Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
ahojte baby 🙂 prosím vás nevedie niektorá z vás bábu knižku kde zaznamenávate dôležité dátumy, udalosti atď??
@jankaja to ty si sa pytala, ze ako ucime deturence zliezat dole z postele? (alebo sa mylim?) lebo od vtedy, co som pisala, ze sme to zacali ucit Beki, od vcera vidime, ze ako sikovne a velmi premyslene to uz robi. najprv sa otocila na brusku a posuvala, kym nemala nozku vo vzduchu a uz vedela, ze je koniec postele a ze sa moze odtlacit este viac a zlezie dole. ale dnes som videla, ze to uz robi na styroch. tak mi napadlo,ze ti napisem, ze u nas ten proces osvojenia si tohto pohybu trval asi tolko 🙂
@ladyka8 ja ano 😀
@1234lubka ja este kojim 1x rano, mala pije bebu a uz jedla aj puding jeden krat z kravskeho mlieka, sem-tam jej urobim taku polievocku , ze tam pridam tri lyzice mlieka, raz za cas papa pribinacik a uz jedla aj jogurt. a chystame sa jej hod avat aj dalej asi takymto sposobom. nerobi jej zle na brusko (teda nevsimla som si to), tak nevieme, ze preco by nie (ano, v pribinaciku je tvaroh, viem 😀)
@kajkovajanka a smiem vedieť kedy sa ti narodilo bábo? mne 11,1,
@kajkovajanka ja som uz nasej dala aj lucinu pre deti a je to tvarohovo smotanovy syr. 🙂 uz zjedla celu krabicku a uz som kupila aj druhu. 🙂 nasa zboznuje syry( aj eidam), biele jogurty, maslo. Tak ked jej to nerobi problem, nevidim dovod, preco jej to nedat. Mna asi zastrelite, ale nasa uz mala aj cukrovu vatu na vianocnych trhoch 🙂
kamosky naseeeeee 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nas Marosko je v casopise Mama a ja 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vybrali jeho fotku do fotosutaze 🙂 🙂 🙂 🙂 smez toho tak stastni a nadceni....ked som ju tam uvidela tak som normalne zacala tak slzit...no pysna som na neho neskutocne 🙂 🙂 🙂 🙂
@ladyka8 3.2. 2012 .. my sme sa tu tak pridali k januarovkam 😀
@mirka2010 blahozelame 😎
@kajkovajanka aha 🙂 potrebovala som z dačím pomôcť ale keďže ste o vyše mesiac neskôr jak my tak mi nebudeš vedieť pomôcť :(
@kajkovajanka tak u nas je to tak, ze za dieta sa plati na dve hodiny 3,90 a rodicia su zadarmo...nevravim ze je to vela, ale na nejake caste chodenie aj dost...ale co v zimnych dnoch? a je super, ze sa tam aj mamicky postretavame, lebo co chodime v stredu do materskeho centra, to je v takom domceku a v jednej miestnosti nas tam je aj 20 mamiciek s detmi, velmi vela na taku malu miestnost, akoze je tam super, ale na leto...lebo je tam velka zahrada, kadeco pre deti, ale dnu je to naozaj natesno...takze toto hracie centrum je parada 🙂
@1234lubka tak musi byt na spapkanie...aj Marosko vie tak bacat po hlave ale tak jemnucko...a ked robi moja maminka, tak ja som uplne namakko 🙂 toho psika som nasla uplne noveho, to predava jedna pani na mimibazare...fakt skvela cena,u nas v hrackarstvach ho maju aj za viac ako 35 euro...takze sa tesim...urcite mu vsak kupime, teda Jezisko donesie nejake knizky, on miluje citat a kocky...a uvidime co este 🙂 postupne nakupime, ale rozumne veci, nic zbytocne 🙂
@mirka2010 ahoj Mirka blahozelaaame Maroskovi, ze je v casopise, to musi byt super pocit, inac nam kazdy tiez vravi, ze nas maly je take dietatko do reklamy, ze co ho kdesi nedame, ale ja neviem..Inac Mirka my uz mame novu autosedacku, boli sme vo stvrtok s mm v meste a isli sme sa pozriet do Nikolky, tak sme tam kupili autosedacku Zopa Carrera - ceska znacka a mal na nu zlavu, ze zo 119€ na 99€ a ten pan hovoril, ze je to nieco ako sedacka romer, len to ze ju vyrabaju cesi a v piatok mal mm dovolenku, tak ze ju ideme vyskusat kdesi do mesta aj s malym, sme boli v tom detskom centre Detsky sen, no maly bol z tej sedacky nadseny je fakt super uz kukal von z okna, no fakt super, sme s nou spokojny a v tom centre no super, aj mm si pochvaloval, sa tam s malym vyblaznil, musime sa tam niekedy dohodnut na stretku 😉
@kajkovajanka dakujemeeee 🙂
@ 1234lubka @emamichaela a ano, zabudla som na maslo, a dnes rano som jej dala chlieb s karickou (ale len trosicku a tenku vrstvu, lebo sme nemali maslo 😀 ).
@ladyka8 tak to ma mrzi 😒
@kajkovajanka nevadí 🙂 ale díky
baby je tu medzi vami mamka čo rodila 11. januára???
@kajkovajanka to je v pohode, ze si tu, ved nasa je 28.1. cisarskym, inak by asi aj ona bola februarovka a je blizsia vam ako detom zo zaciatku januara. Som rada, ze niesme najmladsi 🙂 😝
@mabel1981 ahojky Monika, dakujeme velmi pekne 🙂 tak uz mate autosedacku??? my este stale nie, ale zajtra ideme tiez do mesta, tak pokukame...urcite to treba riesit co najskor, lebo ked bude mat Marosko overal, tak naozaj nemoze byt vo vajicku...lenze MOnika, to je cela veda ohladom tych autosedaciek...tu co ste kupili, ma spraveny bezpecnostny test? to je pre nas zaklad 🙂 tak som rada, ze sa vam v centre pacilo, urcite tam dame stretko, budeme sa tesit,....a ako maly, ako sa ma??? co nove vie??? inak v tom Skanzene budem cert ale okolo jednej ked pridu za mnou manzel s Maroskom tak sa prezleciem,lebo bude tam este jeden, tak ak budete chciet prist pozriet budem rada 🙂
@mirka2010 jaaaj Mirka tak som sa tesila, ze by sme prisli pozriet do Skanzenu, je to na buducu sobotu 9.12. vsak? a od kedy? lebo ideme mm krsnemu blahozelat ma 50-tku a to ideme na Liptov, tak strasne som tam chcela ist ☹ vies aj my sme chceli ze aby mala autosedacka testy, ten pan povedal, ze testy mala nie tie ktore maju tie najdrahsie ale vlastne testy.

@martinka8 @jankaja @mihouk a este dalsie baby, co uz mate novu vacsiu autosedacku (nie vajicko), mozete mi prosim napisat, ze aku mate a preco ste si vybrali prave tu? cim dalej, tym viac uz premyslame nad tym, ze uz aj my kupime vacsiu, lebo Beki dajak rastie 😅 😀