icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

martinka8
3. dec 2012

@mirka2010 pytaju pytaju 🙂 klasika... ked spolu chodite, kedy svadba, ked po svadbe kedy dieta, ked je jedno, kedy druhe.... to bude takto asi na stalo 🙂 A vy uz viete kedy druhe? My asi az na buduci rok, niekedyx v lete nad tym zacneme rozmyslat 🙂

mirka2010
3. dec 2012

@larosa 🙂🙂🙂 perfektne si to napisala..naozaj je to tak...vsade same alergie a varovania...beriem to, ale zase treba to brat aj tak realne, ze tie alergie sa mozu objavit hocikedy pocas zivota a nezabranime tomu...a ake presne mliecko teda davas???

mirka2010
3. dec 2012

@martinka8 hmmm, ja vobec neviem este,...ale nas sa to naozaj stale vypytuju...co uz narobime...ja to zatial este necitim, ze by sme chceli hned druhe, chceli by sme chvilu pockat...a hlavne ja si Maroska chcem uzit najviac ako sa len da...a ked bude mat mozno tak tri rocky sa na to dame 😀 😀 😀 😀 😀 😀

elviska666
3. dec 2012

@martinka8 skore uzdravenie!

zapka21
3. dec 2012

@ladyka8 Moja mala sa narodila 9.1.

kajkovajanka
3. dec 2012

@martinka8 ooo, skoda ☹ .. tak skore uzdravenie prajem 🙂

matul
3. dec 2012

@martinka8 vyzdravte sa skoro! a nabuduce sa vidime!

1234lubka
3. dec 2012

@ladyka8 nooo je tam ze sem nalepit vystrizok z novin zo dna kedy som sa narodil...lenze take noviny som ani akosy nehladala...dostali sme ten album az o dva mesiaciky ked sme krstili...preco?

ladyka8
3. dec 2012

@1234lubka tiež potrebujem novinový titulok a nie je to už ani na nete :(

zuzky1104
3. dec 2012

@larosa@martinka8@tamaska@kajkovajanka
Tak babenky, dnes je to presne 15-ty den inak pol mesiaca 😀 co kaslem ako fakt ako dlho nie , ak vobec niekedy, v dospelosti asi nie...vykasliavam hlieny, usta sa mi nezavru, celkovo sa citim na h...vn... mam zalahnute v usiach doteraz!!! a zacinam seriozne uvazovat a sirim v rodine paniku, ze mam cierny kasel!!!!!!! Takze rozhodla som sa definitivne navstivit v stredu svojho lekara, nebudem sa dalej trapit kaslom a vobec...tak fasa, ale v takom stave , keby som Vam tam zacala kaslat, asi by ste ma vykopali 😀 😀 a pravom! ma poraziiiiii!!!!!!!

mimuska2
3. dec 2012

@larosa este cez tyzden nieco pokukam a ako nénajdem tak budeme v snehulkach.dostala take teplucke vlnove do kocika 🙂

larosa
3. dec 2012

@martinka8 liečte sa 🙂 Lilinke posielame božteky 😵

larosa
3. dec 2012

@mimuska2 my máme len tie troje 😀

larosa
3. dec 2012

@mirka2010 tak ako píšeš, ak to má prísť, hoci aj v 30tke, tak to príde....a pijeme obyč., ktoré je v akcii, keďže u nás ide mlieko na litre denne- cca 3 🙂

mimuska2
3. dec 2012

@larosa ku kazdej bundicke ine 😀 my sme mali jedny ale nezapneme ich 😒

larosa
3. dec 2012

@mimuska2 my ani jedne z nich nedáme na nohu 😝 to som furt dokúpila a dúfala, že tam narve nohu....ale smola....zajtra má muž doniesť nové snehule, tak snáď tie obuje....

tamaska
3. dec 2012

Máme prvého Mikuláša za sebou 🙂

mirka2010
3. dec 2012

@larosa tak tak...takze nekupujes nejake speci mlieko s obsahom percent tuku atd...proste klasicka akciove??? juuuj, naozaj sa musim aj ja odvazit...po tom roku urcite aj my vyskusame....

mirka2010
3. dec 2012

@tamaska jeeeeeej,krasne...a to kde uz Mikulas tak skoro chodil???

tamaska
3. dec 2012

@mirka2010 to bolo z mojej robotky 🙂)

mimuska2
3. dec 2012

@tamaska krasne,neplakala malinka nebala sa ?

mirka2010
3. dec 2012

@tamaska kraaaaasne...naozaj, aj ja by som chcela, ale u nas v praci sa nic take nedeje...skoda...🙂bol by to pekny zazitok 🙂 a mala krasne uz stoji...sikulka 🙂 nebala sa MIkulasa???

tamaska
3. dec 2012

@mimuska2
@mirka2010 nie vôbec sa nebála, kolovala z rúk do rúk 🙂) na začiatku potrebovala trošku čas na rozkukanie, ale inak to zvládla celkom v podke

mimuska2
3. dec 2012

@tamaska moja by uz spustila operu 😀

kajkovajanka
4. dec 2012

@zuzky1104 juj, skoda, ze nemozete prist 😒 , dlho sme sa uz nevideli... a skore, naozaj skore, uzdravenie ti zelam 🙂

martinka8
4. dec 2012

jaaaaaaj tak ta chroba uz nas postretla vsetkych. Ja s Lili od soboty, u nej sa to zlepsuje u mna skor zhorsuje, a uz aj tatika to chytilo.... ☹ taze parada. Od soboty sedime doma, uz mi to ide na hlavu.... ☹ Spievankovo pozerame 5 krat za den, minimalne ☹ stale dookola, lebo inac sa zlosti.... hrat sa jej nechce.... poradte co mozme robit este aby som ju zabavila nejako?????

kajkovajanka
4. dec 2012

@mimuska2 modelka 😀 , po mamicke ? 😎

kajkovajanka
4. dec 2012

@tamaska jeeej 🙂 🙂 🙂

kajkovajanka
4. dec 2012

@martinka8 och, to je zle 😒 ... hmmm, skusila si jej niekedy nasypat asi tak hrst cronklakes-ov , uplne cistych kukuricnych bez prichuti, niekde na tu hraciu podlozku? Beki ich lovila po jednom a snazila sa davat si ich do ust 😀 (samozrejme po tom, ako ich rozsypala vsade 😀 ) ... juj, skoro sa uzdravte 🙂

bboossoorka
4. dec 2012

pre larosa..mam pokazeny konk...
@larosa ja ta ukamenujem 😢 ale nie ja davam kravske neprevarene už od pol roka do všetkeho lebo bohužial mi mali ine s obchodu čo sa tyka mliek nechce...i dr mi to schvalila 🙂