vyraz tvare, niekedy este trochu privrie oci 😀
@tamaska
@elviska666
@larosa
@kajkovajanka
@zapka21
@martinka8
@lennusska
kocky, ak sa rozhodnete tento stvrtok pre ten FUN PARK, tak som za, asi aj bude lepsie, ked to je vacsi priestor nez v Stonozke, teda mensia sanca ochoriet 😉 (nemyslim nieco chytit od vasich deticiek, ale od cudzich), uz som v tomto uletena, ja viem, ale stacilo mi 3 tyzdne liecit nachladenie celej (!) rodiny, fakt ze mam dost... a to bola len nadcha...
Takze ja som za!! O ktorej sa tam meetneme? My tam vieme byt okolo 10h...
@kajkovajanka mojinka zlata...aka je chutnucka...to ste v akom centre??? ja len dufam, ze ten nas loptos sa uz tych guliciek nebude bat...lebo ja si celkovo myslim, ze ako sme tam prisli, tak bol cely z toho hotovy, ze tolko deti, tolko hluku, taky bol vystraseny zo vsetkeho tak mozno aj z tohto a za inych okolnosti by to tak nebolo....
@mimuska2 tak to ma naozaj super ceny...to sa tu o takych ani snivat neda...a pritom, naozaj, aku hodnotu maju tie sekacove veci??? proste tu si to asi mozu dovolit take ceny nabit....tak som rada, ze kaku uz mate dobru....ale ja by som asi aj tak zavolala ten dr...proste sa len poradit....
@mirka2010 vola sa to Fun park, taky velky komplex na poschodi Mountfieldu 😀 , su tam "ihriska" pre deti do 1., 3. a 12. rokov (potom uz take rozne preliezacky, siete,..).
a mozno to oazj bolo takou velkou zmenou pre Maroska, ze ho to sokovalo a bal sa. keby ste chodili pozerat castejsie a zvykol by si na take, mozno aj sam by sa tam pytal 🙂
@kajkovajanka ved ja verim, ze to aj tak bude, ze tam budeme chodit castejsie...inak, my mame take centrum u nas, vola sa to detsky svet a tvrdia, ze su najvacsi na slovensku,tak neviem...ale je to tam tiez take ze siete, preliezacky,trampoliny, velky nafukovaci hrad, taka cast pre najmensich, daju sa tam robit aj detske oslavy, maju na to taky kutik vycleneny...a kolko to stoji tam u vas???
@mirka2010 vsetky vstupne neviem, ale do 1.roka je dieta + rodic zadarmo 😀 , ale potom je nejako 2eura a starsie deti 4 eura. u vas je to ako?
@mirka2010 aj moj matulik nepovie mama ale nejako mamm mamm ale tata tak pekne vie hovorit....tak krasbe krici tatata :D moj zlatusik malinky...najlepie ked lezim na posteli prilezie kumne zacne ma byt po nose potom mi zacne hryzat do lica do brady....och strasne mile to je vtedy by som ho spapala....ano aj ja sa velmi vytesujem ked vsetko popapka 🙂 no ja mam pre matulinka uz dve darceky bola teraz v lidli akcia na nejake hracky fisher price tak som mu kupila take kluce hrajuce aj take do vane co sa nalepi a on tam moze liat vodu a taaak..este mu neco pohladas..no ten psik to je dobra cena to si nasla noveho?
dufam ze ma teraz za moju otazku neukrizujete....baby co uz nekojite...dali ste uz svojmu zlaticku kravske mlieko?? nemyslim ze krmit cisto kravskym,,,,ale len tak sem tam.....
@1234lubka ja sice este kojim, ale kravske vraj nie do roka a pol, volakedy vraveli do roka. Sesterka kojila do roka a potom davala kravske a maly zije v pohode, uz ma 7 rokov 🙂 ja si tak trochu myslim, ze tie umele mliecka su biznis. Ved volakedy, ked zena nemohla kojit, tak davali kravske a ked bolelo brusko, tak kozie. Tie obchodove trvanlive by som urco nedala, ale take cerstve z automatu alebo od kravicky trosku skus. Moj nazor, ak nebude bolet brusko, tak je ok. Varene do jedla uz asi moze. Susede dr povedala uz v 10 mesiacoch, ze moze skusit privarok s kravskym, takze tak. Ked mozu maslo, mozu aj mliecko.

@matul
@kajkovajanka
@zapka21 myslim,ze sa tam vyhraju aj lezuni... 😀 mozme sa na niekedy dohodnut...a kde to tam je?ja som myslela,ze fun park je v auparku...neviem preco 😀