icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
4. dec 2012

@1234lubka dakujeme za ten buduci hlas 🙂🙂🙂 mooooc to potesi...a hlavne to ze sa ti tam paci...pokladik moj milovany 🙂

kajkovajanka
4. dec 2012

@tamaska o, to je teda, dajak sa nam tie choroby rozmahaju v tento cas 😒 ... skore uzdravenie ti zelam a snad to Eliska ozaj nechyti 🙂

mirka2010
4. dec 2012

@tamaska no ved to, mi hovor..ten vie tak na tety kukat....a tak vie uz s kadekym sa tak smejkat, vyzadovat si pozornost tak milo a zlato, ze sa ideme z neho popucit od smiechu...no a uvidim ako to cele v nedelu bude....vsak potom dam vediet...a urcite pridam aj fotku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kajkovajanka
4. dec 2012

@matul co sa zdravia tyka, my sme zatial ok, ale ocko nam ide vo stvrtok na sluzobku a este som sa nepytala svokra, ze ci by nas mohol zobrat on. zajtra vecer, ked pridem domov zo skoly, dam vediet definitivne. a stretavali by sme sa asi od deviatej? myslim, ze dokonca o deviatej otvaraju..

kajkovajanka
4. dec 2012

@zuzky1104 och, to sa ti teda riadne rozsirilo 😕 , tak potom napis zajtra, ze ako to vyzera. dufam,ze pluca budes mat ciste 😨 ... a ze to dievcata nechytia, ozaj, su ok obe? a ako sa ma Livinka? uz sa zacina trosku pohybovo rozkukavat, ked uz je konecne slobodna od tych oprat? 🙂

1234lubka
4. dec 2012

@mirka2010 ked som pozerala letak hned som si na teba spomenula :DD je to teraz hit mesiaca...mal by byt cely mesiac za taku cenu.....kupila som mu z tesca tie dupky vianocne 🙂 taky je chtny v nich 🙂 este mu nieco kupim nech ho pofotime 🙂 inac co budes varit malenu na stedru veceru? ja svojmu urobim salatik zemiakovy ale bez cibule a kyslej uhorky , namiesto tatarky dam biely jogurt (aj tak davam biely ale jednu tatarku tam dam koli chuti) a nejaku rybku sladkovodnu by so skusila 🙂

tamaska
4. dec 2012

@kajkovajanka ja som to chytila od staršej - chodila kus sopľavá ale jej to prejde za 3-4 dni a mne za 3 týždne ako sa poznám. / Inak oplatí sa deti brať na telesnú von - lebo v škole rekonštruuju telocvičňu - podotýkam prvá hodina ráno - pani uč. " veď detičky sa oblečú poriadne" /

larosa
4. dec 2012

@zuzky1104 jooooj 😝 sa držkaj 😉 a lieč 😵

larosa
4. dec 2012

@mirka2010
@1234lubka inak v košiciach ho nikde nemajú, teda toho psa v tescu, hneď sa vypredal....v dráčiku a v Alltoys bola akcia minulý mesiac- kúpiš niečo fisher price a dostaneš veľké kľúčiky fisher price, dostaneme od babky 🙂 dalo sa vybrať hocičo 😀 ten pes je suprový 🙂

larosa
4. dec 2012

@martinka8
@tamaska liečte sa aj vy 🙂 a po vyliečení by sme si mohli dať stretko ešte pred Vianocami 🙂

larosa
4. dec 2012

@elviska666 @kajkovajanka @zapka21 @matul tak ženy, ja by som tiež prišla 🙂 😀 otvárajú, ale až o 10:00, tak o 10tej? sa teším 😵

elviska666
4. dec 2012

@larosa oki,vidime sa 😀

tamaska
4. dec 2012

@larosa @mirka2010 toho psíka mali vo veľkom tescu ešte v piatok asi 5-7 ks som tam videla, ja som brala v Alltoys husenicu s riekankami a dostali sme grátis FP kľúče tiež cena 19,90€

