Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 hmmm, ja vobec neviem este,...ale nas sa to naozaj stale vypytuju...co uz narobime...ja to zatial este necitim, ze by sme chceli hned druhe, chceli by sme chvilu pockat...a hlavne ja si Maroska chcem uzit najviac ako sa len da...a ked bude mat mozno tak tri rocky sa na to dame 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@martinka8 skore uzdravenie!
@martinka8 ooo, skoda ☹ .. tak skore uzdravenie prajem 🙂
@larosa@martinka8@tamaska@kajkovajanka
Tak babenky, dnes je to presne 15-ty den inak pol mesiaca 😀 co kaslem ako fakt ako dlho nie , ak vobec niekedy, v dospelosti asi nie...vykasliavam hlieny, usta sa mi nezavru, celkovo sa citim na h...vn... mam zalahnute v usiach doteraz!!! a zacinam seriozne uvazovat a sirim v rodine paniku, ze mam cierny kasel!!!!!!! Takze rozhodla som sa definitivne navstivit v stredu svojho lekara, nebudem sa dalej trapit kaslom a vobec...tak fasa, ale v takom stave , keby som Vam tam zacala kaslat, asi by ste ma vykopali 😀 😀 a pravom! ma poraziiiiii!!!!!!!
@zuzky1104 juj, skoda, ze nemozete prist 😒 , dlho sme sa uz nevideli... a skore, naozaj skore, uzdravenie ti zelam 🙂
jaaaaaaj tak ta chroba uz nas postretla vsetkych. Ja s Lili od soboty, u nej sa to zlepsuje u mna skor zhorsuje, a uz aj tatika to chytilo.... ☹ taze parada. Od soboty sedime doma, uz mi to ide na hlavu.... ☹ Spievankovo pozerame 5 krat za den, minimalne ☹ stale dookola, lebo inac sa zlosti.... hrat sa jej nechce.... poradte co mozme robit este aby som ju zabavila nejako?????
@mimuska2 modelka 😀 , po mamicke ? 😎
@tamaska jeeej 🙂 🙂 🙂
@martinka8 och, to je zle 😒 ... hmmm, skusila si jej niekedy nasypat asi tak hrst cronklakes-ov , uplne cistych kukuricnych bez prichuti, niekde na tu hraciu podlozku? Beki ich lovila po jednom a snazila sa davat si ich do ust 😀 (samozrejme po tom, ako ich rozsypala vsade 😀 ) ... juj, skoro sa uzdravte 🙂
pre larosa..mam pokazeny konk...
@larosa ja ta ukamenujem 😢 ale nie ja davam kravske neprevarene už od pol roka do všetkeho lebo bohužial mi mali ine s obchodu čo sa tyka mliek nechce...i dr mi to schvalila 🙂

@mirka2010 pytaju pytaju 🙂 klasika... ked spolu chodite, kedy svadba, ked po svadbe kedy dieta, ked je jedno, kedy druhe.... to bude takto asi na stalo 🙂 A vy uz viete kedy druhe? My asi az na buduci rok, niekedyx v lete nad tym zacneme rozmyslat 🙂