jankaja
5. dec 2012

@mirka2010 tak už máte 10-kilovú hranicu pokorenú. My sa k tomu, ak budeme pokračovať ako posledných pár mesiacov, dopracujeme až niekedy na jar 🙂
To očkovanie nás prekvapilo, mysleli sme, že až nabudúce. Hneď od pediatričky sme šli k ortopédovi na sono kĺbikov, tak sme sa báli, že tam bude ešte urevaná (lebo samozrejme plakala veľmi, už keď ju počúvala stetoskopom a pokračovala ďalej až po zaočkovanie a ešte chvíľu po ňom), ale bola v pohode. Poobede sme ešte šli cvičiť a až večer mala trošku teplotku. Ale inak našťastie nič. Tak už len MMR a máme nadlho kľud.
V Tescu majú chutné vianočné veci, sestra kúpila Natálke k Mikulášu také body s čiapočkou mikulášskou a svojmu synovi (o 2 mesiace starší) také isté a už sa teší, ako ich v tom spolu pofotíme 🙂 My sme ešte kúpili vianočné šatky s Minnie s bielym bodynkom so zlatými hviezdičkami, vyzerá to super 🙂 už sa skrátka tešíme na Vianoce. Práve dnes som pozerala, že ešte 3 krát otočím kalendár a budú tu 😀

1234lubka
5. dec 2012

@larosa no tak snad bude do konca mesiaca...skooda ja velmi ho hrackarstvach nechodim....nieje velmi kedy ked idm do mesta tak ku ansim alebo do tesca ci kauflandu na nakup...po meste sa mi nechce chodit koli malemu mam nejaky blby kocik malemu sa v nom nepaci ale uz je v plane novy pod stromcek...urobi skrt cez rozpocet ale uz budem mat konec kocik aky sa mi paci 🙂 inac u nas vmeste je to sila....mamicky s kocikmi sa tazsie dostanu do detskych obchodov....napr dracik na trojici....prpi vstupe su take dva schody ...ci jeden? no ale su tam....a vovnutry...no katastrofa...ulick take uzucke ze az....a na stanici je baby sen a ku nemu vedie asi osem strmych schodov....sila no...este ze mame max :P

1234lubka
5. dec 2012

ooch ten moj blby fotak....tak debilne robi blest ze Matulik stae zmurkne ked ho fotim....joj uz mi to ide na nervy lebo chcem pridat fotky aj tu aj na fb a skoro ziadne nemam...lebo vsade ma zatvirene ocka alebo privrete ze vyzera ako opyty:D uz mi to ide tgrosku na nervik...maloktora foto ako tak vyjde,,,chcelo by to nafotit profesionalne....@mirka2010 kolko stoji tak v priemere take fotenie? nech mam prehlad aby ma niekto neosmekol :P

zuzulienkaaaa
5. dec 2012

@1234lubka nám dali ešte v pôrodnici pamycon (antibiotikum), ale nezabralo, ťahalo sa to ďalší mesiac a pol, tak nás potom obvodná poslala na kramáre na očné a tam jej urobili sondáž oboch očiek, takou dlhou tupou ihlou prestreknú slzné kanáliky a spriechodnia ich...neviem aké to máte vy, jej z očiek išiel až taký nazelenalý lepkavý hlien....bol to jednorázový zákrok + bolo treba ešte 4 dni kvapkať také kvapky a odvtedy už ani stopy po žiadnom výtoku z očiek...my sme mali dva mesiace, keď jej to robili, to len nakvapkali očká, aby ich znecitliveli....jasné že plakala, ale to skôr z toho, že ju silno držali, aby nepohla hlavičkou....
inak mne vtedy vraveli, že s tým má veľa detičiek problém, niektorým to prejde spontánne, ale čo sú okolo mňa bábätká ďalšie dve, tak tie tiež boli...a tiež ako my, akonáhle im to spravili, tak už žiadny problém....
niektorí čo som počula na to kvapkajú materské mliečko...nám tento experiment nepomohol

larosa
5. dec 2012

@tamaska ja som bola včera a nemali už ani jedného 🙂
@1234lubka určite ešte niečo doplnia, inak ja rada chodím do malého tesca v PO, niekedy tam majú super ceny 🙂 min. rok som objavila miniobchodík medzi stanicou a čiernym mostom a nakúpila som tam kopec somarín, ale tiež kooopec schodov, ale bola som tehotná, tak v pohode...no ja ten váš max nemusím, neviem čo na ňom každý vidí, ja skôr vaše tesco, či malé, či pri stanici veľké, v maxe som bola len párkrát a nič moc, zato sekáče sú v PO perfektné 😉

martinka8
5. dec 2012

@larosa urcite sa stretneme este pred Vianocami 🙂 Dnes sa otvaraju trhy, tak ak uz buduci tyzden budeme fit, mozme sa tam stretnut na medovinku (mozno by som sla aj busom 🙂 ) a ptotom do AIDAi nech sa dti vyhraju trochu hmmm????? Ked bude aj @tamaska uz fit, pripadne aj ostatne baby 🙂

larosa
5. dec 2012

@martinka8 máš výborný nápad 😉 ide sa busoooom 😀

zuzulienkaaaa
5. dec 2012

@1234lubka som pozerala, že tento víkend je v tescu akcia -20% na hračky a aj na tie, čo sú už v akcii, takže by sa ten psík dal zohnať ešte lacnejšie...len keby ho mali 🙂

1234lubka
5. dec 2012

@zuzulienkaaaa juuu diki parada urcite pojdeme "posmatrit" si zlata....

1234lubka
5. dec 2012

@zuzulienkaaaa ved ani nam mlieko nepomohlo...neviem no ci je to take ze to mam riesit ci to mozem nechat ak..niekedy mu hniska niekedy nie..tiez take nezelenale...pozeram ze mam mast ocnu som volala pediaricke vravela ze mu ju mozem davat..uvidim ci o prejde ci nie

1234lubka
5. dec 2012

@larosa no hej to tesco amle v meste je najlepsie zo vsetkych.....to na trojke je cista bieda nikdy tam nic nemaju....no ja byvam pri maxe teda byvala so tak ked som sla do hypky na nakup tak som stale sla cez max sa púrejst 🙂 a pocuj v presove na slovenslkej tam hore ako je urad prace ale na druhej strasne je jeden uzasny detsky sekac super veci tak maju a super ceny....pre mna su kosice "velkomesto" ked som tam sa citim ako gadzo v meste oproi presovu :D a to som este nebola v blave :DD

1234lubka
5. dec 2012

baby dnes mi skoro zastalo srdce na ar sekund....maly ku mne pedaloval z druhej izby (to cupkanie sa neda prepocut) a zrazu bac...prekulala som ocami ze zase spadol....on dvihne hlavicku z placom a pod nim kvapky krvy!!!! skoro ma slak trafil!!!!!!!! ci ta mne bilo srdce..pry uraz z krvickou....ten plac srdcervuci....som si ho silno privinula dala cumlicek a studenou uierkou mu utierala nostek....ked sa ukludnil som sa rozplakala ja....moj zlaty tak sa mu zasponali rucicky ako rychlo pedaloval ze spadol na nosek 🙂 ale o 5 minut sa uz rehotal akoby sa nechumelilo...joj uz o amme za sebou....pridavam foto....nakoniec o boli len tri kvapocky krvy na zemi a par na mojom pleci...ale strasne som sa zlakla...

kajkovajanka
5. dec 2012

@1234lubka ale zlatucky je 🙂 a aky ma uces dohora 😀 😀

kajkovajanka
5. dec 2012

@1234lubka och, to i verim 😲 , jak tiez stale sledujem, ze ci sa nahodou nieco necervena. minule bola Beki na druhej strane izby, a ja ked nemam okuliare, nevidim poriadne. sledovala som ju samozrejme, ale ked sa na mna otocila, tiez som skoro infart dostala, lebo cele pod nosom a usotcka mala cervene. a potom, ked som prisla blizsie, zistila som, ze mala v ustach cerveny cumel a ze ho mala nakrivo 😀 😀 . ale tiez som sa vtedy zlakla velmi 😝

kajkovajanka
5. dec 2012

@larosa @matul @zapka 21 a @elviska666 tak zatial to výzera, ze mozeme dojst aj my 🙂 . jediny problem uz vidim len v tom, ze Beki bude v tom case spat. lebo medzi desiatou a jednou je jej cas. ale to uvidim rano podla toho, ze ako vstane. napisem potom, ze ako sm ena tom. tak paaa zajtra 🙂

1234lubka
5. dec 2012

@kajkovajanka juuuj moja zlata 🙂 ale si si musela vydychnut ze plany poplach 🙂)ale vies on uz X krat spadol...nic si s tohoi nerobim ved to patri k tomu...ale teraz jak dvihol hlavku a pod nim kvapka krvy..boze som sa zlakla ci si cielko buchol ci zubcek ci co...chytro som ho dvyhla....zrazu vydych ze nic nevidno a z noska mu trosku vytiekla kvapocka....chudacik mojsa musel riadne zlaknut

1234lubka
5. dec 2012

@kajkovajanka moja mama ho stale tak vycesuje....povedala ze ked pride a maly nebude mat "jej" uces tak sa nanho ani nepozrie :DDD